| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Forumda uzman | R.E.M’, İstanbul’a geliyor Alternatif rock grubu “R.E.M”, Avrupa turnesi kapsamında 4 Ekim’de Kuruçeşme Arena’da sevenleriyle buluşacak. ![]() İSTANBUL - Pozitif ve İKSV organizasyonuyla gelen, “R.E.M”, sivil toplum kuruluşları ile “S.O.S İstanbul” çağrısı yapacak. Haberin devamı Politik şarkı sözleriyle de dikkati çeken son albümleri “Accelerate”nin Avrupa turnesi kapsamında İstanbul’a gelecek “R.E.M” ile İngiltere’den Spiritualized, Mor ve Ötesi ile Ayyuka da sahne alacak. ‘Losing My Religion’, ‘Shiny Happy People’, ‘The One I Love’ gibi unutulmaz şarkıların sahibi R.E.M efsane rock grubu statüsünde olmasının dışında katıldığı yardım kampanyaları ve politik söylemleriyle etkili bir aktivist. Son olarak 10 yıl aradan sonra 2004 sonunda Bruce Springsteen, Pearl Jam, Bright Eyes ve diğer gruplarla birlikte Vote for Change isimli turneye çıkan R.E.M, 2005 yılında Live Aid’de Londra konserinde de sahne aldı ve Hyde Park’ta 200 bin kişiyi, dünyada çekilen açlık sorununa duyarlı olmaya çağırdı. Konserde TV canlı yayını sadece İngiltere’den 9 milyona ulaştı. Konserin 80 YTL olan biletleri, İKSV binasından pazar günleri hariç 10.00-17.30 saatleri arasında ve Biletix satış kanallarından alınabilecek. Oysa düşlemek ne güzeldi çocukken. Nerden bilirdim yaşamın Böyle parçalanarak süreceğini Ve ömrümün,kendimi toplamakla geçeceğini... Bir yap-bozum sanki, Tek parçamı bile bulamadan, Yeniden dağılıveriyorum. |
|
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.183
Forum Gücü: 216 Forum Puanı:93429 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok guzel ya ben neden olamıcam orada GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |