Konu Seçenekleri
Eski 16-09-07, 13:55 Çevrimdışı   #1
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 19.973
Teşekkür etti: 15.339
RepForum Gücü: 436
Forum Puanı:182039
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
RAMSES113 İle Röpörtaj

Doçent
RAMSES113
Düşünürler grubu

Genel Mesajlar: 3.399
Teşekkür etti: 2.306
Üye Notları: [Göster]
RepRep Gücü: 20
Rep Puani:3493

Ruhsal Durumum:

1-Soru : Adın,Yaşın(Tarih),Burcun?

Cevap : Halid,17,1990,Koç

2-Soru :
Esmermi/Kumralmı/sarışınmısınız?

Cevap : kumralım buğday tenli

3-Soru : Göz rengin?

Cevap : mavi

4-Soru : Boyunuz? Kilon ?

Cevap : 1.83,72

5-Soru :
Nickiniz neden?

Cevap : mısır mitolojisini cok sewerım... birde eskiden knight online dıye bır oyun oynardım oradan kalma bir nick

6-Soru :
Okul/İş kısaca bahseder misin?

Cevap :
Niğde'de okuyorum Lise-3 sayısal sınıfım.. bi nebze gurbetteyım... yurt hayatı bazen sıkıcı oluyor ancak insanın anlatacagı cok anı oluyor..

7-Soru : Sigara yada alkol kullanıyor musun?

Cevap :
hayır asla... Allah korusun

8-Soru : Tuttuğun takım?

Cevap : Galatasaray... UA TEAM

9-Soru :
Hobilerin/Fobilerin?

Cevap : hobilerim: arkadaslarım ile beraber olmak,playstation oynamak,nette gezinmek,basket oynamak,araştırma kitapları okumak vs.
fobilerim:mevlütün dersine girmek , sewmedıgım insanlar ile beraber olmak, kötü alıskanlıklar edinmek,birinin arkasından konusmak, ismail yk, cankan

10-Soru :En büyük takıntın?

Cevap : aslında cok takıntım vardır.. bazı şeylere kafamı cok takarım en ufak şeylere dahi... detaycıyımdır...

11-Soru : En büyük hayalin?

Cevap : Önce vatana millete ve daha sonra babama hayırlı ve layık bir evlat olabilmek.

12-Soru : Giyim tarzın/kullandığın parfüm?

Cevap : genellikle okul dısında sportif takılırım,net bi kullandıgım parfüm yok ancak bu aralar caldion deodorant kullanıyorum...

13-Soru : En istikrarlı olduğun konu ne?

Cevap : konusabilme yetenegı ve insanları etkilemek...

14-Soru : En begendiğin ve begenmediğin huyun?

Cevap : aslında benım kendı begendıgım huyum onemli deıl.. sizlerin düsündükleri önemli.., begenmedıgım huyum:insanlara cok güvenmem ve duygusal olmam olabilir..

15-Soru : Nasıl bir Kişiliğe sahipsin?

Cevap : bilmemm.. bunu ben soyleyemem ..

16-Soru : En sevdiğin renk söylermisin?

Cevap :
mavinin her tonunu sewerım birde yeşil...

17-Soru : Hangi tür müzikten hoşlanırsın/ Kimleri dinlersin?

Cevap : aslında ismail yk ve cankan tarzı hariç her müziği dinlerim...-, emre aydın,gece yolcuları,çilekeş,kıraç,tarkan,kubat,onur akın, volkan konak, neşet ertaş, mustafa yıldızdoğan,metallica,red hot chili peppers,ferdi tayfur,orhan gencebay (belki biraz garip karsılamıssınızdır her türlü müziği sewıorumm)

18-Soru :
En sevdiğin şarkı hangisi? Neden?

Cevap :
barış manço-gamzedeyim deva bulamam, bilmiyorum bu şarkı yıllar geçsede sürekli dinlerim..

19-Soru : En sevdiğin yazar ve kitap?

Cevap : birçok yazar sewerım ancak paylasmak istemiyorum Hekimoğlu İsmail diyebilirim, en sewdıgım kitap yok cunku okudugum her kitabı sewmısımdır..

20-Soru : En begendiğin film ve aktör/aktrist?

Cevap : Esaretin Bedeli, kemal sunal, anthony queen, jim carrey, orlando bloom

21-Soru : Sevdiğin biri varmı?/ Ona şuan ne söylemek isterdin?

