| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Stajyer ![]() |
yarışma zamanı beyler rapid de dosya indirirken 1 ip den 1 dosya ya izin veriyor bunun için bir çözüm üretmeye karar verdim araştıralım hep beraber diyorum ama nasıl olacak herkesin konu ile ilgili yazılarını bekliyorum paylaşım zamanı 1. yazı Proxy sunucularını kullanalım -------------------------------------------------- önce makinemize mozilla firefox u kuralım ardından mozillla ile bir dosya indirelim. sonra internet explorer i açalım ardından Araçlar>İnternet Seçenekleri>Bağlantılar>Ayarlar>Proxy sunucusu nu aktif hale getirip tamam diyin ama bu proxy ler türk adresleri dns lerinde bulunmadığı için mesela www.e-dana.com direkt rapid e bağlanıp indirin artık 1 dosya indiriyorsunuz http://www.proxy4free.com/page1.html adresinden bir proxy seçiyoruz 222.126.1.242 80 high anonymity ve bu adreste bir program var 7 günlük deneme sürümü programı daha denemedim ama bildiğim kadarı ile belirli aralıklarla ipinizi değiştiriyor şimdilik 2 dosya indiriyoruz bakalım başka arkadaşlar neler yapacak eve döndüğümde cgi-proxy kullanıcaz bakalım onu yicekmi yerse 3 dosya olacak -------------------------------------------------- |
|
| | #2 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 170
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:1525 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler paylaşım için. ama ben maalesef bu programlar ile uğraşamıyorum. limit bitince bağlantıyı kapatıp açmam yeterli oluyor daha öncede yazmıştım bence hiç zaman kaybettirmeyen en kesin çözüm bu. 10 saniye ara yetiyor...
![]() |
|
| | #3 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 32
1 Mesaja 1 kere teşekkür edildi
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:5 ![]() |
ewt..limit dolduğu zaman modeme reset atmak bu işi hallediyor.eğer halletmezse,internet seçeneklerindendosya görüntüle,geçmişte girilen dosyaları silip modemi resetlediğiniz zaman tekrar yeni limite kawuşabilirsiniz...
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |