Notices

Konu Seçenekleri
Eski 26-03-06, 17:21 Çevrimdışı   #1
Profesör
Düşünürler grubu

XaNDeR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.472
Teşekkür etti: 327
RepForum Gücü: 94
Forum Puanı:35555
XaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Resimli Real Draw Anlatımı (sesler ve renkler bölümü için)

evet arkadaşlar yeni bir derste yine birlikteyiz :p
direk konuya giriyorum gürültü yapmayınız. aranızda konuşmayın..sorunuz varsa bana sorun..

Öncelikle bir adet Real Draw Programına ihtiyaç duyuyoruz.
programı Aha burdan indirebilirsiniz(içine key dosyasınıda attım programı kurduktan sonra key dosyasını birkez çalıştırırsanız serial istemeyi kesecektir.)

Programı kurduk..Genel olarak bölümleri tanıyalım..(burayı iyi anlıyosunuz sınavda sorcam..)

bölümleri genel olarak kavradık deyip geçiyoruz..
Resminizi File ===>> Open menüsünden ekliyorsunuz..(alttaki resimdeki ayrıntıya dikkat)

resmimizi ekledik..bundan sonra resimleri(alttaki) tek tek takip ediyorsunuz değişimlere göre karar verirsiniz..hangilerini kullanmak istiyorsanız seçersiniz.(hepsinide kullanabilirsiniz.-efektleri kullanmanızı özellikle öneririm)

1. Resim : resme sadece yazı eklenmiş (font tercihi sizin zevkinize kalmış + kendim için seçtiğim fontlarıda konunun en altında bulabilirsiniz.)

2. Resim : Resimdeki Yazıya renk eklenmiş(bknz: ilk resim renk tekerleği) + boyutunda ve şeklindede biraz değişiklik yaptım.
solda gördüğünüz buton sayesinde resmin boyutunda ve şeklinde değişimler yapabilirsiniz.

3. Resim : yazı efektlerle süslendi..(aslında buraya kadar yapsanız yeterli!!- gerisi ayrıntı) her iki yazıyada farklı efektler verdim.(shadow&effect menüsünden seçildi her ikiside) )
++ soldaki buton ile muma ışık noktası ekledim..

5. ve son Resim : Resme ışık demeti ekledim onunda butonu şu ==>>

bugünki dersimizide burada noktalıyoruz.
yayında yapımda vs.vs. emeği geçen kendime teşekür ederim..

bu kadar anlatımdan sonra ben bunları anladım hocamda imageshack'e resim yüklemeyi bilmiyorum diyen varsa, beni yormasınlar en yakın camdan atsınlar kendilerini...lütfen..

Not : Seçtiğim FONTLAR (40 adet) daha fazla isteyen varsa Burdan bulabilir
Dipnot : resimli şarkılarda verdiğiniz resimlere şarkıyıda eklemeyi unutmayınız..(hatta mümkünse şarkı sözüde eklensin)
En Dipnot : resimlerinizin bir köşesine kendi nickinizi yazarsanız size ait olduğu belli olur(çalınmasın kimse tarafından )
EN EN Dipteki Not : 4. resim nerde bende bilmiyorum..bunu okuyup halen 4. resim nerde diye soracak, sazanizm dinine gönül vermiş insanların yorumlarını bekliyorum..rep vercem..walla..

Johnny Cash & June Carter Cash - Time's A Wasting

"son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir"
karl marx

----

Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle;
Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle

Mesaja teşekkür eden: (66 Kişi)
ЄцЯøŦRΊρ (08-01-08), ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî (10-05-08), ℓєαяѕιση (11-08-08), τεκЯεик (10-06-07), /\/\€r\/€ (25-02-07), 13. (09-09-07), AяiηηA (17-05-08), apinchoflove (11-07-07), Artemis (11-11-07), Bυя¢U (12-05-08), BaD SouL (28-02-08), bandobras (01-11-07), begm (09-01-07), bEyAzLi (15-06-08), beyazıtlıprens (11-12-06), c.c.D (14-03-08), cevatnaci (24-03-08), CnRaLpEr (16-05-07), dainty (27-09-07), delkray (09-07-07), DR_GoKiSsS (31-10-08), forum_hastasi (30-10-08), Galiyev (19-06-07), GönüLçeLen` (08-04-08), hakancem (03-08-08), HaMMuRaBi (18-04-07), HeLL's AnGeL (22-02-08), HIRÇIN KIZ (21-06-07), ishak_ishak (09-05-07), Isik (15-12-06), isofb4126 (06-09-07), Kayıp_Şair (20-02-08), kerwyn (19-07-07), Maçakızı (06-02-08), MareNostrum (11-12-06), merener (01-12-07), MeTaL_KeDi (19-01-07), miccoli134 (08-10-07), mizs_gunes (29-11-07), musty_cann (27-12-06), n!da (27-06-07), netpolicer (23-07-07), no angel (29-09-07), onur194 (14-10-07), Oo.SoSuMo.oO (23-12-07), Opeth (12-12-06), pavel (18-03-08), Riyanka (22-01-08), RoMeO (15-04-07), roza (05-01-08), s!mg€ (30-01-08), saykodelik (06-09-07), selucreh (21-06-07), Sk8er Boi (05-01-08), Tammer (10-01-07), Tonks (10-12-06), Tweety (06-01-07), Unfaithful (21-07-07), YaGMuR_CiNi (18-09-07), yfrs (07-07-08), YıLdız_GöZlÜm (21-12-07), _buse_ (31-08-08), _Kaf-K3f_ (25-11-08), _melancholy_ (10-12-06), _Okyanus_ (05-09-07), ŞiYaR (04-10-07)
Eski 10-12-06, 22:31 Çevrimdışı   #2
Profesör
Düşünürler grubu

XaNDeR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.472
Teşekkür etti: 327
RepForum Gücü: 94
Forum Puanı:35555
XaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
konuyu aylar öncesinde bir başka bölümde açtığımdan linklerde problem var.. ilk fırsatta linkleri de yeniliycem..

edit : Link yenilendi ..

Johnny Cash & June Carter Cash - Time's A Wasting

"son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir"
karl marx

----

Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle;
Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle

Mesaja teşekkür eden: (8 Kişi)
beyazıtlıprens (11-12-06), dainty (27-09-07), dasmeo (03-01-07), mizs_gunes (29-11-07), Opeth (23-04-08), RoMeO (15-04-07), unfortunate (04-06-07), _melancholy_ (10-12-06)
Eski 10-12-06, 22:47 Çevrimdışı   #3
Rektör

Tonks - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.446
Teşekkür etti: 2.716
RepForum Gücü: 128
Forum Puanı:48003
Tonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
evet evet bu iyi oldu sanırım herkes için

Eski 10-12-06, 23:02 Çevrimdışı   #4
Yard. Doçent
Figüranlar

_melancholy_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.448
Teşekkür etti: 1.019
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:6607
_melancholy_ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor_melancholy_ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor_melancholy_ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor_melancholy_ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor_melancholy_ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor_melancholy_ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor_melancholy_ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor_melancholy_ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor_melancholy_ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor_melancholy_ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor_melancholy_ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
özellikle de benim için hiç anlamıyordum real draw teşekkürler evet artık en azından programı kurcalayabilcem

Rüyana girsin öcüler
Yamuk prenses kedi cüceler
Masken düşsün herkes görsün seni
Kendin gibi
Eski 11-12-06, 02:08 Çevrimdışı   #5
Stajyer

beyazıtlıprens - ait Avatar
Genel Mesajlar: 92
Teşekkür etti: 157
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:1840
beyazıtlıprens çevresinde seviliyorbeyazıtlıprens çevresinde seviliyorbeyazıtlıprens çevresinde seviliyorbeyazıtlıprens çevresinde seviliyorbeyazıtlıprens çevresinde seviliyorbeyazıtlıprens çevresinde seviliyorbeyazıtlıprens çevresinde seviliyorbeyazıtlıprens çevresinde seviliyorbeyazıtlıprens çevresinde seviliyorbeyazıtlıprens çevresinde seviliyorbeyazıtlıprens çevresinde seviliyor
yarın kurcalıcam ama şu 4. resimle ilgili biraz problemlerim var yarın özelden yazarım burdan rezil olmak istemiyorum tabi repte istemiyorum ço uykum var yarın iş var pazartesi olmasın diye uyumuyorum sazanım bu saatlerde napim
Eski 11-12-06, 02:39 Çevrimdışı   #6
Rektör
Genel Mesajlar: 8.341
Teşekkür etti: 4.644
RepForum Gücü: 112
Forum Puanı:39487
MareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
çok çok saolasın

Konu MareNostrum tarafından (11-12-06 Saat 02:47 ) de değiştirilmiştir..
Eski 13-12-06, 18:31 Çevrimdışı   #7
Stajyer

DayDa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 44
Teşekkür etti: 147
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:536
DayDa ara sıra gören oluyorDayDa ara sıra gören oluyorDayDa ara sıra gören oluyorDayDa ara sıra gören oluyorDayDa ara sıra gören oluyorDayDa ara sıra gören oluyor
tesekkürler

вєη∂єη gє¢тι αмα ѕєη уαρ..
gιт вυяαℓαя∂αη!...
Eski 13-12-06, 18:38 Çevrimiçi   #8
Asker

FaRaBii - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.833
Teşekkür etti: 1
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:7144
FaRaBii yememiş içmemiş konu açmışFaRaBii yememiş içmemiş konu açmışFaRaBii yememiş içmemiş konu açmışFaRaBii yememiş içmemiş konu açmışFaRaBii yememiş içmemiş konu açmışFaRaBii yememiş içmemiş konu açmışFaRaBii yememiş içmemiş konu açmışFaRaBii yememiş içmemiş konu açmışFaRaBii yememiş içmemiş konu açmışFaRaBii yememiş içmemiş konu açmışFaRaBii yememiş içmemiş konu açmış
guzl paylasım saollasın !

ßyFaRaBii
Ne DinSiz TürK'üm Nede SoySuz MüslümaN İkisindende Raßßime Sığınırım El_Aman Müslümanım Türk'üm Kur'anımdır Tüm Rehßer Kalßimde İman Dilimde Tekßir Allah'u Ekßer ..!
Eski 15-12-06, 12:05 Çevrimdışı   #9
Stajyer

Isik - ait Avatar
Genel Mesajlar: 67
Teşekkür etti: 113
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:225
Isik ara sıra gören oluyorIsik ara sıra gören oluyorIsik ara sıra gören oluyor
Resimlere baktıkça "ne güzel de yapılıyormuş" demiştim.

Bu ders sayesinde ben de öğrenebilmeyi umuyorum,inşallah becerebilirim.

Emeğinize çok teşekkür ederim.
Eski 22-12-06, 21:33 Çevrimdışı   #10
Stajyer

ENERJİ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 36
Teşekkür etti: 58
Forum Puanı:25
ENERJİ Herkese mesafeli
züperbişeyyyaa
Eski 24-12-06, 01:24 Çevrimdışı   #11
Öğretim üyesi

musty_cann - ait Avatar
Genel Mesajlar: 662
Teşekkür etti: 795
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:3281
musty_cann Forumda Saygin ve popüler birimusty_cann Forumda Saygin ve popüler birimusty_cann Forumda Saygin ve popüler birimusty_cann Forumda Saygin ve popüler birimusty_cann Forumda Saygin ve popüler birimusty_cann Forumda Saygin ve popüler birimusty_cann Forumda Saygin ve popüler birimusty_cann Forumda Saygin ve popüler birimusty_cann Forumda Saygin ve popüler birimusty_cann Forumda Saygin ve popüler birimusty_cann Forumda Saygin ve popüler biri
emeğine sağlık bende böle bi program arıodum..

bu aşkın adresi dursun sende
kelepçeli kuşlar
yuva kurmadan gözlerimize
belki geri döneriz
ve geri veririz birbirimize

yitirilmiş ne varsa....

_MuStY_
Eski 27-12-06, 22:44 Çevrimdışı   #12
Öğretim üyesi

musty_cann - ait Avatar
Genel Mesajlar: 662
Teşekkür etti: 795
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:3281
musty_cann Forumda Saygin ve popüler birimusty_cann Forumda Saygin ve popüler birimusty_cann Forumda Saygin ve popüler birimusty_cann Forumda Saygin ve popüler birimusty_cann Forumda Saygin ve popüler birimusty_cann Forumda Saygin ve popüler birimusty_cann Forumda Saygin ve popüler birimusty_cann Forumda Saygin ve popüler birimusty_cann Forumda Saygin ve popüler birimusty_cann Forumda Saygin ve popüler birimusty_cann Forumda Saygin ve popüler biri
yalnız bi sorun var..Ben bu fontları nasıl eklicem programa indirdim ama bi işe yaramıo fontlar

bu aşkın adresi dursun sende
kelepçeli kuşlar
yuva kurmadan gözlerimize
belki geri döneriz
ve geri veririz birbirimize

yitirilmiş ne varsa....

_MuStY_
Eski 09-05-07, 18:43 Çevrimdışı   #13
Rektör

LaViNia - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.303
Teşekkür etti: 6.403
RepForum Gücü: 238
Forum Puanı:97193
LaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
C:\WINDOWS\Fonts (:

S E S S I Z C E

Mesaja teşekkür eden:
LauB (31-08-07)
Eski 09-05-07, 19:59 Çevrimiçi   #14
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.091
Teşekkür etti: 15.490
RepForum Gücü: 443
Forum Puanı:185961
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Türkçe yamasıda Benden Olsun İndİr.

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Mesaja teşekkür eden: (6 Kişi)
bEyAzLi (15-06-08), HIRÇIN KIZ (21-06-07), MrTcN1905 (10-12-07), netpolicer (24-07-07), SerseriKursun (17-04-08), YaGMuR_CiNi (09-07-07)
Eski 09-07-07, 15:21 Çevrimdışı   #15
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.516
Teşekkür etti: 5.335
Forum Puanı:31527
delkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Benim de artık bu işi öğrenme vaktim geldi.
Dersten umarım bişeyler kapmışımdır
Eski 23-07-07, 23:20 Çevrimdışı   #16
Öğrenci

netpolicer - ait Avatar
Genel Mesajlar: 18
Teşekkür etti: 17
Forum Puanı:1
netpolicer Herkese mesafeli
Xander acaba seçtiğin 40 fontun linkini tekrar ekleyebilir misin?
ayrıca anlatımın ve emeklerin için çok teşekkürler..Kendi çapımda bişeyler yapmaya başladım..
Eski 31-08-07, 13:18 Çevrimdışı   #17
Öğrenci
Genel Mesajlar: 1
Teşekkür etti: 0
Forum Puanı:1
XX12 Herkese mesafeli
ya peki süresi dolunca ne yapıcam söyleyebilirmisin arkadaş
Eski 08-10-07, 09:46 Çevrimdışı   #18
Stajyer
Müzik grubu

SeRSem - ait Avatar
Genel Mesajlar: 24
Teşekkür etti: 3
Forum Puanı:77
SeRSem ara sıra gören oluyor
DeneyecEm Bende Saol

YoKLuK VaROLmaNın AmaCıDıR..........
Eski 02-01-08, 15:14 Çevrimdışı   #19
Doçent

s!mg€ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.234
Teşekkür etti: 1.371
RepForum Gücü: 41
Forum Puanı:13141
s!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
bu proğram inmio bende ya :(
yardımcı olurmusunuz arkadaşlar

Eski 02-01-08, 15:25 Çevrimdışı   #20
Doçent

s!mg€ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.234
Teşekkür etti: 1.371
RepForum Gücü: 41
Forum Puanı:13141
s!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
yokmu derdime çare :(

Konu Seçenekleri