| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 | |||
![]() ![]() Forumda uzman | Ratatuy / Ratataouille Filmin konusu: Sevimli faremiz Remy öyle sıradan bir fare değildir. O üstün koku alma ve damak zevkine sahip bir faredir. Çöplerle beslendiği halde, bulduğu yiyecekleri çeşitli baharat ve soslar katarak çok daha lezzetli hale getirmesini çok iyi bilir. Ailesinin karşı çıkmasına rağmen hep ünlü bir şef aşçı olma hayalleri kurar. Paris’in damak lezzeti dünyasının altını üstüne getirecek olağanüstü heyecanlı olaylar dizisine yol açan Linguini ve Remy, restoranı ele geçirmek isteyen kötü kalpli Skinner ile Colette’in yardımıyla mücadele ederler… Ratatuy / Ratataouille Yönetmen: Brad Bird Seslendirenler: Patton Oswalt (Remy), Ian Holm (Skinner), Lou Romano (Linguini), Brian Dennehy (Django), Peter Sohn (Emile), Peter O’Toole (Anton Ego), Brad Garrett (Gusteau), Janeane Garofalo (Colette) Senaryo: Brad Bird Türü: Animasyon-komedi-aile Yapım: 2007 ABD yapımı Süre: 110 dk. imdb notu: 8,6/10 Gösterim Tarihi: 24 Ağustos 2007 (UIP Türkiye)
![]() et les larmes coulèrent le long de ses joues! Love is like war.. Easy To Start.. Difficult To End.. And.. Impossible To Forget..!! | |||
| ||||
| | #2 |
| Yard. Doçent Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 194
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:2285 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
süperdiiiiiii ben çok beğendim |
|
| | #3 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
yarın izleyeceğim umarım güzeldir herkes güzel diyordu
|
|
| | #4 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.599
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:10328 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fena değildi ama gülmeye doydum diyemem.. . . . hep yalnız ben... |
|
| | #5 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.403
Forum Gücü: 181 Forum Puanı:77698 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu fılm cok komedı |
|
| Mesaja teşekkür eden: | akapuntur3 (04-10-07) |
| | #6 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.403
Forum Gücü: 181 Forum Puanı:77698 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
elıne emegıne saglık
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | akapuntur3 (04-10-07) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |