| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() O Şimdi Asker | Ramses113 Not : Küçük bi karışıklık Nedeniyle sorgu odanız geç açılmıştır. Sorgu odanız Cumartesi gecesi yerine Salı gecesi kapatılacaktır (08.04.2008) Sorguya Hoşgeldin Yabancı ![]() ![]() Korkma, Senin gibi bir çok kişi geldi, geçti bu odadan... Oyunu Kurallarına göre oynuyacaksın, Sorulan soruları Eksiksiz Cevaplandıracaksın. Sana 1 Hafta süre Seni izliyor olucam Heran Ensendeyim haberin olsun...İlk Sorun ; Ne, Nerede, Niçin, Nezaman, Nasıl = E-Dana ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... |
| | #2 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.339
Forum Gücü: 436 Forum Puanı:182039 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Adın Yaşın Memkleketin Boyun Eğitim Derecen Kısaca bir kendinden bahset bakalım ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
| Mesaja teşekkür eden: | RAMSES113 (05-04-08) |
| | #4 | |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.084
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:12706 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
onu çok mu seviyorsun? Alıntı:
"Ты трус, ты вор, ты арменин!" А.С.Пушкин | |
| | #6 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.414
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:19053 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ramses113 bir acıklaması varmı ve neden genç kuveet ![]() DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ |
| | #9 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.147
Forum Gücü: 100 Forum Puanı:37772 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hobilerin fobilerin Tuttugun takım sevdigin spor dalı ![]() forumda sevdigin kişiler sence ben nasıl biriyim Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
| | #10 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 769
Forum Gücü: 45 Forum Puanı:18363 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ... (: geleceğe dair planlarından biraz bahseder misin? dünyada herkes mutlu olmak ister peki seni mutlu eden ne? Sana göre bir aileyi ayakta tutan elemanlar nelerdir ve neden ? seven insan ne yapmaz? Bu işi benden iyi kimse yapamaz dediğin bir iş var mı ? Dünyanın renkleri elinde olsa gökyüzünü ne renge boyamak isterdin? Denize DüŞSen yıLana SaRıLıR mıSın ? " Biz büyüdük ve kirlendi dünya " ..Tohumunda ayrilik varsa askin Mahsulü gözyasidir.. ".. Sözler toz pempeydi Susmalar uçuk mavi .." |
| | #14 |
| Dekan Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 3.839
Forum Gücü: 63 Forum Puanı:20041 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu sorgu odası cok yanlış bir vakte geldi aslında... en yogun oldugum haftaydı ve hiç giremedim nete ve dolayısıyla foruma... bu sebepten herkesten özür dilerim Benim İki "Can"ım Var.. ..::Halocan&Ahsoss::.. |
| Mesaja teşekkür eden: | bandobras (05-04-08) |
| | #15 |
Forum Gücü: 63 Forum Puanı:20041 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | E-dana'ya yaklasık 2 sene once felan aradıgım bir dosya sebebi ile üye olmustum.. belli bir süre hiç bakmadım bile işimi hallettikten sonra lakin daha sonra tekrar girdigimde tutkunu oldum ve bir daha cıkmadım Benim İki "Can"ım Var.. ..::Halocan&Ahsoss::.. Konu RAMSES113 tarafından (05-04-08 Saat 13:08 ) de değiştirilmiştir.. |
| | #16 | |
Forum Gücü: 63 Forum Puanı:20041 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() memleketim Konya/Ereğli ![]() Boyum bunu bilerek sordugunu biliyorum sülümann abiii 1.85Eğitim derecem: Bu sene L-3'deyim Allah'ın izni ile bir senem daha var hayırlısı daha ilerisi gelecek inşallah ![]() ne bahsedeyim abicim kendimden yaa Benim İki "Can"ım Var.. ..::Halocan&Ahsoss::.. | |
| Mesaja teşekkür eden: | Snorland (07-04-08) |
| | #17 |
Forum Gücü: 63 Forum Puanı:20041 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayat felsefem... Kardeşim sen düşünceden ibaretsin Geriye kalan et ve kemiksin Gül düşünürsün , gülüstan olursun Diken düşünürsün dikenlik olursun (Mevlana) Benim İki "Can"ım Var.. ..::Halocan&Ahsoss::.. |
| | #18 |
Forum Gücü: 63 Forum Puanı:20041 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "Onun" kim olduguna baglı değilmi bu soru ? Yaradılanı severim... Yaradandan ötürü Benim İki "Can"ım Var.. ..::Halocan&Ahsoss::.. |
| Mesaja teşekkür eden: | Jen (05-04-08) |
| | #19 |
Forum Gücü: 63 Forum Puanı:20041 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aslında bir tane değil cok lakabım var ![]() uzun,maximum,maviş bunlardan birkaçı Benim İki "Can"ım Var.. ..::Halocan&Ahsoss::.. |
| | #20 |
Forum Gücü: 63 Forum Puanı:20041 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | RAMSES - zamanında Mısır mitolojisine cok ilgim vardı o sebepten 113'ün ise uzun bir hikayesi var ![]() neden genç kuvvet ? güzel bir soru... Tek sebebi coğa indirgersek sevdıgım cogu insan orada Benim İki "Can"ım Var.. ..::Halocan&Ahsoss::.. |
| Mesaja teşekkür eden: | ραѕα (05-04-08) |