| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Ermenistan Eurovizyon 2008'da Kacinci Olur? | |||
| 1 ci olur | | 1 | 4,76% |
| 2 ci olur | | 0 | 0% |
| 3 cü olur | | 2 | 9,52% |
| 4 cü olur | | 1 | 4,76% |
| 5 ci olur | | 1 | 4,76% |
| 6 ci olur | | 0 | 0% |
| 7 ci olur | | 0 | 0% |
| 8 ci olur | | 1 | 4,76% |
| 9 cu olur | | 0 | 0% |
| 10 cu olur | | 0 | 0% |
| Ilk 10 a kesin girer | | 8 | 38,10% |
| Ilk 10 a giremez | | 7 | 33,33% |
| Yorum | | 2 | 9,52% |
| Bilmem / Fikrim yok | | 2 | 9,52% |
| Kararsizim | | 0 | 0% |
| Çok Seçenekli Anket. Oylayanlar: 21. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 | |||
| Rektör Düşünürler grubu ![]() | "Qele Qele"li Ermenistan Eurovizyon 2008'da Kacinci Olur? Eurovizyon katilacak sarkilari izlerken Ermenistanin sarkisini cok begendim ve bir sorayim dedim. Sizce basarili olurlar mi, kacinci olurlar? Zira modern ve kültürel müzik karisimi birsey olmus (Bizim yapamadigimiz kendi ezgilerimizi kullanmak)
"Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - | |||
| ||||
| Mesaja teşekkür eden: | Scнiивея (19-04-08) |
| | #2 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.105
Forum Gücü: 73 Forum Puanı:21906 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ilk 10'a qirebilir... BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık Return Of The Remuş |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Virane (19-04-08) |
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.055
Forum Gücü: 88 Forum Puanı:31089 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bencede ilk 10'a girerle ama inşallah sonuncu olurlar...
![]() Ich Bin Heinrich Himmler |
|
| Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi) |
| | #4 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.205
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:90174 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Türkiye büyük ihtimal 12 puanı ermenistana vererek bir jest yapar (11 de yunanistana) AB ülkeleri ve Ermeni kıyımını destekleyenlerin de türkiyeye oy verdip ermenistana daha yüksek verdiğini düşünürsek... Türkiyeden daha iyi oy alacağı kesin... Senaryo nasıl (?) |
|
| | #5 |
Teşekkür etti: 3.393
Forum Gücü: 145 Forum Puanı:57946 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gecen yarismada 12 puani ermenistana vermistik 10 puanida yunanistan galibavermistik a peki bize ne kadar verdiler ermeniler 0 yunanlilar 0 (: not:sarki cok guzelmis 9. olurlar dogru oyleydi iste son dan bi onceki ni vermistik yanilmiyorsam yaniliyormusum yunanistan 4 ermenistan 12 TÜRKİYE'NİN OYLARI BÖYLE DAĞILDI Ermenistan: 12, Yunanistan: 4 ![]() Selam doğru yolda gidenleredir Sevgilim, kapımı çaldı aydınlık, Baygın gözlerimi aldı aydınlık, İçimde tıkandı, kaldı aydınlık, Bu aydınlık beni boğmak üzeredir. 1923 NFK Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter Konu ~sebofan_memo~ tarafından (18-04-08 Saat 20:03 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #6 | |
Teşekkür etti: 3.055
Forum Gücü: 88 Forum Puanı:31089 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Sahiden Bence Türkiyedeki ermeniler oy atmıştır onlara...
![]() Ich Bin Heinrich Himmler | |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #7 |
Teşekkür etti: 5.359
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:69772 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
11 puan varmi ben 10 dan sonra 12 ye atlaniyor gibi biliyordum.
"Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ~sebofan_memo~ (18-04-08) |
| | #9 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.651
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:31796 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 2007de Ermenistan'a 10 puanmı ne vermiştik adamlar 0verdi bize Yunanistan'a da puan verdik onlarda bize 0 verdi.. Hala düşmanlıkları bitmiyor... Şarkı fena değil... ![]() "Savaşın sonudur bitti sanırsınız Vatan ve bayrak Bir çocuk daha doğar Bir Mustafa Kemal daha." ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| | #10 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.468
Forum Gücü: 153 Forum Puanı:60226 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Buna verdiign emegi kendi sarkimiza vermeni yeglerdim ((: sarkiya gelince elemeleri gecemez bence Not : eurovion bu sene 2 asamali olcak ve 4 ulke (Fransa,Almanya, Ingiltere & Ispanya ) hariç tum ulkeler on eleme de yariscak ((:
|
|
| | #11 |
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:69772 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
| | #12 | |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.379
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:89927 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ulkemizde yasayan ermeniler oy atmistir kesin benzer durum Avrupada da yasanmiyor mu .. ![]() Sarki fena degilmis ilk 10'a girebilirler belki ama bana gore oy kullananlar sarkinin guzelligine kalitesine filan bakmiyor ulkelerarasi iliskiler çikarlar Ön planda.. 'Deli'mizi geçemezler umarim . Herkes aynı şeyi düşünüyorsa, hiç kimse fazla birşey düşünmüyor demektir | |
|
| | #13 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.919
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37574 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gereksiz ve amatör bir yarışma bizim kadar önem gösteren başka bir ülke yok...oylama sistemiyse tam bir üçkağıt... düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #14 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.579
Forum Gücü: 80 Forum Puanı:32323 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
you are my lover undercover diye girecek sandım biran benziyor 2005 yunanistan sarkısınaben begenmedim ama klasik piyasa sarkısı basarılı olur bence Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... |
|
| | #15 |
Teşekkür etti: 3.819
Forum Gücü: 174 Forum Puanı:73526 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ilk Ona Girer Diyorum, Sahne Performansina Göre Ilk Beste Kendine Bir Yer Bulur Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Sönmüyor Ateşimiz.. Ama Alev Alev de Yanmıyor.. Ayrılık Zor Ama.. Beraberken de Olmuyor.. : )) |
|
| | #16 |
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:69772 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Türkiye kadar ciddiye alan yok bu yarismayi demis Direnc kardesim (: bencede hakli, sahsen bizim kadar bu yarismaya kafa yoran bir ülke yok, lakin sarkiyi dinlediyseniz ala lade dim dis dim dis pop degil icinde o Türk müzigine benziyen musiki var. Yani hem tanitim yapiyor hemde kulaga hitap ediyor. Bizim "Deli" nin normal bir rock parcasindan pek bi farki yok, sözler Türkce olmasi disinda Türkiyeden ne var biri bana söylesin. Nasil desem Niye "Dinle" adli parca gibi parcalarla katilmiyoruz ? Zaten oylama politik ve hile dolu, e sen kazanmiyacaksin orasi belli de bari tanitim yap. "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Jen (22-04-08) |
| | #17 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.475
Forum Gücü: 54 Forum Puanı:19754 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | biz Türkler safız bir güler yüz gösterip,sırtımızı sıvazladılar mı dostumuz sanıyoruz ama onların düşmanlıkları hiç bitmeyecek.. şarkıya gelince 1.liği hakedecek kadar güzel değil çok da kötü değil idare eder ![]() |
|
| | #19 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.096
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7137 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |