| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Ramazanda en çok hangini seversiniz? | |||
| Sahur | | 7 | 14,29% |
| İftar | | 30 | 61,22% |
| Teravih | | 3 | 6,12% |
| Mukabele | | 0 | 0% |
| Ramazan çadırı | | 1 | 2,04% |
| Ramazan şenlikleri | | 0 | 0% |
| Diğer | | 8 | 16,33% |
| Oylayanlar: 49. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör ![]() | Ramazanda en çok hangini seversiniz? Ramazanda en çok hangini seversiniz? . Afra tafra off pofff (: |
|
| | #3 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.421
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:3224 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | iftar tabiki ![]() |
|
| | #4 | |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.599
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:10328 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
. . . hep yalnız ben... | |
|
| | #5 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 59
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:1059 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ramanzan bayramları çok çılgın geçer evlat hele bide trafo çarparsa banaa ekmek arabası çarmıştı bu model oldum işte kimsede yok mu model bi volki tolkide var bide bende evlat bebekler ama iftar olsunca koparım bebebişler Biliyorsun bitecek gözlerin yorgun düşecek yanlizlik, henüz bir bebek günden gune büyüyecek.. ![]() |
|
| | #6 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.853
Forum Gücü: 170 Forum Puanı:69428 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bende en çok iftarları severim mis gibi yemek kokusu gelir . Afra tafra off pofff (: |
|
| | #9 |
| Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.483
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:8209 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ramazan Çadırındaki uzuyan kuyrukları çok severim. Böylelikle halkımızın ne kadar yoksullaştığını göremeyenlere iyi bir örnek teşkil ediyor. |
|
| | #10 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.464
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:14511 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #11 |
| Öğretim üyesi Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 230
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:1082 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bunların çoğu hayatı zorlaştırmak için icat edilmiş adetler. ![]() millet iftara yetişcek diye satlerce otobüs çilesi çekiyoruz. sonra sahurda tamda odamın bulunduğu pencerenin altına bi davulcu geliyo her gece sırf bana inat yapıyomuş gbi uyutmuyo adamı.kardeşim çalar saat diye bişe icat edildi isteyen saatini kurar kalkar. efenim sonra giriyom bi markete.alt tarafı 3 parça bişey alcam.milletin ramazan kampanyası merakı yüzünden 2 saatte alamıyom.sanki bedava dağıtıyolar ya millet hücum ediyo hemen bi kampanya oldu mu. bide televizyonları rehin alan dini programlar var.ikiyüzlülüğün alası.11 ay boyunca ne kadar ahlaksızlık varsa alayını gösteriyolar.mankenlerden ttun da gelin kanana programlarına kadar.ramazan geldi mi hacı moduna giriyo bütün kanallar. eskiden bi güzel yanı arkadaşlarla iftara gidip sonra şenliklere katılmamızdı.gondola binerdik herkes kusardı şimdi o da yok Gözlerinden düştüm, yerlerde yuvarlandım Belki o final aşkının kadehlerinde yudumlandım Belki de bir son dakika fotoğrafı olup Duvarlarına asıldım Gerçek olan tek şey vardı Hüzünlü bir öyküde Yanlış bir adrese postalanmıştım ben |
|
| | #12 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.147
Forum Gücü: 246 Forum Puanı:90625 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yaaa öğrenciler için iftr çadırı en güzel çözüm birde sahur çadırı olsa daha iyi olacak ... |
|
| | #13 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.203
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:7985 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
diğer 11 ay ki atraksiyonları bir kenara bırakıp, o ay deli maç kızı, taş okey pişti tarzı oyunlar oynamayı, dün akşam ki gibi 18-4 önde giderken, oyunu vermeyi...
|
|
| | #14 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.393
Forum Gücü: 145 Forum Puanı:57946 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teravih ve Sahur
![]() Selam doğru yolda gidenleredir Sevgilim, kapımı çaldı aydınlık, Baygın gözlerimi aldı aydınlık, İçimde tıkandı, kaldı aydınlık, Bu aydınlık beni boğmak üzeredir. 1923 NFK Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter |
|
| Mesaja teşekkür eden: | n!da (17-09-07) |
| | #15 |
| Stajyer Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 43
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:84 ![]() ![]() |
iftar
|
|
| | #16 |
| Profesör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 4.961
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:16341 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ahhh nerede o eski ortaoyunları, meddah gösterileri, karagöz-hacivatlı günler.... Bunların yerini hiçbir şey alamaz, herşeyi hızlı tükettik, mazide kaldı artık.... |
|
| | #17 |
| Grup Lideri Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.379
Forum Gücü: 37 Forum Puanı:6948 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hepsinin yeri ayrı ama iftar telaşı heyecanı daha başka sanki... |
|
| | #19 |
| Rektör Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 6.488
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:16138 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | iftar zamanı sessizleşen ,sokakları severim .. parasız eğitim , parasız sağlık ve parasız aşk istiyoruz ! ![]() |
|
| | #20 |
| Asistan Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:70 ![]() |
ben oruç tutamam ama akşam yemeğimi genelde o saatlerde yerim... ama o iftar vakti top atılması çok hoşuma gider çok güzel bence...
![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |