DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Sohbet ve Eğlence  Özel Günler

Konu Seçenekleri
Eski 16-08-08, 21:07 Çevrimdışı   #1
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 19.973
Teşekkür etti: 15.339
RepForum Gücü: 436
Forum Puanı:182039
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
"17 AĞUSTOS 1999" Ortak Acımızı Unutmadık

Kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyoruz.
Bu Mübarek Gecede
Geride kalanlarada dualarınızı eksik etmeyin.

Yedi nokta dörttür deprem şiddeti
Geceyi ikiye böldü bu deprem
İstanbul Sakarya Bursa İzmit i
Marmara yi sanki deldi bu deprem

Gürültüyle bomba gibi patladı
Binaları beşik gibi salladı
Köprüler yıkıldı yollar çatladı
Bir gecede canlar aldı bu deprem

Depremin şiddeti gece duyuldu
Ana kalktı çocuğuna sarıldı
Kaçamadı bir köşeye yığıldı
Bebeğimi gece çaldı bu deprem

Enkazların altı hep insan dolu
Vücutları ezik kırılmış kolu
Kimi imdat diyor kurtarın beni
İnsanlara mezar oldu bu deprem

Sardı yurdumuzu acı felaket
Vatan kan ağlıyor bütün memleket
Yetişti imdada askerle millet
Başımızı derde saldı bu deprem

Tuncay feryat eder dayanmaz yürek
Enkazın altında yatıyor bebek
Anaları yavrum,yavrum diyerek
İçimizde acı kaldı bu deprem

Tuncay Akdeniz

EMEĞİ GEÇEN TÜM ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER.....

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Mesaja teşekkür eden: (28 Kişi)
ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî (18-08-08), And (16-08-08), ASAKİRİ (16-08-08), bEyAzLi (16-08-08), Çaylak_ (18-08-08), DiRENiŞ (16-08-08), DR_GoKiSsS (16-08-08), DüşüM (17-08-08), Galiyev (17-08-08), GuZeLBeLa (17-08-08), HeLL's AnGeL (16-08-08), KandemiR (18-08-08), Ladeyna (17-08-08), LeYdS (17-08-08), Maçakızı (18-08-08), NuraYY (17-08-08), Oo.SoSuMo.oO (16-08-08), RebeL (17-08-08), Scнiивея (16-08-08), serhan89 (16-08-08), SessizSeyirci (17-08-08), storm_fatih (17-08-08), Tuğrul Bey (17-08-08), _osiris_ (16-08-08), _ŞizofreN_ (17-08-08), `Hiperaktif (16-08-08), ~C@dY~ (18-08-08), ŞiYaR (16-08-08)
Eski 16-08-08, 21:11 Çevrimdışı   #2
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

serhan89 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.123
Teşekkür etti: 228
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:4717
serhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
liderim harika bir paylaşım emeğinize sağlık

Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun
Mesaja teşekkür eden:
Snorland (17-08-08)
Eski 16-08-08, 21:16 Çevrimiçi   #3
Profesör
Figüranlar

bEyAzLi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.681
Teşekkür etti: 1.434
RepForum Gücü: 50
Forum Puanı:18418
bEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Shorland Kardeşim Süper bi paylasım olmus Eline Emegine sağlık..

Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur.

Yalnız ben
Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde
Figüran olmuşum geceye...
Mesaja teşekkür eden:
Snorland (17-08-08)
Eski 16-08-08, 21:21 Çevrimdışı   #4
Doçent
Huzur Pınarı

ASAKİRİ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.170
Teşekkür etti: 1.392
RepForum Gücü: 50
Forum Puanı:19982
ASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ölenlerimize Allahtan rahmet diliyorum

(Oycan87 bu kişinin koruması ve sevgi şemsiyesi altındadır..)

---sen çekik gözlerimde büyüttüğüm çerkez düşümsün---
Yeşil Gözlüm
Oya gibi, Nakış Nakış seni yüreğime işledim ışığım

.
Mesaja teşekkür eden:
Snorland (17-08-08)
Eski 16-08-08, 21:23 Çevrimdışı   #5
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.753
Teşekkür etti: 12.516
RepForum Gücü: 140
Forum Puanı:57362
ŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Ölenlere ALLAH rahmet diler,kalanlara sabırlar diliyorum...Süleyman kardeş sanada tşk ederim duyarlılığından dolayı...

Nedir bu başımdaki felaket
Kırk yıldır sefalette bu Ahmet
Kefenimi alın dikin bir zahmet
Gömün beni, gömün beni bir başıma.

Elimde değil, susamıyorum...

Ahmet Kaya
16 Kasım Ölüm Yıldönümü
Mesaja teşekkür eden:
Snorland (17-08-08)
Eski 16-08-08, 21:25 Çevrimdışı   #6
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.024
Teşekkür etti: 4.401
RepForum Gücü: 181
Forum Puanı:77698
HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Unutmadık .. Unutmayacağız ..!

Ödümüz patlıyor acı çekmekten!

Oysa;

Biraz da acıdır,
Aşkın mayası.

Kaçınamazsın!..

Konu HeLL's AnGeL tarafından (16-08-08 Saat 21:55 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden:
Snorland (17-08-08)
Eski 16-08-08, 22:00 Çevrimdışı   #7
Stajyer
Huzur Pınarı

Patriotic - ait Avatar
Genel Mesajlar: 138
Teşekkür etti: 59
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:1208
Patriotic üç beş tanıdığı olmuşPatriotic üç beş tanıdığı olmuşPatriotic üç beş tanıdığı olmuşPatriotic üç beş tanıdığı olmuşPatriotic üç beş tanıdığı olmuşPatriotic üç beş tanıdığı olmuşPatriotic üç beş tanıdığı olmuşPatriotic üç beş tanıdığı olmuşPatriotic üç beş tanıdığı olmuş
17 ağustosta hayatını kaybedenlerin ruhu şad olsun.

Tüm olanlara rağmen, hala önlem almayanlarda allahtan belasını bulsun....

Onca mazlumun gönülden kopan ahları elbet indirir bir gün tepenizden lanetullahI
Mesaja teşekkür eden:
Snorland (17-08-08)
Eski 16-08-08, 22:21 Çevrimdışı   #8
Rektör
Düşünürler grubu

~sebofan_memo~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.080
Teşekkür etti: 3.393
RepForum Gücü: 145
Forum Puanı:57946
~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Hem beyaz hem kara bir gece bir gece . Ne cabuk geciyor 10 yasinda bir cocuktum simdi 9 sene gecmis evet unutmaya basladi ulke belki ama yine onlemler almadan .Ben unutamam o tupras yanerken nasil korfezi bosaltigimizi yada burunlarin diregini sarsan olum kokusunu aman ben yine kotu oldum yuce Rabb im birdaha gostermez insallah.

Selam doğru yolda gidenleredir

Sevgilim, kapımı çaldı aydınlık,
Baygın gözlerimi aldı aydınlık,
İçimde tıkandı, kaldı aydınlık,
Bu aydınlık beni boğmak üzeredir.

1923 NFK
Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter

Konu ~sebofan_memo~ tarafından (16-08-08 Saat 22:28 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
ASAKİRİ (16-08-08), baho_17 (16-08-08), Snorland (17-08-08)
Eski 16-08-08, 22:27 Çevrimdışı   #9
Doçent
Huzur Pınarı

agulasor - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.595
Teşekkür etti: 1.229
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:10055
agulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmış
olenlere Rabbım rahmet etsın
kalanlarada sabır
yasamadıkbelkı ama acılarını paylastık
sornland dusundup bazı seylerı tekrar hatrımıza getırdıgın ıcın saol

"Sistemden beslenenler sistemi değiştiremezler."

guzel goren guzel dusunur,guzel dusunen hayatından lezzet alır. BSN
Mesaja teşekkür eden:
Snorland (17-08-08)
Eski 17-08-08, 03:27 Çevrimdışı   #10
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.096
Teşekkür etti: 1.579
RepForum Gücü: 80
Forum Puanı:32323
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ben 17 agustos 1999 da depremle yüzlesen insanların yasadıklarının belki %1 ini bile yasamadım... onun için acılarını paylasıyorum, allah sabır versin gibi basit yorumlar kendime yakıstıramam zira onların acısını yasamayan bilemez...

sadece üzüntümü belirtip konu için liderime tesekkür ediyorum (:

Bir gün
Çok bunalırsan
Denizin dibinde
Yosunlara takılmış gibi soluksuz
Sakın unutma gökyüzüne bakmayı
Gökyüzü senindir
Gökyüzü herkesindir
...
Mesaja teşekkür eden:
Snorland (17-08-08)
Eski 17-08-08, 10:40 Çevrimdışı   #11
Öğretim üyesi
Kemalistler

SessizSeyirci - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.185
Teşekkür etti: 397
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:3605
SessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biri
Kayıplarımıza Allah'dan rahmet diliyorum. Kalanlara ise sabır diliyorum. Unutmadık,unutturmayacağız..

Susarız...Her susku içinde pek çok sesi hapseden sessiz bir eylemdir...
Mesaja teşekkür eden:
Snorland (17-08-08)
Eski 17-08-08, 10:41 Çevrimdışı   #12
Öğretim üyesi
Kemalistler

SessizSeyirci - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.185
Teşekkür etti: 397
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:3605
SessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biri
Bir inşaat mühendisi olarak sizlere söz veriyorum arkadaşlar. Bunlar yaşanmasın diye ne gerekiyorsa yapacağım. Yemin ederim.

Susarız...Her susku içinde pek çok sesi hapseden sessiz bir eylemdir...
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
bEyAzLi (17-08-08), Snorland (17-08-08)
Eski 17-08-08, 13:07 Çevrimdışı   #13
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.131
Teşekkür etti: 2.552
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:25429
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Depremde Akçakocadaydım, yani merkez üsüne çok uzak değildim, yıkımı gördüm sayılır, keza depremin sabahında büyük amcamlar Düzceye gittiler ve o acı manzarayı bizzat gözlediler. Depremi bizzat yaşayan biri olarak diyorumki; Allah bizi böyle felaketlerle sınamasın...

[Tuğrul Bey]

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Dinlemeyeceksiniz biliyorum,
O yüzden susuyorum...
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
RebeL (17-08-08), SessizSeyirci (17-08-08), Snorland (17-08-08)
Eski 17-08-08, 13:29 Çevrimiçi   #14
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

DüşüM - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.195
Teşekkür etti: 1.153
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:10026
DüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Ben depremden bir ay kadar sonra İstanbuldan geçerken sadece bir zamanlar çok katlı olan binaların dümdüz kalmış arsalarını ve çadırları gördüm...ama bu kadarı bile deprem denince hüzünlenmeme yetiyor...
Allah bu olayı bizzat yaşayanlara yardım etsin...

Mesaja teşekkür eden:
Snorland (17-08-08)
Eski 17-08-08, 17:19 Çevrimdışı   #15
Dekan
Düşünürler grubu

GuZeLBeLa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.027
Teşekkür etti: 4.231
RepForum Gücü: 184
Forum Puanı:81449
GuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
9 Sene Ne Cabuk Gecti..

Allah Mekanlarini Cennet Eylesin, Kalanlara Sabir Versin

Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir !

Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız..
Yabancı Değil..
Mesaja teşekkür eden:
Snorland (17-08-08)
Eski 17-08-08, 17:26 Çevrimdışı   #16
And

And - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.097
Teşekkür etti: 4.871
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:93314
And tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Dünya var oldukça debremler ve dolayısla acılar yaşanacaktır ama önemli olan en aza indirilmesini sağlamaya çalışmak. Yaşayan hiç bir kimsenin unutamayacağı o acı günü Allah birdaha hiç kimseye yaşatmasın..
Mesaja teşekkür eden:
Snorland (17-08-08)
Eski 17-08-08, 17:26 Çevrimiçi   #17
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

_ŞizofreN_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.632
Teşekkür etti: 820
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:10741
_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
rabbim mekanlarını cennet eylesin kalanlara sabır versin=(

''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)''

keşke hep 8 yaşında kalsak..
Mesaja teşekkür eden:
Snorland (17-08-08)
Eski 17-08-08, 23:02 Çevrimdışı   #18
storm_fatih
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.761
Teşekkür etti: 1.937
RepForum Gücü: 208
Forum Puanı:82732
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Allah Gidenlere Rahmet, Kalanlara Sabır Niyaz Eylesin

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Gülünç Olmaya Başladı Burası (=

Buyrun Buradan Yakın ;
Destek Yok Köstek War (:
Mesaja teşekkür eden:
Snorland (17-08-08)
Eski 18-08-08, 15:02 Çevrimdışı   #19
Doçent
Düşünürler grubu

Maçakızı - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.470
Teşekkür etti: 3.853
RepForum Gücü: 91
Forum Puanı:37615
Maçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
emeğine sağlık süleyman abi..
1 gün önce yalovadaydım
deprem olan yerlerde dolaştık
malesef bi çok insan çoktan unutmuş gibiydi :(
dilerim bidaha hatırlamak zorunda kalmayız...

.

biliyorum artık çok zor çok.

kuracak yeni bir hikayem yok.

yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle...

Mesaja teşekkür eden:
Snorland (18-08-08)
Eski 18-08-08, 15:24 Çevrimdışı   #20
Doçent
Genç Kuvvet

Rock'n Rose - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.364
Teşekkür etti: 628
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:6918
Rock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
ALLah öLenLere rahmet yakınLarına sabır wersin

Unutmadık...
UnutuLmaz...
Unutmayacağız....

Geri Dönüşü oLmayan ßir TüneLdeyim
Oyunun Adı Hayat ßaşroLde ßen
Yardımcı oyuncuLar sewgi aşk acı geçmi$...
Senaryo konusu
''Her$eye Rağmen MutLu oLma Sanatı''
We oyun ßitti..
PerdeLer indi ı$ıkLar söndü...
YoruLdum artıq...

Mesaja teşekkür eden:
Snorland (18-08-08)

Konu Seçenekleri