Konu Seçenekleri
Eski 04-09-08, 10:57 Çevrimdışı   #1
Öğretim üyesi

SeMPaTi-GiRL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 566
Teşekkür etti: 55
RepForum Gücü: 3
Forum Puanı:707
SeMPaTi-GiRL ara sıra gören oluyorSeMPaTi-GiRL ara sıra gören oluyorSeMPaTi-GiRL ara sıra gören oluyorSeMPaTi-GiRL ara sıra gören oluyorSeMPaTi-GiRL ara sıra gören oluyorSeMPaTi-GiRL ara sıra gören oluyorSeMPaTi-GiRL ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
Heyecanli Resimlerdeki gizli resimleri görebilecekmisiniz?(3 boyutlu)

Eski 04-09-08, 15:04 Çevrimiçi   #2
Doçent
Düşünürler grubu

charisma_06 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.599
Teşekkür etti: 256
RepForum Gücü: 35
Forum Puanı:12712
charisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
nabıoz bunlarda şaşı bakıp şaşırıyormuyuz _?

Jandarma Ulaştırma Er Eğitim Tabur Komutanlığı Söğüt Bilecik

ŞAFAK:460

11 ARALIK GECESİ VEDAMDIR SİZLERE

Eski 04-09-08, 15:18 Çevrimdışı   #3
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

_ŞizofreN_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.639
Teşekkür etti: 821
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:10741
_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
başlık süper yalnız
resimdeki resim

''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)''

keşke hep 8 yaşında kalsak..
Eski 04-09-08, 15:22 Çevrimdışı   #4
Öğretim üyesi
Kemalistler

DiRENiŞ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 868
Teşekkür etti: 259
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:2616
DiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyor
Bazılarında belirgin ama diğerlerinde de görebilmek için gözleri yormaya değmez (:

Bir Girdap Gibi
Bir Girdap Gib
Bir Girdap Gi
Bir Girdap G
Bir Girdap
Bir Girda
Bir Gird
Bir Gir
Bir Gi
Bir G
Bir
Bi
B
.
Eski 04-09-08, 15:34 Çevrimdışı   #5
Rektör
Genç Kuvvet

Esrarengizz - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.447
Teşekkür etti: 1.469
RepForum Gücü: 74
Forum Puanı:22587
Esrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
illuzyon konusunda olsaymış daha mı iyi olurmuş
Eski 04-09-08, 15:37 Çevrimdışı   #6
Doçent
Huzur Pınarı

agulasor - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.604
Teşekkür etti: 1.232
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:10055
agulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmış
ılk resımde kalp var ıkıncısınde galıba kus (kartal)
ucte gul dorttede papatya olabılır

"Sistemden beslenenler sistemi değiştiremezler."

guzel goren guzel dusunur,guzel dusunen hayatından lezzet alır. BSN
Eski 04-09-08, 15:41 Çevrimdışı   #7
Öğretim üyesi

SeMPaTi-GiRL ara sıra gören oluyorSeMPaTi-GiRL ara sıra gören oluyorSeMPaTi-GiRL ara sıra gören oluyorSeMPaTi-GiRL ara sıra gören oluyorSeMPaTi-GiRL ara sıra gören oluyorSeMPaTi-GiRL ara sıra gören oluyorSeMPaTi-GiRL ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
yorumlar için sağolun arkadaşlar nereye açılacağını bilemediğim için buraya açtım forumda yeniyim daha ondandır kusurumabakmayın artık eğer taşıma gibi bi şansımız varsa taşınsın
Eski 04-09-08, 16:57 Çevrimdışı   #8

Bölümünde uzman

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.561
Teşekkür etti: 4.173
RepForum Gücü: 68
Forum Puanı:18444
ℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ayy bunlara bayılırdım ben halada bayılıyorum teşekkürler

Eski 04-09-08, 17:00 Çevrimdışı   #9
Dekan
Figüranlar

alaskalı_eren - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.926
Teşekkür etti: 4.123
RepForum Gücü: 58
Forum Puanı:18004
alaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
biras daha dikkatli baksam zaten oruç başıma wurmuş tamamen tansionum falan düşer herhalde

"bir merdiwen dayadım göğe
bulutlara tırmandım
yıldızlar koydum cebime
tek tabancayımmmm"
Eski 04-09-08, 17:02 Çevrimdışı   #10
Profesör
Figüranlar

bEyAzLi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.846
Teşekkür etti: 1.492
RepForum Gücü: 52
Forum Puanı:19375
bEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
ℓєαяѕιση´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ayy bunlara bayılırdım ben halada bayılıyorum teşekkürler

ee anlat bakalım neler gordun

Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur.

Yalnız ben
Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde
Figüran olmuşum geceye...
Eski 04-09-08, 17:17 Çevrimdışı   #11
Rektör

wolf_57 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.642
Teşekkür etti: 5.405
RepForum Gücü: 33
Forum Puanı:2939
wolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyor
ramazandan sonra bakarım

HAYATIMI YASSAM ROMAN OLURDU ???

HAYAT BUYSA USTU KALSIN...
Eski 04-09-08, 20:01 Çevrimdışı   #12
Asistan

SeMPaTi-BoYS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 257
Teşekkür etti: 15
RepForum Gücü: 2
Forum Puanı:569
SeMPaTi-BoYS ara sıra gören oluyorSeMPaTi-BoYS ara sıra gören oluyorSeMPaTi-BoYS ara sıra gören oluyorSeMPaTi-BoYS ara sıra gören oluyorSeMPaTi-BoYS ara sıra gören oluyorSeMPaTi-BoYS ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
insanın gözlerini bozar bunlar yaa paylaşım için teşekkürler...
Eski 04-09-08, 20:03 Çevrimdışı   #13

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.663
Teşekkür etti: 5.173
RepForum Gücü: 250
Forum Puanı:92873
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
hiçbişi göremedim ya :S

"...
yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel
ansızın o sokak köşesinden
biraz suçlu,
biraz dağınık gel yeter
ister bir ömür geçsin
istersen dursun dünya
istersen dönsün hızla
farketmez son kez olsun gel yeter
..."
Sahte!
Eski 04-09-08, 20:11 Çevrimdışı   #14
Dekan
Düşünürler grubu

aydan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.195
Teşekkür etti: 3.035
RepForum Gücü: 195
Forum Puanı:86933
aydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
L'etranger´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
hiçbişi göremedim ya :S
he iyi bari, tek kör ben degilim
yoksa bize 'kral ciplak' numarasimi yapiyorsunuz

Biz üç kişiyiz;
Ben, Keyfim ve Kâhyası..

E bıktım artık fahişe gönüllerden !
Eski 04-09-08, 20:13 Çevrimdışı   #15
Dekan
Düşünürler grubu

Redkid - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.463
Teşekkür etti: 2.451
RepForum Gücü: 121
Forum Puanı:48844
Redkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Cok hos resimler

Göremeyenlere de gören kör diyebilirmiyiz

Sen Hic Ay Isiginda
Seytanla Raks Ettin Mi?
Organize
isler.....
Bunlar..
Eski 04-09-08, 21:44 Çevrimdışı   #16
Öğretim üyesi

Ruhsal Durumum:
yorumlar için sağolun arkadaşlar
Eski 04-09-08, 21:56 Çevrimdışı   #17
Grup Lideri
Figüranlar

samira_prensess - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.778
Teşekkür etti: 1.123
RepForum Gücü: 24
Forum Puanı:8922
samira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
hic bisey göremiyorumm gör oldum sanirsamm

---جديد نانسي عجرم بتفكر في ايه---

FiGÜRANLAR...

Konu Seçenekleri