| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() O Şimdi Asker | ReMuS™ Bir 5 N ve 1 E sorgusuna Hoşgeldin Yabancı ![]() Ne, Nerede, Niçin, Nezaman, Nasıl = E-Dana Cevapla bakalım ![]() ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Gözlerim Arkadaş Uzaklara, Dalar Gider ah Faydasız... |
| | #2 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 712
Forum Gücü: 22 Forum Puanı:4005 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir günün nasıl geçiyor? Yaşadığın yerden bize bahseder misin. Dışarı çıktığında nerelere gidersin, neler yaparsın... Kolay bağışlar mısın /Kin tutar mısın? şimdilik bu kadar ![]() Nabeeerrr=) |
| Mesaja teşekkür eden: | Язшμ§™ (16-12-07) |
| | #3 | |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.129
Forum Gücü: 74 Forum Puanı:22236 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
hoş bulduk e-dana tarifsiz bişi tanım yapılamaz süper bişi yane(= BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık ![]() Return Of The Remuş Yaşasın Saf Ve Arı Türk Irkı! | |
| | #4 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.379
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:89927 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kimsin nerelisin kendinden bahseder misin birazz ![]() neden hicbir gruba uye degilsin . Herkes aynı şeyi düşünüyorsa, hiç kimse fazla birşey düşünmüyor demektir |
| | #5 | |
Forum Gücü: 74 Forum Puanı:22236 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
yaşadığım yer deniz kıyısında süper bir yer yakında il olucak işallah dışarı çıktığımda genellikle uzaya ps oynamaya ya da değirmene giderim yaptığım şeler sıradan işte bazen c.tesi qeceleri eniştemle balık tutmaya qidiyoruz çok kolay bağışlarım insanlara karşı kin tutmam onlarda allahın kulu bende hesap sorma gibi bi lüksüm yk(= teşekkürler sorular için... BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık ![]() Return Of The Remuş Yaşasın Saf Ve Arı Türk Irkı! | |
| Mesaja teşekkür eden: | GökYüzü (17-12-07) |
| | #6 | |
kafama göre bi qrup bulamadım o yüzden üye olmadım sorular için teşekkürler... BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık ![]() Return Of The Remuş Yaşasın Saf Ve Arı Türk Irkı! | |
| Mesaja teşekkür eden: | YaGMuR_CiNi (16-12-07) |
| | #7 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 2.508
Forum Gücü: 66 Forum Puanı:24347 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne zamandır galatasaraylısın? aranızdaki ilişki nedir? ![]() gel seni Trabzonsporlu yapalım [IMG]http://img256.imageshack.us/img256/3854/banev5.jpg [/IMG] |
| | #8 | |
sarı kırmızı benim yaşam biçimim![]() trabzonda iş yok qel seni galatasaraylı yapalım ![]() ![]() BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık ![]() Return Of The Remuş Yaşasın Saf Ve Arı Türk Irkı! | |
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | bandobras (16-12-07), punkthepump (21-12-07) |
| | #9 |
Forum Gücü: 22 Forum Puanı:4005 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şu an olmasını istediğin birşey? Şu an '' Ben burada ne yapıyorum? Kim getirdi beni buraya?'' gibi sorulara maruz kalmaksızın ruhunun olmak istediği yer ? Yediğin halde '' ben bununla doymam'' diyecek kadar karşısında zayıf olduğun yemekler ? ![]() Nabeeerrr=) |
| | #10 | |
![]() deniz kıyısında bir yer hamburger imam bayıldı BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık ![]() Return Of The Remuş Yaşasın Saf Ve Arı Türk Irkı! | |
| | #11 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.305
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:12619 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayatı anlatan renkler nelerdir?elinde bir deynek olsaydı neleri değiştirirdin ve bir kutu boyan var diyelim ne çizerdin? ![]() eşkiya yüreğime çığ düştü üşüyorum haa aç ellerini... GELDİM MUTSUZLUĞUMLA YÜREK SUSUZLUĞUMLA |
| | #12 | |
elimde bir deynek olsaydı eğer ortadoğu'da ki savaşa son verir pkknın kökünü kurutmak isterdim ![]() bir kutu boyam olsaydı Türk bayrağını çizerdim BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık ![]() Return Of The Remuş Yaşasın Saf Ve Arı Türk Irkı! | |
| Mesaja teşekkür eden: | küçükP€ri (18-12-07) |
| | #13 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.081
Forum Gücü: 36 Forum Puanı:11314 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
En çok takıldığın siteler hangisi ? Düzenli bir kitap okuma alışkanlığın var mı? Takip ettiğin Dergi ,Gazete ve Bültenler neler ?? ... |
| | #14 | |
webaslan, facebook bazı oyun siteleridüzenli bir kitap okuma alışkanlığım yok ![]() four four two derqisini takip ediorm BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık ![]() Return Of The Remuş Yaşasın Saf Ve Arı Türk Irkı! | |
| | #15 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.490
Forum Gücü: 443 Forum Puanı:185961 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Biraz baktım profiline ![]() konu açıp başka bişeye karışmıyorsun neden? ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
| | #16 | |
BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık ![]() Return Of The Remuş Yaşasın Saf Ve Arı Türk Irkı! | |
| | #17 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.490
Forum Gücü: 443 Forum Puanı:185961 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bizde geldiğimizde kimseleri tanımazdık ![]() Muhabbet bölümlerine oyun bölümlerine biraz takıl sende başlar tanıdıkların artmaya ![]() Mutluluk nedir? ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
| | #18 | |
BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık ![]() Return Of The Remuş Yaşasın Saf Ve Arı Türk Irkı! | |
| Mesaja teşekkür eden: | punkthepump (20-12-07) |
| | #19 |
Forum Gücü: 22 Forum Puanı:4005 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İzlemekten keyif aldığın tv programları? Hayatta en çok kıymet verdiğin şey? Aşk herşeyi affeder mi? ![]() Nabeeerrr=) |
| | #20 | |
bilgisayarım aşk her şeyi affeder BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık ![]() Return Of The Remuş Yaşasın Saf Ve Arı Türk Irkı! | |
| Mesaja teşekkür eden: | GökYüzü (22-12-07) |