Konu Seçenekleri
Eski 19-05-08, 01:04 Çevrimdışı   #1
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.075
Teşekkür etti: 3.183
RepForum Gücü: 216
Forum Puanı:93429
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Heyecanli Rep Vermek

Şimdi öyle bir konu actıgımızı düşünün aman Allahım harika olmus hemen rep vermeliyim diye acılan konunun sağ üst kısmındaki yeşil butonuna tıklamak ve onaylıyorum ikonunu tıklayarak guzel sozler yazıp reputation'a ekleyi tıklamayla son bulan forum gucunun ve asaletinin artması olayına denir aşağıdaki örnege tıklayabilirsiniz denemesi bedava

Haydi Durma Tıkla Dene Ve Gör

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
HeLL's AnGeL (20-05-08), Subay_78 (19-05-08)
Eski 19-05-08, 01:06 Çevrimdışı   #2
Asistan
Kemalistler
Genel Mesajlar: 228
Teşekkür etti: 343
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:3480
Subay_78 Forumda Saygin ve popüler biriSubay_78 Forumda Saygin ve popüler biriSubay_78 Forumda Saygin ve popüler biriSubay_78 Forumda Saygin ve popüler biriSubay_78 Forumda Saygin ve popüler biriSubay_78 Forumda Saygin ve popüler biriSubay_78 Forumda Saygin ve popüler biriSubay_78 Forumda Saygin ve popüler biriSubay_78 Forumda Saygin ve popüler biriSubay_78 Forumda Saygin ve popüler biriSubay_78 Forumda Saygin ve popüler biri
Guzel uygulama
Eski 19-05-08, 01:06 Çevrimdışı   #3
Rektör
Genel Mesajlar: 7.673
Teşekkür etti: 1.433
RepForum Gücü: 77
Forum Puanı:23470
scabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
İstediğin rep olsun

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
Mesaja teşekkür eden:
DR_GoKiSsS (19-05-08)
Eski 19-05-08, 13:16 Çevrimdışı   #4
Profesör
Düşünürler grubu

aLadea - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.601
Teşekkür etti: 1.483
RepForum Gücü: 56
Forum Puanı:20466
aLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
DR_GoKiSsS üyesine tekrar rep verebilmek icin farkli kullanicilara rep vermeniz gerekir.
bu cevabı verdi
Eski 19-05-08, 13:24 Çevrimdışı   #5
Rektör
Kemalistler

ρяєηѕєѕ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.977
Teşekkür etti: 3.125
RepForum Gücü: 94
Forum Puanı:33844
ρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
DR_GoKiSsS üyesine tekrar rep verebilmek icin farkli kullanicilara rep vermeniz gerkir.

Diyor

Elveda derken sana isyanım tüm var olanlara

Seni Seviyorum

Sen umursamasanda!...
Eski 19-05-08, 14:26 Çevrimdışı   #6
Profesör
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 4.135
Teşekkür etti: 1.602
RepForum Gücü: 81
Forum Puanı:32891
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
sanal ortamda güç gösterisi yapmaya yarayan hede (=
aslında türkce de boyle bir kelime yoktur.. ingilizcede de yoktur
repetition kelimesinin kısaltılısı olup dilimize rep olarak girmiştir...

yine bana gel
yine beni sev
kucakla...
(:

Eski 20-05-08, 17:36 Çevrimdışı   #7
Doçent

ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.287
Teşekkür etti: 3.694
RepForum Gücü: 52
Forum Puanı:17508
ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
benim nadiren de olsa verilen emeğe veya çok beğendiğim bir konuya ödül olarak verdiğim şey (:
benim sıkça insanlardan beklediğim sanal ortamda güç gösterisi yapmak için kullandığım şey (:
daha çok karizmatik olmak için ve daha çok ilgi toplamak için artırmaya çabaladığım şey.
ve bazen ben çabalamadanda olan şey... (:

Geçmişten adam hisse kaparmış...Ne masal şey!
Beş bin senelik kıssa yarım hisse mi verdi?
Tarih'i "tekerrür" diye tarif ediyorlar;
Hiç ibret alınsaydı,tekerrür mü ederdi?

MEHMET AKİF ERSOY

Eski 20-05-08, 17:47 Çevrimiçi   #8
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.359
Teşekkür etti: 2.656
RepForum Gücü: 82
Forum Puanı:26777
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
foruma her girişimde megalomanca baktığım iki hededen biri...

eksi rep vereyimmi haa!!!
hiç eksi verirmiyim

[Tuğrul Bey]

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Anti-Komintern

Konu Tuğrul Bey tarafından (20-05-08 Saat 18:01 ) de değiştirilmiştir..
Eski 20-05-08, 17:51 Çevrimdışı   #9
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.852
Teşekkür etti: 2.704
RepForum Gücü: 84
Forum Puanı:34682
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
paylaşım yapanların en çok istediği şeylerden biri az çok demeyelim rep vermeden geçmeyelim.

rep vermeyenin pcsi bozulsun.

upload 2saat rep vermek 1dk.. vs..

"Uçurum kenarında yıkık bir ülke
türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar
yıllarca süren savaş, ondan sonra
içerde ve dışarda saygı ile tanınan
Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet

İşte Türk Genel Devrimi"

ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє..
Eski 20-05-08, 17:52 Çevrimdışı   #10
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.084
Teşekkür etti: 4.478
RepForum Gücü: 186
Forum Puanı:80411
HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
DR_GoKiSsS üyesine tekrar rep verebilmek icin farkli kullanicilara rep vermeniz gerkir.

Yanarmış yürek böyle,
Islak bir yeşil sebebiyle.

Kaçarmış insan kendinden...
Nereye gittiğini bilmeden!

Ağlarmış gizlice,
Kurumuş toprağı ıslata ıslata...

Severmiş de sevilmezmiş!
Yalan da olsa gülermiş,

Sebebini bilmeden... (:
Mesaja teşekkür eden:
DR_GoKiSsS (20-05-08)
Eski 18-09-08, 18:01 Çevrimdışı   #11
Asistan
Kemalistler
Genel Mesajlar: 228
Teşekkür etti: 343
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:3480
Subay_78 Forumda Saygin ve popüler biriSubay_78 Forumda Saygin ve popüler biriSubay_78 Forumda Saygin ve popüler biriSubay_78 Forumda Saygin ve popüler biriSubay_78 Forumda Saygin ve popüler biriSubay_78 Forumda Saygin ve popüler biriSubay_78 Forumda Saygin ve popüler biriSubay_78 Forumda Saygin ve popüler biriSubay_78 Forumda Saygin ve popüler biriSubay_78 Forumda Saygin ve popüler biriSubay_78 Forumda Saygin ve popüler biri
You cannot give reputation to this user. Diyor

Yasağın Bitsin Verecegim Sana Rep Gökhan

Konu Seçenekleri