Konu Seçenekleri
Eski 06-09-07, 00:12 Çevrimiçi   #1
And

And - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.122
Teşekkür etti: 4.902
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:93865
And tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Resimde sizce kaç adet at kafası var ?

Eski 06-09-07, 00:13 Çevrimdışı   #2
Profesör
Düşünürler grubu

иỉℓαу - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.764
Teşekkür etti: 1.528
RepForum Gücü: 82
Forum Puanı:32840
иỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
20

.

.

Kurtar beni,kutsar qbi . .

Kimler kırdı seni,yok et hepsini (!) ((:
Mesaja teşekkür eden:
And (09-09-07)
Eski 06-09-07, 00:15 Çevrimdışı   #3

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.663
Teşekkür etti: 5.173
RepForum Gücü: 250
Forum Puanı:92873
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
kıçları gözken atların kafaları dahil mi

"...
yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel
ansızın o sokak köşesinden
biraz suçlu,
biraz dağınık gel yeter
ister bir ömür geçsin
istersen dursun dünya
istersen dönsün hızla
farketmez son kez olsun gel yeter
..."
Sahte!
Eski 06-09-07, 00:17 Çevrimiçi   #4
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.090
Teşekkür etti: 15.490
RepForum Gücü: 443
Forum Puanı:185961
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Bende 20 saydım

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Eski 06-09-07, 09:04 Çevrimdışı   #5
Stajyer

sabri_kutlay - ait Avatar
Genel Mesajlar: 58
Teşekkür etti: 3
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1
sabri_kutlay Herkese mesafeli
Ruhsal Durumum:
20 tane
Eski 06-09-07, 09:23 Çevrimdışı   #6
Yard. Doçent

dainty - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.503
Teşekkür etti: 807
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:2835
dainty çevresinde seviliyordainty çevresinde seviliyordainty çevresinde seviliyordainty çevresinde seviliyordainty çevresinde seviliyordainty çevresinde seviliyordainty çevresinde seviliyordainty çevresinde seviliyordainty çevresinde seviliyordainty çevresinde seviliyordainty çevresinde seviliyor
20 tane
Eski 06-09-07, 10:56 Çevrimdışı   #7
Yard. Doçent
Huzur Pınarı

~~abd~~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.393
Teşekkür etti: 1.238
RepForum Gücü: 18
Forum Puanı:4698
~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri
ben 23 saydım

Bacımın örtüsü takılmış namerdin gözüne, Acırım tükürüğüme billahi tükürsem yüzüne. M. AKİF ERSOY:
*İnsanların yaptığı sahte paralar kadar,paraların yaptığı sahte insanlar da vardır.
Eski 06-09-07, 11:00 Çevrimdışı   #8
Yard. Doçent

djmust - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.814
Teşekkür etti: 879
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:5891
djmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
24

Nargilenin dumanına benzer hayallerim Sadece beni zehirler ve uçup gider...
Eski 06-09-07, 11:00 Çevrimdışı   #9
Doçent
Huzur Pınarı

Sk8er Boi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.637
Teşekkür etti: 1.081
RepForum Gücü: 36
Forum Puanı:11314
Sk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
20 tane olması lazım

...
Eski 06-09-07, 11:04 Çevrimdışı   #10
Öğretim üyesi
Müzik grubu

RapBoys - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.010
Teşekkür etti: 887
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:7464
RapBoys yememiş içmemiş konu açmışRapBoys yememiş içmemiş konu açmışRapBoys yememiş içmemiş konu açmışRapBoys yememiş içmemiş konu açmışRapBoys yememiş içmemiş konu açmışRapBoys yememiş içmemiş konu açmışRapBoys yememiş içmemiş konu açmışRapBoys yememiş içmemiş konu açmışRapBoys yememiş içmemiş konu açmışRapBoys yememiş içmemiş konu açmışRapBoys yememiş içmemiş konu açmış
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
20

ARAMASIN O GÖZLER
O ŞİMDİ ASKER ÇıLGıN ŞöFöR
87/3
Eski 09-09-07, 23:24 Çevrimiçi   #11
And

And - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.122
Teşekkür etti: 4.902
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:93865
And tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
иỉℓαу´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
20
İlk doğru cevap buradan geliyor Bravo +
Mesaja teşekkür eden:
иỉℓαу (09-09-07)
Eski 09-09-07, 23:29 Çevrimdışı   #12
Profesör
Düşünürler grubu

иỉℓαу - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.764
Teşekkür etti: 1.528
RepForum Gücü: 82
Forum Puanı:32840
иỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
ayy çok teşekkür ederimDuyguLandımm

.

.

Kurtar beni,kutsar qbi . .

Kimler kırdı seni,yok et hepsini (!) ((:
Eski 10-09-07, 16:29 Çevrimdışı   #13
Stajyer

honey in pink - ait Avatar
Genel Mesajlar: 39
Teşekkür etti: 33
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:32
honey in pink Herkese mesafeli
ben 37 saydim ama... yanlis olabilir yani tam emin deyilim!!

Konu Seçenekleri