| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Şarkıların Ressamı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "Terkediş"Konulu Şiir Yarışması Anketi Sonuçlanmıştır.Yarışma 1.leri şiyar ve storm(: ![]() Yarışma Birincisi storm Yokluğun Tüketiyor soğuk,karanlık bir gecede attığın her adımda, uzaklaşıyordun benden biraz daha.. Dizlerimin üzerine çökmüş dur diye haykırmak istercesine baktım ardından.. Boğazım düğümlenmişti,ne yutkunabiliyordum ne de "gitme" demek için doğrulabiliyorum.. Kilit vurulmuştu dudaklarıma.. Yasaklamışlardı sanki konuşmayı bana.. Öylece kalakaldım yokluğunun sonrasında, buz gibi kaldırımın en uç tarafında.. Kalkmaya çalıştım saatler sonra, sendeledim.. Tutunmaya çalıştım bir yerlere, senden başka tutunacak hiçbir şeyim kalmamıştı yıkıldım.. Zor da olsa yürümeye başladım hafiften yağan yağmurun altında.. Ne tuhaf.. Ne çok severdim yağmur altında yürümeyi Oysa şimdi öyle iç acıtıcı geliyor ki ıslanmak bu yağmurun altında.. Sitem ediyordum gökyüzünden düşen her damlaya.. Sensizlikle boğuşuyorum günlerdir.. Alışmam lazım diyorum ya nasıl dayanabilirim ki bu yokluğa.. Giderken de hiçbir şey bırakmamıştın bana.. Sadece kendini almıştın belki, bendeki her şey de zaten "sen"di.. Hayatımdaki her şeyi alsaydın da bir kendini bıraksaydın yanımda.. Eksiltilerle dolu hayatım şimdi.. Bütün cümleleri yarım bıraktın,hiçbirini tamamlamadın.. Söylesene nasıl doldurabilirim, nasıl yok edebilirim o virgülleri.. Geri gelsen birden, tükenmek üzere olan hayatıma yeni bir soluk olsan, gülümseyişine bakarken uykuya dalsam, düşlerimi ışığınla aydınlatsan, bu kez masal değil de gerçek olsan.. yeniden "aşk" desem "aşkım" desem sana ve sen ruhumda yeniden can bulsan.. Olmuyor, geri gelmiceğini, bu defa son olduğunu biliyorum.. İlk değil ama son terk edişin bu.. Bir kez olsun dönüp bakmadın ya giderken, o an anladım işte sende her şeyin son bulduğunu.. Nefesim bitiyor, tükeniyorum.. Varlığında değil bu kez, yokluğunda kayboluyorum.. Yarışma Birincisi şiyar Diren Ey Gönül Diren ey gönül diren Hiç yaşanmamış günlerin inadına diren Yokluğun azaptır artık bana Gittin ya sen,musallada yıkandı kirpiklerim Gittiğin büyük kentlerden dönmeni beklerim yar Küçükte olsa bir umut var içimde Gözlerimde büyüttüğüm ırmaklara aldırma sen Söz dinlemez yüreğime aldanıp usulca bıraktım ellerini Gitme Diyemedim,kal diyemedim Bilirmisin yar gelişine neler biriktirdim Hüzün kokan karanfiller; Gözkırpmamış sabahlara dokuduğum siyah güller Söylenmemiş hasret türküleri besteledim Özlem dolu Şiirlerim hep sana yazıldı Her yağmur tanesi hasretime katık oldu Yokluğunda geçen her gece sabahladım Karanlığın kucağına emanetti gülüşlerim Okyanusların derinliğine umut bağladım artık Sen yoktun artık Öksüz kaldım Kimsesiz kaldım Yalnız,bir başıma Naçar Virane Hesapsız adımlar yürüdüm sokaklarda Her köşe başında seni aradım Tanımadık yüzlere sordum ismini Gören yok,bir iz yok senden Ölümün elleri cebimde artık Belirsiz bir göç hazırlığı vakti artık bedende Yalnızlık,ağır bir sessizlik artık yüreğimde Gözlerim ve yüreğim kan ağlasada Bende gideceğim arkama bakmadan Elvada artık içimin parçası Yüreğimin yarısı Kaderim Meleğim Sonsuzluk istiyordum sen yanımdayken Kimbilir belkide gördüğüm son ışık bu Küçük bir kar tanesiyim artık Sonsuzluk senle başladı,sensizkende devam edecek Olurda dönersen eğer kırkikindi yağmurlarıyla Ben halen ıslak hüzünlerimle Sana hasret yüreğimle Kan çanağı gözlerimle Öylece uzanmış serin toprağa Seni özledim deyişini bekliyor olacağım... ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: (19 Kişi) | αтαвэч (07-11-07), εgε (07-11-07), 13. (07-11-07), And (07-11-07), Artemis (07-11-07), CnRaLpEr (07-11-07), delkray (08-11-07), DesingBy (07-11-07), HaZaL (07-11-07), MeLLoO (07-11-07), N_e_w_i_N (11-11-07), SerseriKursun (08-11-07), solεil (07-11-07), storm (07-11-07), yεsiL (07-11-07), YıLdız_GöZlÜm (07-11-07), ^ChErRy^ (07-11-07), _Okyanus_ (07-11-07), ŞiYaR (07-11-07) |
| | #3 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.339
Forum Gücü: 436 Forum Puanı:182039 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tebrikler Arkadaşlar. Yüreklerinize ve Kalemlerinize sağlık ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| | #4 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.548
Forum Gücü: 144 Forum Puanı:63209 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tebrikler ![]()
|
|
| | #9 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.325
Forum Gücü: 307 Forum Puanı:140676 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tebrikler arkadaşlar (: opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
|
| | #10 |
| Doçent Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 626
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:5918 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hoş şiirler ikinizide tebrik ederim... |
|
| | #11 |
| Grup Lideri Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 12.516
Forum Gücü: 140 Forum Puanı:57362 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok tşk ederim arkadaşlar tebrikleriniz için,Sizinde yüreğinize sağlık...storm kardeşimle birinciliği paylaşmam ayrı bi gurur oldu benim için...Yüreğine sağlık seninde storm kardeş...
Kırk yıldır sefalette bu Ahmet Kefenimi alın dikin bir zahmet Gömün beni, gömün beni bir başıma. Elimde değil, susamıyorum... Ahmet Kaya 16 Kasım Ölüm Yıldönümü |
|
| | #12 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 677
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:10474 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ellerinize sağlık... ikinizinde şiirleri mükemmel... ![]() sorma neden, niçin? herşey yalnızlıktan yalnızlık ömür boyu! |
|
| | #13 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 242
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:1134 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yaafff süpersiniz arkadaşlar...valla elimde olsa sizlerle harbi harbi ödül verirdim..Az gelir sanal alemin ödülleri bu süperimsi şiirlerinize..Kalpleriniz dert görmesin... Hain Papatya! Ne Olurdu Sanki Bir Yaprağın Daha Olsa! Bak Yine 'SEVMİYOR' Çıktı Falımda.. ![]() |
|
| | #16 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 482
Forum Gücü: 22 Forum Puanı:4101 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tebrikler. Şu sorunun muhasebesini kendi içinde yap; Yok olacaksan neden varsın? Cevap verebiliyorsan yaşa, veremiyorsan intihar için iyi bir sebebin var dostum... Eşit Olmayanlara Eşit Davranmak En Büyük Adaletsizliktir!! ![]() Xasiorklu Melo |
|
| | #17 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.647
Forum Gücü: 122 Forum Puanı:47969 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | $iyar kardesimm yine yaptin yapacagini cok tebrikler seviyorum seni (: storm tebrikler Daha söylenmedi aşkın son şarkısı Daha silinmedi hasretler Canımı dişime takıp Sevdim deliler gibi Sustum... ölüler gibi Senden vazgeçmeden ölürüm belki Aşkın son şarkısı olurum belki Dudaklarından at beni |
|
| | #18 |
| Öğretim üyesi Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.586
Forum Gücü: 44 Forum Puanı:18427 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ikinizede tebrikler..
|
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) |