DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Yarışmalar  Şiir Yarışması

Konu Seçenekleri
Eski 07-11-07, 00:49 Çevrimdışı   #1
Şarkıların Ressamı

Secret - ait Avatar
Genel Mesajlar: 12.731
Teşekkür etti: 5.179
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:171949
Secret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
"Terkediş"Konulu Şiir Yarışması Anketi Sonuçlanmıştır.Yarışma 1.leri şiyar ve storm(:

Yarışma Birincisi storm

Yokluğun Tüketiyor

soğuk,karanlık bir gecede attığın her adımda,
uzaklaşıyordun benden biraz daha..
Dizlerimin üzerine çökmüş dur diye haykırmak istercesine baktım ardından..
Boğazım düğümlenmişti,ne yutkunabiliyordum
ne de "gitme" demek için doğrulabiliyorum..
Kilit vurulmuştu dudaklarıma..
Yasaklamışlardı sanki konuşmayı bana..
Öylece kalakaldım yokluğunun sonrasında,
buz gibi kaldırımın en uç tarafında..

Kalkmaya çalıştım saatler sonra,
sendeledim..
Tutunmaya çalıştım bir yerlere,
senden başka tutunacak hiçbir şeyim kalmamıştı yıkıldım..
Zor da olsa yürümeye başladım hafiften yağan yağmurun altında..
Ne tuhaf..
Ne çok severdim yağmur altında yürümeyi
Oysa şimdi öyle iç acıtıcı geliyor ki ıslanmak bu yağmurun altında..
Sitem ediyordum gökyüzünden düşen her damlaya..

Sensizlikle boğuşuyorum günlerdir..
Alışmam lazım diyorum ya nasıl dayanabilirim ki bu yokluğa..
Giderken de hiçbir şey bırakmamıştın bana..
Sadece kendini almıştın belki,
bendeki her şey de zaten "sen"di..
Hayatımdaki her şeyi alsaydın da bir kendini bıraksaydın yanımda..
Eksiltilerle dolu hayatım şimdi..
Bütün cümleleri yarım bıraktın,hiçbirini tamamlamadın..
Söylesene nasıl doldurabilirim, nasıl yok edebilirim o virgülleri..

Geri gelsen birden,
tükenmek üzere olan hayatıma yeni bir soluk olsan,
gülümseyişine bakarken uykuya dalsam,
düşlerimi ışığınla aydınlatsan,
bu kez masal değil de gerçek olsan..
yeniden "aşk" desem "aşkım" desem sana
ve sen ruhumda yeniden can bulsan..

Olmuyor, geri gelmiceğini, bu defa son olduğunu biliyorum..
İlk değil ama son terk edişin bu..
Bir kez olsun dönüp bakmadın ya giderken,
o an anladım işte sende her şeyin son bulduğunu..
Nefesim bitiyor,
tükeniyorum..
Varlığında değil bu kez,
yokluğunda kayboluyorum..

Yarışma Birincisi şiyar

Diren Ey Gönül

Diren ey gönül diren
Hiç yaşanmamış günlerin inadına diren
Yokluğun azaptır artık bana
Gittin ya sen,musallada yıkandı kirpiklerim

Gittiğin büyük kentlerden dönmeni beklerim yar
Küçükte olsa bir umut var içimde
Gözlerimde büyüttüğüm ırmaklara aldırma sen
Söz dinlemez yüreğime aldanıp usulca bıraktım ellerini
Gitme Diyemedim,kal diyemedim

Bilirmisin yar gelişine neler biriktirdim
Hüzün kokan karanfiller;
Gözkırpmamış sabahlara dokuduğum siyah güller
Söylenmemiş hasret türküleri besteledim
Özlem dolu Şiirlerim hep sana yazıldı

Her yağmur tanesi hasretime katık oldu
Yokluğunda geçen her gece sabahladım
Karanlığın kucağına emanetti gülüşlerim
Okyanusların derinliğine umut bağladım artık

Sen yoktun artık
Öksüz kaldım
Kimsesiz kaldım
Yalnız,bir başıma
Naçar
Virane

Hesapsız adımlar yürüdüm sokaklarda
Her köşe başında seni aradım
Tanımadık yüzlere sordum ismini
Gören yok,bir iz yok senden

Ölümün elleri cebimde artık
Belirsiz bir göç hazırlığı vakti artık bedende
Yalnızlık,ağır bir sessizlik artık yüreğimde
Gözlerim ve yüreğim kan ağlasada
Bende gideceğim arkama bakmadan

Elvada artık içimin parçası
Yüreğimin yarısı
Kaderim
Meleğim

Sonsuzluk istiyordum sen yanımdayken
Kimbilir belkide gördüğüm son ışık bu
Küçük bir kar tanesiyim artık
Sonsuzluk senle başladı,sensizkende devam edecek

Olurda dönersen eğer kırkikindi yağmurlarıyla
Ben halen ıslak hüzünlerimle
Sana hasret yüreğimle
Kan çanağı gözlerimle
Öylece uzanmış serin toprağa
Seni özledim deyişini bekliyor olacağım...

Mesaja teşekkür eden: (19 Kişi)
αтαвэч (07-11-07), εgε (07-11-07), 13. (07-11-07), And (07-11-07), Artemis (07-11-07), CnRaLpEr (07-11-07), delkray (08-11-07), DesingBy (07-11-07), HaZaL (07-11-07), MeLLoO (07-11-07), N_e_w_i_N (11-11-07), SerseriKursun (08-11-07), solεil (07-11-07), storm (07-11-07), yεsiL (07-11-07), YıLdız_GöZlÜm (07-11-07), ^ChErRy^ (07-11-07), _Okyanus_ (07-11-07), ŞiYaR (07-11-07)
Eski 07-11-07, 00:50 Çevrimdışı   #2
Rektör

CnRaLpEr - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.302
Teşekkür etti: 15.205
RepForum Gücü: 222
Forum Puanı:90174
CnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Tebrik ederim arkadaşlar.
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
storm (07-11-07), ŞiYaR (07-11-07)
Eski 07-11-07, 01:06 Çevrimdışı   #3
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 19.973
Teşekkür etti: 15.339
RepForum Gücü: 436
Forum Puanı:182039
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Tebrikler Arkadaşlar.

Yüreklerinize ve Kalemlerinize sağlık

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Eski 07-11-07, 01:20 Çevrimdışı   #4
Profesör
Düşünürler grubu

~C@dY~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.206
Teşekkür etti: 3.548
RepForum Gücü: 144
Forum Puanı:63209
~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
tebrikler

cebimde yaralı bir umut
dilim bayram içim hazan
yalnızlığa hınç biriktiriyorum!
Eski 07-11-07, 02:34 Çevrimdışı   #5
Rektör

Bεяsŧŷ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.265
Teşekkür etti: 2.853
RepForum Gücü: 170
Forum Puanı:69428
Bεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Tebrikler arkadaşlar.

.

Afra tafra off pofff (:
Eski 07-11-07, 02:42 Çevrimdışı   #6
Rektör

LaViNia - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.303
Teşekkür etti: 6.403
RepForum Gücü: 238
Forum Puanı:97193
LaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
tebrikler..

S E S S I Z C E

Eski 07-11-07, 04:55 Çevrimdışı   #7
And

And - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.097
Teşekkür etti: 4.871
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:93314
And tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Çift birincilik şiyar ve storm. hoş olmuş
Biri favorimdi (: Tebrikler her ikinizede
Eski 07-11-07, 06:24 Çevrimdışı   #8
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.340
Teşekkür etti: 1.166
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:20217
εgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Kutlarım her ikinizide (:
Eski 07-11-07, 09:14 Çevrimdışı   #9

Downloadiki

Opeth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.795
Teşekkür etti: 6.325
RepForum Gücü: 307
Forum Puanı:140676
Opeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
tebrikler arkadaşlar (:

opeth ailesi - e-opeth =opeth

Yaşadıklarını kar sanma yanına...

Yaşadığın kadar yakınsın sonuna

Ne kadar yaşarsan yaşa

Sevdiğin kadardır ömrün...

Can YÜCEL
Eski 07-11-07, 09:16 Çevrimdışı   #10
Doçent
Sanatkârlar grubu

DesingBy - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.502
Teşekkür etti: 626
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:5918
DesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
Hoş şiirler ikinizide tebrik ederim...

