| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Red Kit size en çok hangisini çağrıştırıyor? | |||
| Yalnız Kovboy | | 17 | 36,96% |
| Düldül | | 5 | 10,87% |
| Rin Tin Tin | | 4 | 8,70% |
| Dalton Kardeşler | | 16 | 34,78% |
| Mezarcı | | 0 | 0% |
| Silah çeken gölge... | | 4 | 8,70% |
| Oylayanlar: 46. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent ![]() | Red Kit size en çok hangisini çağrıştırıyor? Red Kit size en çok hangisini çağrıştırıyor? |
|
| | #2 |
| Grup Lideri Ad grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.558
Forum Gücü: 48 Forum Puanı:17170 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bana çocukken hayatın ne kadar süper olduğunu hatırlatıyor... Bitmeden bu rüya ölsem Yüreğim avuçlarında Uyandırmasan yok olup Bitsem dudaklarında Getireceğim inan güneşi akşamlarına Uyandırmasan asılı kalsam göz yaşlarında ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. White Power ![]() |
|
| | #3 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.700
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:35056 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() Sen Hic Ay Isiginda Seytanla Raks Ettin Mi? Deniz Yeşili Zümrüt ![]() |
|
| | #4 |
| Dekan Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 2.114
Forum Gücü: 37 Forum Puanı:7872 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | dalton kardeşler avarel![]() Ölürken bile yanımda ol sevgilim Cennet bile çekilmez sensiz ah ben neyleyim |
|
| | #5 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.250
Forum Gücü: 123 Forum Puanı:45386 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yalniz Kovboy Sönmüş Bir Volkan Gibiyim.. Hazırım Alevlenmeye.. ![]() Gel İçimdeki Ateşi Yak.. Savrulayım Göklere.. |
|
| | #6 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.530
Forum Gücü: 215 Forum Puanı:85524 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dalton Kardeşler joe, jack, william ve avarel ![]() ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... Tekrar Kapsama Alanı dışına çıkıyorum. Kendinize İyi Bakın Hoşçakalın... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Şafak : Şafağı boşver şimdi, çok gün var daha |
|
| | #7 |
![]() ![]()
Teşekkür etti: 161
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:6066 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Daltonları ![]()
|
|
| | #8 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 79
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:467 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hepsini de anlatıyor |
|
| | #9 |
| Asistan Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 7
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:516 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Rin tin tin Kendi kendine konuşana deli diyorlar ya ben işte oyum! Ne yani akıllı olacağım diye kendimle ilişkimi mi keseyim?! Kendi kendine konuşana deli diyorlar ama kendilerine kendilerinden bahsedenler sürekli meşhur oluyorlar! |
|
| | #10 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 914
Forum Gücü: 39 Forum Puanı:13106 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | daltonlar ![]() "Deliler Kogusu Rahatsizlar Platformu" |
|
| | #11 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 21
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:423 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bana bi arkadaşımı hatırlatıyor şişştt hayat!!! seni her türlü yaşarım farketmez!.. bir umuttu yaşatan insanı |
|
| | #12 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 2
Forum Gücü: 1 Forum Puanı:97 ![]() | |
|
| | #13 |
| Öğretim üyesi Ad grubu ![]()
Teşekkür etti: 189
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:2063 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gamsız köpek Rin Tin Tin ![]() Bir Girdap Gibi Bir Girdap Gib Bir Girdap Gi Bir Girdap G Bir Girdap Bir Girda Bir Gird Bir Gir Bir Gi Bir G Bir Bi B . |
|
| | #14 |
![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.040
Forum Gücü: 202 Forum Puanı:68323 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Silah çeken gölge bir de çizgi filmin sonundaki gün batımına doğru atla ilerleyişi Başka bir şehir burası, ışıkları "yabancı" Daha önce karşılaşmadık Başka bir sokak burası, duvarları "yabancı" Daha önce selamlaşmadık Başka bir yer burası, odaları "yabancı" Daha önce hiç sevişmedik Bir sen yoksun bir de umutlarım Sevgin yoksun Aaah korkuyorum, korkuyorum Hayat Zaten Çok Ahlaksız! |
|
| | #15 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 408
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:3134 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | düL düL ßayıLıom o ata![]() вαк вüуü∂üм нιç нєѕαρтα уσккєη ¢αηıмı уαктı вüуüмєк güzєℓ ѕαηαякєη... ßeni eLeştirme,ßeynini geLiştir... takLit etme, taktik geLiştir.. kim wurduya gittim... geLiCem... ![]() /|\ ./\. |
|
| | #16 |
Teşekkür etti: 3.399
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:19387 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yalnız kovboyu... hatta çizgifilmin sonunda tek başına gidiyo ya çok üzülüyodum...ağlamıştım bile ![]() geL aRtıK ey soNbaHaR... bunun adı aşk... |
|
| | #17 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 244
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:1636 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yalnız Kovboy Dertle anlaş deva bul,üzüntü kalbi sömürür ![]() |
|
| | #18 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.123
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:5664 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dalton kardeşler ve ''avarel'' isimli en uzun olanı ![]() ![]() ''Eğitimin pahalı olduğunu düşünüyorsanız bir de cehaletin bedelini hesaplayın'' (Socrates) |
|
| | #19 |
| Stajyer Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:86 ![]() | bnim aklıma hep bizim okulun müdür yardımcısı gelio ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| | #20 |
Teşekkür etti: 2.403
Forum Gücü: 67 Forum Puanı:21925 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Daltonlar... Ey Türk Beyleri , Milletim, İşitin! gök çökmedikçe,aşağıda yer delinmedikçe Türk Ulusu senin ülkeni kim alabilir? Töreni kim bozabilir? ![]() Allah onlara Türk adını verdi ve onları yeryüzüne hakim kıldı..! |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |