| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Grup Lideri Huzur Pınarı ![]() | Resimde kaç tane çöp adam var ? ![]() ![]() ![]() Solmadan avuçlarıma düş Sokul yüreğime Gülüşünle ısınsın bedenim Ve Dudaklarımda acıyan yara öpüşlerinde can bulsun /..Öp Beni ve Öyle Kal Bende../ |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #2 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.035
Forum Gücü: 195 Forum Puanı:86933 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | cok Biz üç kişiyiz; Ben, Keyfim ve Kâhyası.. E bıktım artık fahişe gönüllerden ! |
|
| | #3 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.459
Forum Gücü: 96 Forum Puanı:43571 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Karinca gibi bunlar . . . . . ![]() ..rüzgara inat.. ve ..'.Y A Ş A M A K. ' |
|
| | #4 |
| Grup Lideri Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 4.139
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:32082 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bulana rep vericem ... ![]() Solmadan avuçlarıma düş Sokul yüreğime Gülüşünle ısınsın bedenim Ve Dudaklarımda acıyan yara öpüşlerinde can bulsun /..Öp Beni ve Öyle Kal Bende../ |
|
| | #5 |
Forum Gücü: 195 Forum Puanı:86933 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya tam saymaya basliyorum kayip gidiolar Biz üç kişiyiz; Ben, Keyfim ve Kâhyası.. E bıktım artık fahişe gönüllerden ! |
|
| | #6 |
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:32082 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kayıp_Şair gibi mi ... ![]() ya ben resmini cektim 184 tane var.daha fazlada cıkabilir.uykulu halimle saydım cünkü. ![]() Solmadan avuçlarıma düş Sokul yüreğime Gülüşünle ısınsın bedenim Ve Dudaklarımda acıyan yara öpüşlerinde can bulsun /..Öp Beni ve Öyle Kal Bende../ |
|
| | #7 |
Forum Gücü: 195 Forum Puanı:86933 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | benden sana rep..borcum olsun Biz üç kişiyiz; Ben, Keyfim ve Kâhyası.. E bıktım artık fahişe gönüllerden ! |
|
| | #8 |
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:32082 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Solmadan avuçlarıma düş Sokul yüreğime Gülüşünle ısınsın bedenim Ve Dudaklarımda acıyan yara öpüşlerinde can bulsun /..Öp Beni ve Öyle Kal Bende../ |
|
| | #9 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 77
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
150
|
|
| | #10 |
| Dekan Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.200
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:26261 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() gözLerim gama$tı ![]() "çalınmış şiirlerim gibisin isyanlarım bitmedi hala... " ![]() |
|
| | #11 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.464
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:14511 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | her karede 3 tane var gerisinide sen söyle |
|
| | #12 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 66
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:1273 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #13 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 66
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:1273 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lan ne kacıyosunuz yemiyoz bea ![]() |
|
| | #14 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 431
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yüz çünkü gidip geri geliyorlar 100 tane tam
Umudun adı Güneşin koşucusuydular Ateş içtiler İnsanlığın yolcusuydular ''İnsanlar başaklara benzerler. İçleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler. '' |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |