| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #2 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.469
Forum Gücü: 74 Forum Puanı:22587 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ee hiçbişi olmadı desem |
|
| | #3 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.539
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:25036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | verilmişti sanırım İçimde kalbimi unuttum.. İçince düşüyor aklıma yaşamak İnansam düşerdim peşine... Ama 'yalanlar' ! |
|
| | #4 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 1
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
çok ilginç
|
|
| | #5 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.721
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6823 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kız güzelmiş David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" |
|
| | #6 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 1.832
Forum Gücü: 38 Forum Puanı:9804 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kıs guselmıste bole gusel bı kısın sılahlı bı askerın altında olması kotu olmus mesela kısın altında sılhlı asker olsa daha ıı olabılırmısss ![]() ![]() paylasım ıcın tesekkurlerrr ![]() ![]() Ben, Senin gül bahçende oyunlarıyla mutlu! Ve affedilmeyi çok seven yaramaz bir çocuğum... . . . . . . . . . . {C'est la vie...} |
|
| | #7 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.463
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:11153 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adAMın gözüNde bir aNormaLLik sezmiştim |
|
| | #8 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.853
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:37615 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok ilginnçç biliyorum artık çok zor çok. kuracak yeni bir hikayem yok. yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle... ![]() |
|
| | #9 |
| Dekan Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.200
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:26261 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | biLiyodum bunu ![]() payLa$ım için t$kLer (: "çalınmış şiirlerim gibisin isyanlarım bitmedi hala... " ![]() |
|
| | #10 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 737
Forum Gücü: 35 Forum Puanı:8069 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | verilmişti |
|
| | #11 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 66
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:1273 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #12 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 431
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel
Umudun adı Güneşin koşucusuydular Ateş içtiler İnsanlığın yolcusuydular ''İnsanlar başaklara benzerler. İçleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler. '' |
|
| | #13 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 1
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
adamın yüzüne silah tutulmuş galiba
|
|
| | #14 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 2
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:97 ![]() |
japon güzeli ![]() |
|
| | #15 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 137
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:872 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vay vay vay , Güzel hanımlar için hoş bir teknik askerin arkasına saklanmak ![]() ![]() ![]() Yanlızların adamıyım uyku yok gözlerimde. Yanlızların adamıyım başkası yok gözümde. Yanlızların adamı seni düşünüyor her gece. |
|
| | #16 | |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 652
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:3363 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ilginç.. Yaşam sirk sahnesi, jonklör veya cambaz. Alıntı:
Sagopa Kajmer | |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |