| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent ![]() | "Recep İvedik" en çok gişe yapan Türk filmi.. Şahan Gökbakar'ın senaryosunu yazıp, başrolünde oynadığı 'Recep İvedik'; tüm zamanların en çok izlenen Türk filmi oldu. 22 Şubat'ta vizyona giren film; 4 milyon 261 bin 589 kişi tarafından izlenerek, 4 milyon 256 bin 567 kişi tarafından izlenen 'Kurtlar Vadisi Irak'ın elinde bulunan rekoru kırdı. Yapımcılar, filmin toplam gişesinin 4 milyon 500 bine ulaşacağını söylerken; elde edilen başarının kendisini çok mutlu ettiğini belirten Gökbakar duygularını, "Büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden öperim. Bu ilgiye layık olacağım" diyerek dile getirdi. Filmin ortak yapımcılarından Faruk Aksoy ise şöyle konuştu: Bugüne kadar filmi izleyip de beğenmeyen bir kişiye rastlamadık. İzleyen herkese, kendisini iyi hissettirdik. Bizi eleştiri bombardımanına tutanların hiçbiri, filmi izlemedi. İzlemedikleri filmi eleştirenlere en güzel cevabı elde ettiğimiz bu rekor verdi. Filmin ikincisinin çekimlerine önümüzdeki haftalarda başlayacağız." 'Dikkat Şahan Çıkabilir'in içinde bir bölüm olarak doğan 'Recep İvedik' karakterinin maceralarının internet ortamında beş milyon kişi tarafından izlenmesi de, bu alanda bir rekor olarak kayıtlara geçmişti. Tüm zamanların en çok gişe yapan 20 Türk filmi: 1- Recep İvedik: 4.261.589 2- Kurtlar Vadisi Irak: 4.256.567 3- G.O.R.A: 3.932.315 4- Babam ve Oğlum: 3.831.567 5- Vizontele: 3.263.639 6- Vizontele Tuuba: 2.894.802 7- Hababam Sınıfı Askerde: 2.586.636 8- Organize İşler: 2.582.056 9- Eşkıya: 2.586.489 10- Hababam Sınıfı Üç Buçuk: 2.067.661 11- Kabadayı: 1.981.955 12- Beyaz Melek: 1.919.058 13- Asmalı Konak: 1.774.769 14- Hokkabaz: 1.686.177 15- O Şimdi Asker: 1.657.051 16- Hababam Sınıfı Merhaba: 1.580.535 17- Komser Şekspir: 1.318.535 18- Sınav: 1.160.470 19- Maskeli Beşler Irak: 1.321.231 20- Son Osmanlı Yandım Ali: 1.081.048 |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.278
Forum Gücü: 142 Forum Puanı:52528 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şak Diye Bi Işarte Çakmak Lazım Şimdi (: Imza Arıyorum (: Rep Ödüllü :p Figüranlar Liderlik Başvurusu - Gök Taşı Yağıoo Kaçııııınnnnnn - Yok Lo O Bizim Götü Sülüman Özlemiş Yanıma Gelio ![]() |
|
| | #3 |
| Dekan Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 4.116
Forum Gücü: 59 Forum Puanı:21232 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hıım baksen ![]() ![]() konuşmadan gözlerinle,beni sevdiğini söylesen... yüreğime gözlerini ölene dek mühürlesem... ![]() |
|
| | #4 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 661
Forum Gücü: 38 Forum Puanı:7800 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() |
|
| | #5 |
| Stajyer Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 181
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:643 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Vay canına kurtlar vadisini bile geçmiş. ONE RING TO RULE THEM ALL, ONE RING TO FIND THEM ONE RING TO BRING THEM ALL AND IN THE DARKNESS BIND THEM IN THE LAND OF MORDOR WHERE THE SHADOWS LIE |
|
| | #6 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.875
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:5343 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | işte sinema türkiyede böle!tw programından gelen kaymagı yiyor!sanat desen sanat yok teknik desen teknik yok!ama parayı bunlar götürüyolar!silah zoruyla kmse yollamadı belki bu filme insanları ama aynı insanlarımız daha kaliteli filmlere duyarsız kalıyo!yazık.. YURDUMUZ BÜTÜN CİHANDIR BİZİM HAZIRLANDIK SON KANLI KAVGAYA BAŞTA BAYRAĞIMIZ SOSYALİZM... |
|
| Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi) | arSU (30-05-08), Bir Ben Eksiktim (27-06-08), YaGMuR_CiNi (30-05-08), `Hiperaktif (23-06-08), `KarameL (23-06-08) |
| | #7 |
Teşekkür etti: 2.338
Forum Gücü: 65 Forum Puanı:21228 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şaşırdım ![]() Ey Türk Beyleri , Milletim, İşitin! gök çökmedikçe,aşağıda yer delinmedikçe Türk Ulusu senin ülkeni kim alabilir? Töreni kim bozabilir? ![]() Allah onlara Türk adını verdi ve onları yeryüzüne hakim kıldı..! |
|
| | #8 |
Teşekkür etti: 3.331
Forum Gücü: 140 Forum Puanı:54501 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yazik benim film sektorume (: ![]() bir fırtına büyüyor kandan başlıyor içimde bir kan gecesi git diyor içimde bir insan sesi git kulak ver o sese mezarlara yerleşmiş adsız ölümsüz o sese Sezai Karakoç |
|
| Mesaja teşekkür eden: | J.Mengele (30-05-08) |
| | #9 | |
| Asistan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 217
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:4113 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Sanat "rant" kaygısından ibaret.. Bizim halkımızda buna alıştı. Günlük eğlenceler kâfi diyor herkes. E "Recep İvedik"te bunu fazlasıyla başardı. Şahsen bu listenin en başında "Eşkıya" ya da "Babam ve Oğlum" olsun isterdim fakat maalesef işte. Ama bu Şahan'ın yaptığı işin başarısını gölgelememizi gerektirmez bence, helal olsun ki 4 milyon küsür kişiye bu filmi izlettirmeyi başarmış.. Ayrıca Cem Yılmaz'ın A.R.O.G'u bence bu filmi kesinlikle geride bırakacaktır. Marifet iltifata tâbidir. İltifatsız marifet zâyidir. - Bu defa durum karışık, bana çalacak bir şey bulamazsın artık... - AŞK varsa şarkıda vardır... . | |
|
| | #10 | |
Forum Gücü: 65 Forum Puanı:21228 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
''Toplum için sanat'' çok daha iyi bence ![]() Ey Türk Beyleri , Milletim, İşitin! gök çökmedikçe,aşağıda yer delinmedikçe Türk Ulusu senin ülkeni kim alabilir? Töreni kim bozabilir? ![]() Allah onlara Türk adını verdi ve onları yeryüzüne hakim kıldı..! | |
|
| | #11 | |
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:4113 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bari "toplum için sanat"ın hakkını tam verseler, malum pek fazla onunda hakkını verebilen yok.. ![]() Marifet iltifata tâbidir. İltifatsız marifet zâyidir. - Bu defa durum karışık, bana çalacak bir şey bulamazsın artık... - AŞK varsa şarkıda vardır... . | |
|
| | #12 | |
Forum Gücü: 65 Forum Puanı:21228 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
İnsanlar normal bir komedi filminde (en azından küfürsüz olan), ivedik,gora vb. filmlerde güldükleri kadar gülmüyorlar. Mecburen yapımcılarda bu tarza yöneliyor. Ey Türk Beyleri , Milletim, İşitin! gök çökmedikçe,aşağıda yer delinmedikçe Türk Ulusu senin ülkeni kim alabilir? Töreni kim bozabilir? ![]() Allah onlara Türk adını verdi ve onları yeryüzüne hakim kıldı..! | |
|
| | #13 | |
![]() Marifet iltifata tâbidir. İltifatsız marifet zâyidir. - Bu defa durum karışık, bana çalacak bir şey bulamazsın artık... - AŞK varsa şarkıda vardır... . | |
|
| | #14 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.695
Forum Gücü: 132 Forum Puanı:47746 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evet en çok izlenen film recep ivedik olabilir ama unutulmamasi gerek ise kurtlar vadisi irak sadece 4 hafta vizyonda kalarak bu seyirciye ulasdi recep ivedik ise 3 ayda ( asagi yukari 12 hafta ) ![]()
Elveda Az Kaldı Geliyor Yakında |
|
| | #15 |
Forum Gücü: 65 Forum Puanı:21228 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evet geçen gün sinemanın önünden geçerken hala vizyondaydı film... Ey Türk Beyleri , Milletim, İşitin! gök çökmedikçe,aşağıda yer delinmedikçe Türk Ulusu senin ülkeni kim alabilir? Töreni kim bozabilir? ![]() Allah onlara Türk adını verdi ve onları yeryüzüne hakim kıldı..! |
|
| | #16 | |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.875
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:5343 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
e zaten bende onu diyom ya 4 milyon kişinin ilgi alanları neyazık ki safsata!duyarlı olunması gerken noktaların gelişmesi lazım!hepimizin gülmeye ihtiyacı war ama birazda sanattan haberimiz olsun!isterse 10 milyon olsun kmse sahanın yaptıgı işin sanat oldugunu kanıtlayamaz bana ! YURDUMUZ BÜTÜN CİHANDIR BİZİM HAZIRLANDIK SON KANLI KAVGAYA BAŞTA BAYRAĞIMIZ SOSYALİZM... | |
|
| | #17 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 1.978
Forum Gücü: 162 Forum Puanı:64915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yapımda emeği geçenleri tebrik ederim... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| | #18 |
| Doçent Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.509
Forum Gücü: 60 Forum Puanı:22100 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bizim insanımız cidden tuhaf. Yani özgün bir komedi filmini sanat filmi gibi eleştiriyorlar. Böyle bir saçmalık olabilir mi? Adam altı üstü bir tiplemenin filmini yapmış ayrıca film komedi filmi. Neyini eleştiriyorsun? Güldürüyor mu güldürüyor... Şahan'ı sevmem bu tarz filmleri de izlemezdim ama çok eleştirilmişti merak ettim ne yapmış bu adam dedim baktım güzelmiş. ama öyle gişe rekoru kıracak bir filmde değilmiş. Enterasan. En güzel bölümü kamyoncu sahnesiydi ((: |
|
| | #19 |
| Grup Lideri Ad grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.455
Forum Gücü: 45 Forum Puanı:15935 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ağlatınca güzel film kroluk yapıp güldürünce eleştiri neyini eleştiriyon insanlar gitmiş işte demekki seviliyor tutuluyor... Yanmam gönül yansa da Ecel beni alsa da Gözlerim kapansa da Yıldızların altında Mavi nurdan bir ırmak Gölgede bir salıncak Bir de ikimiz kalsak Yıldızların altında ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. White Power ![]() |
|
| | #20 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 1.450
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:23482 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Küfredene gülersek böyle olur. İzlemedim filmi, hiç merak etmedim. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |