| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Grup Lideri Antikapitalistler ![]() | Radyo Yaren ![]() Sevgili Dostlar… Siz dinleyicilerimizin sayesinde internet dünyasında hızla büyüyen radyomuz www.radyoyaren.com 500 kişilik dinleme kapatiseli ve 15 farklı sitede yayın yapmaktadır.zaman zaman çeşitli etkinlik ve gündemdeki önemli konularada yer vermekte olup değerli sanatçılarımızı canlı yayında ağırlayıp dünyanın bir çok yerinde dinleyicilerimize ulaştırmaktadır…Yeni bir uygulamaya geçmek için bu önerimizi siz saygıdeğer dostlarımıza duyurmak istedik.Gelen talep ve istekler doğrultusunda artık radyomuzda firmanızın,şirketinizin,işyerinizin,web sitenizin,reklamını aynı zamanda kayıp,çalıntı,iş ve işçi bulma konusundaki ilanlarınızı bunun yanında amatör ve usta şair ve müzisyenlerin kitap,cd tanıtımlarını cüzi ücretlendirmeyle reklam ve destek amaçlı uygulamaya geçmek istiyoruz…Bu yöndeki istek talep ve desteklerinizi bekliyoruz… Radyo Yaren Kırk yıldır sefalette bu Ahmet Kefenimi alın dikin bir zahmet Gömün beni, gömün beni bir başıma. Elimde değil, susamıyorum... Ahmet Kaya 16 Kasım Ölüm Yıldönümü |
|
| Mesaja teşekkür eden: (6 Kişi) | interlude (09-10-08), Sessiz Senfoni (09-10-08), Smyrna (09-10-08), sonsuus (09-10-08), Teodora (09-10-08), tutbenidüşmeden (09-10-08) |
| | #2 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 1.301
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:11466 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kulağım hep siz de.. bir yürekten bir yüreğe köprüler kuruyoruz sayenizde.. türkü tadında kal yoldaşım "..Aklıyla övünen kişi, hücresinin genişliği ile gururlanan mahkuma benzer.." Simone Weil "Herkes insanlığı değiştirmeyi düşünür. Ama kimse önce kendisini değiştirmeyi düşünmez." Victor Hugo |
|
| | #3 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.638
Forum Gücü: 209 Forum Puanı:83216 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
başarılar Şiyar, herşey gönlünce olsun Sınırsız DownLoaD... Müzik & Film & Oyun & Program ![]() " Beklemeyiniz... / Yönlendirmeyiniz... / Eleştirmeyiniz..." ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ŞiYaR (09-10-08) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |