DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Yardım, Destek

Konu Seçenekleri
Eski 11-08-08, 15:57 Çevrimdışı   #1
Rektör
Genç Kuvvet
Genel Mesajlar: 7.357
Teşekkür etti: 1.105
RepForum Gücü: 73
Forum Puanı:21906
Язшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
radyo yayını

flatcast üzerinden radyo yayını yapmak istiorm bu konu hakkında yardımcı olabilicek biri var mı

Ölüm olsa da bu sevdanın ucunda
BİZ HEP SENİNLEYİZ!

Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret...

Karmaşık
Return Of The Remuş
Eski 11-08-08, 16:01 Çevrimdışı   #2
Doçent
Düşünürler grubu

biTsEdE_giTsEk - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.276
Teşekkür etti: 1.403
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:19633
biTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ben ama sonra

.
.
.

beni bir ben bilirim birde beni yaradan
bana bir ben gerek birde beni anlayan
Eski 11-08-08, 16:04 Çevrimdışı   #3
Rektör
Genç Kuvvet
Язшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
biTsEdE_giTsEk´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben ama sonra
başka yardım edebilicek vr mı

BİZ HEP SENİNLEYİZ!

Karmaşık
Return Of The Remuş
Eski 11-08-08, 18:22 Çevrimdışı   #4
Doçent
Düşünürler grubu

biTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
yine ben ama sonra dedim

.
.
.

Eski 11-08-08, 18:30 Çevrimiçi   #5
Doçent
Genç Kuvvet

Pamuk* - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.751
Teşekkür etti: 1.111
RepForum Gücü: 35
Forum Puanı:11956
Pamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
bende radyo kurmak istiuom sanal olarak

Ne Mutlu Türküm Diyene
Eski 11-08-08, 18:51 Çevrimdışı   #6
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.993
Teşekkür etti: 3.131
RepForum Gücü: 210
Forum Puanı:90245
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
remuş sam 2 dj programı indir once

ondan sora ayarları girmende yardımcı olurum

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM
Eski 11-08-08, 18:52 Çevrimdışı   #7

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.580
Teşekkür etti: 5.147
RepForum Gücü: 246
Forum Puanı:90625
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ya ben biliyomda
uzun iş simdi kim anlatcak
zaten sen iyi bişi çalmazsın boşver

...
Eski 11-08-08, 18:53 Çevrimdışı   #8
Rektör
Genç Kuvvet
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
L'etranger´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ya ben biliyomda
uzun iş simdi kim anlatcak
zaten sen iyi bişi çalmazsın boşver
çalınca qörürsn

BİZ HEP SENİNLEYİZ!

Karmaşık
Return Of The Remuş
Eski 11-08-08, 18:54 Çevrimdışı   #9
Doçent
Düşünürler grubu

Ruhsal Durumum:
ya ben olucam yardimci

.
.
.

Eski 11-08-08, 18:56 Çevrimdışı   #10
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

¢нιℓανєят - ait Avatar
Genel Mesajlar: 880
Teşekkür etti: 198
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:4280
¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
flatcast ın tanımını yaparsanız yardım edebilirim olayı biliyorumdur ama böyle terimsel kelimeler yüzünden neyden bahsettiğini anlayamıyorum

Futbol Topu, Hayatın Kanadı Gißidir.. Hayatın Kanadına Tutundunmu Gerisi Önemli Değil...
Uçuyorsun ya? İşte O Zaman Aşağaya ßakma!!
Eski 11-08-08, 18:57 Çevrimdışı   #11
Rektör
Genç Kuvvet
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
¢нιℓανєят´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
flatcast ın tanımını yaparsanız yardım edebilirim olayı biliyorumdur ama böyle terimsel kelimeler yüzünden neyden bahsettiğini anlayamıyorum
flatcast üstünden olcak işte

doktor abi bu arada indirdim ben dediin programı

BİZ HEP SENİNLEYİZ!

Karmaşık
Return Of The Remuş
Eski 11-08-08, 19:01 Çevrimdışı   #12
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

¢нιℓανєят - ait Avatar
¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Tam olarak sorun ne ama? En başından anlatmamızı mı istiyosun? Yoksa kafana takılan sorular mı var?

Flatcast ta ekran ayarları olabilir, gueslere, gastlara kapatma gibi komutlar olabilir, ban açmak/kaldırmak???

derdin ne senin

Futbol Topu, Hayatın Kanadı Gißidir.. Hayatın Kanadına Tutundunmu Gerisi Önemli Değil...
Eski 11-08-08, 19:01 Çevrimdışı   #13
Rektör
Genç Kuvvet
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
¢нιℓανєят´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Tam olarak sorun ne ama? En başından anlatmamızı mı istiyosun? Yoksa kafana takılan sorular mı var?

Flatcast ta ekran ayarları olabilir, gueslere, gastlara kapatma gibi komutlar olabilir, ban açmak/kaldırmak???

derdin ne senin
en başından anlat

BİZ HEP SENİNLEYİZ!

Karmaşık
Return Of The Remuş
Eski 11-08-08, 19:04 Çevrimdışı   #14

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.580
Teşekkür etti: 5.147
RepForum Gücü: 246
Forum Puanı:90625
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ya üye olduktan sonra
broadcast areaya tıklıyorsun
ordan
create a nwe stream a basıp devam ediyorsun
ordan yönlendirir zaten
en son register dedikten sonra sana mail gelecek radyonun linki.O linki millete dağır oradan girecekler.
Sen ise radyoyu aynı broadcast areadan start stream dı sanırım oradan baslatıyosun.Bi kutu açılır ordan seç tipi iki kere tıkla direk açılır.
Mavi kutuya da şarkılarını at.Sürekleyip bırak

Anlamadıysan bana bişi sorma
tekrar oku

...
Eski 11-08-08, 19:06 Çevrimdışı   #15
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

¢нιℓανєят - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
L'etranger´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

Anlamadıysan bana bişi sorma
tekrar oku

Auhahaha Kesinlikle çok yardımcı oluyosun

Eski 12-08-08, 00:28 Çevrimiçi   #16

S.mod denetleyicisi

Smyrna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.188
Teşekkür etti: 2.638
RepForum Gücü: 209
Forum Puanı:83216
Smyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Aslında programa ve başka birşeye gerek yok.
Yayıncı olarak üye ooluyorsun.

Şifreler ve radyonu dinlemek, dinletmek için adres alıyorsun.
Ardından o adresten sen Dj girişi yapıyorsun diğerleri de dinleyici.

Bu kadar.
Biraz araştır. Takıldığın yerlerde yardımcı oluruz.
Ama öncelikle biraz uğraş.

Sınırsız DownLoaD... Müzik & Film & Oyun & Program

" Beklemeyiniz... / Yönlendirmeyiniz... / Eleştirmeyiniz..."
Eski 12-08-08, 03:26 Çevrimdışı   #17
Doçent
Düşünürler grubu

charisma_06 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.528
Teşekkür etti: 246
RepForum Gücü: 33
Forum Puanı:11676
charisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
hım konun da varmış (=

iyi programlar

Jandarma Ulaştırma Er Eğitim Tabur Komutanlığı Söğüt Bilecik

ŞAFAK:460

11 ARALIK GECESİ VEDAMDIR SİZLERE

Eski 12-08-08, 03:27 Çevrimdışı   #18
Doçent
Düşünürler grubu

charisma_06 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.528
Teşekkür etti: 246
RepForum Gücü: 33
Forum Puanı:11676
charisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
DR_GoKiSsS´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
remuş sam 2 dj programı indir once

Sam4 çıktı hiç kullandın mı yada biliyorsun mu ? biliyorsan eğer ona dair birşey soracaktım

Jandarma Ulaştırma Er Eğitim Tabur Komutanlığı Söğüt Bilecik

ŞAFAK:460

11 ARALIK GECESİ VEDAMDIR SİZLERE

Konu Seçenekleri