Kapalı konu

Konu Seçenekleri
Eski 01-04-08, 13:33 Çevrimdışı   #1

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.190
Teşekkür etti: 3.605
RepForum Gücü: 220
Forum Puanı:88480
Sadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ramses113

Not : Küçük bi karışıklık Nedeniyle sorgu odanız geç açılmıştır. Sorgu odanız Cumartesi gecesi yerine Salı gecesi kapatılacaktır (08.04.2008)

Sorguya Hoşgeldin Yabancı

Korkma, Senin gibi bir çok kişi geldi, geçti bu odadan... Oyunu Kurallarına göre oynuyacaksın, Sorulan soruları Eksiksiz Cevaplandıracaksın.
Sana 1 Hafta süre Seni izliyor olucam Heran Ensendeyim haberin olsun...

İlk Sorun ;

Ne, Nerede, Niçin, Nezaman, Nasıl = E-Dana

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

(Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)...

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
RAMSES113 (05-04-08), Tweety (01-04-08)
Eski 01-04-08, 13:37 Çevrimdışı   #2
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 19.973
Teşekkür etti: 15.339
RepForum Gücü: 436
Forum Puanı:182039
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Adın
Yaşın
Memkleketin
Boyun
Eğitim Derecen
Kısaca bir kendinden bahset bakalım

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Mesaja teşekkür eden:
RAMSES113 (05-04-08)
Eski 01-04-08, 13:38 Çevrimdışı   #3
Grup Lideri
Genç Kuvvet

tılsım - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.447
Teşekkür etti: 1.469
RepForum Gücü: 74
Forum Puanı:22587
tılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
hayat felsefen nedir?

Mesaja teşekkür eden:
RAMSES113 (05-04-08)
Eski 01-04-08, 13:42 Çevrimdışı   #4
Öğretim üyesi
Jen
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 696
Teşekkür etti: 1.084
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:12706
Jen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
isaret soru sormak yok.. l

onu çok mu seviyorsun?

Alıntı:
Fersa´isimli üyeden Alıntı
26 Subat 2009

Hocalı Katliamının 17. Yıldönümü.

Unutmadık!

"Ты трус, ты вор, ты арменин!" А.С.Пушкин

Mesaja teşekkür eden:
RAMSES113 (05-04-08)
Eski 01-04-08, 14:02 Çevrimdışı   #5
Grup Lideri
Genç Kuvvet

tılsım - ait Avatar
tılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
bi lakabın var mı

Mesaja teşekkür eden:
RAMSES113 (05-04-08)
Eski 01-04-08, 17:52 Çevrimdışı   #6
Rektör
Düşünürler grubu

ραѕα - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.238
Teşekkür etti: 2.414
RepForum Gücü: 64
Forum Puanı:19053
ραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ramses113 bir acıklaması varmı

ve neden genç kuveet

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ

TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ

ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ

SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ

SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE

İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE..!!

Mesaja teşekkür eden:
RAMSES113 (05-04-08)
Eski 01-04-08, 18:17 Çevrimiçi   #7
Öğretim üyesi
Kemalistler

MatchsticK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.198
Teşekkür etti: 176
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:1699
MatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
Neden sorluları cevaplamıyosun

Yönümü bulandıran sahte kılavuza sordum dumur buldum !

Mesaja teşekkür eden:
RAMSES113 (05-04-08)
Eski 01-04-08, 19:20 Çevrimdışı   #8
Rektör

YaGMuR_CiNi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.090
Teşekkür etti: 15.379
RepForum Gücü: 214
Forum Puanı:89927
YaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Kendine ornek aldigin kisi veya kisiler kimlerdir

Mesaja teşekkür eden:
RAMSES113 (05-04-08)
Eski 02-04-08, 13:25 Çevrimdışı   #9
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.647
Teşekkür etti: 2.147
RepForum Gücü: 100
Forum Puanı:37772
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Hobilerin
fobilerin
Tuttugun takım
sevdigin spor dalı
forumda sevdigin kişiler
sence ben nasıl biriyim

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür

Mesaja teşekkür eden:
RAMSES113 (05-04-08)
Eski 02-04-08, 13:37 Çevrimdışı   #10
Yard. Doçent

shun - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.423
Teşekkür etti: 769
RepForum Gücü: 45
Forum Puanı:18363
shun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
... (:

geleceğe dair planlarından biraz bahseder misin?
dünyada herkes mutlu olmak ister peki seni mutlu eden ne?
Sana göre bir aileyi ayakta tutan elemanlar nelerdir ve neden ?
seven insan ne yapmaz?
Bu işi benden iyi kimse yapamaz dediğin bir iş var mı ?
Dünyanın renkleri elinde olsa gökyüzünü ne renge boyamak isterdin?
Denize DüŞSen yıLana SaRıLıR mıSın ?

" Biz büyüdük ve kirlendi dünya "

..Tohumunda ayrilik varsa askin
Mahsulü gözyasidir
..

".. Sözler toz pempeydi
Susmalar uçuk mavi .."

Mesaja teşekkür eden:
RAMSES113 (05-04-08)
Eski 02-04-08, 18:22 Çevrimdışı   #11
Grup Lideri
Genç Kuvvet

tılsım - ait Avatar
Ödüller:
Alıntı:
MatchsticK´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Neden sorluları cevaplamıyosun

internete giremediği için cevaplayamıyor

Mesaja teşekkür eden:
RAMSES113 (05-04-08)
Eski 04-04-08, 18:26 Çevrimdışı   #12
Stajyer
Genç Kuvvet

KöpüK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 109
Teşekkür etti: 29
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:422
KöpüK ara sıra gören oluyorKöpüK ara sıra gören oluyorKöpüK ara sıra gören oluyorKöpüK ara sıra gören oluyorKöpüK ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
Dans etmeyi sever misin?
En sevdiğin hayvan nedir?
En sevdiğin renk?
Forumdan en sevdiğin 6 kişi?

Mesaja teşekkür eden:
RAMSES113 (05-04-08)
Eski 04-04-08, 18:46 Çevrimdışı   #13
Grup Lideri
Genç Kuvvet

tılsım - ait Avatar
Ödüller:
Duymaktan en nefret ettiğin şey nediiiir

Mesaja teşekkür eden:
RAMSES113 (05-04-08)
Eski 05-04-08, 13:02 Çevrimiçi   #14
Dekan
Genç Kuvvet

RAMSES113 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.220
Teşekkür etti: 3.839
RepForum Gücü: 63
Forum Puanı:20041
RAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
bu sorgu odası cok yanlış bir vakte geldi aslında... en yogun oldugum haftaydı ve hiç giremedim nete ve dolayısıyla foruma... bu sebepten herkesten özür dilerim

Benim İki "Can"ım Var..

..::Halocan&Ahsoss::..

Mesaja teşekkür eden:
bandobras (05-04-08)
Eski 05-04-08, 13:04 Çevrimiçi   #15
Dekan
Genç Kuvvet

RAMSES113 - ait Avatar
RAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Sadness´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
İlk Sorun ;

Ne, Nerede, Niçin, Nezaman, Nasıl = E-Dana
Alıntı:
Sadness´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
[/center][/font]
E-dana'ya yaklasık 2 sene once felan aradıgım bir dosya sebebi ile üye olmustum.. belli bir süre hiç bakmadım bile işimi hallettikten sonra lakin daha sonra tekrar girdigimde tutkunu oldum ve bir daha cıkmadım

Benim İki "Can"ım Var..

Konu RAMSES113 tarafından (05-04-08 Saat 13:08 ) de değiştirilmiştir..

Eski 05-04-08, 13:11 Çevrimiçi   #16
Dekan
Genç Kuvvet

RAMSES113 - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Snorland´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Adın
Yaşın
Memkleketin
Boyun
Eğitim Derecen
Kısaca bir kendinden bahset bakalım
Yaşım 17 ama geçenlerde 18'e ayak bastım

memleketim Konya/Ereğli

Boyum bunu bilerek sordugunu biliyorum sülümann abiii 1.85

Eğitim derecem: Bu sene L-3'deyim Allah'ın izni ile bir senem daha var hayırlısı daha ilerisi gelecek inşallah

ne bahsedeyim abicim kendimden yaa

Benim İki "Can"ım Var..

Mesaja teşekkür eden:
Snorland (07-04-08)
Eski 05-04-08, 13:21 Çevrimiçi   #17
Dekan
Genç Kuvvet

RAMSES113 - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
tılsım´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
hayat felsefen nedir?
hayat felsefem...

Kardeşim sen düşünceden ibaretsin
Geriye kalan et ve kemiksin
Gül düşünürsün , gülüstan olursun
Diken düşünürsün dikenlik olursun

(Mevlana)

Benim İki "Can"ım Var..

Eski 05-04-08, 13:22 Çevrimiçi   #18
Dekan
Genç Kuvvet

RAMSES113 - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Jen´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
onu çok mu seviyorsun?
"Onun" kim olduguna baglı değilmi bu soru ?

Yaradılanı severim...

Yaradandan ötürü

Benim İki "Can"ım Var..

Mesaja teşekkür eden:
Jen (05-04-08)
Eski 05-04-08, 13:24 Çevrimiçi   #19
Dekan
Genç Kuvvet

RAMSES113 - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
tılsım´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bi lakabın var mı
aslında bir tane değil cok lakabım var

uzun,maximum,maviş bunlardan birkaçı

Benim İki "Can"ım Var..

Eski 05-04-08, 13:26 Çevrimiçi   #20
Dekan
Genç Kuvvet

RAMSES113 - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
kobra´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ramses113 bir acıklaması varmı

ve neden genç kuveet
RAMSES - zamanında Mısır mitolojisine cok ilgim vardı o sebepten 113'ün ise uzun bir hikayesi var

neden genç kuvvet ? güzel bir soru...

Tek sebebi coğa indirgersek sevdıgım cogu insan orada

Benim İki "Can"ım Var..

Mesaja teşekkür eden:
ραѕα (05-04-08)
Kapalı konu

Konu Seçenekleri