Konu Seçenekleri
Eski 22-05-07, 01:59 Çevrimdışı   #1
Profesör
Düşünürler grubu

aLadea - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.567
Teşekkür etti: 1.475
RepForum Gücü: 54
Forum Puanı:19754
aLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
((:

saçım sarı gözüm mavi güzelliğim avrupai ((:

Konu roza tarafından (22-06-07 Saat 00:47 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden: (20 Kişi)
гєรรђ๏t (22-05-07), ℓєαяѕιση (04-06-07), ∂ĩяєŋ¢ (22-05-07), And (27-05-07), angedu27 (05-06-07), cCcKaNKuRTcCc (22-05-07), CnRaLpEr (23-05-07), e-kaan (23-05-07), evanescence86 (26-05-07), HaMMuRaBi (04-06-07), hark (04-06-07), HeLBoY (09-04-08), Junior_Muftu (29-05-07), MrTcN1905 (22-05-07), RAMSES113 (05-06-07), RapBoys (23-05-07), ROBBIE WILLIAMS (22-05-07), roza (22-05-07), troçki (04-06-07), ^ChErRy^ (22-05-07)
Eski 22-05-07, 02:01 Çevrimdışı   #2
Profesör
Düşünürler grubu

cCcKaNKuRTcCc - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.539
Teşekkür etti: 1.134
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:6126
cCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
bide resmin son 3 parcasını daa alabılsedık tam züper olajaktı

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ

TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ

ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ

SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ

SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE

İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE..!!
Mesaja teşekkür eden:
aLadea (22-05-07)
Eski 22-05-07, 02:03 Çevrimdışı   #3
Profesör
Düşünürler grubu

aLadea - ait Avatar
aLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
IP wormx´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bide resmin son 3 parcasını daa alabılsedık tam züper olajaktı
işin esprisi orda zaten (:

deşifre olmayalım neme lazım internet ortamı..
Eski 22-05-07, 02:04 Çevrimdışı   #4

Downloadiki

MrTcN1905 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.316
Teşekkür etti: 6.982
RepForum Gücü: 143
Forum Puanı:52274
MrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
teşekkürler
Mesaja teşekkür eden:
aLadea (22-05-07)
Eski 22-05-07, 02:05 Çevrimdışı   #5
Profesör
Düşünürler grubu

aLadea - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
MrTcN1905´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
teşekkürler
bişi değil
Eski 22-05-07, 09:23 Çevrimdışı   #6
Asistan
Spor grubu

si_nankarakuss - ait Avatar
Genel Mesajlar: 183
Teşekkür etti: 4
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:207
si_nankarakuss ara sıra gören oluyorsi_nankarakuss ara sıra gören oluyorsi_nankarakuss ara sıra gören oluyor
OWOWowWOWwoww derim.... guzell resim
Eski 22-05-07, 09:27 Çevrimdışı   #7
Doçent

The.`KinG - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.399
Teşekkür etti: 1.599
RepForum Gücü: 41
Forum Puanı:12169
The.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmış
eyvah resmini koymayı unutmuşsun gamhse

Gözlerim , Sende Kaldı Sevdalım , Hiçkimseleri Göremiyorum ...
Mesaja teşekkür eden:
aLadea (04-06-07)
Eski 22-05-07, 12:49 Çevrimdışı   #8
Öğretim üyesi

djborga - ait Avatar
Genel Mesajlar: 521
Teşekkür etti: 160
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:1256
djborga üç beş tanıdığı olmuşdjborga üç beş tanıdığı olmuşdjborga üç beş tanıdığı olmuşdjborga üç beş tanıdığı olmuşdjborga üç beş tanıdığı olmuşdjborga üç beş tanıdığı olmuşdjborga üç beş tanıdığı olmuşdjborga üç beş tanıdığı olmuşdjborga üç beş tanıdığı olmuş
ben bişi göremiomki??

Copyright© DJ Productions 2006-2007. All rights reserved.
Eski 22-05-07, 13:40 Çevrimdışı   #9
Rektör
Genel Mesajlar: 10.043
Teşekkür etti: 9.859
RepForum Gücü: 135
Forum Puanı:48765
yεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
gamshe´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
işin esprisi orda zaten (:
deşifre olmayalım neme lazım internet ortamı..
akilli dir bizim gamze

güzel resimm canim .. tesekkürler
Mesaja teşekkür eden:
aLadea (22-05-07)
Eski 22-05-07, 13:43 Çevrimdışı   #10
Yard. Doçent
Genel Mesajlar: 1.766
Teşekkür etti: 716
RepForum Gücü: 64
Forum Puanı:27494
RegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Uzun zamandır bu alana girmeye korkar olmuştum bilmem nedendir.

Fıstıgım resmin büyüsünü bozmamalısın böyle çok hoş görünüyor

' belki benim kağıt param, bir şekilde, döne dolaşa senin cebine girmiştir... (:

Konu RegaLDeviL tarafından (22-05-07 Saat 13:45 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden:
aLadea (22-05-07)
Eski 22-05-07, 15:04 Çevrimdışı   #11
Doçent

гєรรђ๏t - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.272
Teşekkür etti: 2.117
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:4494
гєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biri
Oyy Yapboss gibi olmaski ama yaa İsteris isteriz devamını isteriz
Eski 22-05-07, 15:18 Çevrimdışı   #12
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.184
Teşekkür etti: 3.919
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37574
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
devamını isteriz =)

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Mesaja teşekkür eden:
aLadea (22-05-07)
Eski 22-05-07, 15:40 Çevrimdışı   #13
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 19.973
Teşekkür etti: 15.339
RepForum Gücü: 436
Forum Puanı:182039
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
ıyyy çok çirkin
Şaka şaka
Güzel fikir..

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Eski 22-05-07, 17:25 Çevrimdışı   #14
Dekan
Antikapitalistler

roza - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.304
Teşekkür etti: 6.408
RepForum Gücü: 75
Forum Puanı:26164
roza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
çok ince bi düsünce gmze .. (:
ayrıca farkını koymussun ortaya .. ; )
çok güzelsn belli ki .. tesekkrler paylasmn için ..

Hiçbir fotografımızda bu kadar içten gülemeyecegiz.
hiç bir zaman $imdiki gibi içten agLamadık
canımız hiç bu kadar yanmadı
tanrım
ne darbeler ne yangınlar kentlerde
biz soluk soluk
her satır boslugunda sevdamız
biz vardık
varız.

Konu roza tarafından (22-05-07 Saat 17:28 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden:
aLadea (22-05-07)
Eski 22-05-07, 17:34 Çevrimdışı   #15
Öğretim üyesi
Kemalistler
Sanatkârlar grubu

eQinoX - ait Avatar
Genel Mesajlar: 681
Teşekkür etti: 269
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:1786
eQinoX çevresinde seviliyoreQinoX çevresinde seviliyoreQinoX çevresinde seviliyoreQinoX çevresinde seviliyoreQinoX çevresinde seviliyoreQinoX çevresinde seviliyoreQinoX çevresinde seviliyoreQinoX çevresinde seviliyoreQinoX çevresinde seviliyoreQinoX çevresinde seviliyoreQinoX çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
saçların çok güzelmiş

ruhunmu ateş yoksa o gözlermi alevden,
bilmem bu yanardağ ne biçim korla TUTUŞTU...
pervane olan kendini gizlermi alevden,
sen istedin ondan bu gönül zorla TUTUŞTU ...
Mesaja teşekkür eden:
aLadea (22-05-07)
Eski 22-05-07, 18:02 Çevrimdışı   #16
Rektör

~Kardelen~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 14.566
Teşekkür etti: 4.997
RepForum Gücü: 176
Forum Puanı:61755
~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
resmin diger parcalari olmasa bile bu kadarinda da güzel görünüyorsun yeterli bence

allah seni sevdigine ve sevdiklerine bagislasin paylasim icin tskler

Yorgun...
Mesaja teşekkür eden:
aLadea (22-05-07)
Eski 22-05-07, 20:04 Çevrimdışı   #17
Asistan
mix

mix - ait Avatar
Genel Mesajlar: 257
Teşekkür etti: 62
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:979
mix üç beş tanıdığı olmuşmix üç beş tanıdığı olmuşmix üç beş tanıdığı olmuşmix üç beş tanıdığı olmuşmix üç beş tanıdığı olmuşmix üç beş tanıdığı olmuşmix üç beş tanıdığı olmuşmix üç beş tanıdığı olmuş
Avrupai ne demek =)
Mesaja teşekkür eden:
aLadea (22-05-07)
Eski 22-05-07, 21:39 Çevrimdışı   #18
Profesör
Düşünürler grubu

aLadea - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
si_nankarakuss´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
OWOWowWOWwoww derim.... guzell resim
teşekkürler (:
Eski 22-05-07, 21:39 Çevrimdışı   #19
Profesör
Düşünürler grubu

aLadea - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
The.`KinG´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
eyvah resmini koymayı unutmuşsun gamhse
Eski 22-05-07, 21:40 Çevrimdışı   #20
Profesör
Düşünürler grubu

aLadea - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
djborga´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben bişi göremiomki??
It's your problem

ben görüyorum

Konu Seçenekleri