| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Geçmişten adam hisse kaparmış...Ne masal şey! Beş bin senelik kıssa yarım hisse mi verdi? Tarih'i "tekerrür" diye tarif ediyorlar; Hiç ibret alınsaydı,tekerrür mü ederdi? MEHMET AKİF ERSOY |
|
| Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi) | graf_gmd (12-04-08), rebelişko (09-04-08), sev_cak (06-04-08), sus_pus (22-10-08), yigit__ali (14-06-08) |
| | #2 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 19
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:101 ![]() ![]() |
süper tşkler
|
|
| | #3 |
| Stajyer Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 151
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:1001 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Görüntüler harika tebrikler... Gece oldu.Sözüm bitti, uykum geldi, yatağım boş, üşüyorum NERDESİN... |
|
| | #4 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 628
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6918 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eline sağLık...
Geri Dönüşü oLmayan ßir TüneLdeyim |
|
| | #5 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 5
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
çok teşekkürler
|
|
| | #6 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.102
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:2534 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bazılarını aldım çok hoşlar emeğine sağlık
hiç anLatamadım.. hiç anLamadıLar !! |
|
| | #7 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 445
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:5932 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
payLaşım için tşkLer.
Korkutmaz ßeni en korkunçh kabusLar. ßenim kaßusLardan daha korkunçh gerChekLerim war! ü$ütmez ßeni iLikLerime i$Leyen sogukLar. ßenim $imdi ßuzLardan daha soquk ßir kaLßim war..!! ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |