| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]() | "17 AĞUSTOS 1999" Ortak Acımızı Unutmadık Kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyoruz. Bu Mübarek Gecede Geride kalanlarada dualarınızı eksik etmeyin. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yedi nokta dörttür deprem şiddeti Geceyi ikiye böldü bu deprem İstanbul Sakarya Bursa İzmit i Marmara yi sanki deldi bu deprem Gürültüyle bomba gibi patladı Binaları beşik gibi salladı Köprüler yıkıldı yollar çatladı Bir gecede canlar aldı bu deprem Depremin şiddeti gece duyuldu Ana kalktı çocuğuna sarıldı Kaçamadı bir köşeye yığıldı Bebeğimi gece çaldı bu deprem Enkazların altı hep insan dolu Vücutları ezik kırılmış kolu Kimi imdat diyor kurtarın beni İnsanlara mezar oldu bu deprem Sardı yurdumuzu acı felaket Vatan kan ağlıyor bütün memleket Yetişti imdada askerle millet Başımızı derde saldı bu deprem Tuncay feryat eder dayanmaz yürek Enkazın altında yatıyor bebek Anaları yavrum,yavrum diyerek İçimizde acı kaldı bu deprem Tuncay Akdeniz EMEĞİ GEÇEN TÜM ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER..... ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| Mesaja teşekkür eden: (28 Kişi) | ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî (18-08-08), And (16-08-08), ASAKİRİ (16-08-08), bEyAzLi (16-08-08), Çaylak_ (18-08-08), DiRENiŞ (16-08-08), DR_GoKiSsS (16-08-08), DüşüM (17-08-08), Galiyev (17-08-08), GuZeLBeLa (17-08-08), HeLL's AnGeL (16-08-08), KandemiR (18-08-08), Ladeyna (17-08-08), LeYdS (17-08-08), Maçakızı (18-08-08), NuraYY (17-08-08), Oo.SoSuMo.oO (16-08-08), RebeL (17-08-08), Scнiивея (16-08-08), serhan89 (16-08-08), SessizSeyirci (17-08-08), storm_fatih (17-08-08), Tuğrul Bey (17-08-08), _osiris_ (16-08-08), _ŞizofreN_ (17-08-08), `Hiperaktif (16-08-08), ~C@dY~ (18-08-08), ŞiYaR (16-08-08) |
| | #2 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 228
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:4717 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
liderim harika bir paylaşım emeğinize sağlık
Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Snorland (17-08-08) |
| | #3 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.434
Forum Gücü: 50 Forum Puanı:18418 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Shorland Kardeşim Süper bi paylasım olmus Eline Emegine sağlık..
Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
|
| | #4 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.392
Forum Gücü: 50 Forum Puanı:19982 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ölenlerimize Allahtan rahmet diliyorum
(Oycan87 bu kişinin koruması ve sevgi şemsiyesi altındadır..) ---sen çekik gözlerimde büyüttüğüm çerkez düşümsün--- Yeşil Gözlüm Oya gibi, Nakış Nakış seni yüreğime işledim ışığım ![]() . |
|
| | #5 |
| Grup Lideri Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 12.516
Forum Gücü: 140 Forum Puanı:57362 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ölenlere ALLAH rahmet diler,kalanlara sabırlar diliyorum...Süleyman kardeş sanada tşk ederim duyarlılığından dolayı... Kırk yıldır sefalette bu Ahmet Kefenimi alın dikin bir zahmet Gömün beni, gömün beni bir başıma. Elimde değil, susamıyorum... Ahmet Kaya 16 Kasım Ölüm Yıldönümü |
|
| | #6 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.401
Forum Gücü: 181 Forum Puanı:77698 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Unutmadık .. Unutmayacağız ..! Ödümüz patlıyor acı çekmekten! Oysa; Biraz da acıdır, Aşkın mayası. Kaçınamazsın!.. Konu HeLL's AnGeL tarafından (16-08-08 Saat 21:55 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #7 |
| Stajyer Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 59
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:1208 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
17 ağustosta hayatını kaybedenlerin ruhu şad olsun. Tüm olanlara rağmen, hala önlem almayanlarda allahtan belasını bulsun.... Onca mazlumun gönülden kopan ahları elbet indirir bir gün tepenizden lanetullahI |
|
| | #8 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.393
Forum Gücü: 145 Forum Puanı:57946 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hem beyaz hem kara bir gece bir gece . Ne cabuk geciyor 10 yasinda bir cocuktum simdi 9 sene gecmis evet unutmaya basladi ulke belki ama yine onlemler almadan .Ben unutamam o tupras yanerken nasil korfezi bosaltigimizi yada burunlarin diregini sarsan olum kokusunu aman ben yine kotu oldum yuce Rabb im birdaha gostermez insallah.
![]() Selam doğru yolda gidenleredir Sevgilim, kapımı çaldı aydınlık, Baygın gözlerimi aldı aydınlık, İçimde tıkandı, kaldı aydınlık, Bu aydınlık beni boğmak üzeredir. 1923 NFK Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter Konu ~sebofan_memo~ tarafından (16-08-08 Saat 22:28 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #9 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.229
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:10055 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
olenlere Rabbım rahmet etsın kalanlarada sabır yasamadıkbelkı ama acılarını paylastık sornland dusundup bazı seylerı tekrar hatrımıza getırdıgın ıcın saol "Sistemden beslenenler sistemi değiştiremezler." guzel goren guzel dusunur,guzel dusunen hayatından lezzet alır. BSN |
|
| | #10 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.579
Forum Gücü: 80 Forum Puanı:32323 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben 17 agustos 1999 da depremle yüzlesen insanların yasadıklarının belki %1 ini bile yasamadım... onun için acılarını paylasıyorum, allah sabır versin gibi basit yorumlar kendime yakıstıramam zira onların acısını yasamayan bilemez... sadece üzüntümü belirtip konu için liderime tesekkür ediyorum (: Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... |
|
| | #11 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 397
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:3605 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kayıplarımıza Allah'dan rahmet diliyorum. Kalanlara ise sabır diliyorum. Unutmadık,unutturmayacağız..
Susarız...Her susku içinde pek çok sesi hapseden sessiz bir eylemdir... |
|
| | #12 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 397
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:3605 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir inşaat mühendisi olarak sizlere söz veriyorum arkadaşlar. Bunlar yaşanmasın diye ne gerekiyorsa yapacağım. Yemin ederim.
Susarız...Her susku içinde pek çok sesi hapseden sessiz bir eylemdir... |
|
| | #13 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.552
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25429 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Depremde Akçakocadaydım, yani merkez üsüne çok uzak değildim, yıkımı gördüm sayılır, keza depremin sabahında büyük amcamlar Düzceye gittiler ve o acı manzarayı bizzat gözlediler. Depremi bizzat yaşayan biri olarak diyorumki; Allah bizi böyle felaketlerle sınamasın... [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Dinlemeyeceksiniz biliyorum, O yüzden susuyorum... |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #14 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.153
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:10026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben depremden bir ay kadar sonra İstanbuldan geçerken sadece bir zamanlar çok katlı olan binaların dümdüz kalmış arsalarını ve çadırları gördüm...ama bu kadarı bile deprem denince hüzünlenmeme yetiyor... Allah bu olayı bizzat yaşayanlara yardım etsin... |
|
| | #15 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.231
Forum Gücü: 184 Forum Puanı:81449 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 9 Sene Ne Cabuk Gecti.. Allah Mekanlarini Cennet Eylesin, Kalanlara Sabir Versin Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir ! ![]() Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız.. Yabancı Değil.. |
|
| | #16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 4.871
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:93314 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dünya var oldukça debremler ve dolayısla acılar yaşanacaktır ama önemli olan en aza indirilmesini sağlamaya çalışmak. Yaşayan hiç bir kimsenin unutamayacağı o acı günü Allah birdaha hiç kimseye yaşatmasın.. |
|
| | #17 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 820
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:10741 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | rabbim mekanlarını cennet eylesin kalanlara sabır versin=( ''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)'' keşke hep 8 yaşında kalsak.. |
|
| | #18 |
| storm_fatih Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.937
Forum Gücü: 208 Forum Puanı:82732 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Allah Gidenlere Rahmet, Kalanlara Sabır Niyaz Eylesin ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| | #19 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.853
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:37615 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | emeğine sağlık süleyman abi.. 1 gün önce yalovadaydım deprem olan yerlerde dolaştık malesef bi çok insan çoktan unutmuş gibiydi :( dilerim bidaha hatırlamak zorunda kalmayız... biliyorum artık çok zor çok. kuracak yeni bir hikayem yok. yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle... ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Snorland (18-08-08) |
| | #20 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 628
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6918 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ALLah öLenLere rahmet yakınLarına sabır wersin Unutmadık... UnutuLmaz... Unutmayacağız.... Geri Dönüşü oLmayan ßir TüneLdeyim |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Snorland (18-08-08) |