| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| storm_fatih Düşünürler grubu ![]() | Rapidsharede Dosya İndirmek için Uzunca Beklemeyin. Rapidsharede Dosya İndirmek için Uzunca Beklemeyin. Belki Bu Yöntemi Bilenleriniz Vardır Ben Genede Bilmeyenler İçin Vermek İstedim. Yapmanız Gereken. sayaç aşağı doğru saymaya başladığında Adres Çubuğu'na Code: javascript:alert(c=1) Hasan'a Teşekkürler ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: Konu storm_fatih tarafından (05-05-08 Saat 12:08 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #2 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 677
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:10474 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tşkler.. yaralı bi bilgi... inş. çalışır... ![]() sorma neden, niçin? herşey yalnızlıktan yalnızlık ömür boyu! |
|
| | #3 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.552
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25429 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla ben adsl aboneliği alırken dallama satıcı ip yi sabit yağtırmış o yüden hiçbir yöntem bana sökmüyor.
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Dinlemeyeceksiniz biliyorum, O yüzden susuyorum... |
|
| | #4 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
teşekkürler
|
|
| | #5 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 7
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:35 ![]() |