Konu Seçenekleri
Eski 18-03-08, 00:22 Çevrimiçi   #1
And

And - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.122
Teşekkür etti: 4.902
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:93865
And tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Resimdeki Gizli Bayanı bulabilir misiniz?

Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî (20-03-08), CnRaLpEr (20-03-08), hayalim8823 (20-03-08)
Eski 20-03-08, 16:41 Çevrimdışı   #2
Stajyer

hayalim8823 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 38
Teşekkür etti: 30
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:7
hayalim8823 Herkese mesafeli
resime tersten bakınca gözüküyo..güzel paylaşım ..saolasın
Mesaja teşekkür eden:
And (20-03-08)
Eski 20-03-08, 16:46 Çevrimdışı   #3
Dekan
Düşünürler grubu

HeLBoY - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.715
Teşekkür etti: 737
RepForum Gücü: 35
Forum Puanı:8069
HeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
gördümm
Eski 20-03-08, 16:51 Çevrimdışı   #4
Doçent

ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.287
Teşekkür etti: 3.694
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:17400
ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
evet bende gördüm. (:

Geçmişten adam hisse kaparmış...Ne masal şey!
Beş bin senelik kıssa yarım hisse mi verdi?
Tarih'i "tekerrür" diye tarif ediyorlar;
Hiç ibret alınsaydı,tekerrür mü ederdi?

MEHMET AKİF ERSOY

Eski 20-03-08, 16:54 Çevrimiçi   #5
Rektör

CnRaLpEr - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.304
Teşekkür etti: 15.212
RepForum Gücü: 223
Forum Puanı:90600
CnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Baş aşağı kocaman bir kafa...
Eski 20-03-08, 16:58 Çevrimiçi   #6
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.090
Teşekkür etti: 15.490
RepForum Gücü: 443
Forum Puanı:185853
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Bende her zaman ki gibi gözünüze sokayım

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Mesaja teşekkür eden:
selgi (07-08-08)
Eski 25-03-08, 16:49 Çevrimiçi   #7
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

forum_hastasi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 575
Teşekkür etti: 66
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:1273
forum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
ben ters bakmadan anladım
Eski 25-03-08, 20:46 Çevrimdışı   #8
Asistan

mazkara - ait Avatar
Genel Mesajlar: 208
Teşekkür etti: 47
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:283
mazkara ara sıra gören oluyormazkara ara sıra gören oluyormazkara ara sıra gören oluyor
tersten bakınca cok belli oluyo

Eski 30-03-08, 23:34 Çevrimiçi   #9
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

forum_hastasi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 575
Teşekkür etti: 66
Forum Puanı:1273
forum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
kim kim kim bu da şey oluo bir fatih ürek misali hihohoha
Eski 30-03-08, 23:37 Çevrimdışı   #10
Dekan

srknakr - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.601
Teşekkür etti: 1.673
RepForum Gücü: 47
Forum Puanı:13351
srknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
gözüküyor

Yazamam derim yazarım
Ben acı ile doğdum
Olsun yinede yaşarım
Hayat buya
Dolunca vadem
Çeker giderim

srknakr
Eski 30-03-08, 23:42 Çevrimdışı   #11
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

RüyaM - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.727
Teşekkür etti: 2.378
RepForum Gücü: 81
Forum Puanı:37265
RüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
kör oldum nayır nolamaz

...aynı yollardan geçtim...
...farklı sehpalarda idam edildim...

Eski 10-06-08, 02:58 Çevrimdışı   #12
Doçent
Huzur Pınarı

poor_youth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.282
Teşekkür etti: 1.463
RepForum Gücü: 34
Forum Puanı:11153
poor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
buLdummmmm

\,\,/,/,
\\ - - //
(--O-O--)
----------oOOo-(_)-oOOo----------
Kendilerini bitmez cümle sananlara ufacık bir nokta.
Eski 10-06-08, 03:17 Çevrimdışı   #13
Doçent
Düşünürler grubu

biTsEdE_giTsEk - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.327
Teşekkür etti: 1.429
RepForum Gücü: 55
Forum Puanı:20979
biTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
bendeee ikinci resimde cok belli oluyo

.
.
.

beni bir ben bilirim birde beni yaradan
bana bir ben gerek birde beni anlayan
Eski 10-06-08, 10:54 Çevrimdışı   #14
Yard. Doçent

$.<3.M.!.N - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.582
Teşekkür etti: 451
RepForum Gücü: 18
Forum Puanı:5997
$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
bnde gördüm

KayBoLsam...

hiÇ oLsam...

yada

hiÇ oLmasam_?
Eski 15-06-08, 13:56 Çevrimdışı   #15
Stajyer

TuğÇeexX - ait Avatar
Genel Mesajlar: 104
Teşekkür etti: 54
RepForum Gücü: 2
Forum Puanı:144
TuğÇeexX ara sıra gören oluyorTuğÇeexX ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
bnde gördm xD

eCZa deposu oLdu mide

kronik aşık sistematiZe

iÇimi kemirdi miCky Fare

Eski 15-06-08, 15:53 Çevrimdışı   #16
Yard. Doçent

ayshula - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.590
Teşekkür etti: 264
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:2578
ayshula çevresinde seviliyorayshula çevresinde seviliyorayshula çevresinde seviliyorayshula çevresinde seviliyorayshula çevresinde seviliyorayshula çevresinde seviliyorayshula çevresinde seviliyorayshula çevresinde seviliyorayshula çevresinde seviliyorayshula çevresinde seviliyorayshula çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
gördümm gördümmmmm

Kimbilir Belki Ben Sendeydim Benden Habersiz...
Fırtınada Yolunu Şaşırmış Bir Kar Tanesi Gibi Hangi Dalın Başın Konacaktım Kimbilir...
Bilmiyorum Bulabilirmiydim Belkide İmkansızdı...
Ama Biliyorum BEN SANA GİDİYORUM...
Eski 15-06-08, 16:23 Çevrimdışı   #17
Asistan

Cilek* - ait Avatar
Genel Mesajlar: 395
Teşekkür etti: 178
Forum Puanı:1081
Cilek* üç beş tanıdığı olmuşCilek* üç beş tanıdığı olmuşCilek* üç beş tanıdığı olmuşCilek* üç beş tanıdığı olmuşCilek* üç beş tanıdığı olmuşCilek* üç beş tanıdığı olmuşCilek* üç beş tanıdığı olmuşCilek* üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
ters bakmadan once nerde bu kadin diye ariodum .. ters hemen gozukuyo

Senin hava attigin yerde, Benim rüzgarim eser..
Eski 20-06-08, 18:00 Çevrimdışı   #18
Asistan

filamingo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 261
Teşekkür etti: 431
RepForum Gücü: 3
Forum Puanı:755
filamingo ara sıra gören oluyorfilamingo ara sıra gören oluyorfilamingo ara sıra gören oluyorfilamingo ara sıra gören oluyorfilamingo ara sıra gören oluyorfilamingo ara sıra gören oluyorfilamingo ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
resmi ters çevirdim buldum 1 saniyede

Umudun adı
Güneşin koşucusuydular
Ateş içtiler
İnsanlığın yolcusuydular

''İnsanlar başaklara benzerler. İçleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler. ''
Eski 07-08-08, 17:52 Çevrimdışı   #19
Stajyer
Huzur Pınarı

selgi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 93
Teşekkür etti: 111
RepForum Gücü: 1
Forum Puanı:433
selgi ara sıra gören oluyorselgi ara sıra gören oluyorselgi ara sıra gören oluyorselgi ara sıra gören oluyorselgi ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
bende bende resmi ters çevirip ancak öle bulabildim

HayaLLer GerçekLeriN YarıSıymı$..SeNde Yarı Yarıya BeNimSin .!.

:.:.:.:Hêr sey RênkLî øLSâdâ "KARANLIK" tâ nê qørêßîLîrSîn'ky?.:.:.:...
Eski 07-08-08, 17:57 Çevrimdışı   #20
Doçent
Huzur Pınarı

poor_youth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.282
Teşekkür etti: 1.463
RepForum Gücü: 34
Forum Puanı:11153
poor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
bende monutoru ters cevirip gordum

\,\,/,/,
\\ - - //
(--O-O--)
----------oOOo-(_)-oOOo----------
Kendilerini bitmez cümle sananlara ufacık bir nokta.

Konu Seçenekleri