| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli | "Beyaz Show" Program Yorumları Beyaz Show Programlarında Burada Yorum Yapalım... |Ř ayına Sokmak Zor da Olsa RaP'i |σ rtamı Bulmak Kolaydır Belki |σ lmasa da Bazen Yazma Fikri |κ arışık Gerçekleri Çözmek İçin Mi ? |ΐ syan Etmek Kolay , Dayanmak İse Dahi |₤ r Yada Geç Yaşatırım Ben İçimdekini |
|
| | #2 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli
Teşekkür etti: 2.073
Forum Gücü: 72 Forum Puanı:27885 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu Konuyu Açma Gereği Duydum Yoksa İçimde Kalıcaktı ![]() Şuanda Devam Eden Programda Hidayeti Nasıl Küçük Düşürdü Ya Sinir Oldum Beyaza |Ř ayına Sokmak Zor da Olsa RaP'i |σ rtamı Bulmak Kolaydır Belki |σ lmasa da Bazen Yazma Fikri |κ arışık Gerçekleri Çözmek İçin Mi ? |ΐ syan Etmek Kolay , Dayanmak İse Dahi |₤ r Yada Geç Yaşatırım Ben İçimdekini |
|
| | #3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 12.910
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:136026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | programi cok severim ama herzaman izleme firsatim olmuyor malesef ![]() aklima hep sadness'im gelir .. hic kacirmazdi .. simdi is'e izliyemiyor :( derin.. ![]() bugünlerde yeni hobim seni üzmek, kendini buna alıştır zorum artık ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | p0lly (24-09-08) |
| | #4 |
Forum Gücü: 72 Forum Puanı:27885 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beyaz Show İzleyen Yok Mu ? ![]() |Ř ayına Sokmak Zor da Olsa RaP'i |σ rtamı Bulmak Kolaydır Belki |σ lmasa da Bazen Yazma Fikri |κ arışık Gerçekleri Çözmek İçin Mi ? |ΐ syan Etmek Kolay , Dayanmak İse Dahi |₤ r Yada Geç Yaşatırım Ben İçimdekini |
|
| | #5 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.673
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:13351 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
izliyorum şuanda. beyaz bu programı bu işi çok iyi yapıyor bence.
Yazamam derim yazarım Ben acı ile doğdum Olsun yinede yaşarım Hayat buya Dolunca vadem Çeker giderim srknakr |
|
| | #6 |
Forum Gücü: 72 Forum Puanı:27885 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Esra Yazmış ![]() Benim de Düzenli Olarak İzlediğim Nadir Programlardan.. Bugünde Hido Varmış Sevindim Ama Beyaz Da Hiç Anlamıyor Basketden Bea |Ř ayına Sokmak Zor da Olsa RaP'i |σ rtamı Bulmak Kolaydır Belki |σ lmasa da Bazen Yazma Fikri |κ arışık Gerçekleri Çözmek İçin Mi ? |ΐ syan Etmek Kolay , Dayanmak İse Dahi |₤ r Yada Geç Yaşatırım Ben İçimdekini |
|
| | #7 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 275
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:5511 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Number One... Türkiyede tek bu kadar tutulan programların başında geliyor |
|
| | #8 |
Forum Gücü: 72 Forum Puanı:27885 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evet , Uzun Zamandır Da Devam Ediyor... |Ř ayına Sokmak Zor da Olsa RaP'i |σ rtamı Bulmak Kolaydır Belki |σ lmasa da Bazen Yazma Fikri |κ arışık Gerçekleri Çözmek İçin Mi ? |ΐ syan Etmek Kolay , Dayanmak İse Dahi |₤ r Yada Geç Yaşatırım Ben İçimdekini |
|
| | #9 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.371
Forum Gücü: 40 Forum Puanı:13141 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok seviorum o programı ama nedense hiç sonuna kadar izleyemiyorum. çalıştığım için uykum gelio hemen ![]() konuklarına falan bakıyorum her hafta... ![]() |
|
| | #10 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.024
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:11380 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beyaz Show 3 Ekim'de başlıyor! (: Uzun zaman oldu özlemiştik (: Bugün doğdu,ömrünü bugün biliyor. İlk taze nefesini bugün aldı. Sonunu sonsuzluğa göre hazırlamaya çalışıyor. |
|
| | #11 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.157
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:10268 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
3 Ekim çok güzeL başLasın onsuz oLmuyo cuma geceLeri.. ( =
Ağlama artık yüreğim giden gitti dönmez geri.. Zaten seven çeker sevdanın bedelini.. Kar$ıyaka ![]() |
|
| | #12 |
| Öğretim üyesi Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 831
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:8787 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hakkaten özledik geceler şenlencek gene şimdide tarkan beyaza gelsin muhabbeti çıkmış bakalım nolcek ![]() Aşk Salgın Bir Hastalık! *** |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |