| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() O Şimdi Asker | Redkid Sorguya Hoşgeldin Yabancı ![]() ![]() Korkma, Senin gibi bir çok kişi geldi, geçti bu odadan... Oyunu Kurallarına göre oynuyacaksın, Sorulan soruları Eksiksiz Cevaplandıracaksın. Sana 1 Hafta süre Seni izliyor olucam Heran Ensendeyim haberin olsun...İlk Sorun ; Ne, Nerede, Niçin, Nezaman, Nasıl = E-Dana ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Gözlerim Arkadaş Uzaklara, Dalar Gider ah Faydasız... |
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.214
Forum Gücü: 223 Forum Puanı:90707 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hadi bakalım... ![]() Redkid, yaşını az çok biliyor ve tahmin ediyorum. İnsan bu yaşlara gelene kadar elbette bir takım tecrübeler edinir. Hoş gelen ve dilinin yandıklarından belirli pişmişliklerin vardır. Sana soracağım soru: Bu yaşına gelene kadar belirli bir felsefe veya hayat görüşü oluşturdun mu? Yada yaşın sana neleri öğretti? |
| Mesaja teşekkür eden: | Redkid (06-04-08) |
| | #4 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.469
Forum Gücü: 74 Forum Puanı:22587 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | neden sorgu odasındasın |
| | #5 | |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.449
Forum Gücü: 121 Forum Puanı:48844 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Yasim bana bir insanin iki kelime konusmasindan nasil biri olabilecegini ögretti. ![]() Kendini bilmezleri cok güzel ve hizli sekilde tesbit edebilirim. Sen Hic Ay Isiginda Seytanla Raks Ettin Mi? Organize isler..... Bunlar.. | |
| Mesaja teşekkür eden: | CnRaLpEr (06-04-08) |
| | #6 |
Forum Gücü: 121 Forum Puanı:48844 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cok eskiden bir arkadasin taktigi bir lakap ![]() Birde beni görsen daha iyi anlarsin ![]() Gölgeden hizliyimdir Sen Hic Ay Isiginda Seytanla Raks Ettin Mi? Organize isler..... Bunlar.. |
| | #7 |
| Dekan Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.200
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:26261 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sLm red ben geLdim ![]() sana tek bi sorum oLacak bu kadar uyuz oLmak zorunda mısn ![]() "çalınmış şiirlerim gibisin isyanlarım bitmedi hala... " ![]() |
| Mesaja teşekkür eden: | Redkid (06-04-08) |
| | #8 |
Forum Gücü: 121 Forum Puanı:48844 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yaptik bir cahillik ![]() Yok yaaa, gördüm konuyu ve bastim tuslara, Kimseden saklimiz yok Sen Hic Ay Isiginda Seytanla Raks Ettin Mi? Organize isler..... Bunlar.. |
| | #9 | |
Forum Gücü: 121 Forum Puanı:48844 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Forum oyunlari bölümün adi ![]() Adi üstünde OYUN Sen Hic Ay Isiginda Seytanla Raks Ettin Mi? Organize isler..... Bunlar.. | |
| Mesaja teşekkür eden: | ufuk_08 (06-04-08) |
| | #10 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 55
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:1501 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Neden E-dana ? Victor Hugo. uzun Süren Sürgünden Sonra aSk Yine ßurda =P |
| | #11 | |
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:26261 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
uyuzLuk oLsun diye sordum yaa biLiyoruz oyun oLdugunu "çalınmış şiirlerim gibisin isyanlarım bitmedi hala... " ![]() | |
| | #12 |
Forum Gücü: 121 Forum Puanı:48844 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sen Hic Ay Isiginda Seytanla Raks Ettin Mi? Organize isler..... Bunlar.. |
| | #13 |
Forum Gücü: 121 Forum Puanı:48844 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Burasi oyun bölümü degil ki Sen Hic Ay Isiginda Seytanla Raks Ettin Mi? Organize isler..... Bunlar.. |
| | #14 |
| Rektör Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 6.800
Forum Gücü: 108 Forum Puanı:33955 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Merhaba Red, nasılsın ![]() Hayatta en çok değer verdiğin şeyler neler? Ve mutlaka gerçekleştirmek istediğin arzuların var mı, varsa bunları bizimle de paylaşmak ister misin? ![]() "*[ Love is like war, easy to start,hard to end, and impossible to forget ]*" |
| | #15 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 55
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:1501 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | onLAr kim veya ne diye sorsak ? öğrenmemizde 1 Sakınca varmi ? Victor Hugo. uzun Süren Sürgünden Sonra aSk Yine ßurda =P |
| | #16 |
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:26261 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hadi ya biLmiyodum iyi ki dedin ![]() soru sorayım bari (: ismin ne ya$ın kaç okuL i$ hangisi_? hayattan bekLentiLerin neLerdir nescafe sever misin ![]() hadi görü$ürüz ;titiyaki; "çalınmış şiirlerim gibisin isyanlarım bitmedi hala... " ![]() |
| | #17 | |
Arkadaslik ve delikanlilik degerlerimdir.Erkeklerin dedikodu yapmasi en cok nefret ettigim seydir. Arzularim yok beee, Böyle iyi Sen Hic Ay Isiginda Seytanla Raks Ettin Mi? Organize isler..... Bunlar.. | |
| Mesaja teşekkür eden: | disco fever (06-04-08) |
| | #18 |
Forum Gücü: 121 Forum Puanı:48844 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sen Hic Ay Isiginda Seytanla Raks Ettin Mi? Organize isler..... Bunlar.. |
| | #19 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 12.980
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:137333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bigun bizde kahve icicezmi derin.. ![]()
|
| | #20 | |
![]() Nescafe severim Sen Hic Ay Isiginda Seytanla Raks Ettin Mi? Organize isler..... Bunlar.. | |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |