Konu Seçenekleri
Eski 01-02-08, 00:28 Çevrimdışı   #1
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

GamzeL.im - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.059
Teşekkür etti: 952
RepForum Gücü: 33
Forum Puanı:13686
GamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Resim Yarışması kuralları hakkında

Hareketli resimler yasak denmis orda ..

Yarismalarda hareketli resimlerde kullanilsa daha renkli ve canli olmaz mi diye düsündüm .. Tabiki bu sadece benim düsüncem gerisi yönetime kalmis bisi (:

Tesekkürler ..

Sensizliğin Tadı Yok

az kaldi ..
Eski 05-02-08, 09:06 Çevrimdışı   #2
Rektör

нѕуη - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.417
Teşekkür etti: 5.452
RepForum Gücü: 151
Forum Puanı:59252
нѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Haksiz rekabet olur hareketli resimler olursa

Iyi Kotu herkes bi resme yazi ekleyebiliyor ama resme hareket getirmek baya bi ugras verici ve zorluk derecesi yuksek ((:

gαℓαтαѕαяαу
Eski 05-02-08, 17:52 Çevrimdışı   #3
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.012
Teşekkür etti: 5.356
RepForum Gücü: 173
Forum Puanı:69667
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Var olan birsey nasil "olur" oluyor Huso

Bence sitenin agirlasmamasi icin böyle bir kural konmus. Normal resimler bile zar zor aciliyor bazi kisilerde, bide hareketli olacaksa kb bakimindan daha yüksek olacak. Ozaman hic acilmaz konular.

Tabi ozaman 300 X 300 gibi bir takim sinirlamalar konup hareketli resimler icinde bir yarisma düzenlene bilir ama bilmiyorum.

Yönetim pek ugramiyor bu aralar galiba uzun zamandir yorum yazmadiklarina göre

"Her gün bir yerden göçmek ne iyi,
Her gün bir yere konmak ne güzel
Bulanmadan, donmadan akmak ne hos,
Dünle beraber gitti cancagizim;
Ne kadar söz varsa düne ait,
Simdi yeni seyler söylemek lazim."

- Mevlana -
Mesaja teşekkür eden:
Snorland (05-02-08)
Eski 05-02-08, 18:04 Çevrimiçi   #4
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 19.952
Teşekkür etti: 15.324
RepForum Gücü: 434
Forum Puanı:181403
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Benzer bir başka bir öneride hız gerekçesiyle onaylanmamıştı.

http://www.zamansiz.com/resim-yarismasi-t182512.html

Alıntı:
Secret´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Her hafta genelde 10 resim katılıyor yarışmaya , boyutları da 600*600 ile sınırlı olup genellikle bu rakama yakın resimler oluyor , hem resimlerin açılması hem de madia player eklentisinin yüklenmesi sayfada kasmaya sebep olabilir.
İstediğiniz basit , biz bunu uygulayabiliriz ama kasma sorunu nedeniyle her üyemiz istemeyebilir diye düşünüyorum .
Buraya ek olarak hareketli resimlerin boyutlarındaki büyüklüğü katarsak aynı sorun oluşacaktır

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Eski 06-02-08, 00:00 Çevrimdışı   #5
Rektör

нѕуη - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.417
Teşekkür etti: 5.452
RepForum Gücü: 151
Forum Puanı:59252
нѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
Virane´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Var olan birsey nasil "olur" oluyor Huso

Bence sitenin agirlasmamasi icin böyle bir kural konmus. Normal resimler bile zar zor aciliyor bazi kisilerde, bide hareketli olacaksa kb bakimindan daha yüksek olacak. Ozaman hic acilmaz konular.

Tabi ozaman 300 X 300 gibi bir takim sinirlamalar konup hareketli resimler icinde bir yarisma düzenlene bilir ama bilmiyorum.

Yönetim pek ugramiyor bu aralar galiba uzun zamandir yorum yazmadiklarina göre
galiba uyku sersemi bi halde okudun sen yazimi

ben hareketli resimler haksiz rekabete yol acar dedim ( ayni sozu degisik bi sekilde deyimde anla bari )

ha ben her turlu hareketli resime karsiyim ((:

gαℓαтαѕαяαу
Eski 06-02-08, 08:18 Çevrimdışı   #6
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.012
Teşekkür etti: 5.356
RepForum Gücü: 173
Forum Puanı:69667
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
кα¢нα´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben hareketli resimler haksiz rekabete yol acar dedim ( ayni sozu degisik bi sekilde deyimde anla bari )
Ben dogru anladim sen anlamadin ne demek istedigimi

"Her gün bir yerden göçmek ne iyi,
Her gün bir yere konmak ne güzel
Bulanmadan, donmadan akmak ne hos,
Dünle beraber gitti cancagizim;
Ne kadar söz varsa düne ait,
Simdi yeni seyler söylemek lazim."

- Mevlana -
Eski 08-02-08, 11:39 Çevrimdışı   #7
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 49
Teşekkür etti: 20
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:97
Şener ara sıra gören oluyor
Hareketli resimlerin yarışması için önce bu çalışmaların Sesler ve Renkler bölümünde ki ağırlığının hissedilmesi gerekiyr sanıyorum.

Örneklerin ve Çalışma Sahibi Kimselerin Çeşitliliği bir yarışma doğuracaktır sanıyorum.

Konu Seçenekleri