| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]() | Şimdi öyle bir konu actıgımızı düşünün aman Allahım harika olmus hemen rep vermeliyim diye acılan konunun sağ üst kısmındaki yeşil butonuna tıklamak ve onaylıyorum ikonunu tıklayarak guzel sozler yazıp reputation'a ekleyi tıklamayla son bulan forum gucunun ve asaletinin artması olayına denir aşağıdaki örnege tıklayabilirsiniz denemesi bedava ![]() Haydi Durma Tıkla Dene Ve Gör GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | HeLL's AnGeL (20-05-08), Subay_78 (19-05-08) |
| | #2 |
| Asistan Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 343
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:3480 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Guzel uygulama |
|
| | #3 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 1.433
Forum Gücü: 77 Forum Puanı:23470 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İstediğin rep olsun بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم |
|
| Mesaja teşekkür eden: | DR_GoKiSsS (19-05-08) |
| | #4 | |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.483
Forum Gücü: 56 Forum Puanı:20466 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |
|
| | #5 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.125
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:33844 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
DR_GoKiSsS üyesine tekrar rep verebilmek icin farkli kullanicilara rep vermeniz gerkir. Diyor Elveda derken sana isyanım tüm var olanlara Seni Seviyorum Sen umursamasanda!... ![]() |
|
| | #6 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.602
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:32891 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sanal ortamda güç gösterisi yapmaya yarayan hede (= aslında türkce de boyle bir kelime yoktur.. ingilizcede de yoktur ![]() repetition kelimesinin kısaltılısı olup dilimize rep olarak girmiştir... yine bana gel yine beni sev kucakla... (: |
|
| | #7 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 3.694
Forum Gücü: 52 Forum Puanı:17508 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | benim nadiren de olsa verilen emeğe veya çok beğendiğim bir konuya ödül olarak verdiğim şey (: benim sıkça insanlardan beklediğim sanal ortamda güç gösterisi yapmak için kullandığım şey (: daha çok karizmatik olmak için ve daha çok ilgi toplamak için artırmaya çabaladığım şey. ve bazen ben çabalamadanda olan şey... (: Geçmişten adam hisse kaparmış...Ne masal şey! Beş bin senelik kıssa yarım hisse mi verdi? Tarih'i "tekerrür" diye tarif ediyorlar; Hiç ibret alınsaydı,tekerrür mü ederdi? MEHMET AKİF ERSOY |
|
| | #8 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.656
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:26777 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
foruma her girişimde megalomanca baktığım iki hededen biri... eksi rep vereyimmi haa!!! hiç eksi verirmiyim [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Anti-Komintern ![]() Konu Tuğrul Bey tarafından (20-05-08 Saat 18:01 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #9 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.704
Forum Gücü: 84 Forum Puanı:34682 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | paylaşım yapanların en çok istediği şeylerden biri az çok demeyelim rep vermeden geçmeyelim. rep vermeyenin pcsi bozulsun. upload 2saat rep vermek 1dk.. vs.. ![]() "Uçurum kenarında yıkık bir ülke türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar yıllarca süren savaş, ondan sonra içerde ve dışarda saygı ile tanınan Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet İşte Türk Genel Devrimi" ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| | #10 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.478
Forum Gücü: 186 Forum Puanı:80411 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | DR_GoKiSsS üyesine tekrar rep verebilmek icin farkli kullanicilara rep vermeniz gerkir. Yanarmış yürek böyle, Islak bir yeşil sebebiyle. Kaçarmış insan kendinden... Nereye gittiğini bilmeden! Ağlarmış gizlice, Kurumuş toprağı ıslata ıslata... Severmiş de sevilmezmiş! Yalan da olsa gülermiş, Sebebini bilmeden... (: |
|
| Mesaja teşekkür eden: | DR_GoKiSsS (20-05-08) |
| | #11 |
| Asistan Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 343
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:3480 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | You cannot give reputation to this user. Diyor ![]() Yasağın Bitsin Verecegim Sana Rep Gökhan |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |