| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Afişlerinden çocukların etkileneceğini düşünerek Büyükşehir belediyesi'nin sansür uygulattıgı,"aman çocuklar toplu halde okulu bırakıp dansöz olucak "paniğiyle afişlerini toplattığı reklam filmi repligi derin.. ![]() bugünlerde yeni hobim seni üzmek, kendini buna alıştır zorum artık ![]() |
|
| | #2 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.096
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7137 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hmm mantıklı ![]() kalbinde belirsiz bir yolun kuşkusu titrek sesinde umutların avuntusu bir mendil eski bir resim bulduğum tahta masasında bilmeden unuttuğu gözyasları doldurmus giderken boslugu |
|
| | #3 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 614
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:9768 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aşkın ve Herşeyin 'M' Hali.. ![]() |
|
| | #4 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.403
Forum Gücü: 238 Forum Puanı:97193 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Annemi gicik etmek için söyledigim cümle (: Hatta bazen baydi be zengin koca bulucam dedigim de olur.. S E S S I Z C E ![]() |
|
| | #5 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.569
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
daha ürkütücüsü için okulu bırakıp ajdar olacam anne David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" |
|
| | #6 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 3.099
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:33477 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Benimde kullandığım bi cümle annem deli oluyor duyunca . ![]() - Aşkın ve Herşeyin "G" Hali (= , Gökyüzü gibi birşey bu çocukluk / Hiçbir yere gitmiyor... |
|
| | #7 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 3.996
Forum Gücü: 112 Forum Puanı:43726 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
babama demiştim bi kereeee Ödümüz patlıyor acı çekmekten! Oysa; Biraz da acıdır, Aşkın mayası. Kaçınamazsın!.. |
|
| | #8 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.468
Forum Gücü: 153 Forum Puanı:60226 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
| | #9 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 3.996
Forum Gücü: 112 Forum Puanı:43726 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben reklamdan görüp öyle dedim, baba ben dansöz olucam diye git karşımda durma dedi Ödümüz patlıyor acı çekmekten! Oysa; Biraz da acıdır, Aşkın mayası. Kaçınamazsın!.. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |