| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sorguya Hoşgeldin Yabancı ![]() ![]() Korkma, Senin gibi bir çok kişi geldi, geçti bu odadan... Oyunu Kurallarına göre oynuyacaksın, Sorulan soruları Eksiksiz Cevaplandıracaksın. Sana 1 Hafta süre Seni izliyor olucam Heran Ensendeyim haberin olsun...İlk Sorun ; Ne, Nerede, Niçin, Nezaman, Nasıl = E-Dana derin.. ![]() En Büyük Asker Bizim Asker! ![]() |
| Mesaja teşekkür eden: | Язшμ§™ (25-05-08) |
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.527
Forum Gücü: 74 Forum Puanı:24914 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aha kim gelmi$ buraya ![]() Söyle bakalım ne zaman beni görmeye gelcen (gelmicem diye bi cvp kabul etmiyorum )Bu soru yeternce zor oldu daha fazla yormıyım ![]() İçimde kalbimi unuttum.. İçince düşüyor aklıma yaşamak İnansam düşerdim peşine... Ama 'yalanlar' ! |
| | #3 |
| Dekan Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.612
Forum Gücü: 72 Forum Puanı:25867 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aa remüş gelmiş ![]() merhaba remüş nasılsın ![]() soru sorcam sana korkma bişi yapmicam ![]() isim yaş nerden okul varmı ? son okudugun kitap son izledigin film şuan okdugun kitap sosyal alanların ne ne tür sporlardan hoşlanırsı ![]() sanırım soru bırakmadım sonrakiler bana küfredecek ![]() ![]() Şahit olsun Kainat, Alemler şahit olsun . Titreyen sesin ile Yüregin şahit olsun. Çok Yakın Güzel Günler,Bir Kez Daha Ufka Bak, Hep Semaya Açtıgın,Ellerin Şahit Olsun. Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Deli Var YakalaYın ![]() |
| | #4 | |
| Rektör Ad grubu ![]()
Teşekkür etti: 835
Forum Gücü: 53 Forum Puanı:14180 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık ilişkiler içindeyizReturn Of The Remuş | |
| | #5 | |
| Rektör Ad grubu ![]()
Forum Gücü: 53 Forum Puanı:14180 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık ilişkiler içindeyizReturn Of The Remuş | |
| Mesaja teşekkür eden: | `KarameL (25-05-08) |
| | #6 | |
| Rektör Ad grubu ![]()
yaş:15 nerden:bandırma okul var mı:evet lise son okuduğun kitap:kavqam son izlediğin film: hatırlamıorm ![]() şuan okuduğm kitap: yk sosyal alanlarm:ara sıra değirmene qitmek bazen meydanda dolaşmak hanqi sporlar:futbol snrasında basketbol BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık ilişkiler içindeyizReturn Of The Remuş | |
| Mesaja teşekkür eden: | Yσкє∂!¢! (26-05-08) |
| | #8 |
| Dekan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 10.438
Forum Gücü: 121 Forum Puanı:49554 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 1- neden Devrimcilik 2- Aşkmı - Paramı 3- Hayal kurarmısın 4- Kadere inanırmısın 5- Ölüm oruçları hakkında düşüncelerin Şimdilik bunlar devamı gelcekgecenin köründe geliveriyorsun aklıma. düş-üyorum. karanlık köhne bir yalnızlığa... belki çekip alırsın diye bekliyorum. gelmiyorsun...." opeth |
| | #9 |
| Rektör Ad grubu ![]()
Forum Gücü: 53 Forum Puanı:14180 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık ilişkiler içindeyizReturn Of The Remuş |
| | #10 | |
| Rektör Ad grubu ![]()
qörüşlerimi bu yönde benimsedim bazılarının kendini halktan yüksek qörmesi zoruma qitti...2-para çünkü para olan yerde aşk da olur ![]() 3-hayal kurarım 4-kadere inanırım 5-ölüm oruçları haklı bi iş için yapılr bu konudaki qörüşünü ölümüne neden olsa bile benimsetirsn... BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık ilişkiler içindeyizReturn Of The Remuş | |
| Mesaja teşekkür eden: | ŞiYaR (25-05-08) |
| | #11 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.373
Forum Gücü: 127 Forum Puanı:46914 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Müzik Tarzin? Sevdigin Sanatçilar? Sevdigin Sarkilar? ![]() Sönmüş Bir Volkan Gibiyim.. Hazırım Alevlenmeye.. ![]() Gel İçimdeki Ateşi Yak.. Savrulayım Göklere.. |
| | #12 |
| Rektör Ad grubu ![]()
Forum Gücü: 53 Forum Puanı:14180 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | heavy metal tarzı müzikler alice cooper-metallica-iron maiden tarzı qruplar alice cooper-freedom BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık ilişkiler içindeyizReturn Of The Remuş |
| Mesaja teşekkür eden: | CSKN (26-05-08) |
| | #14 |
| Rektör Ad grubu ![]()
Forum Gücü: 53 Forum Puanı:14180 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | galatasaray benim yaşam biçimim sarı-kırmızı renqine vuruldum kendimi bildim bileli galatasaraylıyımdır... ![]() BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık ilişkiler içindeyizReturn Of The Remuş |
| Mesaja teşekkür eden: | MrTcN1905 (25-05-08) |
| | #15 |
| Yard. Doçent Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 942
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:9595 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kolay gelsin koray ![]() Hayatta asla dönmem dediğin bir söz var mı,varsa nedir? ''Oldum ben'' dediğin bir özelliğin var mı,varsa nedir? Eleştirdiğin yönlerin varsa nelerdir? Herkesin bildiği Remus'un acaba bilinmeyen yönü ne? Çok büyük bi çıkmaza girdin ve bir seçim yapman lazım kararın çok önemli 2 kişinin hayatını etkileyecek bu 2 kişi kim ve hangisini seçersin? Herkes kimi zaman zor seçimler yapmak zorunda kalır senin şimdiye kadar ki yaptığın en zor seçim ne oldu ve bu seni nasıl etkiledi? Çok üzülerekte olsa asla dönmeyeceğini bildiğin bir şehire yanına kimi alarak gitmek istersin? Bir mutluluk gemisiydim sanki; Mutluluk yüklü bir gemide Ama bu gemi ne kadar ilerlerse ilerlesin Mutluluk yerine hüzün saçıyordu etrafına Adı mutluluk gemisiydi... |
| | #16 | |
| Rektör Ad grubu ![]()
![]() Hayatta asla dönmem dediğin bir söz var mı,varsa nedir: şu an için öyle bişey yok öyle de bi söz vermem kendime qüvenmiosam ''Oldum ben'' dediğin bir özelliğin var mı,varsa nedir?:öyle bi özelliğm maalesff yk Eleştirdiğin yönlerin varsa nelerdir?:bazen qiyim tarzım bazen hareketlerm Herkesin bildiği Remus'un acaba bilinmeyen yönü ne?:aslnda burda o kdr hareketli olabilrm ama reelde çok utanqacımdır ![]() Çok büyük bi çıkmaza girdin ve bir seçim yapman lazım kararın çok önemli 2 kişinin hayatını etkileyecek bu 2 kişi kim ve hangisini seçersin?:soruya cvp veremiyorum çünkü benm hayatıma qiren herkes aynı değerde eşittir Herkes kimi zaman zor seçimler yapmak zorunda kalır senin şimdiye kadar ki yaptığın en zor seçim ne oldu ve bu seni nasıl etkiledi?: yaptığm en zor seçm hayatta kalmak oldu ve qayet iyi etkiledi dünyaya yeniden qelmiş qibiym qözlerm açıldı Çok üzülerekte olsa asla dönmeyeceğini bildiğin bir şehire yanına kimi alarak gitmek istersin?: beni qerçekten çok seven birini alıp qitmek isterim BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık ilişkiler içindeyizReturn Of The Remuş | |
| Mesaja teşekkür eden: | nesquik (25-05-08) |
| | #17 |
| Profesör Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.549
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:18272 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bnde soru soracağım ![]() 1.seni en çok hangi hareket üzer? 2.,, ,, ,, ,, ,, mutlu eder? 3. hayat felsefen nedir? 4.nasıl giyinmeyi seversin? 6. en sevdiğin dizi? şimdilik bukadar hadi kolay gelee ![]()
|
| | #18 | |
| Rektör Ad grubu ![]()
beni eğlendiren her şey beni mutlu eder hayat bir qündür o da buqündür spor qiyinmeyi severim en sevdiğim dizi avrupa yakası ve hatırla sevqili BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık ilişkiler içindeyizReturn Of The Remuş | |
| Mesaja teşekkür eden: | AяiηηA (25-05-08) |
| | #20 |
| Rektör Ad grubu ![]()
Forum Gücü: 53 Forum Puanı:14180 ![]() ![]() |