| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]() | Resim yarismasi
Acaba diyorum sarki yarismasinda. Resimlere oy atacagimiz yerde konun basina media player eklense nasil olur ? Yani hem müzigi dinler kisi hem resme bakar, uyumu daha kolay yakalar gibisinden. "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
| | #2 |
| Şair Üye Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.981
Forum Gücü: 215 Forum Puanı:86329 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Güsel Fikir =) Aslında Yapılabılecek Bı Olay Dedıgın Ama Arabellek Yuklenmesınde Beklemek Gerekıcek =) ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! |
|
| | #3 |
| Şarkıların Ressamı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 5.207
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:173722 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Her hafta genelde 10 resim katılıyor yarışmaya , boyutları da 600*600 ile sınırlı olup genellikle bu rakama yakın resimler oluyor , hem resimlerin açılması hem de madia player eklentisinin yüklenmesi sayfada kasmaya sebep olabilir. İstediğiniz basit , biz bunu uygulayabiliriz ama kasma sorunu nedeniyle her üyemiz istemeyebilir diye düşünüyorum . ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: (6 Kişi) | 13. (04-01-08), Opeth (04-01-08), Snorland (05-02-08), storm_fatih (04-01-08), Virane (04-01-08), ~sebofan_memo~ (04-01-08) |
| | #4 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 679
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:10729 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | güzel fikirmiş... ama yöneticimizin fikrine katılıyorum... kasmaya sebep olabilir... zaten TR de net herzaman iyi olmuyo... zırt pırt kopuk duruyo... ![]() sorma neden, niçin? herşey yalnızlıktan yalnızlık ömür boyu! |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |