| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Resimdeki Gizli Bayanı bulabilir misiniz? ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #3 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 737
Forum Gücü: 35 Forum Puanı:8069 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gördümm |
|
| | #4 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 3.694
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:17400 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evet bende gördüm. (: Geçmişten adam hisse kaparmış...Ne masal şey! Beş bin senelik kıssa yarım hisse mi verdi? Tarih'i "tekerrür" diye tarif ediyorlar; Hiç ibret alınsaydı,tekerrür mü ederdi? MEHMET AKİF ERSOY |
|
| | #5 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.212
Forum Gücü: 223 Forum Puanı:90600 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Baş aşağı kocaman bir kafa... |
|
| | #6 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.490
Forum Gücü: 443 Forum Puanı:185853 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende her zaman ki gibi gözünüze sokayım ![]() ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| Mesaja teşekkür eden: | selgi (07-08-08) |
| | #7 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 66
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:1273 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben ters bakmadan anladım
|
|
| | #8 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 47
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:283 ![]() ![]() ![]() |
tersten bakınca cok belli oluyo |
|
| | #9 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 66
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:1273 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kim kim kim bu da şey oluo bir fatih ürek misali hihohoha
|
|
| | #10 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.673
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:13351 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gözüküyor Yazamam derim yazarım Ben acı ile doğdum Olsun yinede yaşarım Hayat buya Dolunca vadem Çeker giderim srknakr |
|
| | #11 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.378
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:37265 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kör oldum nayır nolamaz ...aynı yollardan geçtim... ...farklı sehpalarda idam edildim... |
|
| | #12 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.463
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:11153 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
buLdummmmm \,\,/,/, \\ - - // (--O-O--) ----------oOOo-(_)-oOOo---------- Kendilerini bitmez cümle sananlara ufacık bir nokta. |
|
| | #13 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.429
Forum Gücü: 55 Forum Puanı:20979 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bendeee ikinci resimde cok belli oluyo . . . beni bir ben bilirim birde beni yaradan bana bir ben gerek birde beni anlayan |
|
| | #14 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 451
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:5997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bnde gördüm ![]() ![]() ![]() KayBoLsam... hiÇ oLsam... yada hiÇ oLmasam_? |
|
| | #15 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 54
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:144 ![]() ![]() ![]() |
bnde gördm xD
eCZa deposu oLdu mide kronik aşık sistematiZe iÇimi kemirdi miCky Fare ________________________________ |
|
| | #16 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 264
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:2578 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gördümm gördümmmmm Kimbilir Belki Ben Sendeydim Benden Habersiz... Fırtınada Yolunu Şaşırmış Bir Kar Tanesi Gibi Hangi Dalın Başın Konacaktım Kimbilir... Bilmiyorum Bulabilirmiydim Belkide İmkansızdı... Ama Biliyorum BEN SANA GİDİYORUM... ![]() |
|
| | #17 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 178
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:1081 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ters bakmadan once nerde bu kadin diye ariodum .. ters hemen gozukuyo |
|
| | #18 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 431
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
resmi ters çevirdim buldum 1 saniyede
Umudun adı Güneşin koşucusuydular Ateş içtiler İnsanlığın yolcusuydular ''İnsanlar başaklara benzerler. İçleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler. '' |
|
| | #19 |
| Stajyer Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 111
Forum Gücü: 1 Forum Puanı:433 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende bende resmi ters çevirip ancak öle bulabildim :.:.:.:Hêr sey RênkLî øLSâdâ "KARANLIK" tâ nê qørêßîLîrSîn'ky?.:.:.:... |
|
| | #20 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.463
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:11153 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende monutoru ters cevirip gordum \,\,/,/, \\ - - // (--O-O--) ----------oOOo-(_)-oOOo---------- Kendilerini bitmez cümle sananlara ufacık bir nokta. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |