Kapalı konu

Konu Seçenekleri
Eski 22-04-07, 01:09 Çevrimdışı   #1

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.512
Teşekkür etti: 12.910
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:136026
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
raif

Neden E-dana ?

derin..
üf..

bugünlerde yeni hobim seni üzmek,
kendini buna alıştır zorum artık

Mesaja teşekkür eden:
raif (22-04-07)
Eski 22-04-07, 01:18 Çevrimdışı   #2
Rektör

YaGMuR_CiNi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.090
Teşekkür etti: 15.379
RepForum Gücü: 214
Forum Puanı:89927
YaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Raif kimdir?ne yapar ne eder?

.

Herkes
aynı şeyi düşünüyorsa,
hiç kimse
fazla birşey düşünmüyor
demektir

Mesaja teşekkür eden:
raif (22-04-07)
Eski 22-04-07, 01:56 Çevrimdışı   #3
Öğretim üyesi
Sanatkârlar grubu

raif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 777
Teşekkür etti: 526
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:1646
raif çevresinde seviliyorraif çevresinde seviliyorraif çevresinde seviliyorraif çevresinde seviliyorraif çevresinde seviliyorraif çevresinde seviliyorraif çevresinde seviliyorraif çevresinde seviliyorraif çevresinde seviliyorraif çevresinde seviliyorraif çevresinde seviliyor
Alıntı:
Tweety´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Neden E-dana ?
ayemhepi gosterdi bana ilk siteyidaha kolay nasıl mp3 ındırebılırm die sorup duruodm ben album album ındırıorm olum forumdan ındırıorm sende uye ol dedi ve e-danaya uye oldm bir nick bulsammı die dusundm ama gerek olmadıgına karar verdimuzun sure forum kısmıyla pek ilgilenmedim öss hazırlık donemıydı ve sonrasında ınternet basında cok zaman gecıren bır ınsan degıldmforum kısmını gordukten sonra kopulmayacak bısey oldugunu anladm

Eski 22-04-07, 02:01 Çevrimdışı   #4
Öğretim üyesi
Sanatkârlar grubu

raif - ait Avatar
raif çevresinde seviliyorraif çevresinde seviliyorraif çevresinde seviliyorraif çevresinde seviliyorraif çevresinde seviliyorraif çevresinde seviliyorraif çevresinde seviliyorraif çevresinde seviliyorraif çevresinde seviliyorraif çevresinde seviliyorraif çevresinde seviliyor
Alıntı:
YaGMuR_CiNi´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Raif kimdir?ne yapar ne eder?
Boluluym ama ODTU Kuzey Kıbrıs Kampusunde Makina muh. okuyorum.Boluya cok gitmıorm baya uzak17 mayısta 21den gun almaya baslıcm87 dogumluym.sakin sessiz bir insanım bana gore

Mesaja teşekkür eden:
YaGMuR_CiNi (22-04-07)
Eski 22-04-07, 02:42 Çevrimdışı   #5
Dekan

KINALI_BEBEK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.166
Teşekkür etti: 1.820
RepForum Gücü: 45
Forum Puanı:10838
KINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmış
Neden roza dermisim Neden Raif? Buda gunun sorusu oldu bende

BiR KoRKuLuK GiBi iÇiMe DiKiLDiN
BeNi DaHa BuLaŞMaDaN BiTiRDiN
BiR HaYaT aVCuMa ÇiZiLDiN
BeNi KeMiRDiN NeYe ÇeViRDiN SeN..

Mesaja teşekkür eden:
raif (22-04-07)
Eski 22-04-07, 04:31 Çevrimdışı   #6
Öğretim üyesi
Sanatkârlar grubu

raif - ait Avatar
Alıntı:
KINALI_BEBEK´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Neden roza dermisim Neden Raif? Buda gunun sorusu oldu bende
nickname kullansammı die dusundm uye olurken ama gerek olmadıgına karar verdm adım yeterınce beni anlatıo zaten

Eski 22-04-07, 07:51 Çevrimiçi   #7
Yard. Doçent
Spor grubu

iηƒєяηαℓ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.067
Teşekkür etti: 301
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:1550
iηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
forumcuyu seviyor musun??
Neden Genç Kuvvet??
İleride ne olmak istersin?

Spor Grubu

Mesaja teşekkür eden:
raif (22-04-07)
Eski 22-04-07, 10:27 Çevrimdışı   #8
Profesör

¨¨grübchen¨¨ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.638
Teşekkür etti: 887
RepForum Gücü: 27
Forum Puanı:4585
¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri
sence roza nasıl biri?

Mesaja teşekkür eden:
raif (22-04-07)
Eski 22-04-07, 11:20 Çevrimdışı   #9
Rektör

~Kardelen~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 14.566
Teşekkür etti: 4.997
RepForum Gücü: 176
Forum Puanı:61755
~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
seni bu hayatda en mutlu eden sey nedir ?
gerceklestirmek istedigin hayallerin varmidir?
film izlermisin ? izleyipte kendindende birseyler buldugun oldumu ? olduysa hangisi ?
kitap okurmusun ? okuyorsan en sevdigin ve etkilendigin kitap hangisi?

biraz cok oldu

Yorgun...

Mesaja teşekkür eden:
raif (22-04-07)
Eski 22-04-07, 13:53 Çevrimdışı   #10
Dekan
Antikapitalistler

roza - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.304
Teşekkür etti: 6.408
RepForum Gücü: 75
Forum Puanı:26164
roza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Soru

o kadr mantıklısın ki bence karsındaki insana bulastıcı bi etkn var..((:nasıl böyle oldun ?!çok okuyarak mı ?
yeterince açk bi soru bu canm

Hiçbir fotografımızda bu kadar içten gülemeyecegiz.
hiç bir zaman $imdiki gibi içten agLamadık
canımız hiç bu kadar yanmadı
tanrım
ne darbeler ne yangınlar kentlerde
biz soluk soluk
her satır boslugunda sevdamız
biz vardık
varız.

Mesaja teşekkür eden:
raif (22-04-07)
Eski 22-04-07, 14:26 Çevrimdışı   #11
Öğretim üyesi
Sanatkârlar grubu

raif - ait Avatar
Alıntı:
forumcu´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
forumcuyu seviyor musun??
Neden Genç Kuvvet??
İleride ne olmak istersin?
forumcu genc bi kardesimizseverz tabii
okudugum meslegi olmak istiyorum makina muh.

Eski 22-04-07, 14:32 Çevrimdışı   #12
Öğretim üyesi
Sanatkârlar grubu

raif - ait Avatar
Alıntı:
grübchen´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
sence roza nasıl biri?
roza benim için eşsiz bir insan saatlerce konusabıldıgım herseyi paylasabildigim benim için cok özel bir yeri olan kız beni cok ii anlayabilio ve bende onu aramızda ki bağı sözlerle ifade zor anlatarak hemen bitmez

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
roza (22-04-07), ¨¨grübchen¨¨ (22-04-07)
Eski 22-04-07, 14:38 Çevrimdışı   #13
Öğretim üyesi
Sanatkârlar grubu

raif - ait Avatar
Alıntı:
>.cicikiz.<´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
seni bu hayatda en mutlu eden sey nedir ?
gerceklestirmek istedigin hayallerin varmidir?
film izlermisin ? izleyipte kendindende birseyler buldugun oldumu ? olduysa hangisi ?
kitap okurmusun ? okuyorsan en sevdigin ve etkilendigin kitap hangisi?
biraz cok oldu
gerceklestirmek istedigim hayallerim oldukca cok her konuda hayal kurarm aile,iş,aşk hepsininplanlı olmasını isterm sanırm karakterimden ve saglamcılıgımdan gelıo ama aşkda plan olmuo sanırm
cook film izlerim roza kızıo bazen ama en cok sevdıgım hobim yeni filmler izlemek ingilizce gelistirmek içinde cok etkili.lake house beni cok etkilemişti ve daha bircok film tam bir sinemaseverim sanırm.
kitap okumayı cok sevıorm son okudugum kitalarda siyasi kurgu tarzında oluo metal fırtına serisi cok guzel ama bugune kadar en begendigim kitap Turgut Özakmanın şu çılgın türkler olmustr.

Konu raif tarafından (22-04-07 Saat 15:59 ) de değiştirilmiştir..

Mesaja teşekkür eden:
~Kardelen~ (22-04-07)
Eski 22-04-07, 14:43 Çevrimdışı   #14
Öğretim üyesi
Sanatkârlar grubu

raif - ait Avatar
Alıntı:
roza´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
o kadr mantıklısın ki bence karsındaki insana bulastıcı bi etkn var..((:nasıl böyle oldun ?!çok okuyarak mı ?
yeterince açk bi soru bu canm
sanırm yetişme tarzım beni daha mantıklı yapmaya yonlendırdı ama bazende insanın kendisini duygularına kaptırması gerekıo.karsımdaki insana pozitif yaklasımım karsı tarafı etkıleyebılır cunku istesemde kotuluk dusunemıorm kolay kolaycok okumak insan ilişkilerini iyi etkiliyor karsındakini anlayabilirsen iletişimi daha kolay kurabiliyorsun.

Mesaja teşekkür eden:
roza (22-04-07)
Eski 22-04-07, 14:43 Çevrimdışı   #15
Dekan
Antikapitalistler

roza - ait Avatar
roza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
gülümseme

Alıntı:
raif´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ama aşkda planda olmuo sanırm....
.............cook film izlerim roza kızıo bazen ..
..ama en cok sevdıgım hobim yeni filmler izlemek ...
....lake house beni cok etkilemişti .......
bunlar bnm kopyamm
kızarm tabiii o kadr çk zaman ayırıosn ki filme ..
Lake House çk etkileyici bi film
nden olduu malumm

tanrım
biz soluk soluk
biz vardık
varız.

Mesaja teşekkür eden:
raif (22-04-07)
Eski 22-04-07, 14:48 Çevrimdışı   #16
Öğretim üyesi
Sanatkârlar grubu

raif - ait Avatar
Alıntı:
bunlar bnm kopyamm
kızarm tabiii o kadr çk zaman ayırıosn ki filme ..
Lake House çk etkileyici bi film
nden olduu malumm
ama filmler sayesinde aksanlı ingilizce konusabiliyorm bide adam sandlerin filmlerini cok severim super bi adam

Mesaja teşekkür eden:
roza (22-04-07)
Eski 22-04-07, 21:52 Çevrimdışı   #17
Dekan
Antikapitalistler

roza - ait Avatar
gülümseme

Evlenecegn kadın tipini tarif eder msin tatlım ((:
Nasıl olmalı,özellkleri ?

tanrım
biz soluk soluk
biz vardık
varız.

Mesaja teşekkür eden:
raif (22-04-07)
Eski 22-04-07, 22:01 Çevrimdışı   #18
Profesör
Genç Kuvvet

♥karDanaDAmM♥ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.945
Teşekkür etti: 1.578
RepForum Gücü: 34
Forum Puanı:8212
♥karDanaDAmM♥ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda♥karDanaDAmM♥ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda♥karDanaDAmM♥ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda♥karDanaDAmM♥ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda♥karDanaDAmM♥ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda♥karDanaDAmM♥ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda♥karDanaDAmM♥ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda♥karDanaDAmM♥ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda♥karDanaDAmM♥ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda♥karDanaDAmM♥ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda♥karDanaDAmM♥ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
neden makına muhendıslıııı_?_? makına gorduun smn aklına ne gelıo veeeee neyseeeeee

Sevda dünü siLmek, Yarını istememek, Şimdiyi yaşamaktır...Bak şimdi rüzgara karşı koyan yaprağa,O da bir zamanlar yukarıdan bakardı şimdi altında olan toprağa...!

C'est la vie...

Mesaja teşekkür eden:
raif (22-04-07)
Eski 22-04-07, 22:17 Çevrimdışı   #19
Muhabir
Sanatkârlar grubu

ForgeR~Emo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 967
Teşekkür etti: 388
RepForum Gücü: 18
Forum Puanı:4468
ForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Neden RoZa??
rosaaajmmm kısmayın amaaa

Gone with the sin my baby and beautiful u r.
So , gone with the sin my darlingg..

Mesaja teşekkür eden:
raif (22-04-07)
Eski 22-04-07, 22:19 Çevrimdışı   #20
Öğretim üyesi
Sanatkârlar grubu

raif - ait Avatar
Alıntı:
Evlenecegn kadın tipini tarif eder msin tatlım ((:
Nasıl olmalı,özellkleri ?
evlenmek hayatını paylasmakdemektir bence ve bunu yapmak için ruh ikizini bulmak gerekir eşimle aramızda sınırsız sevgi ve guven olmalı guven en önemli ozellik.konusabılmek ve anlasabılmek cunku yıllar ıcerısınde ınsan yaslanır ve fızıksel guzelligi kalmaz ama ınsanların dusunceleri yaslanmaz yani ruh ikizini bulmak cok öenmli.ingilizce hocamın askla ılgılı anlattıgı bır hıkaye:
eski yunan mitolojisinde insanlar 2 kafalı 4 kollu ve 4 bacaklı canlılarmış.birbirlerine yapışmıs iki insan gibiymişlerama birgun Zeus'u kızdırmışlar ve Zeus onlara yıldırımlarını göndermiş ve onların vucutlarını ve ruhlarını ikiye ayırmış ve uzaklara gondermiş.ogunden beri insanlar ruh ikizlerini ararlar ve buldukları zaman tamamlanmıs hıssederler.bu hikaye cok hosuma gitmisti

Mesaja teşekkür eden:
roza (23-04-07)
Kapalı konu

Konu Seçenekleri