| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]() | Bundan Yer Misin Ondan yer misin, bundan yer misin Hazmi zordur gazdir yapar İcin siser miden yanar Buna inan sana yarar Herkes heran bundan arar Ondan yer misin, bundan yer misin Hazmi zordur gazdir yapar İcin siser miden yanar Yesin yesin buyusun Buyusunde yesin Fayda vardir bunda kesin Doymaz mısın sen nesin Ondan yer misin, bundan yer misin Hazmi zordur gazdir yapar İcin siser miden yanar Solo "goto goto goto goto" Bundan yer misin heaayooolooooo İnDir*İnDir ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| Mesaja teşekkür eden: | asi_kız (13-05-08) |
| | #2 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 28
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:-27 ![]() |
dosya gok.. gitmişş hanimiş gok dosya |
|
| | #3 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.339
Forum Gücü: 436 Forum Puanı:182039 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hemen yüklüyorum
![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| | #4 |
Forum Gücü: 436 Forum Puanı:182039 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| | #5 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 30
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:7 ![]() |
hanimiş link
|
|
| | #6 |
Forum Gücü: 436 Forum Puanı:182039 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | link bu bıraktığın yerde durmuyor siliniyor Buyrun yeni link ![]() http://rapidshare.com/files/10097871...n_yermisin.mp3 ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| | #7 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 276
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:432 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok güselmiş sözleri ..
|
|
| | #8 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |