| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Profesör ![]() | Recep İvedik beyaz et işinde! 5 milyondan fazla kişinin izlediği Recep İvedik’in devam niteliğindeki ikinci filmin çekimlerine önümüzdeki aylarda başlanıyor. Şahan Gökbakar’ın TV şovlarında canlandırdığı Recep İvedik karakterini beyazperdeye taşıyarak beklenilen üstünde gişe rekoru kıran filmin ikincisi için kasım ayında ‘kamera’ denilecek. Merakla beklenen filmin isminin, kesin kararlaştırılmamakla birlikte ‘Recep İvedik’in Tavukları’ olması düşünülüyor. Ünlü komedyen ilk filminde komik tatil maceralarını anlatırken ikinci filminde ise hayvan çiftliğinde tavuk besleyecek. ANTALYA’DA ARSA KİRALADI Tavuk çiftliği için mekan arayışına geçen Şahan, Antalya-Manavgat yolu üzerindeki Kara Ambar Kamyoncular Derneği’ni tercih etti. Çiftlik için derneğin yanıbaşında bulunan arsayı kiralayan Şahan, geçen günlerde özel uçakla arsayı ziyaret etti. Çekimler başlayana kadar arsanın üzerine mısır ekilmemesinin talimatını verdi. Filmi yine yönetmen kardeşi Togan Gökbakar çekecek. paran varsa adamsın. paran yoksa bi b..yaramassın |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #2 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.105
Forum Gücü: 73 Forum Puanı:21906 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | qüzel olucak bunun her serisi qüzel olur ya BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık Return Of The Remuş |
|
| | #3 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.673
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:13351 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
recep ivedik tavukcuu
Yazamam derim yazarım Ben acı ile doğdum Olsun yinede yaşarım Hayat buya Dolunca vadem Çeker giderim srknakr |
|
| | #4 |
| Dekan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 6.408
Forum Gücü: 75 Forum Puanı:26164 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İgrenç esprileri var amaa napayım komik ya xD ![]() Hiçbir fotografımızda bu kadar içten gülemeyecegiz. hiç bir zaman $imdiki gibi içten agLamadık canımız hiç bu kadar yanmadı tanrım ne darbeler ne yangınlar kentlerde biz soluk soluk her satır boslugunda sevdamız biz vardık varız. |
|
| | #5 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.651
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:31796 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Recep İvedik yeni halk kahramanımız ![]() "Savaşın sonudur bitti sanırsınız Vatan ve bayrak Bir çocuk daha doğar Bir Mustafa Kemal daha." ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| | #6 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.233
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:8904 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yeni neslin idolü recep Genç kızların kahramanı
Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
| | #7 |
| Yard. Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 381
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:3923 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | eyi eyi çeksinler bakem ![]() meraklan bekliyom ![]() ![]() |
|
| | #8 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.552
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25429 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Espri kalitesi düştükçe bu gibilerin ratingi artıyor. Filmini daha izlemedim ama reklamını gördüğüm yerde kapatıyorum. Kalite yoksunu şey... [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Dinlemeyeceksiniz biliyorum, O yüzden susuyorum... |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | -misspasha- (21-08-08), ~sebofan_memo~ (21-08-08) |
| | #9 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 852
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:17132 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Herşeye ve herkese rağmen.. Komik.. Yok imza falan!!! |
|
| | #10 | |
| Yard. Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 652
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:3363 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel olur.. Yaşam sirk sahnesi, jonklör veya cambaz. Alıntı:
Sagopa Kajmer | |
|
| | #11 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 246
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:11676 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
recep baba yavvvv (=
Jandarma Ulaştırma Er Eğitim Tabur Komutanlığı Söğüt Bilecik ŞAFAK:460 11 ARALIK GECESİ VEDAMDIR SİZLERE ![]() |
|
| | #12 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.454
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:11001 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
recep ivedik saçmalığın eşiğindeydi bu filmde iyice batar=)
\,\,/,/, \\ - - // (--O-O--) ----------oOOo-(_)-oOOo---------- Kendilerini bitmez cümle sananlara ufacık bir nokta. |
|
| | #13 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.524
Forum Gücü: 69 Forum Puanı:22308 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Türkiye ne hale geldi yaaa ![]() çok çok çok üzücü bi durum hala böyle basit ve sığ şeylerin film diye sunulması ve milyonların beğenmesi... yazık yaa . güzeL gözLeRine $aRkıLaR yazdığım.... |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | Tuğrul Bey (21-08-08), ~sebofan_memo~ (21-08-08) |
| | #14 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.233
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:8904 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ne yapcan misspasha halkın seviyesi bu ortalama eğitimin 3.5 yıl olduğu ülkede espiride bu düzeyde oluyor Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
| | #15 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.666
Forum Gücü: 252 Forum Puanı:95413 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | filmin ikincisi çekiliyor ben daha ilkini izlemedim sevmiyorum bu adamı ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Tuğrul Bey (21-08-08) |
| | #16 | |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.393
Forum Gücü: 145 Forum Puanı:57946 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Allah tan ben netten izledim bosuna masraf yapmadik keske oylede izlemez olaydim ama (: buda eminim kotu olucaktir adam adam degilki film guzel olsun (:
![]() Selam doğru yolda gidenleredir Sevgilim, kapımı çaldı aydınlık, Baygın gözlerimi aldı aydınlık, İçimde tıkandı, kaldı aydınlık, Bu aydınlık beni boğmak üzeredir. 1923 NFK Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Tuğrul Bey (21-08-08) |
| | #17 | |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.552
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25429 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Divx duruyor pcde, izleyecez daha bakalım dendiği kadar varmı. Gerçi Recep İvedik gibi tiplerde kalite aranmaz ama... [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Dinlemeyeceksiniz biliyorum, O yüzden susuyorum... | |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |