Konu Seçenekleri
Eski 29-08-08, 17:01 Çevrimdışı   #1
Doçent
Huzur Pınarı

agulasor - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.595
Teşekkür etti: 1.229
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:10055
agulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmış
ramazan nuktelerı :)

adamın biri hergün hanımını zorlayarak sahura kaldırıyor yemek hazırlatıp sahur yiyormuş sonrada orucu.birgün beşgün bu böyle sürerken kadın artık dayanamamış ve ;
-ya herif sende hiç vicdan yokmu orucu tutmuyorsun bana zorla sahur hazırlatıyorsun demiş
adam ;
oruç farz.sahur yemek sünnet değilmi diye sormuş
kadın evet demiş
adam
-e hanım farzı yapmıyorsak sünnetidemi yapmayalım demiş...

ramazan geliyor!!!

Adamin biri 2 kilo kahve ile eve gelmis. Hanim.
- niye aldin evde vardi
- eee ramazan geliyor
ertesi gün 1 çuval seker ile gelmiş, hanimı:
- evde daha çok vardi,neden aldın diye sormuş.
- eeeeee ramazan geliyor ,demiş beyi
kadin bir gün evde iken kapı çalınmış,kapıyı açmış bir adam karşısında..kimsiniz diye sormuş ; adam; ben yeni kapıcınız abla adım ramazan demiş . kadin bütün ramazan bayrami hazirlik paketini almis vermis ve demis ki buyrun ramazan bey bizde bunu sizin için hazirladik.

Oruç tutan Bektasinin biri pek fena susamis.Vakit geçirmek için kirda giderken bakmis gürül gürül akan bir çesme... Adeta kendinden geçmis bir halde agzini dayayip likir likir içmeye baslamis.Bu sirada oradan geçen biri görüp:

-Aman erenler ne yaptin?Oruç gitti, diye seslenmis.

Bektasi, agzinin iki yanindan süzülen sular bagrina dogru inerken cevap vermis:

-Oruç gitti, ama fakire de can geldi!

Dursun Temel'e sormuş ;
-oruçlu oruçlu kaç hamsi yiyebilursun temel?
-100 tane yiyebilurum
-hadi ordan yesen yesen 1 tane yiyebilursun gerisini oruçsuz yemiş olirsun ,demiş.
bu espri Temel'in çok hoşuna gitmiş.bir gün yolda giderken Cemal'i görmüş ve hemen sormuş;
-uşağum oruçlu oruçlu kaç hamsi yiyebilursun?
Cemal;
-50 tane ,demiş
-ha uşağum 100 tane deseydun sana müthiş bir espri yapacaktum, demiş

Tilki ormanda gezmektedir.bir ağacın dalında asılı bir geyik budu görür.açtır ama şüphelenir,kontrol etmeye başlar ve görür ki bu bir tuzak.Geyik budu bir iple bombaya bağlıdır.epeyce uzağa gider ve başını kollarının üzerine koyarak yatar,biraz sonra kurt gelir,budu görür ve yatan tilkiyide tabi..tilkiye sorar "ne yapıyorsun dostum?" tilki cevap verir; "hiç...yatıyorum." -"burada bir but var.
-evet var
-neden yemedin
tilki sakince cevap verir;
-bugün orucum
kurt kendinden emin
-ben yiyeyim o zaman
tilki;
- buyur,afiyet olsun, der.
kurt buta uzanır uzanmaz bir patlama,ortalık toz duman kurt yaralı hareketsiz 10 metre uzakta perişan halde yatarken tilki sakince budu yemeye başlar.bunu gören kurt; "Hani oruçluydun" diye kızarak sorar.
tilki pişkin pişkin şöyle der;
-biraz önce top patladı duymadın mı?

Hem de Oruçluydum
Camide gencin biri çok güzel namaz kılıyormuş. Onu görenler gıptayla:
- "Vay be ne kadar da huşu içinde namaz kılıyor" demişler. Genç namazını bitirmiş, Kendine bakanlara dönerek:

- "Sadece namaz mı? Ben hem de oruçluydum." demiş.

"Sistemden beslenenler sistemi değiştiremezler."

guzel goren guzel dusunur,guzel dusunen hayatından lezzet alır. BSN
Mesaja teşekkür eden:
alaskalı_eren (29-08-08)
Eski 29-08-08, 17:12 Çevrimdışı   #2
Dekan
Figüranlar

alaskalı_eren - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.926
Teşekkür etti: 4.123
RepForum Gücü: 57
Forum Puanı:17981
alaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
tilkiye bayıldım yaa allah iiliğini wersin

"bir merdiwen dayadım göğe
bulutlara tırmandım
yıldızlar koydum cebime
tek tabancayımmmm"
Eski 29-08-08, 17:43 Çevrimdışı   #3
Rektör

wolf_57 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.583
Teşekkür etti: 5.391
RepForum Gücü: 32
Forum Puanı:2939
wolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyor
mmmmm

HAYATIMI YASSAM ROMAN OLURDU ???

HAYAT BUYSA USTU KALSIN...

Konu Seçenekleri