| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() Downloadiki | Rapidshare Gibi Sitelerde Dosya Bulmak, Kısaca açıklayalım
Megaupload , Rapidshare gibi dosya barındırma sitelerinde biliyorsunuz binlerce video , müzik, program vb dosya paylaşımda. tabii indirmek için de linki bilmemiz gerekiyor. Aşağıda bu sitelerde yüklü dosyaları nasıl bulacağımızı anlatıyorum.Tek dezantajı arşiv dosyalarında ( rar , zip vb) eğer şifrelenmişse şifreyi bulma şansımızın olmaması. Örneğin 50cent şarkılarını aratacağız (indirilebilir bütün dosyaları listeleyecek)... google: +inurl:wma|mp3|ogg site: rapidshare.de cent Rapisdsharede video bulmak : google: +inurl:avi|mpg|wmv site: rapidshare.de Rapidsharede arşiv dosyaları ve program aratmak listeletmek google: +inurl:exe|rar|zip site: rapidshare.de Müzik dosyalarını aratmak google: +inurl:wma|mp3|ogg site: rapidshare.de Rapidsharedeki bütün dosyaları listeletmek google: .* site: rapidshare.de (google da arama kutusuna +inurl.... şeklinde yazacağız) \"-deleted\" ilave ederek bütün arama yöntemlerinde silinmiş (deleted) uyarısı veren dosyaları filtrelemek de mümkün. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | hacker407 (26-02-07) |
| | #2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 769
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:47759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Püf noktasına taşındı... ![]() |
|
| | #3 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 386
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:1566 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güsel bilgi saol arkadaşım Seni Sevdimde Noldu? Efes, Telsim Zengin Oldu! çok yoğunum gelemiyorum buralara... |
|
| | #4 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 914
Forum Gücü: 22 Forum Puanı:4568 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ett paylaşım için saol |
|
| | #5 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 40
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:1581 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler...
"I am walking in the rain, because no one can't see my tears" |
|
| | #6 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 416
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:3017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eline saglik. cok ise yarayacaga benziyor
|
|
| | #7 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.033
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:8929 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler .. Faydalı bir derleme olmuş |
|
| | #8 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.599
Forum Gücü: 41 Forum Puanı:12169 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Rapidshare gibi Sitelerde Arama Yapmak Megaupload , Rapidshare gibi dosya barındırma sitelerinde Biliyorsunuz binlerce video , müzik, program vb dosya paylaşımda. tabii indirmek için de linki bilmemiz gerekiyor. Aşağıda bu sitelerde yüklü dosyaları nasıl bulacağımızı anlatıyorum.Tek dezantajı arşiv dosyalarında ( rar , zip vb) eğer şifrelenmişse şifreyi bulma şansımızın olmaması. Örneğin 50cent şarkılarını aratacağız (indirilebilir bütün dosyaları listeleyecek)... google: +inurl:wma|mp3|ogg site:rapidshare.de 50cent Rapisdsharede video bulmak : google: +inurl:avi|mpg|wmv site:rapidshare.de Rapidsharede arşiv dosyaları ve program aratmak listeletmek google: +inurl:exe|rar|zip site:rapidshare.de Müzik dosyalarını aratmak google: +inurl:wma|mp3|ogg site:rapidshare.de Rapidsharedeki bütün dosyaları listeletmek google: .* site:rapidshare.de (google da arama kutusuna +inurl.... şeklinde yazacağız) \"-deleted\" ilave ederek bütün arama yöntemlerinde silinmiş (deleted) uyarısı veren dosyaları filtrelemek de mümkün |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | Sadness (07-12-06), _melancholy_ (07-12-06) |
| | #9 |
| Yard. Doçent Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.019
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6607 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kullanıyordum ama bu kadar detaylı bilmiyordum teşekkürler Rüyana girsin öcüler Yamuk prenses kedi cüceler Masken düşsün herkes görsün seni Kendin gibi |
|
| | #10 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.605
Forum Gücü: 220 Forum Puanı:88480 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aynen katılıyorum ve böyle paylaşımlar oldukca işimiz birass daha kolaylaşıyor ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... |
|
| | #11 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.391
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:2939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
paylaşım için teşekkurler
|
|
| | #12 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 5
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:3 ![]() |
Bir örnek varmi peki?
|
|
| | #13 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 96
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:762 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sağolasın gerçekten faydalı bilgiler
Yaşamak özlemsiz, özlem Sevgisiz, Sevgi Sensiz Olmaz.Unutma Ki Sevmek Her Zaman Beraber Olmak Değil, Sensizken Bile Seninle Olabilmektir |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |