| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]() | "ß" ß Almanca'da kullanılan bir harftir. Sık sık Yunan alfabesinin bir harfi olan β ile karıştırılır. Ancak ß lâtin kökenli bir harftir. Almanca'da çoğu zaman Ş ya da Z olarak okunan S harfini kesin ve keskin bir şekilde kendi sesi ile okutur. Großmutter, Straßenbahn gibi... "ß" harfinden önce gelen sesli harfler uzun okunur. Bu harfin kullanımı 2000 yılında resmi olarak kaldırılmış yerine çift s harfi kullanılması zorunlu kılınmıştır. Türkçe klâvyelerde tuş vuruşu alt+0223 ve alt gr+s'dir. Futbol Topu, Hayatın Kanadı Gißidir.. Hayatın Kanadına Tutundunmu Gerisi Önemli Değil... Uçuyorsun ya? İşte O Zaman Aşağaya ßakma!! ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | RebeL (08-10-08) |
| | #2 |
| storm_fatih Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.937
Forum Gücü: 208 Forum Puanı:82732 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hep Kısayolunu Merak Ettiğim We Kimseye Sormadıgım Harftir ![]() ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| | #3 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 198
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:4280 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ßende arada bi kullanıyorum Futbol Topu, Hayatın Kanadı Gißidir.. Hayatın Kanadına Tutundunmu Gerisi Önemli Değil... Uçuyorsun ya? İşte O Zaman Aşağaya ßakma!! ![]() |
|
| | #4 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.147
Forum Gücü: 246 Forum Puanı:90625 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ß aa çıktı ![]() ÇOk eğlenceli ß ![]() ... |
|
| | #5 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.147
Forum Gücü: 246 Forum Puanı:90625 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ßßßß :hahah ![]() Sevdim ben bunu ... |
|
| | #6 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 198
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:4280 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ehuehe Hey allam Futbol Topu, Hayatın Kanadı Gißidir.. Hayatın Kanadına Tutundunmu Gerisi Önemli Değil... Uçuyorsun ya? İşte O Zaman Aşağaya ßakma!! ![]() |
|
| | #7 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.958
Forum Gücü: 187 Forum Puanı:83050 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | cok nefret ettigim bir harf ![]() B harfinin kuyruklusu resmen Dilimin ucunda Bu mevsim seni beklerken.. Umurumda mı dünya ? Kalbini hissederken..! Soranlar oldu ''Nerede bu yalnız Sonbahar ?'' Günler geçti Sonra geldi Sonbahar.. Uyudum.. Uyandım.. Geldi Sonbahar ! |
|
| | #8 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.552
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25429 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Almancadan çevirilerde okunuş olarak ss şeklinde yazılan ve okunan harf... [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Dinlemeyeceksiniz biliyorum, O yüzden susuyorum... |
|
| | #9 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.475
Forum Gücü: 54 Forum Puanı:19754 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |