DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Anket Bölümü  Arşiv
Anket Sonuçlarını Göster: "Toplumumuz kültürel değerlerimizden uzaklaştı" ifadesine ne derece katılıyorsunuz?
Kesinlikle katılıyorum 4 80,00%
Biraz katılıyorum 1 20,00%
Hiç katılmıyorum 0 0%
Fikrim yok 0 0%
Oylayanlar: 5. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 27-11-07, 21:11 Çevrimdışı   #1
Rektör

Bεяsŧŷ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.265
Teşekkür etti: 2.853
RepForum Gücü: 170
Forum Puanı:69428
Bεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
"Toplumumuz kültürel değerlerimizden uzaklaştı" ifadesine ne derece katılıyorsunuz?

"Toplumumuz kültürel değerlerimizden uzaklaştı" ifadesine ne derece katılıyorsunuz?

.

Afra tafra off pofff (:
Eski 28-11-07, 00:44 Çevrimdışı   #2
Rektör
Antikapitalistler
Genel Mesajlar: 8.382
Teşekkür etti: 6.488
RepForum Gücü: 64
Forum Puanı:16138
troçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
uzaklaşmasında bir sakınca görmüyorum ..kültür sürekli değişen ve gelişen bir şeydir ..bence gayet normal !!eski kültürü bugün yaşatmaya çalışanlar , genelde eski kültürden gelenlerdir !!yeni insanların kültürleri de farklı olacaktır !!

örneğin bergamalı köylülerin ,artık eylem yapmak gibi bir kültürleri oluşmuştur !!bence kültürlerden uzaklaşmak hiç de olumsuz bir durum değil ..kültürün yok olması ve tüm dünyanın tekk bir kültür ile sürügelmesini istiyorum !!

parasız eğitim , parasız sağlık ve parasız aşk istiyoruz !
Eski 28-11-07, 01:08 Çevrimdışı   #3
Doçent
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 2.606
Teşekkür etti: 3.115
RepForum Gücü: 48
Forum Puanı:17546
tuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
kesinlikle katılıyorum ve son derece üzülüyorum..özellikle yeni yetişen neslin durumu gerçekten içler acısı..kendi kültürünü bilmiyorlar ki uzaklaşsınlar..başka kültürlere özellikle batı kültürüne özentilik almış başını gidiyor..ama o çok da büyüttüğümüz batı kültürü bizim kendi kültürümüzün yanında o kadar basit ve eğreti kalıyor ki ama farkedene..
bi öğretmen adayı olarak ilerde elimden geldiğince ne kadar başarabilirim bilmiyorum ama öğretimden önce eğitime öncelik vericem ve eğitimde de öncelik verdiğim konu bu olucak..

gençliğin kendi kültüründen bi haber yetişmesine izin vermemeye çalışıcam..

.
.
.

sustum..
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
delkray (28-11-07), solεil (29-11-07)
Eski 28-11-07, 01:17 Çevrimdışı   #4
Rektör
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.919
Teşekkür etti: 3.819
RepForum Gücü: 174
Forum Puanı:73526
CSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Kesinlikle Katiliyorum..

Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma..

Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta..

Sönmüyor Ateşimiz..
Ama Alev Alev de Yanmıyor..
Ayrılık Zor Ama..
Beraberken de Olmuyor..

: ))

Eski 28-11-07, 01:45 Çevrimdışı   #5
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.516
Teşekkür etti: 5.335
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:31527
delkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
toplum kültürünü değil ,
toplum kendini kaybetmiş !

Konu Seçenekleri