Konu Seçenekleri
Eski 02-09-07, 23:16 Çevrimdışı   #1
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 19.973
Teşekkür etti: 15.339
RepForum Gücü: 436
Forum Puanı:182039
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
"мιѕѕραѕнα" İle Röpörtaj

Dekan
"мιѕѕραѕнα"
Düşünürler grubu

Genel Mesajlar: 5.617

Teşekkür etti: 2.375

Üye Notları: [Göster]

RepRep Gücü: 30
Rep Puani:5827

Ruhsal Durumum:

1-Soru :
Adın,Yaşın(Tarih),Burcun?

Cevap :Hande,30.12.1988

2-Soru :
Esmermi/Kumralmı/sarışınmısınız?

Cevap :kumral sanırım ya bilmem kiJ)

3-Soru : Göz rengin?

Cevap :k.rengi

4-Soru : Boyunuz? Kilon ?

Cevap :öff yine mi boy… 1.58 kilo 52…J)

5-Soru :
Nickiniz neden?

Cevap :nickimin hikayesi baya uzun yaa…sorgu odasında yazdım ordan bakın desem ayıp olur mu

6-Soru :
Okul/İş kısaca bahseder misin?

Cevap :
bahsedeyim…okul işte..bosna-hersek’te okuyorum..

7-Soru : Sigara yada alkol kullanıyor musun?

Cevap :
sigara çok çok çok ama nadir…sayılmaz yani sanırım

8-Soru : Tuttuğun takım?

Cevap :bjk….

9-Soru :
Hobilerin/Fobilerin?

Cevap :hobi…pc ve ps2 oyunları oynamak…uyumak..böyle nette takılmak…akşam dışarı çıkmak…fobi…böcekler….

10-Soru :En büyük takıntın?

Cevap :mutsuzluk….

11-Soru : En büyük hayalin?

Cevap :çok para kazanıp bi yat alıp aylarca içinde kalıp kafamı dinlemekJ

12-Soru : Giyim tarzın/kullandığın parfüm?

Cevap :spor ….parfüm ağabeymin ya ismini hatırlayamadım şimdi

13-Soru : En istikrarlı olduğun konu ne?

Cevap :onur ve gurur…

14-Soru : En begendiğin ve begenmediğin huyun?

Cevap :en beğendiğim huyum açıksözlü olmam..yalan dolan yok neyse odur benim için…en beğenmediğim huyum çok agresif olmam…bazen zararla posss diye oturuyorum çünkü

15-Soru : Nasıl bir Kişiliğe sahipsin?

Cevap :bilmem…siz söyleyin bunu

16-Soru : En sevdiğin renk söylermisin?

Cevap :
mor…bayılırım mor rengine..

17-Soru : Hangi tür müzikten hoşlanırsın/ Kimleri dinlersin?

Cevap :herseyi severim ya…ruh halim nasılsa ona göre şarkı açarım…arabeskten metale kadar hersey

18-Soru :
En sevdiğin şarkı hangisi? Neden?

Cevap :
en sevdiğim şarkı barış manço-kol düğmesi….ya bilmiyorum…bende çok derin yarası var sanırım….

19-Soru : En sevdiğin yazar ve kitap?

Cevap :takip etmiyorum desem……J

20-Soru : En begendiğin film ve aktör/aktrist?

Cevap :gladyatör dicem çok klasik olcak sanırım..ama bin defa izledm hala sıkılmadım J) ian somerhalder’i severim o da sırf tipten

21-Soru : Sevdiğin biri varmı?/ Ona şuan ne söylemek isterdin?

Cevap :öff…boşver bunları bacım

22-Soru : Sevdigin için neleri göze alırsın?

Cevap :artık hiçbişeyi göze almam…kimseye fedakarlık yapmaya değmez

23-Soru : Normal bir gününüz nasıl geçiyor?

Cevap :
gayet monoton…zaten 3te ancak uyanıyorum…kahvaltı mutfak işi falan…akşam olur…oyun oynarım sonra…çok basit bi hayatım var ya valla ben de sıkılıyorum

24-Soru : Yasadığın yerden bize bahseder misin. Dışarı çıktığında nerelere gidersin, neler yaparsın?

Cevap :dışarı çıkınca ablamın yanına giderim eczaneye…sonra arkadasım var…onunla rıhtıma gideriz…takılırız muhabbet ederiz deniz kenarında…

25-Soru : Yalnızlık hakkında neler düşünüyorsunuz?

Cevap :bazen o kadar güzel ki…bayılıyorum yalnızlığıma..ama bazen de çekilmez oluyo..ama genelde iyi…en iyisi hem de

26-Soru : Kolay bağışlar mısın? Kin tutar mısın?

Cevap :hayır…çok kinci bi insanım sanırım…yapılanı asla unutmam…hesabını sormadan da rahat edemem asla…

27-Soru : Yaptığın en büyük çılgınlık?

Cevap :baya var ya…eskidendi ama şu an çok sakinim….

28-Soru : Bugünlerde en çok duyduğun söz?

Cevap :beni sevmediğini biliyorum….

29-Soru : Evde yokluğunu hissettiğin sey?

Cevap :anlayış…..

30-Soru : Geçmişte yaşasaydın kim olurdun?

Cevap :
kendi halinde bi çifçi olmak isterdim…hani filmlerde görüyoruz gayet sakin bi hayatları oluyo…hep de mutlu oluyolar be özel bi şahsiyet olmak istemezdim yani…

31-Soru : Korkuların /özlediklerin/ sevdiklerin?

Cevap :sevdiklerimi kaybetmek,dersten kalmak…/huzur…./yalnızlık……

32-Soru : Yapmaktan en çok hoşlandığın şey?

Cevap :uyumak….

33-Soru : Yediğin halde '' ben bununla doymam'' diyecek kadar karşısında zayıf olduğun yemekler?

Cevap :adana kebap,hamburger,patates kızartması,shinitzel….

34-Soru : Hayatta en çok kıymet verdiğin şey?

Cevap :onurum….

35-Soru : İzlemekten keyif aldığın tv programları?

Cevap :lost,heroes,prisonbreak,simpsons….

36-Soru : Televizyon yapımcısı olsan yapmak istediğin program ne olurdu ?

Cevap :
yardım programı yapmak isterdim…zor durumda olan insanlar için….

37-Soru : En çok değer verdiğin Eşyan?

Cevap :ayakkabılarım….

38-Soru : Ailen mi, sevdiğin mi daha önemli?

Cevap :ailem….

39-Soru : Aşk herşeyi affeder mi?

Cevap :asla…..

40-Soru : Karşı cinste hoşlandığın tip ?

Cevap :yok ya böle bişe…kimseyi beğenmemJ)

41-Soru : Karşı cinste aradığın özellikler?

Cevap :mantık,dine karsı hassasiyet,anlayış,para

42-Soru : Aşık olduğun kişiyle neler yapmak hoşuna gidiyor? En çok hangisini seviyorsun..

Cevap :deniz kenarında oturmak…..

43-Soru : Hayat felsefen nedir? Hayatına yön veren düsüncelerin veya hayat amacın nelerdir? Bunu açıklayan bir sözün varsa buraya yaz?

Cevap :bilmem ki…bi felsefem yok aslında…hayatta amacım tabi ki kulluk görevimiz…ilk planda bu daima…ama sonra okul hayatı ve kariyer geliyo…hayatıma hep bunlar yön veriyo be ben istemesem deJ)

44-Soru : Hiç birisi için ağladınızmı?

cevap :evet ağladım….

45-Soru : Asağıdaki sıfatlar senin için ne ifade ediyor/kısaca tanımlar mısın?

a- Ask :yalan….

b- Sevgi :herkeste biraz vardır…ama farklı kullanırlar….

c- Hayat :yorucu…

d- Dostluk :
bi tane…

e- Para :belki hersey….

f- Ölüm :hesap…

46-Soru : Benzetildiğin biri varmı?

Cevap :
bilmem…yok sanırım…

47-Soru : Bizimle en çok sevdiğin fotoğrafı paylaşırmısın ( isteğe bağlı )

Cevap :hayır ya olmaz…sanal ortam güven yok maalesefJ)

48-Soru : Forumda en çok takıldığınız bölüm hangisi ?

Cevap :aklımızdan geçenler….

49-Soru : Foruma ne kadar zaman ayırıyorsun/Neden?

Cevap :ya belli olmuyo…bazen 3 saat bazen 10 dakka…güne baglı yani…

50-Soru : Forumda en iyi anlaştığın isim/isimler?

Cevap :maria var…fındıkım var…(painkiller),arkantos,t-mac..

51-Soru : Forumda anlaşamadığın isim/isimler?

Cevap :yok ya artık….

52-Soru :
Liderimizden bir rican var mı?

Cevap :yok kuzucum seviyorum ben liderimi

53-Soru : Neden Düşünürler?

Cevap :bakış açısı olarak en yakın sizi gördüm…yani fikir ve düşünce bakımından….

54-Soru : Bunca insan neden Düşünürler?

Cevap :
canı sıkıldıkları için

55-Soru : Son Olarak söylemek İstediğin Birşeyin Varmı?

Cevap :hmm…çok güzel bi arkadas ortamı var burada..hepinizi çok seviyorum kuzularım… siz de beni sevin e mi
öptüm hepinizi

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Mesaja teşekkür eden: (19 Kişi)
ℓєαяѕιση (07-11-07), -misspasha- (03-09-07), aLadea (06-09-07), ArKaNtoS (03-09-07), Artemis (03-09-07), asi_kız (13-09-07), emrowski (05-09-07), Galiyev (06-09-07), gerceksevda (02-09-07), GönüLçeLen` (03-09-07), intro0.5 (03-09-07), N_e_w_i_N (05-09-07), oneway (14-09-07), Samson (05-09-07), storm_fatih (05-09-07), Virane (03-09-07), WoLfMaN (05-09-07), YaGMuR_CiNi (03-09-07), _Okyanus_ (05-09-07)
Eski 02-09-07, 23:26 Çevrimdışı   #2
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

gerceksevda - ait Avatar
Genel Mesajlar: 758
Teşekkür etti: 1.026
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:2007
gerceksevda çevresinde seviliyorgerceksevda çevresinde seviliyorgerceksevda çevresinde seviliyorgerceksevda çevresinde seviliyorgerceksevda çevresinde seviliyorgerceksevda çevresinde seviliyorgerceksevda çevresinde seviliyorgerceksevda çevresinde seviliyorgerceksevda çevresinde seviliyorgerceksevda çevresinde seviliyorgerceksevda çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
güzel röportaj olmuş...

bu kız tanıdık geldi ama neyse.......

...

Adına KIYAMET Diyecekler Yokluğunu Farketmenin

Adına KIYAMET Diyecekler; Seni Yitirmenin Evrensel Mateminin..

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
-misspasha- (03-09-07), Snorland (02-09-07)
Eski 02-09-07, 23:28 Çevrimdışı   #3

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.579
Teşekkür etti: 5.147
RepForum Gücü: 246
Forum Puanı:90625
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:

gel cam açem sana

...
Mesaja teşekkür eden:
-misspasha- (03-09-07)
Eski 02-09-07, 23:29 Çevrimdışı   #4
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 19.973
Teşekkür etti: 15.339
RepForum Gücü: 436
Forum Puanı:182039
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Alıntı:
"мιѕѕραѕнα"´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
19-Soru : En sevdiğin yazar ve kitap?

Cevap :takip etmiyorum desem……

Alıntı:
"мιѕѕραѕнα"´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
27-Soru : Yaptığın en büyük çılgınlık?

Cevap :baya var ya…eskidendi ama şu an çok sakinim….
Yalaaaaaan inanmayın

Hande güzel cevaplar sağolasın

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Mesaja teşekkür eden:
-misspasha- (03-09-07)
Eski 02-09-07, 23:39 Çevrimdışı   #5

Forumda uzman
Genel Mesajlar: 8.333
Teşekkür etti: 4.637
RepForum Gücü: 112
Forum Puanı:39278
MareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
afferim beşiktaşlıymışsın

" Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. "
Mesaja teşekkür eden:
-misspasha- (03-09-07)
Eski 03-09-07, 00:09 Çevrimdışı   #6
Profesör
Düşünürler grubu

иỉℓαу - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.761
Teşekkür etti: 1.528
RepForum Gücü: 81
Forum Puanı:32249
иỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
Snorland´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

14-Soru : En begendiğin ve begenmediğin huyun?

Cevap :en beğendiğim huyum açıksözlü olmam..yalan dolan yok neyse odur benim için…
bu huyunu çok seviyorum

.

.

Kurtar beni,kutsar qbi . .

Kimler kırdı seni,yok et hepsini (!) ((:
Mesaja teşekkür eden:
-misspasha- (03-09-07)
Eski 03-09-07, 00:48 Çevrimdışı   #7
Rektör
Düşünürler grubu

-misspasha- - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.436
Teşekkür etti: 3.524
RepForum Gücü: 69
Forum Puanı:22308
-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
PainKiller´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

gel cam açem sana
deett sen bana bi daha cam açma

.

güzeL gözLeRine $aRkıLaR yazdığım....
Eski 03-09-07, 01:31 Çevrimdışı   #8
Muhabir
Düşünürler grubu

GönüLçeLen` - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.758
Teşekkür etti: 3.019
RepForum Gücü: 112
Forum Puanı:46269
GönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
keyifli bi röportaj olmuş((=
cevaplarına sağlık

Yaz günü palto giyerim
Ceplerim dolu dolu şiir
Gören beni deli sanır
Adım kaçığa çıkar
keşke kaçsam
Keşke kaçabilsem şu dünyadan.

-Yağmur içen kız.-
Mesaja teşekkür eden:
-misspasha- (03-09-07)
Eski 03-09-07, 16:19 Çevrimdışı   #9
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.017
Teşekkür etti: 5.359
RepForum Gücü: 173
Forum Puanı:69772
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Hande dogru dürüst cevaplar bekliyordum senden yaziklar olsun

"Her gün bir yerden göçmek ne iyi,
Her gün bir yere konmak ne güzel
Bulanmadan, donmadan akmak ne hos,
Dünle beraber gitti cancagizim;
Ne kadar söz varsa düne ait,
Simdi yeni seyler söylemek lazim."

- Mevlana -
Mesaja teşekkür eden:
-misspasha- (03-09-07)
Eski 03-09-07, 17:17 Çevrimdışı   #10
Rektör

ArKaNtoS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 12.049
Teşekkür etti: 2.432
RepForum Gücü: 124
Forum Puanı:39306
ArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
55. soruya kadar zor sabrettim gerisini okuyamadım
iyi cevaplar, bişilerini daha öğrenmiş olduk ne işe yarayacaksa

Mesaja teşekkür eden:
-misspasha- (03-09-07)
Eski 05-09-07, 09:55 Çevrimdışı   #11
Dekan
Düşünürler grubu

WoLfMaN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.511
Teşekkür etti: 1.349
RepForum Gücü: 41
Forum Puanı:10907
WoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmış
çok güsel bi röpörtaj olmuş elinize sağlık kardeş takımdansın bu güsel fenerli olsan geçinemezdik heralde dinine bağlı biri olman beni çok sevindirdi bu arada benden 11 ay küçüksün hayattında başarılar dilerim

\\\\??? WoLfMaN \\\????

Mal Sahibi Mülk Sahibi, Hani Bunun İlk Sahibi
Malda Yalan Mülkde Yalan, Var Birazda Sen Oyalan
Mesaja teşekkür eden:
-misspasha- (06-09-07)
Eski 05-09-07, 10:03 Çevrimdışı   #12

Bölümünde uzman

_Okyanus_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.030
Teşekkür etti: 4.799
RepForum Gücü: 210
Forum Puanı:95385
_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
cok zevkli ve akıcı bi röpötaj olmuş tşk handecim olduğun gibi kal hep

bence artık sen de herkes gibisin..
Mesaja teşekkür eden:
-misspasha- (06-09-07)
Eski 05-09-07, 12:01 Çevrimdışı   #13
Doçent

N_e_w_i_N - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.980
Teşekkür etti: 753
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:3369
N_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biri
51-Soru : Forumda anlaşamadığın isim/isimler?
Cevap :yok ya artık….
saol yanıtlar için

Sevmek nedir bilir misin?
Bir şeyler tutuşur yüreğinde kıpır kıpır
Bütün benliğini sarar, ısıtır.
Her gülüşte yeniden doğarsın
Ve bin kere ölürsün her iç çekişte
Nasıl anlatsam bilmem ki.
Yani "sevmek" işte.
Mesaja teşekkür eden:
-misspasha- (06-09-07)
Eski 05-09-07, 18:03 Çevrimdışı   #14
Doçent
Düşünürler grubu

LoVeR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.081
Teşekkür etti: 495
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:46588
LoVeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLoVeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLoVeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLoVeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLoVeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLoVeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLoVeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLoVeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLoVeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLoVeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLoVeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
kız sen oyundamı oynuyon
the Sims mi oynuyorsun

DALGALAN ŞANLI BAYRAK
SELAM VER ŞEHİTLERE
MEZAR OLUR BU VATAN İHANETÇİ İTLERE!!!

Mesaja teşekkür eden:
-misspasha- (06-09-07)
Eski 05-09-07, 18:32 Çevrimdışı   #15
Asistan
Müzik grubu

asi_kız - ait Avatar
Genel Mesajlar: 243
Teşekkür etti: 186
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:1271
asi_kız üç beş tanıdığı olmuşasi_kız üç beş tanıdığı olmuşasi_kız üç beş tanıdığı olmuşasi_kız üç beş tanıdığı olmuşasi_kız üç beş tanıdığı olmuşasi_kız üç beş tanıdığı olmuşasi_kız üç beş tanıdığı olmuşasi_kız üç beş tanıdığı olmuşasi_kız üç beş tanıdığı olmuş
Güzel bi röpörtaj teşekkürler.
Mesaja teşekkür eden:
-misspasha- (06-09-07)
Eski 05-09-07, 20:07 Çevrimdışı   #16
storm_fatih
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.761
Teşekkür etti: 1.937
RepForum Gücü: 208
Forum Puanı:82732
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Alıntı:
50-Soru : Forumda en iyi anlaştığın isim/isimler?

Cevap :maria var…fındıkım var…(painkiller),arkantos,t-mac..
Beni Yazmaı Unutmusun

Güsel Ropertaj Olmus.. Seni Tanıdık.. Saoll

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Gülünç Olmaya Başladı Burası (=

Buyrun Buradan Yakın ;
Destek Yok Köstek War (:
Mesaja teşekkür eden:
-misspasha- (06-09-07)
Eski 05-09-07, 21:45 Çevrimdışı   #17
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.017
Teşekkür etti: 5.359
RepForum Gücü: 173
Forum Puanı:69772
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Aslinda beni niye yazmamis sormak lazim -.-

"Her gün bir yerden göçmek ne iyi,
Her gün bir yere konmak ne güzel
Bulanmadan, donmadan akmak ne hos,
Dünle beraber gitti cancagizim;
Ne kadar söz varsa düne ait,
Simdi yeni seyler söylemek lazim."

- Mevlana -
Mesaja teşekkür eden:
-misspasha- (06-09-07)
Eski 06-09-07, 19:04 Çevrimdışı   #18
Yard. Doçent

maRia - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.937
Teşekkür etti: 96
RepForum Gücü: 17
Forum Puanı:3424
maRia Forumda Saygin ve popüler birimaRia Forumda Saygin ve popüler birimaRia Forumda Saygin ve popüler birimaRia Forumda Saygin ve popüler birimaRia Forumda Saygin ve popüler birimaRia Forumda Saygin ve popüler birimaRia Forumda Saygin ve popüler birimaRia Forumda Saygin ve popüler birimaRia Forumda Saygin ve popüler birimaRia Forumda Saygin ve popüler birimaRia Forumda Saygin ve popüler biri
bebim çok güzel bir röportaj olmuş (:

sormayı unuttuğum şeyleri de öğrenmiş oldum (:

öptüm bebikkk

MaRia MaRia ; she reminds me of a west side stor