DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Sohbet ve Eğlence  Özel Günler

Konu Seçenekleri
Eski 26-06-08, 05:08 Çevrimdışı   #1
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.096
Teşekkür etti: 1.579
RepForum Gücü: 80
Forum Puanı:32323
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
"biTsEdE_giTsEk" iyi ki doğdun =)

Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye... Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım "harika bir yıldı" dersin.. Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerinin gerçek olması. Geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun! Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugünü seninle kutluyorum. Hayatımda gördüğüm en pozitif insanlardan birisin. Dilerim hayata pozitif bakışın ömrünün geri kalanında da devam eder ve yüzünden gülücükler eksik olmaz. Doğum günün kutlu olsun...

Katkılarından dolayı J.Mengele'ye çok Teşekkür Ediyorum

Bir gün
Çok bunalırsan
Denizin dibinde
Yosunlara takılmış gibi soluksuz
Sakın unutma gökyüzüne bakmayı
Gökyüzü senindir
Gökyüzü herkesindir
...
Mesaja teşekkür eden: (15 Kişi)
нѕуη (26-06-08), ℓєαяѕιση (27-06-08), 13. (26-06-08), AяiηηA (26-06-08), biTsEdE_giTsEk (26-06-08), CSKN (27-06-08), HaZaL (26-06-08), Maçakızı (26-06-08), MiSsCaT (26-06-08), Pamuk* (27-06-08), poor_youth (26-06-08), scabiyersto (26-06-08), Virane (26-06-08), vivace (26-06-08), _canözüm_ (26-06-08)
Eski 26-06-08, 05:14 Çevrimiçi   #2
Rektör
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 7.123
Teşekkür etti: 3.055
RepForum Gücü: 88
Forum Puanı:31089
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Doğum günün kutlu olsun

mutlu yıllar

Ich Bin Heinrich Himmler
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
AяiηηA (26-06-08), biTsEdE_giTsEk (26-06-08), Virane (26-06-08)
Eski 26-06-08, 06:06 Çevrimdışı   #3
Profesör
Düşünürler grubu

maviduss - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.690
Teşekkür etti: 1.796
RepForum Gücü: 64
Forum Puanı:24194
maviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
mutlu yıllar

Bütün Bunlar Düş...!
Artık o küçük çocuk değilim anne içime bir canavar yerleşti...!

ѕiиємѕiиαи
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
AяiηηA (26-06-08), biTsEdE_giTsEk (26-06-08)
Eski 26-06-08, 07:38 Çevrimdışı   #4
Rektör

нѕуη - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.428
Teşekkür etti: 5.468
RepForum Gücü: 153
Forum Puanı:60226
нѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Mutlu Yillar ((:

υℓтяαѕℓαη
Eski 26-06-08, 07:43 Çevrimdışı   #5
Rektör
Genç Kuvvet
Genel Mesajlar: 7.357
Teşekkür etti: 1.105
RepForum Gücü: 73
Forum Puanı:21906
Язшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
iyi ki doğdun

Ölüm olsa da bu sevdanın ucunda
BİZ HEP SENİNLEYİZ!

Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret...

Karmaşık
Return Of The Remuş
Eski 26-06-08, 08:29 Çevrimdışı   #6
storm_fatih
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.761
Teşekkür etti: 1.937
RepForum Gücü: 208
Forum Puanı:82732
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Bitemedi Gidemedi Bide Dogum GUnu Oldu Ustune

Neyse Iyiki Doğmuşsun Felan Demicem

Ne Halin Varsa Gör

Mutlu Yıllar (:

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Gülünç Olmaya Başladı Burası (=

Buyrun Buradan Yakın ;
Destek Yok Köstek War (:
Eski 26-06-08, 08:37 Çevrimdışı   #7
Asistan

serkhan_585 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 427
Teşekkür etti: 458
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:897
serkhan_585 üç beş tanıdığı olmuşserkhan_585 üç beş tanıdığı olmuşserkhan_585 üç beş tanıdığı olmuşserkhan_585 üç beş tanıdığı olmuşserkhan_585 üç beş tanıdığı olmuşserkhan_585 üç beş tanıdığı olmuşserkhan_585 üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
dogum gunun kutlu olsun!!!!

ZAFERE GIDEN YOLDA CEKILEN CILE KUTSALDIR.
Eski 26-06-08, 08:55 Çevrimdışı   #8
Yard. Doçent
Sanatkârlar grubu

nesquik - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.430
Teşekkür etti: 1.016
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:12251
nesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Mutlu Yıllar

Bir mutluluk gemisiydim sanki;
Mutluluk yüklü bir gemide
Ama bu gemi ne kadar ilerlerse ilerlesin
Mutluluk yerine hüzün saçıyordu etrafına
Adı mutluluk gemisiydi...
Eski 26-06-08, 09:06 Çevrimiçi   #9

Bölümünde deneyimli

Řσσκΐ₤ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.745
Teşekkür etti: 2.073
RepForum Gücü: 72
Forum Puanı:27885
Řσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Doğum Günün Kutlu Olsun

_
ayına Sokmak Zor da Olsa RaP'i
rtamı Bulmak Kolaydır Belki
lmasa da Bazen Yazma Fikri
arışık Gerçekleri Çözmek İçin Mi ?
syan Etmek Kolay , Dayanmak İse Dahi
|₤ r Yada Geç Yaşatırım Ben İçimdekini

Eski 26-06-08, 09:16 Çevrimdışı   #10
Profesör

selucreh - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.660
Teşekkür etti: 1.957
RepForum Gücü: 83
Forum Puanı:32226
selucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
mutlu yıllar (:
Eski 26-06-08, 09:48 Çevrimdışı   #11

Forumda uzman

HaZaL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.356
Teşekkür etti: 5.719
RepForum Gücü: 185
Forum Puanı:75971
HaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Sevdiklerinle beraber nice sağlıklı mutlu yıllar

Oysa düşlemek ne güzeldi çocukken.
Nerden bilirdim yaşamın
Böyle parçalanarak süreceğini
Ve ömrümün,kendimi toplamakla geçeceğini...
Bir yap-bozum sanki,
Tek parçamı bile bulamadan,
Yeniden dağılıveriyorum.
Eski 26-06-08, 10:06 Çevrimdışı   #12
Asistan
Müzik grubu

yarenaz - ait Avatar
Genel Mesajlar: 159
Teşekkür etti: 4
RepForum Gücü: 3
Forum Puanı:579
yarenaz ara sıra gören oluyoryarenaz ara sıra gören oluyoryarenaz ara sıra gören oluyoryarenaz ara sıra gören oluyoryarenaz ara sıra gören oluyoryarenaz ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
iii-ki doodunn!!!
Eski 26-06-08, 10:17 Çevrimdışı   #13
Öğretim üyesi
13.
Düşünürler grubu

13. - ait Avatar
Genel Mesajlar: 986
Teşekkür etti: 677
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:10474
13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış
Doğum Günün Kutlu Olsun

sorma neden, niçin? herşey yalnızlıktan

yalnızlık ömür boyu!
Mesaja teşekkür eden:
biTsEdE_giTsEk (26-06-08)
Eski 26-06-08, 10:20 Çevrimdışı   #14
Profesör
Düşünürler grubu

иỉℓαу - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.761
Teşekkür etti: 1.528
RepForum Gücü: 81
Forum Puanı:32249
иỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Doğum günün kutLu oLsun (=
SağLıkLı,mutLu,huzurLu nice yıLLara..

.

.

Kurtar beni,kutsar qbi . .

Kimler kırdı seni,yok et hepsini (!) ((:
Eski 26-06-08, 10:25 Çevrimdışı   #15
Haftanın Moderatörü

Bölümünde uzman

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.439
Teşekkür etti: 4.159
RepForum Gücü: 68
Forum Puanı:18371
ℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
doğum günün kutlu olsun

Aslanlar sahada tribünler ayakta
90 dakika taraftar arkanda
Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda
Şampiyon olunca coşalım çılgınca
Eski 26-06-08, 10:36 Çevrimiçi   #16
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.830
Teşekkür etti: 2.651
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:31796
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Doğum günün kutlu olsun

"Savaşın sonudur bitti sanırsınız
Vatan ve bayrak
Bir çocuk daha doğar
Bir Mustafa Kemal daha."

ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє..
Mesaja teşekkür eden:
biTsEdE_giTsEk (26-06-08)
Eski 26-06-08, 12:32 Çevrimdışı   #17
Doçent
Huzur Pınarı

vivace - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.980
Teşekkür etti: 704
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:9463
vivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayran
Ruhsal Durumum:
doğum günün kutlu olsun

sevdiklerinle beraber nice mutlu sağlıklı yıllara

...

....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün...

....
Eski 26-06-08, 12:34 Çevrimdışı   #18
Doçent
Genç Kuvvet

_canözüm_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.314
Teşekkür etti: 5.099
RepForum Gücü: 69
Forum Puanı:28471
_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
mutlu yıllarrrrrrr nıce seneler sewdıklerınle bırlıkte olman dileğimle

konuşmadan gözlerinle,beni sevdiğini söylesen...
yüreğime gözlerini ölene dek mühürlesem...

Eski 26-06-08, 12:36 Çevrimdışı   #19

Forumda uzman
Genel Mesajlar: 8.333
Teşekkür etti: 4.637
RepForum Gücü: 112
Forum Puanı:39278
MareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
doğum günün kutlu olsun nice yıllara

" Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. "
Eski 26-06-08, 12:49 Çevrimdışı   #20
Rektör

CnRaLpEr - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.302
Teşekkür etti: 15.205
RepForum Gücü: 222
Forum Puanı:90174
CnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Mutlu yıllar.

Konu Seçenekleri