Kalbimdeki kırıktan damlattığın sevgi artık bi okyanus, ama ben yüzme bilmem. ellerimi asla bırakma...
Eski 07-11-07, 09:48 Çevrimdışı   #11
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.753
Teşekkür etti: 12.516
RepForum Gücü: 140
Forum Puanı:57362
ŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
çok tşk ederim arkadaşlar tebrikleriniz için,Sizinde yüreğinize sağlık...storm kardeşimle birinciliği paylaşmam ayrı bi gurur oldu benim için...Yüreğine sağlık seninde storm kardeş...

Nedir bu başımdaki felaket
Kırk yıldır sefalette bu Ahmet
Kefenimi alın dikin bir zahmet
Gömün beni, gömün beni bir başıma.

Elimde değil, susamıyorum...

Ahmet Kaya
16 Kasım Ölüm Yıldönümü
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
Snorland (07-11-07), storm (07-11-07), yεsiL (08-11-07)
Eski 07-11-07, 09:56 Çevrimdışı   #12
Öğretim üyesi
13.
Düşünürler grubu

13. - ait Avatar
Genel Mesajlar: 986
Teşekkür etti: 677
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:10474
13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış
ellerinize sağlık... ikinizinde şiirleri mükemmel...

sorma neden, niçin? herşey yalnızlıktan

yalnızlık ömür boyu!
Eski 07-11-07, 10:50 Çevrimdışı   #13
Asistan

αтαвэч - ait Avatar
Genel Mesajlar: 154
Teşekkür etti: 242
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:1134
αтαвэч üç beş tanıdığı olmuşαтαвэч üç beş tanıdığı olmuşαтαвэч üç beş tanıdığı olmuşαтαвэч üç beş tanıdığı olmuşαтαвэч üç beş tanıdığı olmuşαтαвэч üç beş tanıdığı olmuşαтαвэч üç beş tanıdığı olmuşαтαвэч üç beş tanıdığı olmuşαтαвэч üç beş tanıdığı olmuş
Yaafff süpersiniz arkadaşlar...valla elimde olsa sizlerle harbi harbi ödül verirdim..Az gelir sanal alemin ödülleri bu süperimsi şiirlerinize..Kalpleriniz dert görmesin...

Hain Papatya!
Ne Olurdu Sanki Bir Yaprağın Daha Olsa!
Bak Yine 'SEVMİYOR'
Çıktı Falımda.
.

Eski 07-11-07, 12:16 Çevrimdışı   #14
Rektör

~Kardelen~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 14.566
Teşekkür etti: 4.997
RepForum Gücü: 176
Forum Puanı:61755
~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
arkadaslar tebrikler (:

Yorgun...
Eski 07-11-07, 12:17 Çevrimdışı   #15

Bölümünde uzman

_Okyanus_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.030
Teşekkür etti: 4.799
RepForum Gücü: 210
Forum Puanı:95385
_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
tebrikler balımmm ve şiyar..

bence artık sen de herkes gibisin..
Eski 07-11-07, 12:17 Çevrimdışı   #16
Doçent

MeLLoO - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.507
Teşekkür etti: 482
RepForum Gücü: 22
Forum Puanı:4101
MeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biri
Tebrikler.

Şu sorunun muhasebesini kendi içinde yap;
Yok olacaksan neden varsın?

Cevap verebiliyorsan yaşa, veremiyorsan intihar için iyi bir sebebin var dostum...

Eşit Olmayanlara Eşit Davranmak En Büyük Adaletsizliktir!!

Xasiorklu Melo
Eski 07-11-07, 12:18 Çevrimdışı   #17
Rektör

Unfaithful - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.361
Teşekkür etti: 2.647
RepForum Gücü: 122
Forum Puanı:47969
Unfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
$iyar kardesimm yine yaptin yapacagini cok tebrikler seviyorum seni (:
storm tebrikler

Daha söylenmedi aşkın son şarkısı
Daha silinmedi hasretler
Canımı dişime takıp
Sevdim deliler gibi
Sustum... ölüler gibi

Senden vazgeçmeden ölürüm belki
Aşkın son şarkısı olurum belki
Dudaklarından at beni
Eski 07-11-07, 12:25 Çevrimdışı   #18
Öğretim üyesi
Sanatkârlar grubu

LauB - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.116
Teşekkür etti: 1.586
RepForum Gücü: 44
Forum Puanı:18427
LauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
ikinizede tebrikler..