Cevap : bu forumda olan herkesi sewıorum.. herkese hayırlı ramazanlar diliyorumm

22-Soru : Sevdigin için neleri göze alırsın?

Cevap : eger onu gerçekten sewmıssem.. İslam dini ile ilgili şeyler hariç herşeyi göze alırım...

23-Soru : Normal bir gününüz nasıl geçiyor?

Cevap :
tatili anlatmayım... sabah kalkıyorum saat 7'de kahvaltı ve daha sonra 8.30'da ders baslıyor 7 saat dersten sonra aksam 4.45'de cıkıorum yurtta 1 saat yatıorum ve daha sonra tekrar etütler baslıyor felan bu sekilde saçma sapan

24-Soru : Yasadığın yerden bize bahseder misin. Dışarı çıktığında nerelere gidersin, neler yaparsın?

Cevap : hmm..aslında 2 yerde yasıorum diyebilirim ama ben size memleketimi anlatayım.. Konya ovasının en yeşil yerinde yaşıyorum.. birçok kişi sewmesede ben cok sewıorum çünkü memleketim.. - dısarı cıktıgımda genellikle arkadaslar ile gezeriz cafeye giderim, bazen hiç dısarı cıkmam gün boyu yatarım uyurum

25-Soru : Yalnızlık hakkında neler düşünüyorsunuz?

Cevap : cok kötü birşey insanın fıtratında vardır beraber olma duygusu... bir insanın yanında düşmanı bile olsa yeterlidir.. yalnızlıgı Allah kimseye vermesin... (tabi bu benım anladıgım yalnızlık)

26-Soru : Kolay bağışlar mısın? Kin tutar mısın?

Cevap : çabuk alınırım bu gibi küçük şeylerde bağışlarım ancak gerçekten bir kişiye karşı dargınlıgım olduysa benım karar vermem hiçbirşeyi deıstırmez bunu zaman belirleyecektir.. - hayır kin tutmam

27-Soru : Yaptığın en büyük çılgınlık?

Cevap : galiba 7-8 yaslarında tek basıma ankaraya gitmemdi... Allah korumus..

28-Soru : Bugünlerde en çok duyduğun söz?

Cevap : senı cok özledim

29-Soru : Evde yokluğunu hissettiğin sey?

Cevap : küçüklüğüm

30-Soru : Geçmişte yaşasaydın kim olurdun?

Cevap :
Sultan Abdülhamid Han

31-Soru : Korkuların /özlediklerin/ sevdiklerin?

Cevap : en büyük korkum ümitsizliğe kapılmak/uzak kaldıgım kişileri özlerim/benı sewen herkesi sewerımm

32-Soru : Yapmaktan en çok hoşlandığın şey?

Cevap : sewdıklerım ile beraber olmak..

33-Soru : Yediğin halde '' ben bununla doymam'' diyecek kadar karşısında zayıf olduğun yemekler?

Cevap : yemek sayılmaz ama çorba ile hiçbir zaman doymam

34-Soru : Hayatta en çok kıymet verdiğin şey?

Cevap : ailem ve kardeş saydıgım insanlar...

35-Soru : İzlemekten keyif aldığın tv programları?

Cevap : Dini programlar, kültür programları, spor programları ve haber programları

36-Soru : Televizyon yapımcısı olsan yapmak istediğin program ne olurdu ?

Cevap :
hiç dusunmedım aslında... ancak eger elimde film cekmek gibi bir şans olsaydı ÇANAKKALE DESTANI Adlı bir film cekerdım

37-Soru : En çok değer verdiğin Eşyan?

Cevap : öyle bir eşyam yok galiba...

38-Soru : Ailen mi, sevdiğin mi daha önemli?

Cevap : ailem

39-Soru : Aşk herşeyi affeder mi?

Cevap : belli şeyler dısında ewet..

40-Soru : Karşı cinste hoşlandığın tip ?

Cevap : benım hoşlandıgım tip dünyada yoktur heralde

41-Soru : Karşı cinste aradığın özellikler?

Cevap : dürüstlük, benı benım onu sewdıgımden daha cok sewmesı vs...

42-Soru : Aşık olduğun kişiyle neler yapmak hoşuna gidiyor? En çok hangisini seviyorsun..

Cevap : beraber olmak yeter benım için...

43-Soru : Hayat felsefen nedir? Hayatına yön veren düsüncelerin veya hayat amacın nelerdir? Bunu açıklayan bir sözün varsa buraya yaz?

Cevap : hayat felsefem sünnet-i seniyyedir... hayatıma yön veren düsüncelerim dine hizmettir.. "Dünya bir meta değil ki bir niza kavgaya değsin.. Çünkü fani ve geçici olduğundan kıymetsizdir, Koca dünya fani ise cüz-i işleri ne kadar ehemmiyetsizdir.. (Bediüzzaman Said Nursi)

44-Soru : Hiç birisi için ağladınızmı?

cevap : ewet cok kişi için aglamısımdır...

45-Soru : Asağıdaki sıfatlar senin için ne ifade ediyor/kısaca tanımlar mısın?

a- Ask : İlahi sevgi

b- Sevgi : bir kişiye karşı duyulan güzel hislerin toplamı

c- Hayat : yolculuk

d- Dostluk :
paylaşmak

e- Para : yaşam aracı

f- Ölüm : başlangıç

46-Soru : Benzetildiğin biri varmı?

Cevap :
Biraz komik gelebilir.. ama fenerbahçede oynayan Diego Lugano'ya benzetiyorlar (hiç sevmeme ragmen )

47-Soru : Bizimle en çok sevdiğin fotoğrafı paylaşırmısın ( isteğe bağlı )

Cevap : mevcut fotolarım var zaten üye resimlerinde hatta bazıları dalga geçmişti albüm yaptın diye

48-Soru : Forumda en çok takıldığınız bölüm hangisi ?

Cevap : meydan'dı ama artık takılmayı düsünmüyorum.. Saygıya küfürle cewap werenleri insan olarak gormuyorum malesef

49-Soru : Foruma ne kadar zaman ayırıyorsun/Neden?

Cevap : wallaha yaz dolayısıyla hep forumdaydım gün boyu.. fakat okul baslıcak haftada 2-3 olur heralde

50-Soru : Forumda en iyi anlaştığın isim/isimler?

Cevap : ben herkesle anlasırım aslında yaa.. özellikle sorarsanız (despirro15,EOUXL309™,junior_muftu,oyuncu_dana) (veee sizler yani hepinizz )

51-Soru : Forumda anlaşamadığın isim/isimler?

Cevap : ya insan herkesle uyusacak diye birşey yoktur... warsa bir sorun bendedir diye dusunuyorum.. ewet tabiki anlasamadıgım olur ancak bunların sebebi benımdır o sebepten paylasmak istemiyorum...

52-Soru :
Liderimizden bir rican var mı?

Cevap : Allah razı olsun teşekkür etmek isterim.. bir ricam yok...

53-Soru : Neden Düşünürler?

Cevap : burada cogu kişiyi sewıorum ve kendıme yakın hissediyorum...

54-Soru : Bunca insan neden Düşünürler?

Cevap :
İnsanın fıtratı düşünmeye uyarlıdır... düşünmeyen insan insan olamaz...

55-Soru : Son Olarak söylemek İstediğin Birşeyin Varmı?

Cevap : Herkese Hayırlı Ramazanlar diliyorum.. ve Hepinizden dua bekliyorum... Hepinizi cok sewıorum... Tekrar Teşekkürlerimi sunuyorum..!

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Mesaja teşekkür eden: (10 Kişi)
нѕуη (16-09-07), 13. (20-09-07), emrowski (16-09-07), karahindiba (16-09-07), Samson (17-09-07), Virane (16-09-07), YaGMuR_CiNi (16-09-07), ~sebofan_memo~ (16-09-07), ŞiYaR (18-09-07), şualar (19-09-07)
Eski 16-09-07, 14:04 Çevrimdışı   #2
Rektör
Düşünürler grubu

~sebofan_memo~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.080
Teşekkür etti: 3.393
RepForum Gücü: 145
Forum Puanı:57946
~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
guzel olmus suleyman abi ve halid tesekkurler sanada hayirli ramazanlar halid

Selam doğru yolda gidenleredir

Sevgilim, kapımı çaldı aydınlık,
Baygın gözlerimi aldı aydınlık,
İçimde tıkandı, kaldı aydınlık,
Bu aydınlık beni boğmak üzeredir.

1923 NFK
Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
RAMSES113 (23-09-07), Snorland (16-09-07)
Eski 16-09-07, 16:52 Çevrimdışı   #3
Dekan
Düşünürler grubu

WoLfMaN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.511
Teşekkür etti: 1.349
RepForum Gücü: 41
Forum Puanı:10907
WoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmış
süleyman abinin katkılarıyla halid kardeşimizin samimi cevaplarıyla güzel bi röpörtaj olmuş elinize sağlık tşk ben de diyorum yaw halid i niye bu kadar sevmeye başladım diye yaw senle aynı kanı taşıyoz be SARI - KIRMIZI en büyük GALATASARAY

\\\\??? WoLfMaN \\\????

Mal Sahibi Mülk Sahibi, Hani Bunun İlk Sahibi
Malda Yalan Mülkde Yalan, Var Birazda Sen Oyalan
RAMSES113 (23-09-07), Snorland (17-09-07)
Eski 16-09-07, 18:11 Çevrimdışı   #4
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.017
Teşekkür etti: 5.359
RepForum Gücü: 173
Forum Puanı:69772
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
boy da boy yani nerdeyse beni gececek

Allah dogru yoldan ayirmasin kardesim dilerim okulda basarili olursun.

Seninde Ramazanin hayirlara vesile olur insallah

"Her gün bir yerden göçmek ne iyi,
Her gün bir yere konmak ne güzel
Bulanmadan, donmadan akmak ne hos,
Dünle beraber gitti cancagizim;
Ne kadar söz varsa düne ait,
Simdi yeni seyler söylemek lazim."

- Mevlana -
Eski 16-09-07, 22:09 Çevrimdışı   #5
Doçent

N_e_w_i_N - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.980
Teşekkür etti: 753
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:3369
N_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biri
Allah yolunu acık etsin

Sevmek nedir bilir misin?
Bir şeyler tutuşur yüreğinde kıpır kıpır
Bütün benliğini sarar, ısıtır.
Her gülüşte yeniden doğarsın
Ve bin kere ölürsün her iç çekişte
Nasıl anlatsam bilmem ki.
Yani "sevmek" işte.
Eski 17-09-07, 13:48 Çevrimdışı   #6
Dekan

Samson - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.942
Teşekkür etti: 2.738
RepForum Gücü: 123
Forum Puanı:50304
Samson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Güzel söyleşi olmuş Sizede Hayırlı Ramazanlar
Eski 18-09-07, 14:55 Çevrimdışı   #7
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.753
Teşekkür etti: 12.516
RepForum Gücü: 140
Forum Puanı:57362
ŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
güzel olgun cevaplar...Sanada hayırlı Ramazanlar kardeş...

Nedir bu başımdaki felaket
Kırk yıldır sefalette bu Ahmet
Kefenimi alın dikin bir zahmet
Gömün beni, gömün beni bir başıma.

Elimde değil, susamıyorum...

Ahmet Kaya
16 Kasım Ölüm Yıldönümü
RAMSES113 (23-09-07), Snorland (18-09-07)
Eski 18-09-07, 15:03 Çevrimdışı   #8
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 19.973
Teşekkür etti: 15.339
RepForum Gücü: 436
Forum Puanı:182039
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
İçten cevapların için teşekkürler Halid

27-Soru :
Yaptığın en büyük çılgınlık?

Şu olayı bi açsana nasıl yaptın?

Cevap :
Biraz komik gelebilir.. ama fenerbahçede oynayan Diego Lugano'ya benzetiyorlar (hiç sevmeme ragmen )

Favori adamım (bencede benziyorsun)

Cevap :
Sultan Abdülhamid Han

Sebebin nedir?

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Mesaja teşekkür eden:
RAMSES113 (23-09-07)
Eski 19-09-07, 03:57 Çevrimdışı   #9
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.336
Teşekkür etti: 1.464
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:14511
şualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
güzel olmuş

sırada kim var ?
RAMSES113 (23-09-07), Snorland (20-09-07)
Eski 20-09-07, 11:24 Çevrimdışı   #10
Öğretim üyesi
13.
Düşünürler grubu

13. - ait Avatar
Genel Mesajlar: 986
Teşekkür etti: 677
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:10474
13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış
güzel olmuş... röpörtajı hazırlayan Snorland a tşkler... tabiki halid e de...

sorma neden, niçin? herşey yalnızlıktan

yalnızlık ömür boyu!
RAMSES113 (23-09-07), Snorland (20-09-07)
Eski 23-09-07, 13:48 Çevrimdışı   #11
Dekan
Genç Kuvvet

RAMSES113 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.219
Teşekkür etti: 3.838
RepForum Gücü: 63
Forum Puanı:20041
RAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
İçten cevapların için teşekkürler Halid
birşey degıl abi

Alıntı:
27-Soru : Yaptığın en büyük çılgınlık?

Şu olayı bi açsana nasıl yaptın?
yaa benim kuzen ankarada oturuyor benım yasımda onlar bizim yanımıza geldiklerinde bende onlar ile gidecem diye tutturmusum kızmıslar felan bana... ve terminale gitmiştim oradaki adamlara sora sora ankara otobüsüne bindim bi amcanın yanına geçtim goren herkes cocugu felan sanıyordu o yüzden pek birşey olmamıstı galiba... yaa işte daha sonra annemler felan cok telaşlanmıslar annem benı gordugunde ağlamaktan gozleri şişmiş bir haldeydi yani... nasıl buldular konusuna gelince valla ankaradaki otogarda kuzenler ile karşılaştık felan garipti yaww... cok uzun hikaye aslında

Alıntı:

Cevap : Biraz komik gelebilir.. ama fenerbahçede oynayan Diego Lugano'ya benzetiyorlar (hiç sevmeme ragmen )

Favori adamım (bencede benziyorsun)

yaww abi sende mi

Alıntı:

Cevap : Sultan Abdülhamid Han

Sebebin nedir?
ona her zaman hayran olmusumdur... bu bile yeterli bir sebep...

Benim İki "Can"ım Var..

..::Halocan&Ahsoss::..

Konu RAMSES113 tarafından (23-09-07 Saat 13:50 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden:
Snorland (23-09-07)
Eski 23-09-07, 13:50 Çevrimdışı   #12
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
bu yasta bu boy Halid sen beni gecen boyuna gore kizda bulamayiz sana yandin oglum
Mesaja teşekkür eden:
RAMSES113 (23-09-07)
Eski 23-09-07, 13:52 Çevrimdışı   #13
Dekan
Genç Kuvvet

RAMSES113 - ait Avatar
RAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Virane´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu yasta bu boy Halid sen beni gecen boyuna gore kizda bulamayiz sana yandin oglum
yok abi daha uzamam merak etmeyin boyle kalacam inşallah..

Benim İki "Can"ım Var..

Mesaja teşekkür eden:
Virane (23-09-07)
Eski 23-09-07, 13:53 Çevrimdışı   #14
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Sus burda tecrube konusuyor 19 a varmadan durmazsin sen

her sene 2 - 3 santim desek 20 yasinda 1.88 sin

ama spor yap halter kaldir uzun olmak iyi degil bu aralar
Mesaja teşekkür eden:
RAMSES113 (23-09-07)
Eski 23-09-07, 13:59 Çevrimdışı   #15
Dekan
Genç Kuvvet

RAMSES113 - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:

tamam 1.88'i geçmesın o yeter

spor yapıyorum ama halter degıl.. sürekli basketbol oynarım ara sıra futbol...

Benim İki "Can"ım Var..

Mesaja teşekkür eden:
Snorland (23-09-07)
Eski 23-09-07, 14:10 Çevrimdışı   #16
Rektör
Düşünürler grubu

~sebofan_memo~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.080
Teşekkür etti: 3.393
RepForum Gücü: 145
Forum Puanı:57946
~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:

Sirik gibi olucak cocuk bea bi 5 10 cm bize ver halid be bi 1.70 boyla kaldik

Selam doğru yolda gidenleredir

Sevgilim, kapımı çaldı aydınlık,
Baygın gözlerimi aldı aydınlık,
İçimde tıkandı, kaldı aydınlık,
Bu aydınlık beni boğmak üzeredir.

1923 NFK
Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter
Mesaja teşekkür eden:
RAMSES113 (27-09-07)
Eski 23-09-07, 14:15 Çevrimdışı   #17
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Ruhsal Durumum:

ben verebilirim Memo istiyorsan 5 cm
Eski 23-09-07, 14:34 Çevrimdışı   #18
Doçent
Figüranlar