| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]() | "x" X Türk alfabesinde kullanılmayan bir kombine harftir. Genel olarak K ve S harflerinin birleşimidir. Fakat YunancadaArapçanın "Hı" harfi gibi bir gırtlak sesini, Azericede de sert H sesini çıkarmak için kullanılır. Resmî olarak dilimizde yer almasa da, x harfi yazıda yavaş yavaş yer edinmeye başlamıştır. Lüx, Extra vb. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Opeth (16-06-08) |
| | #2 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 54
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:144 ![]() ![]() ![]() |
ben w x q qibi harFLeri çok kuLLanırım eCZa deposu oLdu mide kronik aşık sistematiZe iÇimi kemirdi miCky Fare ________________________________ |
|
| | #3 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.325
Forum Gücü: 307 Forum Puanı:140676 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | matematiğin olmazsa olmaz harfidir. yavuklusu vardır bunun "y" harfi..çok güzel uyum içersindedirler. x+y=z olduğu durumlarda olur..x ve y toplaşınca nasıl z gibi birşey çıkar hala anlamış değilim. çok alangirli bir harftir bu x. öyle sıradan değildir ablalarım , abilerim..yeri gelir bir bilinmezlikte bi afralar bi tafralar sormayın gitsin. cinnet sebebidir bu x cinnet opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
|
| | #4 | |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 9.183
Forum Gücü: 250 Forum Puanı:111518 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() misal; x² , x³ ![]() ``. . .´´ Kör cehalet çirkefleştirir insanları.. | |
|
| | #5 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.147
Forum Gücü: 246 Forum Puanı:90625 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tepesine 3 ü bir türlü yerleştirtemediğim harfttir bu yapan yapar ama ... |
|
| | #6 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 198
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:4280 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sahi kısayolu neydi onun :S |
|
| | #7 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.055
Forum Gücü: 88 Forum Puanı:31089 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
''x'' bilinmeyen olarak kullanılır...
![]() Ich Bin Heinrich Himmler |
|
| | #8 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.403
Forum Gücü: 238 Forum Puanı:97193 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | iks =) S E S S I Z C E ![]() |
|
| | #9 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 198
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:4280 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Matematikteki x gibiyim, çünkü o hep yalnız bırakılır :( Futbol Topu, Hayatın Kanadı Gißidir.. Hayatın Kanadına Tutundunmu Gerisi Önemli Değil... Uçuyorsun ya? İşte O Zaman Aşağaya ßakma!! ![]() |
|
| | #10 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 263
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:2424 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hep bilinmeyen... hep yalnız kalan... ve hep sorunun cevabının gizli oldugu harf Kimbilir Belki Ben Sendeydim Benden Habersiz... Fırtınada Yolunu Şaşırmış Bir Kar Tanesi Gibi Hangi Dalın Başın Konacaktım Kimbilir... Bilmiyorum Bulabilirmiydim Belkide İmkansızdı... Ama Biliyorum BEN SANA GİDİYORUM... ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |