| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]() | Resim Yarışması kuralları hakkında Hareketli resimler yasak denmis orda .. Yarismalarda hareketli resimlerde kullanilsa daha renkli ve canli olmaz mi diye düsündüm .. Tabiki bu sadece benim düsüncem gerisi yönetime kalmis bisi (: Tesekkürler .. ![]() Sensizliğin Tadı Yok az kaldi .. |
|
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.452
Forum Gücü: 151 Forum Puanı:59252 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Haksiz rekabet olur hareketli resimler olursa Iyi Kotu herkes bi resme yazi ekleyebiliyor ama resme hareket getirmek baya bi ugras verici ve zorluk derecesi yuksek ((:
|
|
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 5.356
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:69667 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Var olan birsey nasil "olur" oluyor Huso Bence sitenin agirlasmamasi icin böyle bir kural konmus. Normal resimler bile zar zor aciliyor bazi kisilerde, bide hareketli olacaksa kb bakimindan daha yüksek olacak. Ozaman hic acilmaz konular. Tabi ozaman 300 X 300 gibi bir takim sinirlamalar konup hareketli resimler icinde bir yarisma düzenlene bilir ama bilmiyorum. Yönetim pek ugramiyor bu aralar galiba uzun zamandir yorum yazmadiklarina göre "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Snorland (05-02-08) |
| | #4 | |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.324
Forum Gücü: 434 Forum Puanı:181403 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Benzer bir başka bir öneride hız gerekçesiyle onaylanmamıştı. http://www.zamansiz.com/resim-yarismasi-t182512.html Alıntı:
![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum | |
|
| | #5 | |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.452
Forum Gücü: 151 Forum Puanı:59252 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ben hareketli resimler haksiz rekabete yol acar dedim ( ayni sozu degisik bi sekilde deyimde anla bari )ha ben her turlu hareketli resime karsiyim ((:
| |
|
| | #6 | |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 5.356
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:69667 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
"Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - | |
|
| | #7 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 20
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:97 ![]() |
Hareketli resimlerin yarışması için önce bu çalışmaların Sesler ve Renkler bölümünde ki ağırlığının hissedilmesi gerekiyr sanıyorum. Örneklerin ve Çalışma Sahibi Kimselerin Çeşitliliği bir yarışma doğuracaktır sanıyorum. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |