| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]() | ramazan nuktelerı :)
adamın biri hergün hanımını zorlayarak sahura kaldırıyor yemek hazırlatıp sahur yiyormuş sonrada orucu.birgün beşgün bu böyle sürerken kadın artık dayanamamış ve ; -ya herif sende hiç vicdan yokmu orucu tutmuyorsun bana zorla sahur hazırlatıyorsun demiş adam ; oruç farz.sahur yemek sünnet değilmi diye sormuş kadın evet demiş adam -e hanım farzı yapmıyorsak sünnetidemi yapmayalım demiş... *** ramazan geliyor!!! Adamin biri 2 kilo kahve ile eve gelmis. Hanim. - niye aldin evde vardi - eee ramazan geliyor ertesi gün 1 çuval seker ile gelmiş, hanimı: - evde daha çok vardi,neden aldın diye sormuş. - eeeeee ramazan geliyor ,demiş beyi kadin bir gün evde iken kapı çalınmış,kapıyı açmış bir adam karşısında..kimsiniz diye sormuş ; adam; ben yeni kapıcınız abla adım ramazan demiş . kadin bütün ramazan bayrami hazirlik paketini almis vermis ve demis ki buyrun ramazan bey bizde bunu sizin için hazirladik. *** Oruç tutan Bektasinin biri pek fena susamis.Vakit geçirmek için kirda giderken bakmis gürül gürül akan bir çesme... Adeta kendinden geçmis bir halde agzini dayayip likir likir içmeye baslamis.Bu sirada oradan geçen biri görüp: -Aman erenler ne yaptin?Oruç gitti, diye seslenmis. Bektasi, agzinin iki yanindan süzülen sular bagrina dogru inerken cevap vermis: -Oruç gitti, ama fakire de can geldi! *** Dursun Temel'e sormuş ; -oruçlu oruçlu kaç hamsi yiyebilursun temel? -100 tane yiyebilurum -hadi ordan yesen yesen 1 tane yiyebilursun gerisini oruçsuz yemiş olirsun ,demiş. bu espri Temel'in çok hoşuna gitmiş.bir gün yolda giderken Cemal'i görmüş ve hemen sormuş; -uşağum oruçlu oruçlu kaç hamsi yiyebilursun? Cemal; -50 tane ,demiş -ha uşağum 100 tane deseydun sana müthiş bir espri yapacaktum, demiş *** Tilki ormanda gezmektedir.bir ağacın dalında asılı bir geyik budu görür.açtır ama şüphelenir,kontrol etmeye başlar ve görür ki bu bir tuzak.Geyik budu bir iple bombaya bağlıdır.epeyce uzağa gider ve başını kollarının üzerine koyarak yatar,biraz sonra kurt gelir,budu görür ve yatan tilkiyide tabi..tilkiye sorar "ne yapıyorsun dostum?" tilki cevap verir; "hiç...yatıyorum." -"burada bir but var. -evet var -neden yemedin tilki sakince cevap verir; -bugün orucum kurt kendinden emin -ben yiyeyim o zaman tilki; - buyur,afiyet olsun, der. kurt buta uzanır uzanmaz bir patlama,ortalık toz duman kurt yaralı hareketsiz 10 metre uzakta perişan halde yatarken tilki sakince budu yemeye başlar.bunu gören kurt; "Hani oruçluydun" diye kızarak sorar. tilki pişkin pişkin şöyle der; -biraz önce top patladı duymadın mı? *** Hem de Oruçluydum Camide gencin biri çok güzel namaz kılıyormuş. Onu görenler gıptayla: - "Vay be ne kadar da huşu içinde namaz kılıyor" demişler. Genç namazını bitirmiş, Kendine bakanlara dönerek: - "Sadece namaz mı? Ben hem de oruçluydum." demiş. "Sistemden beslenenler sistemi değiştiremezler." guzel goren guzel dusunur,guzel dusunen hayatından lezzet alır. BSN |
|
| Mesaja teşekkür eden: | alaskalı_eren (29-08-08) |
| | #2 |
| Dekan Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 4.123
Forum Gücü: 57 Forum Puanı:17981 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tilkiye bayıldım yaa allah iiliğini wersin ![]() "bir merdiwen dayadım göğe bulutlara tırmandım yıldızlar koydum cebime tek tabancayımmmm" |
|
| | #3 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.391
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:2939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mmmmm HAYAT BUYSA USTU KALSIN... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |