| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]() | radyo yayını flatcast üzerinden radyo yayını yapmak istiorm bu konu hakkında yardımcı olabilicek biri var mı BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık Return Of The Remuş |
|
| | #2 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.403
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:19633 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben ama sonra . . . beni bir ben bilirim birde beni yaradan bana bir ben gerek birde beni anlayan |
|
| | #3 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.105
Forum Gücü: 73 Forum Puanı:21906 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık Return Of The Remuş |
|
| | #4 |
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:19633 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yine ben ama sonra dedim . . . beni bir ben bilirim birde beni yaradan bana bir ben gerek birde beni anlayan |
|
| | #5 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.111
Forum Gücü: 35 Forum Puanı:11956 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende radyo kurmak istiuom sanal olarak Ne Mutlu Türküm Diyene |
|
| | #6 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.131
Forum Gücü: 210 Forum Puanı:90245 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | remuş sam 2 dj programı indir once ![]() ondan sora ayarları girmende yardımcı olurum GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| | #7 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.147
Forum Gücü: 246 Forum Puanı:90625 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya ben biliyomda ![]() uzun iş simdi kim anlatcak ![]() zaten sen iyi bişi çalmazsın boşver ... |
|
| | #8 | |
Forum Gücü: 73 Forum Puanı:21906 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık Return Of The Remuş | |
|
| | #9 |
ya ben olucam yardimci . . . beni bir ben bilirim birde beni yaradan bana bir ben gerek birde beni anlayan |
|
| | #10 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 198
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:4280 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | flatcast ın tanımını yaparsanız yardım edebilirim olayı biliyorumdur ama böyle terimsel kelimeler yüzünden neyden bahsettiğini anlayamıyorum Futbol Topu, Hayatın Kanadı Gißidir.. Hayatın Kanadına Tutundunmu Gerisi Önemli Değil... Uçuyorsun ya? İşte O Zaman Aşağaya ßakma!! ![]() |
|
| | #11 | |
Forum Gücü: 73 Forum Puanı:21906 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() doktor abi bu arada indirdim ben dediin programı BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık Return Of The Remuş | |
|
| | #12 |
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:4280 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tam olarak sorun ne ama? En başından anlatmamızı mı istiyosun? Yoksa kafana takılan sorular mı var? Flatcast ta ekran ayarları olabilir, gueslere, gastlara kapatma gibi komutlar olabilir, ban açmak/kaldırmak??? derdin ne senin ![]() ![]() Futbol Topu, Hayatın Kanadı Gißidir.. Hayatın Kanadına Tutundunmu Gerisi Önemli Değil... Uçuyorsun ya? İşte O Zaman Aşağaya ßakma!! ![]() |
|
| | #13 | |
BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık Return Of The Remuş | |
|
| | #14 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.147
Forum Gücü: 246 Forum Puanı:90625 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya üye olduktan sonra broadcast areaya tıklıyorsun ordan create a nwe stream a basıp devam ediyorsun ordan yönlendirir zaten en son register dedikten sonra sana mail gelecek radyonun linki.O linki millete dağır oradan girecekler. Sen ise radyoyu aynı broadcast areadan start stream dı sanırım oradan baslatıyosun.Bi kutu açılır ordan seç tipi iki kere tıkla direk açılır. Mavi kutuya da şarkılarını at.Sürekleyip bırak Anlamadıysan bana bişi sorma tekrar oku ![]() ... |
|
| | #15 |
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:4280 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Auhahaha Kesinlikle çok yardımcı oluyosun Futbol Topu, Hayatın Kanadı Gißidir.. Hayatın Kanadına Tutundunmu Gerisi Önemli Değil... Uçuyorsun ya? İşte O Zaman Aşağaya ßakma!! ![]() |
|
| | #16 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.638
Forum Gücü: 209 Forum Puanı:83216 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aslında programa ve başka birşeye gerek yok. Yayıncı olarak üye ooluyorsun. Şifreler ve radyonu dinlemek, dinletmek için adres alıyorsun. Ardından o adresten sen Dj girişi yapıyorsun diğerleri de dinleyici. Bu kadar. Biraz araştır. Takıldığın yerlerde yardımcı oluruz. Ama öncelikle biraz uğraş. Sınırsız DownLoaD... Müzik & Film & Oyun & Program ![]() " Beklemeyiniz... / Yönlendirmeyiniz... / Eleştirmeyiniz..." ![]() |
|
| | #17 |
Teşekkür etti: 246
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:11676 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hım konun da varmış (= iyi programlar Jandarma Ulaştırma Er Eğitim Tabur Komutanlığı Söğüt Bilecik ŞAFAK:460 11 ARALIK GECESİ VEDAMDIR SİZLERE ![]() |
|
| | #18 |
Teşekkür etti: 246
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:11676 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sam4 çıktı hiç kullandın mı yada biliyorsun mu ? biliyorsan eğer ona dair birşey soracaktım Jandarma Ulaştırma Er Eğitim Tabur Komutanlığı Söğüt Bilecik ŞAFAK:460 11 ARALIK GECESİ VEDAMDIR SİZLERE ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |