| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | RegaLDeviL Neden E-dana ? derin.. ![]()
|
| | #2 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 887
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:4585 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
niçin regaldevil?
|
| | #3 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.820
Forum Gücü: 45 Forum Puanı:10838 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cumartesi geceleri en cok izlemesini sevdigin programin adi ne? ![]() En cok neyin fotorafini cekmeyi istersin cisim / goruntu olarak..? (cok carpik bi cumlu oldu ama idare et )
BiR KoRKuLuK GiBi iÇiMe DiKiLDiN BeNi DaHa BuLaŞMaDaN BiTiRDiN BiR HaYaT aVCuMa ÇiZiLDiN BeNi KeMiRDiN NeYe ÇeViRDiN SeN.. |
| | #4 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 101
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:458 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kimsin? nesin? nerdensin? belki mutluluk gülüşünde saklıdır. Sakın aglayayım deme bilki bi yerlerde senin bir tek gülüşün için yaşayan vardır... |
| | #5 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.379
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:89927 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hobilerin ve fibilerin neler? vazgecemedigin seyler var mi hayatta . Herkes aynı şeyi düşünüyorsa, hiç kimse fazla birşey düşünmüyor demektir |
| | #6 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.644
Forum Gücü: 112 Forum Puanı:39487 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne tür filmlerden seversiniz en çok etkilendiğiniz film hangisi
" Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. " |
| | #7 |
| Muhabir Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.019
Forum Gücü: 112 Forum Puanı:46323 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 1)toplumda ki tabuları yıkmak mı gerek yoksa sosyalleşip insanlarla kaynaşmak mı?.. 2)aşk arkadaşlığa dönüşür mü? 3)''Ağlat beni,sana da bu yakışır.. insan bu elbet buna da alışır.. bela oldun zaten başıma,git..! gidişin aslında benim kurtuluşumdur '' desem RefaLDeviL'e..ne cevap verir bana?.. 4)birgün sanal dnyadan kopması gerekirse asla unutamayacağı isimle var mı?..nedenleri.. (şimdilik bu kadar yeter sanırım ![]() istediğiniz sordudan başlayabilirsiniz,cevaplar açık,net ve tam olsun lütfen ) ![]() Yaz günü palto giyerim Ceplerim dolu dolu şiir Gören beni deli sanır Adım kaçığa çıkar keşke kaçsam Keşke kaçabilsem şu dünyadan. -Yağmur içen kız.- |
| | #8 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.214
Forum Gücü: 223 Forum Puanı:90707 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Volki sırası mıydı şimdi sorgu odasına girmenin (?) Bavul hazırlıyorum..Gider ayak gördüm. Ne çok sorum vardı sana Hafta arası bekle beni sorularım olacak sana |
| | #9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 12.983
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:137333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | E-dana sana ne kazandirdi ? A$ikmisin ?Benim hakkimda ne dü$ünüyosun ? Baldiz baldan tatlidir lafi sence dogru mu ![]() Dana'dan iki nick seç .. Senin için degerli olan ve bana tanimla desem? Senin için son zamanlar en anlamli parça ? Su iki ay sence hizli geçmeli mi,sabirsiz misin ?Tatilini kimle geçirmeyi dü$ünüyosun (: $imdilik bunlar .. Yine gelecek derin.. ![]()
|
| | #10 |
| Yard. Doçent Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 303
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:1550 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
en çok sevdiğin il e-danadan başka girdiğin bir site var mı?? ençok hangi oyunu seviyorsun?? Bilgisayarın markası ne?? ![]() ![]() nerder?? ![]() Spor Grubu |
| | #11 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.853
Forum Gücü: 171 Forum Puanı:69428 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ne işin var senin burda ne arıyosun derdin neydi hı kardeşim . Afra tafra off pofff (: |
| | #12 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 996
Forum Gücü: 66 Forum Puanı:21524 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | beğendiğin müzik türü nedir? teomanı beğeniyorsun sanırım? Code:
|
| | #13 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.403
Forum Gücü: 238 Forum Puanı:97193 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Takilmayi en çok sevdigin mekan ..? Soru bulamadim,idare et canim S E S S I Z C E ![]() |
| | #14 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 716
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:27494 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Benim stres toplarım var. Onları avcuma alıp istedigim zaman oynayıp eglenmeyi ve vakit geçirmeyi seviyorum ![]() Neden E-dana sorusuna gelelim Burada sevdigim arkdaşlarım var.Onlarla bir arada olmak hoşuma gidiyor. ' belki benim kağıt param, bir şekilde, döne dolaşa senin cebine girmiştir... (: |
| | #15 | |
| Yard. Doçent ![]()
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:27494 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İnternete ilk başladıgımda bir arkadaşım tarafından verilen nickti Herkes beni bu isim altında tanıdı ! Açıkcası bende değiştirmek istesemde çevremdeki çogu kişi böyle kalmasını daha doğru buldu. Sanırım benle çok fazla özleşti bu nick şuan değiştirme fırsatım olsa yapacagım nick "Liatris" olurdu. Alıntı:
Survıvor Aslanlar ve Kanaryalar. Tüm Survıvor serisini izledim. Sanırım koyu bir fanı oldum.Bir diğeride Makina olsa gerek. Genel olarak Fashion bu konuda bana yardımcı olan egitimcilerime çok şey borçluyum.İnsanları çekmek daha çok hoşuma gidiyor. Şehirle birlikte onlarıda karelerin içlerinde yer alması çok hoş, böylelikle gidip gördügüm her şehirden bir insanı yanımda getirdigimi düşünüyorum. ' belki benim kağıt param, bir şekilde, döne dolaşa senin cebine girmiştir... (: | |
| Mesaja teşekkür eden: | KINALI_BEBEK (29-04-07) |
| | #16 | |
| Yard. Doçent ![]()
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:27494 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Volkan İstanbul'dan Öğrenci İtü 1 snf Nesin sorusuna gelince neye benziyorum. Alıntı:
![]() Fibilerim canım o Fobi olmucakmıydı ![]() Kediler.. Benden uzak olsunlar.. ![]() Vazgeçemediklerim.. Aile sevgisi ve Dostlarım. ' belki benim kağıt param, bir şekilde, döne dolaşa senin cebine girmiştir... (: | |
| | #17 | |
| Yard. Doçent ![]()
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:27494 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Al Pacino'nun bütün filmleri diyebilirim. Özellikle The Devil's Advocate (Şeytanın Avukatı) Genel olarak Polisiye Macera bu tarz filmlerden hoşlanıyorum.. ' belki benim kağıt param, bir şekilde, döne dolaşa senin cebine girmiştir... (: | |
| | #18 | |||
| Yard. Doçent ![]()
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:27494 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Nasıl bir sorudur bu Allahım Toplumdaki tabuları yıkıp geçelim sosyalleşelim banane toplumdan ben kendime bakarım alla alla ![]() Hımm arkadaşlık aşka dönüşebiliyo bu vazgeçilmezimizde, aşkın arkadaşlığa dönüşümü gerçek anlamda zor olabiliyo ! Bizler zoru severiz elbette dönüşebilir... Alıntı:
Kim söylüyo bu şarkıyı ![]() Slow şarkıları sevmem, sözleri dahi bunaltıcı bu güzel pazarımda slowa yer yok.. ![]() Alıntı:
O bir gün gel gitleri oynuyor şuan.. Unutamayacağım isimler bende şüphesiz ki iz bırakanlar olucaktır. En leri saymama pek gerek yok aslında şüphesiz ki onlar kendilerini zaten biliyolar. "Biliyosun öyle değil mi? " ![]() Fakat gidersem.Onlarıda yanımda getiricem bırakmam ' belki benim kağıt param, bir şekilde, döne dolaşa senin cebine girmiştir... (: | |||
| | #19 |
| Profesör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 4.964
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:16389 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 1) Şu an neden Çağlayan'daki mitingde değilsin? Ülkenin içinde bulunduğu durumdan memnun musun? 2) Bir insanda ilk dikkatini çeken şey nedir? İlk olarak neyine bakarsın? 3) Hüznü anlatan bir şarkı? 4) Seni ne mutlu eder? |
| | #20 | |
| Yard. Doçent ![]()
Valla bende bilmiyorum.. Kendimi bir gece yarısı burada buldum. ![]() Hayırlı yolculuklar.Güzel haberlerle gel ' belki benim kağıt param, bir şekilde, döne dolaşa senin cebine girmiştir... (: | |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |