Konu Seçenekleri
Eski 28-06-06, 21:47 Çevrimdışı   #1

LeThE - ait Avatar
Genel Mesajlar: 890
Teşekkür etti: 3
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:17429
LeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Rep puanlar sifirlandi ve yeni Rep Kriterleri

Bugüne kadar Rep sistemi cok yerinde kullanilmadigi icin bütün puanlari sifirlama karar aldik. Rep gücleride yeni kriteler bazinda tekrar hesaplanarak haneye yazildi.

Yeni kriterler:
Kayit olan her üye "1" rep gücü ile basliyor.
Foruma kayitli kaldigi her 150 gün icin 1 "rep gücü" ekleniyor
Her 300 mesajda "1" rep gücü ekleniyor
Her kazanilan 500 rep puaninda "1" Rep gücü ekleniliyor
24 Saatde ondan fazla kisiye rep verilemez

Ayni kisiye tekrar rep verebilmek icin farkli 15 kisiye rep verilmis olmassi gerekiyor

Bu sekilde bu sistemin adil bir sekilde kullanilmasini saglayip ayni anda ucuk rep rakamlarin önüne gecmis olacagiz.

E-DaNa forumuna duyrulur

Saygilarimizla
E-Dana yönetim

Sahneleri bütün olmuş bir tiyatroyuz
Monologlarınız sizin olsun, biz mimik çizmeden izleriz
Mesaja teşekkür eden: (25 Kişi)
гєรรђ๏t (23-05-07), нѕуη (18-06-07), Řσσκΐ₤ (15-06-08), ˜ ΖЄЯDυSђ† ˜ (26-04-07), ℓєαяѕιση (03-07-07), 13. (06-09-07), amorous_nope (08-07-07), CnRaLpEr (12-07-07), delkray (07-07-07), djmust (16-10-07), E-dana Kedisi (11-01-07), ff28 (25-12-06), haSAGO (26-09-06), iηƒєяηαℓ (18-06-07), isofb4126 (31-08-07), Junior_Muftu (09-07-07), Pamuk* (05-06-08), RebeL (31-10-07), roza (18-06-07), sawasuar (26-04-07), troçki (08-07-07), wolf_57 (18-06-07), ~в@ηυя~ (02-06-07), ~Aвsυя∂є~ (10-07-07), şualar (11-07-07)
Eski 29-06-06, 06:44 Çevrimdışı   #2
Yard. Doçent

fersa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.139
Teşekkür etti: 416
RepForum Gücü: 20
Forum Puanı:3017
fersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler biri
Cok tesekkurler. Guzel bir sistem olmus. Cok daha faydali konulari (daha oncekiler de cok guzeldi) ve kisisel calismalari paylasmanin yolunu acacak bu.
Eski 04-07-06, 15:33 Çevrimdışı   #3
Yard. Doçent

rockyn - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.659
Teşekkür etti: 211
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:1426
rockyn üç beş tanıdığı olmuşrockyn üç beş tanıdığı olmuşrockyn üç beş tanıdığı olmuşrockyn üç beş tanıdığı olmuşrockyn üç beş tanıdığı olmuşrockyn üç beş tanıdığı olmuşrockyn üç beş tanıdığı olmuşrockyn üç beş tanıdığı olmuşrockyn üç beş tanıdığı olmuşrockyn üç beş tanıdığı olmuş
teşekkürler bende replerim niye düştü diyodum...

Dünya
Delikanlı
Olsaydı
Yuvarlak
Olmazdı

OGame Oynuyan Varmı?
27.Evren L.O.R.Di ttifakındayım 1:387:10 üye alınacaktır
21.Evren Ogeday İttifakındayım 1:483:9
Eski 06-07-06, 00:16 Çevrimdışı   #4
Yard. Doçent

smartgirl - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.404
Teşekkür etti: 44
Forum Puanı:2497
smartgirl çevresinde seviliyorsmartgirl çevresinde seviliyorsmartgirl çevresinde seviliyorsmartgirl çevresinde seviliyorsmartgirl çevresinde seviliyorsmartgirl çevresinde seviliyorsmartgirl çevresinde seviliyorsmartgirl çevresinde seviliyorsmartgirl çevresinde seviliyorsmartgirl çevresinde seviliyorsmartgirl çevresinde seviliyor
hmm dmek sıkı yönetim ha olsun bilgiler için sağol

SoN UmuT'uMmm...
Eski 06-07-06, 11:47 Çevrimdışı   #5
Cezalı Üye

x_man - ait Avatar
Genel Mesajlar: 194
Teşekkür etti: 0
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:-7
x_man Geçmişinde çok kara leke var
Teşekkürler. Bide Benim şiir Ve Hikayelerimi Okuyan Olsa
Eski 08-07-06, 09:41 Çevrimdışı   #6
Doçent

MeLLoO - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.507
Teşekkür etti: 482
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:4101
MeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biri
böyle daha iyi oldu bence sağolun...

Şu sorunun muhasebesini kendi içinde yap;
Yok olacaksan neden varsın?

Cevap verebiliyorsan yaşa, veremiyorsan intihar için iyi bir sebebin var dostum...

Eşit Olmayanlara Eşit Davranmak En Büyük Adaletsizliktir!!

Xasiorklu Melo
Eski 14-07-06, 12:40 Çevrimdışı   #7
Öğretim üyesi

blackcrown - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.178
Teşekkür etti: 116
Forum Puanı:2205
blackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyor
yani kısaca bu güne değin yaptıklarınızın hiçbir değeri yok diyorsunuz. üç ay sonra başka bir sebep bulup yine replerimizi sıfırlamayacağınızı nereden bileceğiz? ha bu arada henüz hiç okumadığım, tesadüfen karşılaştığım eski ama gerçekten takdire şayan çalışmalar var. bunların ne suçu varda rep veremiyorum onu hiç anlamış değilim. hiç kimse kalkıpta biz burada rep için bulunmuyoruz demesin. repi hepten kaldırın, bakalım ne olacak?

SANIRIM GİTMEK GEREK

BURALAR BİZE GÖRE DEĞİL ARTIK
Eski 14-07-06, 18:18 Çevrimdışı   #8
Yard. Doçent

fersa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.139
Teşekkür etti: 416
RepForum Gücü: 20
Forum Puanı:3017
fersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler biri
benim karsilik beklemeden yapacak cok seyim var bu hayatta. sitenin islerligi ve elit'ligini korumasi (ki bunu cok iyi yapiyor) cok daha onemli benim icin. internet kullaniminin pahali ve zahmetli oldugu bir ulkede, bogucu sicaga ragmen yapilanlar cok anlamli bence.

emegi gecen herkese tesekkurler
Eski 18-07-06, 15:05 Çevrimdışı   #9
Doçent

MeLLoO - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.507
Teşekkür etti: 482
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:4101
MeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biri
aklıma takılan bi şey vardı sordum ama gerek kalmadı buldum cevabını...

Şu sorunun muhasebesini kendi içinde yap;
Yok olacaksan neden varsın?

Cevap verebiliyorsan yaşa, veremiyorsan intihar için iyi bir sebebin var dostum...

Eşit Olmayanlara Eşit Davranmak En Büyük Adaletsizliktir!!

Xasiorklu Melo

Konu MeLLoO tarafından (18-07-06 Saat 16:00 ) de değiştirilmiştir..
Eski 15-08-06, 13:06 Çevrimdışı   #10
Öğretim üyesi

cєℓℓ-∂α - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.168
Teşekkür etti: 46
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:396
cєℓℓ-∂α ara sıra gören oluyorcєℓℓ-∂α ara sıra gören oluyorcєℓℓ-∂α ara sıra gören oluyorcєℓℓ-∂α ara sıra gören oluyor
bnm aklıma hala bişe takılıo....bunu sorduum içn brz kızdılr sanki amma mrk ediorm napem...

sımdı werıln rep ler
rep gucunu mı
'' puanına mı yoksa
'' rep derecesıne mı eklenıo......

yardmcı olrsnz chok sewncm.....

K€ND!MD€N G€R!Y€ K@L@N T€K Ş€Y
[glint]S€N..[/glint]
Eski 15-08-06, 18:58 Çevrimdışı   #11
Rektör
Genel Mesajlar: 6.177
Teşekkür etti: 1.500
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:22315
Çaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
yawww cevap verin arkadaşa ...
çokkk me<<rock>>lıymış
Eski 15-08-06, 21:00 Çevrimdışı   #12
Rektör

Silent Scream - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.269
Teşekkür etti: 876
RepForum Gücü: 45
Forum Puanı:7110
Silent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmış
Alıntı:
mhrc_sld´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bnm aklıma hala bişe takılıo....bunu sorduum içn brz kızdılr sanki amma mrk ediorm napem...
sımdı werıln rep ler
rep gucunu mı
'' puanına mı yoksa
'' rep derecesıne mı eklenıo......
yardmcı olrsnz chok sewncm.....
Rep puanına ekleniyor

rep puanına bağlı olarakta rep gücün artıyo

örnek: 300 rep alınca 1 rep gücü ekleniyo

rep dereceside rep puanına bağlı olarak yükseliyo

yani rep derecesi rep puanının şekillendirilmiş hali gibi bişey

yaaa yeni dikkat ettim, zaten e-dana anlatmış

YÜREĞİMİN SESİNİ İŞİTEBİLMEN İÇİN

http://img265.imageshack.us/img265/9...tscream7jn.gif

YÜREĞİNİN KULAĞI OLMALI

Konu Silent Scream tarafından (15-08-06 Saat 21:07 ) de değiştirilmiştir..
Eski 15-08-06, 21:12 Çevrimdışı   #13
Öğretim üyesi

cєℓℓ-∂α - ait Avatar
cєℓℓ-∂α ara sıra gören oluyorcєℓℓ-∂α ara sıra gören oluyorcєℓℓ-∂α ara sıra gören oluyorcєℓℓ-∂α ara sıra gören oluyor
yıne de çok saol...........

[glint]S€N..[/glint]
Eski 23-08-06, 14:58 Çevrimdışı   #14
Öğretim üyesi
Huzur Pınarı

-Mavi boncuk- - ait Avatar
Genel Mesajlar: 998
Teşekkür etti: 339
RepForum Gücü: 17
Forum Puanı:3985
-Mavi boncuk- Forumda Saygin ve popüler biri-Mavi boncuk- Forumda Saygin ve popüler biri-Mavi boncuk- Forumda Saygin ve popüler biri-Mavi boncuk- Forumda Saygin ve popüler biri-Mavi boncuk- Forumda Saygin ve popüler biri-Mavi boncuk- Forumda Saygin ve popüler biri-Mavi boncuk- Forumda Saygin ve popüler biri-Mavi boncuk- Forumda Saygin ve popüler biri-Mavi boncuk- Forumda Saygin ve popüler biri-Mavi boncuk- Forumda Saygin ve popüler biri-Mavi boncuk- Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
E-Dana´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Eksi repler 2 ile carpilip haneden düsürülecek.
nasıl yani burayı pek anlamadım açıklar mısınız biraz
Eski 23-08-06, 15:06 Çevrimdışı   #15

ares - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.685
Teşekkür etti: 771
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:48968
ares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
Zilan205´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
nasıl yani burayı pek anlamadım açıklar mısınız biraz
+rep olduğu gibi -repte var. Rep verirken karşına iki tane seçenek çıkıyor onaylıyorum ve onaylamıyorum diye. Orda onaylamıyorum u seçince -rep vermiş oluyorsun. Buda senin rep gücüne bağlı olarak ikiyle çarpılık -rep verdiğin arkadaşın rep puanından düşürülüyo...

Eski 23-08-06, 15:16 Çevrimdışı   #16
Öğretim üyesi
Huzur Pınarı

-Mavi boncuk- - ait Avatar
Genel Mesajlar: 998
Teşekkür etti: 339
RepForum Gücü: 17
Forum Puanı:3985
-Mavi boncuk- Forumda Saygin ve popüler biri-Mavi boncuk- Forumda Saygin ve popüler biri-Mavi boncuk- Forumda Saygin ve popüler biri-Mavi boncuk- Forumda Saygin ve popüler biri-Mavi boncuk- Forumda Saygin ve popüler biri-Mavi boncuk- Forumda Saygin ve popüler biri-Mavi boncuk- Forumda Saygin ve popüler biri-Mavi boncuk- Forumda Saygin ve popüler biri-Mavi boncuk- Forumda Saygin ve popüler biri-Mavi boncuk- Forumda Saygin ve popüler biri-Mavi boncuk- Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
electronics´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

+rep olduğu gibi -repte var. Rep verirken karşına iki tane seçenek çıkıyor onaylıyorum ve onaylamıyorum diye. Orda onaylamıyorum u seçince -rep vermiş oluyorsun. Buda senin rep gücüne bağlı olarak ikiyle çarpılık -rep verdiğin arkadaşın rep puanından düşürülüyo...
saol electronicsyardımlarını hiç unutmuycam
Eski 25-08-06, 15:31 Çevrimdışı   #17
Stajyer

cashkulle - ait Avatar
Genel Mesajlar: 46
Teşekkür etti: 0
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:210
cashkulle ara sıra gören oluyorcashkulle ara sıra gören oluyorcashkulle ara sıra gören oluyor
walla bu uygulamanızdan dolayı e-dana 'ya benden bi rep !!!
Eski 25-08-06, 20:24 Çevrimdışı   #18
Öğretim üyesi

cєℓℓ-∂α - ait Avatar
çok karısık bunlar yaw.......

[glint]S€N..[/glint]
Eski 27-08-06, 22:28 Çevrimdışı   #19
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

r@d b@ron - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.010
Teşekkür etti: 213
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:1301
r@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
sana katılıyorum bu kurallar karışık ama gerekli

gittin ve bittin

allah rızası için bi bakın

ve işte en sonunda GK RADYO
Eski 28-10-06, 18:38 Çevrimdışı   #20
Asistan

rizeliali - ait Avatar
Genel Mesajlar: 221
Teşekkür etti: 166
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:572
rizeliali ara sıra gören oluyorrizeliali ara sıra gören oluyorrizeliali ara sıra gören oluyorrizeliali ara sıra gören oluyorrizeliali ara sıra gören oluyorrizeliali ara sıra gören oluyor
uygulama güzel iiii tbr.

Konu Seçenekleri