Kapalı konu

Konu Seçenekleri
Eski 28-04-07, 21:13 Çevrimiçi   #1

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.549
Teşekkür etti: 12.983
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:137333
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
RegaLDeviL

Neden E-dana ?

derin..
üf..

' İçindeki çocuğa sarıl
Sana insanı anlatır ' ..

Eski 28-04-07, 21:14 Çevrimdışı   #2
Profesör

¨¨grübchen¨¨ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.638
Teşekkür etti: 887
RepForum Gücü: 27
Forum Puanı:4585
¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri
niçin regaldevil?

Eski 28-04-07, 21:16 Çevrimdışı   #3
Dekan

KINALI_BEBEK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.166
Teşekkür etti: 1.820
RepForum Gücü: 45
Forum Puanı:10838
KINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmış
Cumartesi geceleri en cok izlemesini sevdigin programin adi ne?

En cok neyin fotorafini cekmeyi istersin cisim / goruntu olarak..? (cok carpik bi cumlu oldu ama idare et )

BiR KoRKuLuK GiBi iÇiMe DiKiLDiN
BeNi DaHa BuLaŞMaDaN BiTiRDiN
BiR HaYaT aVCuMa ÇiZiLDiN
BeNi KeMiRDiN NeYe ÇeViRDiN SeN..

Eski 28-04-07, 21:19 Çevrimdışı   #4
Asistan

``η€Sli´´ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 355
Teşekkür etti: 101
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:458
``η€Sli´´ ara sıra gören oluyor``η€Sli´´ ara sıra gören oluyor``η€Sli´´ ara sıra gören oluyor``η€Sli´´ ara sıra gören oluyor``η€Sli´´ ara sıra gören oluyor
kimsin? nesin? nerdensin?

Gülmek için mutlu olmayı bekleme,
belki mutluluk gülüşünde saklıdır.
Sakın aglayayım deme
bilki bi yerlerde
senin bir tek gülüşün için
yaşayan vardır...

Eski 28-04-07, 21:20 Çevrimdışı   #5
Rektör

YaGMuR_CiNi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.090
Teşekkür etti: 15.379
RepForum Gücü: 214
Forum Puanı:89927
YaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
hobilerin ve fibilerin neler?
vazgecemedigin seyler var mi hayatta

.

Herkes
aynı şeyi düşünüyorsa,
hiç kimse
fazla birşey düşünmüyor
demektir

Eski 28-04-07, 21:24 Çevrimdışı   #6
Rektör
Genel Mesajlar: 8.341
Teşekkür etti: 4.644
RepForum Gücü: 112
Forum Puanı:39487
MareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
ne tür filmlerden seversiniz en çok etkilendiğiniz film hangisi

" Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. "

Eski 28-04-07, 21:45 Çevrimdışı   #7
Muhabir
Düşünürler grubu

GönüLçeLen` - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.758
Teşekkür etti: 3.019
RepForum Gücü: 112
Forum Puanı:46323
GönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
1)toplumda ki tabuları yıkmak mı gerek yoksa sosyalleşip insanlarla kaynaşmak mı?..

2)aşk arkadaşlığa dönüşür mü?

3)''Ağlat beni,sana da bu yakışır..
insan bu elbet buna da alışır..
bela oldun zaten başıma,git..!
gidişin aslında benim kurtuluşumdur ''

desem RefaLDeviL'e..ne cevap verir bana?..

4)birgün sanal dnyadan kopması gerekirse asla unutamayacağı isimle var mı?..nedenleri..

(şimdilik bu kadar yeter sanırımistediğiniz sordudan başlayabilirsiniz,cevaplar açık,net ve tam olsun lütfen )

Yaz günü palto giyerim
Ceplerim dolu dolu şiir
Gören beni deli sanır
Adım kaçığa çıkar
keşke kaçsam
Keşke kaçabilsem şu dünyadan.

-Yağmur içen kız.-

Eski 28-04-07, 21:52 Çevrimdışı   #8
Rektör

CnRaLpEr - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.305
Teşekkür etti: 15.214
RepForum Gücü: 223
Forum Puanı:90707
CnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Volki sırası mıydı şimdi sorgu odasına girmenin (?) Bavul hazırlıyorum..Gider ayak gördüm.

Ne çok sorum vardı sana Hafta arası bekle beni sorularım olacak sana

Eski 28-04-07, 21:55 Çevrimiçi   #9

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.549
Teşekkür etti: 12.983
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:137333
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
E-dana sana ne kazandirdi ?
A$ikmisin ?
Benim hakkimda ne dü$ünüyosun ?
Baldiz baldan tatlidir lafi sence dogru mu
Dana'dan iki nick seç .. Senin için degerli olan ve bana tanimla desem?
Senin için son zamanlar en anlamli parça ?
Su iki ay sence hizli geçmeli mi,sabirsiz misin ?
Tatilini kimle geçirmeyi dü$ünüyosun (:

$imdilik bunlar .. Yine gelecek

derin..
üf..

' İçindeki çocuğa sarıl
Sana insanı anlatır ' ..

Eski 28-04-07, 22:04 Çevrimdışı   #10
Yard. Doçent
Spor grubu

iηƒєяηαℓ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.069
Teşekkür etti: 303
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:1550
iηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
en çok sevdiğin il
e-danadan başka girdiğin bir site var mı??
ençok hangi oyunu seviyorsun??
Bilgisayarın markası ne??
nerder??

Spor Grubu

Eski 29-04-07, 00:06 Çevrimdışı   #11
Rektör

Bεяsŧŷ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.265
Teşekkür etti: 2.853
RepForum Gücü: 171
Forum Puanı:69428
Bεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Ne işin var senin burda ne arıyosun derdin neydi hı kardeşim

.

Afra tafra off pofff (:

Eski 29-04-07, 00:28 Çevrimdışı   #12
Dekan

mavitanecik - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.957
Teşekkür etti: 996
RepForum Gücü: 66
Forum Puanı:21524
mavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
beğendiğin müzik türü nedir?
teomanı beğeniyorsun sanırım?

Code:
"...aşk bir dengesizlik işi
sensiz olmaz..."

Eski 29-04-07, 01:35 Çevrimdışı   #13
Rektör

LaViNia - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.303
Teşekkür etti: 6.403
RepForum Gücü: 238
Forum Puanı:97193
LaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Takilmayi en çok sevdigin mekan ..?

Soru bulamadim,idare et canim

S E S S I Z C E

Eski 29-04-07, 12:31 Çevrimdışı   #14
Yard. Doçent
Genel Mesajlar: 1.766
Teşekkür etti: 716
RepForum Gücü: 64
Forum Puanı:27494
RegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alıntı:
Tweety´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Neden E-dana ?

Benim stres toplarım var.
Onları avcuma alıp istedigim zaman oynayıp eglenmeyi ve vakit geçirmeyi seviyorum

Neden E-dana sorusuna gelelim
Burada sevdigim arkdaşlarım var.Onlarla bir arada olmak hoşuma gidiyor.

' belki benim kağıt param, bir şekilde, döne dolaşa senin cebine girmiştir... (:

Eski 29-04-07, 12:44 Çevrimdışı   #15
Yard. Doçent
RegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alıntı:
grübchen´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
niçin regaldevil?

İnternete ilk başladıgımda bir arkadaşım tarafından verilen nickti
Herkes beni bu isim altında tanıdı !
Açıkcası bende değiştirmek istesemde çevremdeki çogu kişi böyle kalmasını daha doğru buldu.
Sanırım benle çok fazla özleşti bu nick
şuan değiştirme fırsatım olsa yapacagım nick "Liatris" olurdu.

Alıntı:
KINALI_BEBEK´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Cumartesi geceleri en cok izlemesini sevdigin programin adi ne?
En cok neyin fotorafini cekmeyi istersin cisim / goruntu olarak..? (cok carpik bi cumlu oldu ama idare et )

Survıvor Aslanlar ve Kanaryalar. Tüm Survıvor serisini izledim. Sanırım koyu bir fanı oldum.Bir diğeride Makina olsa gerek.

Genel olarak Fashion bu konuda bana yardımcı olan egitimcilerime çok şey borçluyum.İnsanları çekmek daha çok hoşuma gidiyor.
Şehirle birlikte onlarıda karelerin içlerinde yer alması çok hoş,
böylelikle gidip gördügüm her şehirden bir insanı yanımda getirdigimi düşünüyorum.

' belki benim kağıt param, bir şekilde, döne dolaşa senin cebine girmiştir... (:

Mesaja teşekkür eden:
KINALI_BEBEK (29-04-07)
Eski 29-04-07, 12:53 Çevrimdışı   #16
Yard. Doçent
Ödüller:
Alıntı:
(\)£$Lİ´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
kimsin? nesin? nerdensin?
Volkan İstanbul'dan Öğrenci İtü 1 snf
Nesin sorusuna gelince neye benziyorum.

Alıntı:
YaGMuR_CiNi´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
hobilerin ve fibilerin neler?
vazgecemedigin seyler var mi hayatta
Hobilerim Fotograf çekmek, Seyahat etmek , Spor yapmak, Dvd film vazgeçilmezim, yaz aylarında gece hayatı ve bir diğeride kızlar..

Fibilerim canım o Fobi olmucakmıydı
Kediler.. Benden uzak olsunlar..

Vazgeçemediklerim..
Aile sevgisi ve Dostlarım.

Eski 29-04-07, 13:01 Çevrimdışı   #17
Yard. Doçent
Ödüller:
Alıntı:
MareNostrum´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ne tür filmlerden seversiniz en çok etkilendiğiniz film hangisi

Al Pacino'nun bütün filmleri diyebilirim.
Özellikle The Devil's Advocate (Şeytanın Avukatı)
Genel olarak Polisiye Macera bu tarz filmlerden hoşlanıyorum..

Eski 29-04-07, 13:23 Çevrimdışı   #18
Yard. Doçent
Ödüller:
Alıntı:
LİSELİ´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
1)toplumda ki tabuları yıkmak mı gerek yoksa sosyalleşip insanlarla kaynaşmak mı?..

Nasıl bir sorudur bu Allahım
Toplumdaki tabuları yıkıp geçelim sosyalleşelim
banane toplumdan ben kendime bakarım alla alla

Alıntı:
2)aşk arkadaşlığa dönüşür mü?

Hımm arkadaşlık aşka dönüşebiliyo bu vazgeçilmezimizde, aşkın arkadaşlığa dönüşümü gerçek anlamda zor olabiliyo !
Bizler zoru severiz elbette dönüşebilir...

Alıntı:
''Ağlat beni,sana da bu yakışır..
insan bu elbet buna da alışır..
bela oldun zaten başıma,git..!
gidişin aslında benim kurtuluşumdur
desem RefaLDeviL'e..ne cevap verir bana?.

Kim söylüyo bu şarkıyı
Slow şarkıları sevmem, sözleri dahi bunaltıcı bu güzel pazarımda slowa yer yok..

Alıntı:
4)birgün sanal dnyadan kopması gerekirse asla unutamayacağı isimle var mı?..nedenleri..

O bir gün gel gitleri oynuyor şuan..
Unutamayacağım isimler bende şüphesiz ki iz bırakanlar olucaktır.
En leri saymama pek gerek yok aslında şüphesiz ki onlar kendilerini zaten biliyolar. "Biliyosun öyle değil mi? "
Fakat gidersem.Onlarıda yanımda getiricem bırakmam

Eski 29-04-07, 13:31 Çevrimdışı   #19
Profesör
Kemalistler

solεil - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.312
Teşekkür etti: 4.964
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:16389
solεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
1) Şu an neden Çağlayan'daki mitingde değilsin? Ülkenin içinde bulunduğu durumdan memnun musun?

2) Bir insanda ilk dikkatini çeken şey nedir? İlk olarak neyine bakarsın?

3) Hüznü anlatan bir şarkı?

4) Seni ne mutlu eder?

....

Eski 29-04-07, 13:31 Çevrimdışı   #20
Yard. Doçent
Ödüller:
Alıntı:
CnrALper´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Volki sırası mıydı şimdi sorgu odasına girmenin (?) Bavul hazırlıyorum..Gider ayak gördüm.
Ne çok sorum vardı sana Hafta arası bekle beni sorularım olacak sana

Valla bende bilmiyorum.. Kendimi bir gece yarısı burada buldum.
Hayırlı yolculuklar.Güzel haberlerle gel

Kapalı konu

Konu Seçenekleri