| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() Downloadiki | Rapidshareden Dosya İndirme (Download) Verildiyse kusura bakmayın ama sitede arattım bulamadım herkes kendince bişeyler yazmış ama düzgünce anlatan yok bende elimden geldiğince anlatmaya çalışcam ve bilmeyenlere bi yardımımız dokunur belki hade rastgele 1. İndireceğimiz linke tıklayarak açıyoruz ya da o linki kopyalayıp explorerımıza yapıştırıyoruz ve git diyoruz. Eğer İndirme Yöneticiniz açılırsa (Getright, Mass Downloader, Download Accelerator, Flashget) İptal veya Cancel diyiniz. Programla indirmeye kalkmayınız çünkü inmeyecektir. 2. Linke tıkladktan sonra Download Sayfası açılılır. ![]() 3. Free seçeneğini seçiyoruz. (Kırmızı Kutu) ![]() 4. Karşımıza bir sayaç çıkıyor. Bu sayaçın 0.0 olmasını bekliyoruz!! Aşağıdaki resimde 2.1 minutes yazıyor, yani 2.1 dakika bekliyoruz!! 5. Sayaç sıfırlandıktan sonra Aşağıdaki gibi Download Sayfası açılıyor. + 1. Şimdi ise rapidshare yeni doğrulama sisteminde kedileri bulmanızı istiyor , karaktelerin üzerine kedi ve köpekler koymuşlar sizden bunların içinden kedi resmi olanları seçip yazmanız gerekiyor. + 2. Kutudaki Download Butonuna basıp dosyamızı kaydet diyerek indiriyoruz. bide teşekkür ederseniz incileriniz dökülmez emeğe saygı için desteklerinizi gösterin hayadi selametle kalın NE SİNEMA, NE TİYATRO, NE DE ALEMDE BİR GECE EN BÜYÜK EĞLENCE, feneVbahçe Bizi Çekemeyenler Anten Taksın UlTrAsLaN _ GeBzE Konu UlTrAsLaN_GeBzE tarafından (22-06-08 Saat 19:43 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #2 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.401
Forum Gücü: 117 Forum Puanı:47239 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Senin vermis oldugun bilgilerin hicbiri su an gecerli degil. Hersey yenilendi Sen Hic Ay Isiginda Seytanla Raks Ettin Mi? Organize isler..... Bunlar.. |
|
| | #3 | |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 9
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:1213 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
NE SİNEMA, NE TİYATRO, NE DE ALEMDE BİR GECE EN BÜYÜK EĞLENCE, feneVbahçe Bizi Çekemeyenler Anten Taksın UlTrAsLaN _ GeBzE | |
|
| | #4 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.233
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:8904 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | iyicene tırtı çıktı rapidin o yazıyı sökücem diye şebeleklik yapmaktan bıktım yok kediymiş yok orangutanmış ne acayip işler anlamadım Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
| | #5 |
| storm_fatih Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.937
Forum Gücü: 208 Forum Puanı:82732 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Resma Sağ Tık Yapıp Bılgısayarınıza Kaydedın Sonra Zoom Yaparaktan Ne Yazdıgını Cozmek Kolay Oluyor =) ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |