| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]() | "мιѕѕραѕнα" İle Röpörtaj Dekan "мιѕѕραѕнα" Düşünürler grubu ![]() Genel Mesajlar: 5.617 Teşekkür etti: 2.375 Teşekkür edildi: 1.257 Üye Notları: [Göster] RepRep Gücü: 30 Rep Puani:5827 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruhsal Durumum: 1-Soru : Adın,Yaşın(Tarih),Burcun? Cevap :Hande,30.12.1988 ![]() 2-Soru : Esmermi/Kumralmı/sarışınmısınız? Cevap :kumral sanırım ya bilmem kiJ) 3-Soru : Göz rengin? Cevap :k.rengi 4-Soru : Boyunuz? Kilon ? Cevap :öff yine mi boy… 1.58 kilo 52…J)5-Soru : Nickiniz neden? Cevap :nickimin hikayesi baya uzun yaa…sorgu odasında yazdım ordan bakın desem ayıp olur mu ![]() 6-Soru : Okul/İş kısaca bahseder misin? Cevap :bahsedeyim…okul işte..bosna-hersek’te okuyorum.. 7-Soru : Sigara yada alkol kullanıyor musun? Cevap :sigara çok çok çok ama nadir…sayılmaz yani sanırım ![]() 8-Soru : Tuttuğun takım? Cevap :bjk…. 9-Soru : Hobilerin/Fobilerin? Cevap :hobi…pc ve ps2 oyunları oynamak…uyumak..böyle nette takılmak…akşam dışarı çıkmak…fobi…böcekler…. ![]() 10-Soru :En büyük takıntın? Cevap :mutsuzluk…. 11-Soru : En büyük hayalin? Cevap :çok para kazanıp bi yat alıp aylarca içinde kalıp kafamı dinlemekJ 12-Soru : Giyim tarzın/kullandığın parfüm? Cevap :spor ….parfüm ağabeymin ya ismini hatırlayamadım şimdi ![]() 13-Soru : En istikrarlı olduğun konu ne? Cevap :onur ve gurur… 14-Soru : En begendiğin ve begenmediğin huyun? Cevap :en beğendiğim huyum açıksözlü olmam..yalan dolan yok neyse odur benim için…en beğenmediğim huyum çok agresif olmam…bazen zararla posss diye oturuyorum çünkü ![]() 15-Soru : Nasıl bir Kişiliğe sahipsin? Cevap :bilmem…siz söyleyin bunu ![]() 16-Soru : En sevdiğin renk söylermisin? Cevap :mor…bayılırım mor rengine.. 17-Soru : Hangi tür müzikten hoşlanırsın/ Kimleri dinlersin? Cevap :herseyi severim ya…ruh halim nasılsa ona göre şarkı açarım…arabeskten metale kadar hersey ![]() 18-Soru : En sevdiğin şarkı hangisi? Neden? Cevap :en sevdiğim şarkı barış manço-kol düğmesi….ya bilmiyorum…bende çok derin yarası var sanırım…. 19-Soru : En sevdiğin yazar ve kitap? Cevap :takip etmiyorum desem……J 20-Soru : En begendiğin film ve aktör/aktrist? Cevap :gladyatör dicem çok klasik olcak sanırım..ama bin defa izledm hala sıkılmadım J) ian somerhalder’i severim o da sırf tipten ![]() 21-Soru : Sevdiğin biri varmı?/ Ona şuan ne söylemek isterdin? Cevap :öff…boşver bunları bacım ![]() 22-Soru : Sevdigin için neleri göze alırsın? Cevap :artık hiçbişeyi göze almam…kimseye fedakarlık yapmaya değmez ![]() 23-Soru : Normal bir gününüz nasıl geçiyor? Cevap :gayet monoton…zaten 3te ancak uyanıyorum…kahvaltı mutfak işi falan…akşam olur…oyun oynarım sonra…çok basit bi hayatım var ya valla ben de sıkılıyorum ![]() 24-Soru : Yasadığın yerden bize bahseder misin. Dışarı çıktığında nerelere gidersin, neler yaparsın? Cevap :dışarı çıkınca ablamın yanına giderim eczaneye…sonra arkadasım var…onunla rıhtıma gideriz…takılırız muhabbet ederiz deniz kenarında… 25-Soru : Yalnızlık hakkında neler düşünüyorsunuz? Cevap :bazen o kadar güzel ki…bayılıyorum yalnızlığıma..ama bazen de çekilmez oluyo..ama genelde iyi…en iyisi hem de ![]() 26-Soru : Kolay bağışlar mısın? Kin tutar mısın? Cevap :hayır…çok kinci bi insanım sanırım…yapılanı asla unutmam…hesabını sormadan da rahat edemem asla… ![]() 27-Soru : Yaptığın en büyük çılgınlık? Cevap :baya var ya…eskidendi ama şu an çok sakinim…. ![]() 28-Soru : Bugünlerde en çok duyduğun söz? Cevap :beni sevmediğini biliyorum…. 29-Soru : Evde yokluğunu hissettiğin sey? Cevap :anlayış….. 30-Soru : Geçmişte yaşasaydın kim olurdun? Cevap :kendi halinde bi çifçi olmak isterdim…hani filmlerde görüyoruz gayet sakin bi hayatları oluyo…hep de mutlu oluyolar be özel bi şahsiyet olmak istemezdim yani…31-Soru : Korkuların /özlediklerin/ sevdiklerin? Cevap :sevdiklerimi kaybetmek,dersten kalmak…/huzur…./yalnızlık…… 32-Soru : Yapmaktan en çok hoşlandığın şey? Cevap :uyumak…. 33-Soru : Yediğin halde '' ben bununla doymam'' diyecek kadar karşısında zayıf olduğun yemekler? Cevap :adana kebap,hamburger,patates kızartması,shinitzel…. 34-Soru : Hayatta en çok kıymet verdiğin şey? Cevap :onurum…. 35-Soru : İzlemekten keyif aldığın tv programları? Cevap :lost,heroes,prisonbreak,simpsons…. 36-Soru : Televizyon yapımcısı olsan yapmak istediğin program ne olurdu ? Cevap :yardım programı yapmak isterdim…zor durumda olan insanlar için…. 37-Soru : En çok değer verdiğin Eşyan? Cevap :ayakkabılarım…. 38-Soru : Ailen mi, sevdiğin mi daha önemli? Cevap :ailem…. 39-Soru : Aşk herşeyi affeder mi? Cevap :asla….. 40-Soru : Karşı cinste hoşlandığın tip ? Cevap :yok ya böle bişe…kimseyi beğenmemJ) 41-Soru : Karşı cinste aradığın özellikler? Cevap :mantık,dine karsı hassasiyet,anlayış,para ![]() 42-Soru : Aşık olduğun kişiyle neler yapmak hoşuna gidiyor? En çok hangisini seviyorsun.. Cevap :deniz kenarında oturmak….. 43-Soru : Hayat felsefen nedir? Hayatına yön veren düsüncelerin veya hayat amacın nelerdir? Bunu açıklayan bir sözün varsa buraya yaz? Cevap :bilmem ki…bi felsefem yok aslında…hayatta amacım tabi ki kulluk görevimiz…ilk planda bu daima…ama sonra okul hayatı ve kariyer geliyo…hayatıma hep bunlar yön veriyo be ben istemesem deJ) 44-Soru : Hiç birisi için ağladınızmı? cevap :evet ağladım…. 45-Soru : Asağıdaki sıfatlar senin için ne ifade ediyor/kısaca tanımlar mısın? a- Ask :yalan…. b- Sevgi :herkeste biraz vardır…ama farklı kullanırlar…. c- Hayat :yorucu… d- Dostluk :bi tane… e- Para :belki hersey…. f- Ölüm :hesap… 46-Soru : Benzetildiğin biri varmı? Cevap :bilmem…yok sanırım… 47-Soru : Bizimle en çok sevdiğin fotoğrafı paylaşırmısın ( isteğe bağlı ) Cevap :hayır ya olmaz…sanal ortam güven yok maalesefJ) 48-Soru : Forumda en çok takıldığınız bölüm hangisi ? Cevap :aklımızdan geçenler…. 49-Soru : Foruma ne kadar zaman ayırıyorsun/Neden? Cevap :ya belli olmuyo…bazen 3 saat bazen 10 dakka…güne baglı yani… 50-Soru : Forumda en iyi anlaştığın isim/isimler? Cevap :maria var…fındıkım var…(painkiller),arkantos,t-mac.. 51-Soru : Forumda anlaşamadığın isim/isimler? Cevap :yok ya artık…. ![]() 52-Soru : Liderimizden bir rican var mı? Cevap :yok kuzucum seviyorum ben liderimi ![]() 53-Soru : Neden Düşünürler? Cevap :bakış açısı olarak en yakın sizi gördüm…yani fikir ve düşünce bakımından…. ![]() 54-Soru : Bunca insan neden Düşünürler? Cevap :canı sıkıldıkları için ![]() 55-Soru : Son Olarak söylemek İstediğin Birşeyin Varmı? Cevap :hmm…çok güzel bi arkadas ortamı var burada..hepinizi çok seviyorum kuzularım… siz de beni sevin e mi![]() öptüm hepinizi ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| Mesaja teşekkür eden: (19 Kişi) | ℓєαяѕιση (07-11-07), -misspasha- (03-09-07), aLadea (06-09-07), ArKaNtoS (03-09-07), Artemis (03-09-07), asi_kız (13-09-07), emrowski (05-09-07), Galiyev (06-09-07), gerceksevda (02-09-07), GönüLçeLen` (03-09-07), intro0.5 (03-09-07), N_e_w_i_N (05-09-07), oneway (14-09-07), Samson (05-09-07), storm_fatih (05-09-07), Virane (03-09-07), WoLfMaN (05-09-07), YaGMuR_CiNi (03-09-07), _Okyanus_ (05-09-07) |
| | #2 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.026
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:2007 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel röportaj olmuş... bu kız tanıdık geldi ama neyse....... ... Adına KIYAMET Diyecekler Yokluğunu Farketmenin Adına KIYAMET Diyecekler; Seni Yitirmenin Evrensel Mateminin.. ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | -misspasha- (03-09-07), Snorland (02-09-07) |
| | #3 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.147
Forum Gücü: 246 Forum Puanı:90625 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 40-Soru : Karşı cinste hoşlandığın tip ? Cevap :yok ya böle bişe…kimseyi beğenmemJ) gel cam açem sana ... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | -misspasha- (03-09-07) |
| | #4 | ||
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.339
Forum Gücü: 436 Forum Puanı:182039 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Alıntı:
![]() Hande güzel cevaplar sağolasın ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum | ||
|
| | #5 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 4.637
Forum Gücü: 112 Forum Puanı:39278 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | afferim beşiktaşlıymışsın " Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. " |
|
| | #6 | |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.528
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:32249 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
. Kurtar beni,kutsar qbi . . Kimler kırdı seni,yok et hepsini (!) ((: | |
|
| | #7 | |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.524
Forum Gücü: 69 Forum Puanı:22308 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
. güzeL gözLeRine $aRkıLaR yazdığım.... | |
|
| | #8 |
| Muhabir Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.019
Forum Gücü: 112 Forum Puanı:46269 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | keyifli bi röportaj olmuş((= cevaplarına sağlık ![]() Yaz günü palto giyerim Ceplerim dolu dolu şiir Gören beni deli sanır Adım kaçığa çıkar keşke kaçsam Keşke kaçabilsem şu dünyadan. -Yağmur içen kız.- |
|
| | #9 |
Teşekkür etti: 5.359
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:69772 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hande dogru dürüst cevaplar bekliyordum senden yaziklar olsun "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
| | #10 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.432
Forum Gücü: 124 Forum Puanı:39306 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 55. soruya kadar zor sabrettim gerisini okuyamadım ![]() iyi cevaplar, bişilerini daha öğrenmiş olduk ne işe yarayacaksa ![]() ![]() |
|
| | #11 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.349
Forum Gücü: 41 Forum Puanı:10907 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok güsel bi röpörtaj olmuş elinize sağlık kardeş takımdansın bu güsel fenerli olsan geçinemezdik heralde dinine bağlı biri olman beni çok sevindirdi bu arada benden 11 ay küçüksün hayattında başarılar dilerim \\\\??? WoLfMaN \\\???? Mal Sahibi Mülk Sahibi, Hani Bunun İlk Sahibi Malda Yalan Mülkde Yalan, Var Birazda Sen Oyalan |
|
| Mesaja teşekkür eden: | -misspasha- (06-09-07) |
| | #12 |
![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.799
Forum Gücü: 210 Forum Puanı:95385 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cok zevkli ve akıcı bi röpötaj olmuş tşk handecim olduğun gibi kal hep bence artık sen de herkes gibisin.. |
|
| | #13 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 753
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:3369 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
51-Soru : Forumda anlaşamadığın isim/isimler? Cevap :yok ya artık…. saol yanıtlar için
Sevmek nedir bilir misin? Bir şeyler tutuşur yüreğinde kıpır kıpır Bütün benliğini sarar, ısıtır. Her gülüşte yeniden doğarsın Ve bin kere ölürsün her iç çekişte Nasıl anlatsam bilmem ki. Yani "sevmek" işte. |
|
| | #14 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 495
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:46588 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kız sen oyundamı oynuyon ![]() the Sims mi oynuyorsun SELAM VER ŞEHİTLERE MEZAR OLUR BU VATAN İHANETÇİ İTLERE!!! |
|
| | #15 |
| Asistan Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 186
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:1271 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Güzel bi röpörtaj teşekkürler.
|
|
| | #16 | |
| storm_fatih Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.937
Forum Gücü: 208 Forum Puanı:82732 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() Güsel Ropertaj Olmus.. Seni Tanıdık.. Saoll ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: | |
|
| | #17 |
Teşekkür etti: 5.359
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:69772 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aslinda beni niye yazmamis sormak lazim -.-
"Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
| | #18 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 96
Forum Gücü: 17 Forum Puanı:3424 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bebim çok güzel bir röportaj olmuş (: sormayı unuttuğum şeyleri de öğrenmiş oldum (: öptüm bebikkk |