Konu Seçenekleri
Eski 11-08-08, 16:54 Çevrimdışı   #1
Profesör

selucreh - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.660
Teşekkür etti: 1.957
RepForum Gücü: 83
Forum Puanı:32226
selucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Recep İvedik beyaz et işinde!

5 milyondan fazla kişinin izlediği Recep İvedik’in devam niteliğindeki ikinci filmin çekimlerine önümüzdeki aylarda başlanıyor. Şahan Gökbakar’ın TV şovlarında canlandırdığı Recep İvedik karakterini beyazperdeye taşıyarak beklenilen üstünde gişe rekoru kıran filmin ikincisi için kasım ayında ‘kamera’ denilecek. Merakla beklenen filmin isminin, kesin kararlaştırılmamakla birlikte ‘Recep İvedik’in Tavukları’ olması düşünülüyor. Ünlü komedyen ilk filminde komik tatil maceralarını anlatırken ikinci filminde ise hayvan çiftliğinde tavuk besleyecek.

ANTALYA’DA ARSA KİRALADI

Tavuk çiftliği için mekan arayışına geçen Şahan, Antalya-Manavgat yolu üzerindeki Kara Ambar Kamyoncular Derneği’ni tercih etti. Çiftlik için derneğin yanıbaşında bulunan arsayı kiralayan Şahan, geçen günlerde özel uçakla arsayı ziyaret etti. Çekimler başlayana kadar arsanın üzerine mısır ekilmemesinin talimatını verdi. Filmi yine yönetmen kardeşi Togan Gökbakar çekecek.

paran varsa adamsın.
paran yoksa bi b..yaramassın
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
roza (11-08-08), serpil. . . (17-08-08), × siLverAin × (12-08-08)
Eski 11-08-08, 17:08 Çevrimdışı   #2
Rektör
Genç Kuvvet
Genel Mesajlar: 7.357
Teşekkür etti: 1.105
RepForum Gücü: 73
Forum Puanı:21906
Язшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
qüzel olucak bunun her serisi qüzel olur ya

Ölüm olsa da bu sevdanın ucunda
BİZ HEP SENİNLEYİZ!

Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret...

Karmaşık
Return Of The Remuş
Eski 11-08-08, 17:15 Çevrimdışı   #3
Dekan

srknakr - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.601
Teşekkür etti: 1.673
RepForum Gücü: 47
Forum Puanı:13351
srknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
recep ivedik tavukcuu

Yazamam derim yazarım
Ben acı ile doğdum
Olsun yinede yaşarım
Hayat buya
Dolunca vadem
Çeker giderim

srknakr
Eski 11-08-08, 17:27 Çevrimdışı   #4
Dekan
Antikapitalistler

roza - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.304
Teşekkür etti: 6.408
RepForum Gücü: 75
Forum Puanı:26164
roza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
İgrenç esprileri var amaa napayım komik ya xD

Hiçbir fotografımızda bu kadar içten gülemeyecegiz.
hiç bir zaman $imdiki gibi içten agLamadık
canımız hiç bu kadar yanmadı
tanrım
ne darbeler ne yangınlar kentlerde
biz soluk soluk
her satır boslugunda sevdamız
biz vardık
varız.
Eski 11-08-08, 17:30 Çevrimdışı   #5
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.830
Teşekkür etti: 2.651
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:31796
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Recep İvedik yeni halk kahramanımız

"Savaşın sonudur bitti sanırsınız
Vatan ve bayrak
Bir çocuk daha doğar
Bir Mustafa Kemal daha."

ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє..
Eski 11-08-08, 18:00 Çevrimdışı   #6
Doçent
Kemalistler

_osiris_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.922
Teşekkür etti: 1.233
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:8904
_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Yeni neslin idolü recep Genç kızların kahramanı

Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben"
Eski 12-08-08, 00:13 Çevrimdışı   #7
Yard. Doçent
Genç Kuvvet

linqin_parq - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.487
Teşekkür etti: 381
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:3923
linqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
eyi eyi çeksinler bakem

meraklan bekliyom

Eski 12-08-08, 20:33 Çevrimdışı   #8
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.131
Teşekkür etti: 2.552
Forum Puanı:25429
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Espri kalitesi düştükçe bu gibilerin ratingi artıyor. Filmini daha izlemedim ama reklamını gördüğüm yerde kapatıyorum. Kalite yoksunu şey...

[Tuğrul Bey]

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Dinlemeyeceksiniz biliyorum,
O yüzden susuyorum...
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
-misspasha- (21-08-08), ~sebofan_memo~ (21-08-08)
Eski 20-08-08, 16:53 Çevrimdışı   #9
Doçent
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 3.283
Teşekkür etti: 852
RepForum Gücü: 49
Forum Puanı:17132
A.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Herşeye ve herkese rağmen..

Komik..

Yok imza falan!!!
Eski 21-08-08, 00:15 Çevrimdışı   #10
Yard. Doçent
Genç Kuvvet

_buse_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.483
Teşekkür etti: 652
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:3363
_buse_ Forumda Saygin ve popüler biri_buse_ Forumda Saygin ve popüler biri_buse_ Forumda Saygin ve popüler biri_buse_ Forumda Saygin ve popüler biri_buse_ Forumda Saygin ve popüler biri_buse_ Forumda Saygin ve popüler biri_buse_ Forumda Saygin ve popüler biri_buse_ Forumda Saygin ve popüler biri_buse_ Forumda Saygin ve popüler biri_buse_ Forumda Saygin ve popüler biri_buse_ Forumda Saygin ve popüler biri
güzel olur..

Yaşam sirk sahnesi, jonklör veya cambaz.

Alıntı:
Řσσκΐ₤´isimli üyeden Alıntı
< RaP'te Susmak Son Noktadır ! >

Sagopa Kajmer
Eski 21-08-08, 01:30 Çevrimdışı   #11
Doçent
Düşünürler grubu

charisma_06 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.528
Teşekkür etti: 246
RepForum Gücü: 33
Forum Puanı:11676
charisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
recep baba yavvvv (=

Jandarma Ulaştırma Er Eğitim Tabur Komutanlığı Söğüt Bilecik

ŞAFAK:460

11 ARALIK GECESİ VEDAMDIR SİZLERE

Eski 21-08-08, 01:44 Çevrimdışı   #12
Doçent
Huzur Pınarı

poor_youth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.260
Teşekkür etti: 1.454
RepForum Gücü: 34
Forum Puanı:11001
poor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
recep ivedik saçmalığın eşiğindeydi bu filmde iyice batar=)

\,\,/,/,
\\ - - //
(--O-O--)
----------oOOo-(_)-oOOo----------
Kendilerini bitmez cümle sananlara ufacık bir nokta.
Eski 21-08-08, 01:45 Çevrimdışı   #13
Rektör
Düşünürler grubu

-misspasha- - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.436
Teşekkür etti: 3.524
RepForum Gücü: 69
Forum Puanı:22308
-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Türkiye ne hale geldi yaaa

çok çok çok üzücü bi durum hala böyle basit ve sığ şeylerin film diye sunulması ve milyonların beğenmesi...
yazık yaa

.

güzeL gözLeRine $aRkıLaR yazdığım....
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
Tuğrul Bey (21-08-08), ~sebofan_memo~ (21-08-08)
Eski 21-08-08, 02:10 Çevrimdışı   #14
Doçent
Kemalistler

_osiris_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.922
Teşekkür etti: 1.233
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:8904
_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Ne yapcan misspasha halkın seviyesi bu ortalama eğitimin 3.5 yıl olduğu ülkede espiride bu düzeyde oluyor

Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben"
Eski 21-08-08, 13:09 Çevrimdışı   #15

S.mod denetleyicisi

`Hiperaktif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.171
Teşekkür etti: 4.666
RepForum Gücü: 252
Forum Puanı:95413
`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
filmin ikincisi çekiliyor ben daha ilkini izlemedim sevmiyorum bu adamı

Mesaja teşekkür eden:
Tuğrul Bey (21-08-08)
Eski 21-08-08, 14:39 Çevrimdışı   #16
Rektör
Düşünürler grubu

~sebofan_memo~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.080
Teşekkür etti: 3.393
RepForum Gücü: 145
Forum Puanı:57946
~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
`Hiperaktif´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
En iyisini yapmissin Allah tan ben netten izledim bosuna masraf yapmadik keske oylede izlemez olaydim ama (: buda eminim kotu olucaktir adam adam degilki film guzel olsun (:

Selam doğru yolda gidenleredir

Sevgilim, kapımı çaldı aydınlık,
Baygın gözlerimi aldı aydınlık,
İçimde tıkandı, kaldı aydınlık,
Bu aydınlık beni boğmak üzeredir.

1923 NFK
Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter
Mesaja teşekkür eden:
Tuğrul Bey (21-08-08)
Eski 21-08-08, 21:38 Çevrimdışı   #17
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.131
Teşekkür etti: 2.552
Forum Puanı:25429
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
`Hiperaktif´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Al burdan yak Divx duruyor pcde, izleyecez daha bakalım dendiği kadar varmı. Gerçi Recep İvedik gibi tiplerde kalite aranmaz ama...

[Tuğrul Bey]

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Dinlemeyeceksiniz biliyorum,
O yüzden susuyorum...

Konu Seçenekleri