| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #3 |
| Öğretim üyesi Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 526
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:1646 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ayemhepi gosterdi bana ilk siteyi daha kolay nasıl mp3 ındırebılırm die sorup duruodm ben album album ındırıorm olum forumdan ındırıorm sende uye ol dedi ve e-danaya uye oldm bir nick bulsammı die dusundm ama gerek olmadıgına karar verdim uzun sure forum kısmıyla pek ilgilenmedim öss hazırlık donemıydı ve sonrasında ınternet basında cok zaman gecıren bır ınsan degıldm forum kısmını gordukten sonra kopulmayacak bısey oldugunu anladm |
| | #4 |
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:1646 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| Mesaja teşekkür eden: | YaGMuR_CiNi (22-04-07) |
| | #5 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.820
Forum Gücü: 45 Forum Puanı:10838 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Neden roza dermisim Neden Raif? Buda gunun sorusu oldu bende BiR KoRKuLuK GiBi iÇiMe DiKiLDiN BeNi DaHa BuLaŞMaDaN BiTiRDiN BiR HaYaT aVCuMa ÇiZiLDiN BeNi KeMiRDiN NeYe ÇeViRDiN SeN.. |
| Mesaja teşekkür eden: | raif (22-04-07) |
| | #6 |
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:1646 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | #9 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.997
Forum Gücü: 176 Forum Puanı:61755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
seni bu hayatda en mutlu eden sey nedir ? gerceklestirmek istedigin hayallerin varmidir? film izlermisin ? izleyipte kendindende birseyler buldugun oldumu ? olduysa hangisi ? kitap okurmusun ? okuyorsan en sevdigin ve etkilendigin kitap hangisi? biraz cok oldu Yorgun... |
| | #10 |
| Dekan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 6.408
Forum Gücü: 75 Forum Puanı:26164 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | o kadr mantıklısın ki bence karsındaki insana bulastıcı bi etkn var..((:nasıl böyle oldun ?!çok okuyarak mı ? yeterince açk bi soru bu canm ![]() Hiçbir fotografımızda bu kadar içten gülemeyecegiz. hiç bir zaman $imdiki gibi içten agLamadık canımız hiç bu kadar yanmadı tanrım ne darbeler ne yangınlar kentlerde biz soluk soluk her satır boslugunda sevdamız biz vardık varız. |
| | #11 |
| | #12 |
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | roza (22-04-07), ¨¨grübchen¨¨ (22-04-07) |
| | #13 | |
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:1646 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
aile,iş,aşk hepsininplanlı olmasını isterm sanırm karakterimden ve saglamcılıgımdan gelıo ama aşkda plan olmuo sanırm![]() cook film izlerim roza kızıo bazen ama en cok sevdıgım hobim yeni filmler izlemek ingilizce gelistirmek içinde cok etkili.lake house beni cok etkilemişti ve daha bircok film tam bir sinemaseverim sanırm. kitap okumayı cok sevıorm son okudugum kitalarda siyasi kurgu tarzında oluo metal fırtına serisi cok guzel ama bugune kadar en begendigim kitap Turgut Özakmanın şu çılgın türkler olmustr. Konu raif tarafından (22-04-07 Saat 15:59 ) de değiştirilmiştir.. | |
| Mesaja teşekkür eden: | ~Kardelen~ (22-04-07) |
| | #14 | |
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:1646 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
cok okumak insan ilişkilerini iyi etkiliyor karsındakini anlayabilirsen iletişimi daha kolay kurabiliyorsun.
| |
| Mesaja teşekkür eden: | roza (22-04-07) |
| | #15 | |
Forum Gücü: 75 Forum Puanı:26164 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
kızarm tabiii o kadr çk zaman ayırıosn ki filme .. ![]() Lake House çk etkileyici bi film nden olduu malumm ![]() Hiçbir fotografımızda bu kadar içten gülemeyecegiz. hiç bir zaman $imdiki gibi içten agLamadık canımız hiç bu kadar yanmadı tanrım ne darbeler ne yangınlar kentlerde biz soluk soluk her satır boslugunda sevdamız biz vardık varız. | |
| | #17 |
Forum Gücü: 75 Forum Puanı:26164 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evlenecegn kadın tipini tarif eder msin tatlım ((: Nasıl olmalı,özellkleri ? ![]() Hiçbir fotografımızda bu kadar içten gülemeyecegiz. hiç bir zaman $imdiki gibi içten agLamadık canımız hiç bu kadar yanmadı tanrım ne darbeler ne yangınlar kentlerde biz soluk soluk her satır boslugunda sevdamız biz vardık varız. |
| | #18 |
| Profesör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.578
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:8212 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
neden makına muhendıslıııı_?_? makına gorduun smn aklına ne gelıo veeeee neyseeeeee ![]() Sevda dünü siLmek, Yarını istememek, Şimdiyi yaşamaktır...Bak şimdi rüzgara karşı koyan yaprağa,O da bir zamanlar yukarıdan bakardı şimdi altında olan toprağa...! C'est la vie... |
| | #19 |
| Muhabir Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 388
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:4468 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Neden RoZa?? rosaaajmmm kısmayın amaaa Gone with the sin my baby and beautiful u r. So , gone with the sin my darlingg.. ![]() |
| | #20 | |
eski yunan mitolojisinde insanlar 2 kafalı 4 kollu ve 4 bacaklı canlılarmış.birbirlerine yapışmıs iki insan gibiymişler ama birgun Zeus'u kızdırmışlar ve Zeus onlara yıldırımlarını göndermiş ve onların vucutlarını ve ruhlarını ikiye ayırmış ve uzaklara gondermiş.ogunden beri insanlar ruh ikizlerini ararlar ve buldukları zaman tamamlanmıs hıssederler.bu hikaye cok hosuma gitmisti | |
| Mesaja teşekkür eden: | roza (23-04-07) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |