| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent ![]() | "мιѕѕραѕнα" Neden E-Dana? Her Veda Bir Başlangıçtır Aslında VE Her Başlangıç Bir Bitişi Gösterir Hayatta |
| Mesaja teşekkür eden: | -misspasha- (18-08-07) |
| | #2 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 852
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:17132 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 1-Hangi şehirde yaşıyosun? 2-Yaş,boy,kilo,göz rengi,saçrengi(Fiziksel özellikler işte) 3-Okuyormusun?Okuyorsan hingi tür okul ve okulun adı? Yeter şimdilik ![]() Yok imza falan!!! |
| | #3 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 984
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:7288 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | neden мιѕѕραѕнα diyerek başlayalım ![]() her zaman deli dolu bir insan mısın? (akıllı olduğun gün sayısı az gibi duruyo) ![]() eğer öğrenci değilsen ne işle uğraşıyon? şu yalan dünyadaki pişmanlıkların nelerdir? hayatı ne kadar ciddiye alıyorsun? aşk mı para mı kariyer mi? ya daha çok var ama millet şikayet edecek forumdan atılacam |
| | #4 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 96
Forum Gücü: 17 Forum Puanı:3424 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | söyle bakalımm forumda gıcık kaptığın kişilerrr (: bazıları gibi korkup yanıttan kaçma tamam mı bebi ![]() |
| | #5 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 18.186
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:82730 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Paşam hoşgelmişsin sorgulara ![]() Zaafların var mı, çok özel değilse anlatıver paşam. iNCELİKLER YÜZÜNDEN! |
| | #6 |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.160
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18371 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nie düşünürler nie genç kuvvet diil YAŞLANDIN diemi ayrıldın?
Aslanlar sahada tribünler ayakta 90 dakika taraftar arkanda Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda Şampiyon olunca coşalım çılgınca ![]() |
| | #7 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.340
Forum Gücü: 436 Forum Puanı:182039 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eyüp ![]() Hoş geldin Paşa Nedir bu deli dolu imaj öylemisin gerçekten? ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | ℓєαяѕιση (18-08-07), -misspasha- (18-08-07) |
| | #8 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 544
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1641 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Paşa kalbini kırmıştım galiba. Kırgınmısın ?
|
| | #9 |
| Yard. Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.238
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:4698 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
danada en sevdğin 5 kişi danadan çıktığın kişiler ![]() hangi üniv. gidiyorsun? canın sıkıldığında ne yaparsın? ne kadar süredir e-dana dasın? ne olmak istiyorsun ideal in nedir? neden sorgu odası? hiç ruhunun sıkıldığı oldumu?olduysa ne yaptın? kaç kardeşsiniz? bana kırgınmısın ![]() en son ne zaman ağladın? bu kadar saçma sorular yeter tşk. ederim
*İnsanların yaptığı sahte paralar kadar,paraların yaptığı sahte insanlar da vardır. |
| | #10 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 1.431
Forum Gücü: 77 Forum Puanı:23470 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kushum cnm kardeşim hayatta nefrett ettğin şeyler nelerdir.? Msnde başının etini yiyomuyum ?son olarak soru değil ama ; Hayatta Hiç Bir Şey O Güzel Gönlünü,Temiz Kalbini Üzmeye Tatlı Yüzünü Ekşitmeye Değmez Sen mutlu olmaya laiksın inş mutlu olursun seni çoookk seven manevi kardeşinden sevgilerle esen kalın Azaldıkça aç kalmanın korkusuyla kuryacaksın.. Bu sebeble yaşlanacaksın.. Çünkü sen de baştan olmak üzere sonlanancaksın.. Trilyon da olsan harcanacaksın.. Savaşı kes barışacaksın! Kendinle aynalarında birebir anlaşacaksın.. |
| | #11 |
| Grup Lideri Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.469
Forum Gücü: 74 Forum Puanı:22587 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben hiç kızdığın zaman oldumu beni sevion mu ![]() ayrıca niye yoksun?nerelerdesin? bizi beğenmiomusun![]() |
| | #12 |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.160
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18371 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet ablajım bizi beğenmiyormusun illa gaffur gibi bıcaklamı sormamız lazım sorularımızı
Aslanlar sahada tribünler ayakta 90 dakika taraftar arkanda Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda Şampiyon olunca coşalım çılgınca ![]() |
| | #13 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 96
Forum Gücü: 17 Forum Puanı:3424 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 'cnm beni seviyormusun '![]() ![]() ![]() (anladın sen onu ) |
| | #14 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.172
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:26868 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | uyuyomusnnn Kadehte yansimama baktim ayakLi bir kanıtım Kadin dergiLeri testLerinde her soruya yanıtım.. |
| | #15 |
Teşekkür etti: 5.359
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:69772 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sahil mi göl kenarimi ? anladin sen onu "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
| | #16 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.340
Forum Gücü: 436 Forum Puanı:182039 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu kuş demen neden kaldı ?
![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
| | #17 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 1.431
Forum Gücü: 77 Forum Puanı:23470 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() bende bunu diicedimde kötü olur dedim senin demen iyi oldu ![]() hande benide seviomusun Azaldıkça aç kalmanın korkusuyla kuryacaksın.. Bu sebeble yaşlanacaksın.. Çünkü sen de baştan olmak üzere sonlanancaksın.. Trilyon da olsan harcanacaksın.. Savaşı kes barışacaksın! Kendinle aynalarında birebir anlaşacaksın.. |
| | #18 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.666
Forum Gücü: 252 Forum Puanı:95413 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hande nerdesin ![]() |
| | #19 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 852
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:17132 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ya kardeşim bu nasıl hizmet Nerede bu vatandaş ya.Soruları cevaplandırmıyor.Hizmet 0 Yok imza falan!!! |
| | #20 |
Teşekkür etti: 3.524
Forum Gücü: 69 Forum Puanı:22308 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | neden e-dana...aslında en başta çok güzel tartışma ortamı olduğunu duydum...arkadaşlarım bu foruma takılıyordu onlardan duydum işte sebep buydu en başta..sonra baktım ortam çok güzel kalıverdim . güzeL gözLeRine $aRkıLaR yazdığım.... |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |