DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Anket Bölümü
Anket Sonuçlarını Göster: Ermenistan Eurovizyon 2008'da Kacinci Olur?
1 ci olur 1 4,76%
2 ci olur 0 0%
3 cü olur 2 9,52%
4 cü olur 1 4,76%
5 ci olur 1 4,76%
6 ci olur 0 0%
7 ci olur 0 0%
8 ci olur 1 4,76%
9 cu olur 0 0%
10 cu olur 0 0%
Ilk 10 a kesin girer 8 38,10%
Ilk 10 a giremez 7 33,33%
Yorum 2 9,52%
Bilmem / Fikrim yok 2 9,52%
Kararsizim 0 0%
Çok Seçenekli Anket. Oylayanlar: 21. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 18-04-08, 18:45 Çevrimdışı   #1
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.017
Teşekkür etti: 5.359
RepForum Gücü: 173
Forum Puanı:69772
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
"Qele Qele"li Ermenistan Eurovizyon 2008'da Kacinci Olur?

Eurovizyon katilacak sarkilari izlerken Ermenistanin sarkisini cok begendim ve bir sorayim dedim.

Sizce basarili olurlar mi, kacinci olurlar?

Zira modern ve kültürel müzik karisimi birsey olmus (Bizim yapamadigimiz kendi ezgilerimizi kullanmak)

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

"Her gün bir yerden göçmek ne iyi,
Her gün bir yere konmak ne güzel
Bulanmadan, donmadan akmak ne hos,
Dünle beraber gitti cancagizim;
Ne kadar söz varsa düne ait,
Simdi yeni seyler söylemek lazim."

- Mevlana -
Mesaja teşekkür eden:
Scнiивея (19-04-08)
Eski 18-04-08, 19:37 Çevrimdışı   #2
Rektör
Genç Kuvvet
Genel Mesajlar: 7.357
Teşekkür etti: 1.105
RepForum Gücü: 73
Forum Puanı:21906
Язшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ilk 10'a qirebilir...

Ölüm olsa da bu sevdanın ucunda
BİZ HEP SENİNLEYİZ!

Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret...

Karmaşık
Return Of The Remuş
Mesaja teşekkür eden:
Virane (19-04-08)
Eski 18-04-08, 19:47 Çevrimiçi   #3
Rektör
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 7.123
Teşekkür etti: 3.055
RepForum Gücü: 88
Forum Puanı:31089
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Bencede ilk 10'a girerle ama inşallah sonuncu olurlar...

Ich Bin Heinrich Himmler
Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi)
ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî (18-04-08), G-peyki (22-04-08), Jen (22-04-08), Virane (19-04-08), şualar (19-04-08)
Eski 18-04-08, 19:48 Çevrimdışı   #4
Rektör

CnRaLpEr - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.302
Teşekkür etti: 15.205
RepForum Gücü: 222
Forum Puanı:90174
CnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Türkiye büyük ihtimal 12 puanı ermenistana vererek bir jest yapar (11 de yunanistana)

AB ülkeleri ve Ermeni kıyımını destekleyenlerin de türkiyeye oy verdip ermenistana daha yüksek verdiğini düşünürsek... Türkiyeden daha iyi oy alacağı kesin...

Senaryo nasıl (?)
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
n!da (18-04-08), Opeth (21-04-08), Virane (19-04-08)
Eski 18-04-08, 19:50 Çevrimdışı   #5
Rektör
Düşünürler grubu

~sebofan_memo~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.080
Teşekkür etti: 3.393
RepForum Gücü: 145
Forum Puanı:57946
~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Gecen yarismada 12 puani ermenistana vermistik 10 puanida yunanistan galibavermistik a peki bize ne kadar verdiler ermeniler 0 yunanlilar 0 (:

not:sarki cok guzelmis 9. olurlar
dogru oyleydi iste son dan bi onceki ni vermistik yanilmiyorsam

yaniliyormusum yunanistan 4 ermenistan 12

TÜRKİYE'NİN OYLARI BÖYLE DAĞILDI

Ermenistan: 12,

Yunanistan: 4

Selam doğru yolda gidenleredir

Sevgilim, kapımı çaldı aydınlık,
Baygın gözlerimi aldı aydınlık,
İçimde tıkandı, kaldı aydınlık,
Bu aydınlık beni boğmak üzeredir.

1923 NFK
Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter

Konu ~sebofan_memo~ tarafından (18-04-08 Saat 20:03 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden:
Virane (19-04-08)
Eski 18-04-08, 19:51 Çevrimiçi   #6
Rektör
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 7.123
Teşekkür etti: 3.055
RepForum Gücü: 88
Forum Puanı:31089
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
CnRaLpEr´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Türkiye büyük ihtimal 12 puanı ermenistana vererek bir jest yapar (11 de yunanistana)

AB ülkeleri ve Ermeni kıyımını destekleyenlerin de türkiyeye oy verdip ermenistana daha yüksek verdiğini düşünürsek... Türkiyeden daha iyi oy alacağı kesin...

Senaryo nasıl (?)
Yok bence Türkler oy kullanmıyorlar

Sahiden Bence Türkiyedeki ermeniler oy atmıştır onlara...

Ich Bin Heinrich Himmler
Jen (22-04-08), Virane (19-04-08), YaGMuR_CiNi (19-04-08)
Eski 18-04-08, 19:54 Çevrimdışı   #7
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
11 puan varmi ben 10 dan sonra 12 ye atlaniyor gibi biliyordum.

- Mevlana -
Mesaja teşekkür eden:
~sebofan_memo~ (18-04-08)
Eski 18-04-08, 20:43 Çevrimdışı   #8
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

Bυя¢U - ait Avatar
Genel Mesajlar: 563
Teşekkür etti: 606
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:3943
Bυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
şarkı çok güzelmiş oyalamada Türkiye'yi gecer bence
Mesaja teşekkür eden:
Virane (19-04-08)
Eski 18-04-08, 23:29 Çevrimiçi   #9
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.830
Teşekkür etti: 2.651
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:31796
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
2007de Ermenistan'a 10 puanmı ne vermiştik adamlar 0verdi bize Yunanistan'a da puan verdik onlarda bize 0 verdi.. Hala düşmanlıkları bitmiyor...

Şarkı fena değil...

"Savaşın sonudur bitti sanırsınız
Vatan ve bayrak
Bir çocuk daha doğar
Bir Mustafa Kemal daha."

ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє..
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
S.M.U.R.F (19-04-08), Virane (19-04-08)
Eski 19-04-08, 00:18 Çevrimdışı   #10
Rektör

нѕуη - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.428
Teşekkür etti: 5.468
RepForum Gücü: 153
Forum Puanı:60226
нѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Buna verdiign emegi kendi sarkimiza vermeni yeglerdim ((:

sarkiya gelince elemeleri gecemez bence

Not : eurovion bu sene 2 asamali olcak ve 4 ulke (Fransa,Almanya, Ingiltere & Ispanya ) hariç tum ulkeler on eleme de yariscak ((:

υℓтяαѕℓαη
Mesaja teşekkür eden:
Virane (19-04-08)
Eski 19-04-08, 00:36 Çevrimdışı   #11
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
кα¢нα´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Buna verdiign emegi kendi sarkimiza vermeni yeglerdim ((:

???

- Mevlana -
Eski 19-04-08, 00:42 Çevrimdışı   #12
Rektör

YaGMuR_CiNi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.090
Teşekkür etti: 15.379
RepForum Gücü: 214
Forum Puanı:89927
YaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
J.Mengele´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yok bence Türkler oy kullanmıyorlar

Sahiden Bence Türkiyedeki ermeniler oy atmıştır onlara...
katiliyorum..
Ulkemizde yasayan ermeniler oy atmistir kesin
benzer durum Avrupada da yasanmiyor mu ..

Sarki fena degilmis ilk 10'a girebilirler belki
ama bana gore oy kullananlar
sarkinin guzelligine kalitesine filan bakmiyor
ulkelerarasi iliskiler çikarlar Ön planda..

'Deli'mizi geçemezler umarim

.

Herkes
aynı şeyi düşünüyorsa,
hiç kimse
fazla birşey düşünmüyor
demektir

J.Mengele (21-04-08), Virane (19-04-08)
Eski 19-04-08, 01:20 Çevrimdışı   #13
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.184
Teşekkür etti: 3.919
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37574
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
gereksiz ve amatör bir yarışma bizim kadar önem gösteren başka bir ülke yok...

oylama sistemiyse tam bir üçkağıt...

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Jen (22-04-08), SaKaRiN..! (19-04-08), Virane (19-04-08)
Eski 19-04-08, 02:12 Çevrimdışı   #14
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.096
Teşekkür etti: 1.579
RepForum Gücü: 80
Forum Puanı:32323
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
you are my lover
undercover
diye girecek sandım biran benziyor 2005 yunanistan sarkısına
ben begenmedim ama klasik piyasa sarkısı basarılı olur bence

Bir gün
Çok bunalırsan
Denizin dibinde
Yosunlara takılmış gibi soluksuz
Sakın unutma gökyüzüne bakmayı
Gökyüzü senindir
Gökyüzü herkesindir
...
Virane (19-04-08), yεsiL (22-04-08)
Eski 19-04-08, 03:31 Çevrimdışı   #15
Rektör
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.919
Teşekkür etti: 3.819
RepForum Gücü: 174
Forum Puanı:73526
CSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ilk Ona Girer Diyorum, Sahne Performansina Göre Ilk Beste Kendine Bir Yer Bulur

Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma..

Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta..

Sönmüyor Ateşimiz..
Ama Alev Alev de Yanmıyor..
Ayrılık Zor Ama..
Beraberken de Olmuyor..

: ))

Mesaja teşekkür eden:
Virane (19-04-08)
Eski 19-04-08, 13:10 Çevrimdışı   #16
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Türkiye kadar ciddiye alan yok bu yarismayi demis Direnc kardesim (:

bencede hakli, sahsen bizim kadar bu yarismaya kafa yoran bir ülke yok, lakin sarkiyi dinlediyseniz ala lade dim dis dim dis pop degil icinde o Türk müzigine benziyen musiki var.

Yani hem tanitim yapiyor hemde kulaga hitap ediyor. Bizim "Deli" nin normal bir rock parcasindan pek bi farki yok, sözler Türkce olmasi disinda Türkiyeden ne var biri bana söylesin.

Nasil desem Niye "Dinle" adli parca gibi parcalarla katilmiyoruz ?

Zaten oylama politik ve hile dolu, e sen kazanmiyacaksin orasi belli de bari tanitim yap.

- Mevlana -
Mesaja teşekkür eden:
Jen (22-04-08)
Eski 19-04-08, 15:03 Çevrimdışı   #17
Profesör
Düşünürler grubu

aLadea - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.567
Teşekkür etti: 1.475
RepForum Gücü: 54
Forum Puanı:19754
aLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
biz Türkler safız bir güler yüz gösterip,sırtımızı sıvazladılar mı dostumuz sanıyoruz ama onların düşmanlıkları hiç bitmeyecek..

şarkıya gelince 1.liği hakedecek kadar güzel değil çok da kötü değil idare eder
J.Mengele (21-04-08), Virane (19-04-08), şualar (19-04-08)
Eski 19-04-08, 19:08 Çevrimdışı   #18
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.336
Teşekkür etti: 1.464
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:14511
şualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
sonuncu olur
J.Mengele (21-04-08), Jen (22-04-08), Virane (19-04-08)
Eski 19-04-08, 19:22 Çevrimdışı   #19
Yard. Doçent

Olimbera - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.604
Teşekkür etti: 1.096
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:7137
Olimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmış