| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| | #2 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 256
Forum Gücü: 35 Forum Puanı:12712 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nabıoz bunlarda şaşı bakıp şaşırıyormuyuz _?
Jandarma Ulaştırma Er Eğitim Tabur Komutanlığı Söğüt Bilecik ŞAFAK:460 11 ARALIK GECESİ VEDAMDIR SİZLERE ![]() |
|
| | #3 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 821
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:10741 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
başlık süper yalnız ![]() resimdeki resim ''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)'' keşke hep 8 yaşında kalsak.. |
|
| | #4 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 259
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:2616 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bazılarında belirgin ama diğerlerinde de görebilmek için gözleri yormaya değmez (: Bir Girdap Gibi Bir Girdap Gib Bir Girdap Gi Bir Girdap G Bir Girdap Bir Girda Bir Gird Bir Gir Bir Gi Bir G Bir Bi B . |
|
| | #5 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.469
Forum Gücü: 74 Forum Puanı:22587 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | illuzyon konusunda olsaymış daha mı iyi olurmuş |
|
| | #6 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.232
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:10055 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ılk resımde kalp var ıkıncısınde galıba kus (kartal) ucte gul dorttede papatya olabılır "Sistemden beslenenler sistemi değiştiremezler." guzel goren guzel dusunur,guzel dusunen hayatından lezzet alır. BSN |
|
| | #7 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 55
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:707 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yorumlar için sağolun arkadaşlar nereye açılacağını bilemediğim için buraya açtım forumda yeniyim daha ondandır kusurumabakmayın artık eğer taşıma gibi bi şansımız varsa taşınsın |
|
| | #8 |
![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.173
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18444 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ayy bunlara bayılırdım ben halada bayılıyorum teşekkürler ![]() |
|
| | #9 |
| Dekan Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 4.123
Forum Gücü: 58 Forum Puanı:18004 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
biras daha dikkatli baksam zaten oruç başıma wurmuş tamamen tansionum falan düşer herhalde "bir merdiwen dayadım göğe bulutlara tırmandım yıldızlar koydum cebime tek tabancayımmmm" |
|
| | #10 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.492
Forum Gücü: 52 Forum Puanı:19375 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ee anlat bakalım neler gordun Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
|
| | #11 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.405
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:2939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ramazandan sonra bakarım HAYAT BUYSA USTU KALSIN... |
|
| | #12 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 15
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:569 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
insanın gözlerini bozar bunlar yaa paylaşım için teşekkürler...
|
|
| | #13 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.173
Forum Gücü: 250 Forum Puanı:92873 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hiçbişi göremedim ya :S "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! |
|
| | #14 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.035
Forum Gücü: 195 Forum Puanı:86933 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | he iyi bari, tek kör ben degilim ![]() yoksa bize 'kral ciplak' numarasimi yapiyorsunuz ![]() Biz üç kişiyiz; Ben, Keyfim ve Kâhyası.. E bıktım artık fahişe gönüllerden ! |
|
| | #15 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.451
Forum Gücü: 121 Forum Puanı:48844 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok hos resimler ![]() Göremeyenlere de gören kör diyebilirmiyiz ![]() Sen Hic Ay Isiginda Seytanla Raks Ettin Mi? Organize isler..... Bunlar.. |
|
| | #16 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 55
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:707 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yorumlar için sağolun arkadaşlar |
|
| | #17 |
| Grup Lideri Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.123
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:8922 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hic bisey göremiyorumm gör oldum sanirsamm ![]() ---جديد نانسي عجرم بتفكر في ايه--- FiGÜRANLAR... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |