| |
| |
| Notices |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | derin.. ![]() bugünlerde yeni hobim seni üzmek, kendini buna alıştır zorum artık ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 12.910
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:136026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | derin.. ![]() bugünlerde yeni hobim seni üzmek, kendini buna alıştır zorum artık ![]() |
|
| | #4 |
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:136026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | derin.. ![]() bugünlerde yeni hobim seni üzmek, kendini buna alıştır zorum artık ![]() |
|
| | #6 |
|
| Mesaja teşekkür eden: | _canözüm_ (27-05-08) |
| | #8 |
|
| | #9 |
|
| | #10 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 5.099
Forum Gücü: 69 Forum Puanı:28471 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bılgılerın paylaşımın için saol konuşmadan gözlerinle,beni sevdiğini söylesen... yüreğime gözlerini ölene dek mühürlesem... ![]() |
|
| | #11 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.958
Forum Gücü: 187 Forum Puanı:83050 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() saol cnm Dilimin ucunda Bu mevsim seni beklerken.. Umurumda mı dünya ? Kalbini hissederken..! Soranlar oldu ''Nerede bu yalnız Sonbahar ?'' Günler geçti Sonra geldi Sonbahar.. Uyudum.. Uyandım.. Geldi Sonbahar ! |
|
| | #12 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.401
Forum Gücü: 181 Forum Puanı:77698 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | oo Neler Yapmis (: Bilmediklerimde Var Aralarinda SaoL Cnm Ödümüz patlıyor acı çekmekten! Oysa; Biraz da acıdır, Aşkın mayası. Kaçınamazsın!.. |
|
| | #13 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.434
Forum Gücü: 50 Forum Puanı:18418 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Süper benim gibi bu kunuda bi bilgisi olmayan için size ne kadar tesekkur etsem azdır Elinize meeğinize pc nise sağlık ...
Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
|
| | #14 |
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:136026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kullanilan resimler: ![]() ![]() ![]() ve sonuç: ![]() Teknikler: Sol sayfa da ki fotografi kitabin üzerine yapi$tirdiktan sonra boyutunu kenarlardan tutarak kendim belirledim ve sonra kopyala yapi$tir ile orada 3 fotograf üst üste koydum sonra bunlardan birtanesini tutup resimde görülen yerle eydim biraz ![]() ![]() kelebek te ve diger sol sayfa da ki elinde kalp olan resim için kullanilan transparant, resimde oldugu gibi yapildi. Transparan yaptigin yerler beyaz olduktan sonra resime TIKLIYORSUN ve KOPYALA YAPI$TIR ile kitabin üzerine yapi$tiriyorsun. Sonrasinda yine resmin kenarlarindan tutup büyük küçük istedigin boyuta getiriyorsun. ![]() Kelebek te ki gölgeler için: ![]() Sag sayfa da bulunan kiz resminde ki bulaniklik için (resmin kenarlari): ![]() + ekstra bevel (biraz daha bulanik): ![]() Tahminimce her$eyi yazdim. Varsa bilmek istedigin bir $ey yazabilirsin. Not: bu benim yaptigim tarz. Daha farkli tekniklerle yöntemlerle de benzer bir sonuca ula$ilabilinir. REALDRAW dosyasi ]- burada -[ indirip üzerinde çali$malar yapabilirsiniz. :-$ derin.. ![]() bugünlerde yeni hobim seni üzmek, kendini buna alıştır zorum artık ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | HeLL's AnGeL (26-09-08), mavihyr (26-09-08) |
| | #15 |
| Asistan Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 140
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:745 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yeni dersler ekler paylaşılması dileğiyle teşekkür ederim , real draw'ın bir kısmını buradan öğrendim |
|
| | #16 |
| Asistan Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 140
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:745 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | http://www.zamansiz.com/showpost.php...88&postcount=1 verdiğim linkteki gibi herhangi bir nesneyi boyayıp ön plana çıkarmak real draw ile mümkün mü ![]() Kendi yalanlarınıza inanmadığınızı gözlemledim.. Dürüstlüğünüzü özlemledim.. Şiirlerimin yaralı ruhunu çay misali demledim içtim.. Cezalarımı çektim, Büyük hatalar yolundan depar atarak geçtim.. ♥..baatıl inançlara baatıl rhyme yazdım..♥ |
|
| | #17 |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.159
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18371 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sanırım o photoshopla yapılmış Aslanlar sahada tribünler ayakta 90 dakika taraftar arkanda Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda Şampiyon olunca coşalım çılgınca ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |