| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Şarkıların Ressamı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "Memleket Hasreti"Konulu Şiir Yarışması Anketi Sonuçlanmıştır. Kazanan Opeth (: ![]() Sürgünüm ince bir sicim gibi düğümleniyor sözcüklerim boğazıma kaç yıl geçti anacığım; sabahın seherinde söylediğin o güzel türkülerinden uzak... kaç yıl geçti sevdiceğim; göğsüne yüreğimi emanet edip uyumayalı... dudaklarıma susuzluk düşmüş... memleketim, hasretim, anam,evladım yarim... çatlayıveriyor her sabah ayazında ruhumun temelleri... gardiyan o boğuk sesinde öldürüveriyor umutlarımı... hasretim; sokaklarında sıcak yüreklerin dolaştığı memleketime... bir çocuk telaşında yürüdüğüm arnavut kaldırımlarına sürgünüm; suçumdan ayrı...ağır bir bedelle kaç yıl geçti sevdiceğim yollarımız varmıyor.. bir ihanet gibi saplıyorlar ciğerime hançeri gömüyorlar her gece ruhumu diri diri toprağa heybemde biriktiriyorum vakitsiz sabahlarımı harcanmasın harcanmasın çocuk umutlarım... ... ince bir cisim gibi düğümleniyor sözükler boğazıma... beni yetim bırakanlara sövüyorum. memleketim hasretim... anam, evladım, yarim... sürgünüm... Opeth Forumun Şairini E-DaNa ailesi olarak tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz .. ![]() ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: (13 Kişi) | Artemis (08-06-07), CnRaLpEr (08-06-07), disco fever (08-06-07), ForgeR~Emo (21-06-07), hayri_dizdar (20-06-07), jonquil (13-06-07), karahindiba (09-06-07), LaViNia (08-06-07), LeYdS (08-06-07), solεil (08-06-07), troçki (11-06-07), ~sebofan_memo~ (08-06-07) |
| | #4 |
| Dekan Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 4.092
Forum Gücü: 59 Forum Puanı:18443 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tebrikler ederim abla Standin' on your mama's porch You told me that you'd wait forever Oh and when you held my hand I knew that it was now or never Those were the best days of my life Back in the summer of '69 Bryan Adams - Summer Of '69 |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Opeth (20-09-07) |
| | #9 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 3.002
Forum Gücü: 188 Forum Puanı:76700 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tebrikler opeth ): ![]() et les larmes coulèrent le long de ses joues! Love is like war.. Easy To Start.. Difficult To End.. And.. Impossible To Forget..!! |
|
| | #10 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 482
Forum Gücü: 22 Forum Puanı:4101 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tebrik ederim abla. Oy kullanan herkese teşekkür ederim.
Şu sorunun muhasebesini kendi içinde yap; Yok olacaksan neden varsın? Cevap verebiliyorsan yaşa, veremiyorsan intihar için iyi bir sebebin var dostum... Eşit Olmayanlara Eşit Davranmak En Büyük Adaletsizliktir!! ![]() Xasiorklu Melo Konu MeLLoO tarafından (08-06-07 Saat 12:08 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #12 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.393
Forum Gücü: 145 Forum Puanı:57946 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tebrikler yuregine saglik ![]() Selam doğru yolda gidenleredir Sevgilim, kapımı çaldı aydınlık, Baygın gözlerimi aldı aydınlık, İçimde tıkandı, kaldı aydınlık, Bu aydınlık beni boğmak üzeredir. 1923 NFK Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter |
|
| | #14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 2.332
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:84409 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tebrik ederim balbademim O boşluk dolar elbet, yaralar kabuk bağlar, sızılar diner, acılar dibe çöker. Hayatta sevilecek şeyler yeniden fark edilir. Bir yerlerden bulunup yeni mutluluklar edinilir. O boşluk doldu sanırsınız Oysa ; O boşluğu dolduran eksilmenizdir... birgün yakalanırsan içindeki çığlığa ... senin için sustuğum bütün zamanları hatırla .!!! |
|
| | #15 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.339
Forum Gücü: 436 Forum Puanı:182039 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
TEbrikler
![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| | #17 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.647
Forum Gücü: 122 Forum Puanı:47969 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tebrikler..sonuctan memnunum Daha söylenmedi aşkın son şarkısı Daha silinmedi hasretler Canımı dişime takıp Sevdim deliler gibi Sustum... ölüler gibi Senden vazgeçmeden ölürüm belki Aşkın son şarkısı olurum belki Dudaklarından at beni |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |