| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: "Toplumumuz kültürel değerlerimizden uzaklaştı" ifadesine ne derece katılıyorsunuz? | |||
| Kesinlikle katılıyorum | | 4 | 80,00% |
| Biraz katılıyorum | | 1 | 20,00% |
| Hiç katılmıyorum | | 0 | 0% |
| Fikrim yok | | 0 | 0% |
| Oylayanlar: 5. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör ![]() | "Toplumumuz kültürel değerlerimizden uzaklaştı" ifadesine ne derece katılıyorsunuz? "Toplumumuz kültürel değerlerimizden uzaklaştı" ifadesine ne derece katılıyorsunuz? . Afra tafra off pofff (: |
|
| | #2 |
| Rektör Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 6.488
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:16138 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | uzaklaşmasında bir sakınca görmüyorum ..kültür sürekli değişen ve gelişen bir şeydir ..bence gayet normal !!eski kültürü bugün yaşatmaya çalışanlar , genelde eski kültürden gelenlerdir !!yeni insanların kültürleri de farklı olacaktır !! örneğin bergamalı köylülerin ,artık eylem yapmak gibi bir kültürleri oluşmuştur !!bence kültürlerden uzaklaşmak hiç de olumsuz bir durum değil ..kültürün yok olması ve tüm dünyanın tekk bir kültür ile sürügelmesini istiyorum !! parasız eğitim , parasız sağlık ve parasız aşk istiyoruz ! ![]() |
|
| | #3 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.115
Forum Gücü: 48 Forum Puanı:17546 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kesinlikle katılıyorum ve son derece üzülüyorum..özellikle yeni yetişen neslin durumu gerçekten içler acısı..kendi kültürünü bilmiyorlar ki uzaklaşsınlar..başka kültürlere özellikle batı kültürüne özentilik almış başını gidiyor..ama o çok da büyüttüğümüz batı kültürü bizim kendi kültürümüzün yanında o kadar basit ve eğreti kalıyor ki ama farkedene.. bi öğretmen adayı olarak ilerde elimden geldiğince ne kadar başarabilirim bilmiyorum ama öğretimden önce eğitime öncelik vericem ve eğitimde de öncelik verdiğim konu bu olucak.. gençliğin kendi kültüründen bi haber yetişmesine izin vermemeye çalışıcam.. . . sustum.. |
|
| | #4 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.819
Forum Gücü: 174 Forum Puanı:73526 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kesinlikle Katiliyorum.. Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Sönmüyor Ateşimiz.. Ama Alev Alev de Yanmıyor.. Ayrılık Zor Ama.. Beraberken de Olmuyor.. : )) |
|
| | #5 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 5.335
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:31527 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | toplum kültürünü değil , toplum kendini kaybetmiş ! |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |