| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() Downloadiki | bütün zorluklara ragmen çalışmayı buldum (: komplolora yenilmeyeceğiz!!! :p ![]() ![]() Adı: Rıza Soyadı: Civardagezer Yaşı: 40 Doğum Yeri:Tokat Medeni Hali : Bilinmiyor. En sevdiği sanatçılar: Kahtalı Mıçı, Mahmut Tuncer Hobileri: Ailecek Belgrad ormanında piknik yapmak, kahvede okey oynamak , kızlara laf atmak... Rıza 1967 yılında Tokat'ın Zile ilçesinin Büşürüm köyünde dünyaya geldi... İlkokulu aklı fikri mıhtarın güzel kızı Miğriban'da olduğunundan bitiremedi..Okul müdürü Miğrabanı köşe başında "eteğini aç kız " şeklinde taciz eden Rıza'yı derhal okuldan attı.Velasıl kelam 9 çocuklu Civardagezer ailesinin en büyük çocuğu olan Rıza Zile 'de tanıdıklarının yanında kaporta tamirine gönderildi..Pratik zekası ile işi hemen kavrayan Rıza'nın artık bir meslek sahibi olduğunu duyan annesi babası onunla grur duyar...annesi : halime civardagezer ![]() babası : kazım civardagezer ![]() Fekat kısa bir süre sonra adamımız Rıza askere gitmek üzre uğurlanır.. Tüm arkadaşları onu çoşkuynan uğurlar..Anası Halime hanım göz yaşları içinde biricik irkek evladı Rıza'yı asker ocağına uğurlar...Babası Kazım bey ise asker evladını " hele gelde seni everek "şeklinde teselli ile uğurlar..18 ay aslanlar gibi vatani görevini yapan Rıza ...köyüne döner dönmez bir ayrılık dahayaşatır ailesine..İstanbul'da amca oğlu Sülüman ile iş kuracağını ve artık İstanbul'da olacağını söyleyen Rıza ailesine bir kez daha veda ederek İstanbul yollarına koyulur.. ![]() Kısa zamanda parayı bulan Rıza kendini gece alemlerine bıraktı o bar senin bu bar benim o rock bar senın bu rock bar benım o disko senın bu disko ebnim tek gecelik aşklarrrrr.. kuduran Rıza'yı durdurmak ne mümkün..kendinen geçercesine hayatını yaşayan..ve karı kız ne ararsan kötü illetlere bulaşan Rıza sonunda allahından bulur parasız pulsuz..çulsuz mulsuz kalır donsuz İstanbul'da..Teyze kızı Mukadder imdadına yetişir Rıza'nın ve Rıza Alamanya yolcusu olur. .Alamanya'da kabuğuna sığınamayan Rıza evlenmeye karar verir ilk eşi Nuriye Kalaylı ile tanışır dünya evine girer...Nur topu gibi haylaz mı haylaz bir erkek çocukları olur ...Satılmış koyarlar adını...ardından bir kız çocukları olur..Adını Hayriye koydular..Dünya güzeli...![]() Bizim Rıza ha akıllandım ha akıllanmadım diyerekten Teyze kızı Mukadder ile aşne fişne yaşayıp Çin'e kaçarlar. ![]() Uzun süre Çin'de kalan iki sevgili imam nikahı ile dünya evine girerler...Bir erkek çocuğu daha olur Rıza'nın Tıpkı Nuriye'den olan oğlu Satılmış'a benzer Mulayim ...Kısa süre sonra araları bozulan çiftin Rıza'yı Yamaha Takatuka ile boynuzlaması sonucu evlilikleri biter..Oğlunun velayetini alan Mukadder Yamaha ile Japonyada pempe panjurlu bir evde hayatını sürdürmeye başlar.. duyduğu suçluluk duygusundan sonra bir köşe başında Harakiri yaparak hayatına son verir. Küçük oğlu Mülayim'i organ mafyasına satan Yamaha...ülkesi Çin'e geri döner...Küçük Mulayim bir çöplükte ölü olarak bulunur..Rıza o sıralar yaşadığı ağır depresyondan kurtulmak için Paris'e gider.Kedini sanata veren Rıza resime başlar birkaç yıl sonra kansere yakalanan Rıza köyüne geri döner..Anası ve babası vefat etmiştir..Şimdilerde köy kahvesinde sağdan soldan atan modunda gezen Rıza aklının bir kısmını penir ekmek ile yedi diye anılır..Anasının kıyafetlerıyle gecelerı taype koyduğu "bomba bomba esmer bomba "şarkısıyla dans etmektedir... comolokkkkoooo!!! opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
|
| Mesaja teşekkür eden: (20 Kişi) | иỉℓαу (29-06-07), нѕуη (29-06-07), ∂ĩяєŋ¢ (29-06-07), σℓα!!! (27-03-07), Artemis (03-05-07), CnRaLpEr (27-03-07), ForgeR~Emo (30-06-07), iηƒєяηαℓ (30-06-07), LaViNia (27-03-07), LeYdS (06-05-07), MareNostrum (27-04-07), miccoli134 (12-09-07), NighT_BluE (28-03-07), RoMeO (29-06-07), roza (10-08-08), Tweety (28-04-07), Unfaithful (27-03-07), YaGMuR_CiNi (27-03-07), `Hiperaktif (28-04-07), şualar (04-07-07) |
| | #3 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.379
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:89927 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bian kaybettik riza emmiyi diye cok korkmustum.. tskler Opeth . Herkes aynı şeyi düşünüyorsa, hiç kimse fazla birşey düşünmüyor demektir |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Opeth (27-03-07) |
| | #4 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 3.004
Forum Gücü: 191 Forum Puanı:78126 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | apla ahanda bulmuşsun ![]() rıza delisin sen ![]() opeth +rep ![]() et les larmes coulèrent le long de ses joues! Love is like war.. Easy To Start.. Difficult To End.. And.. Impossible To Forget..!! |
|
| | #5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 667
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:72322 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Onu son ciktigi yolculuktan dönderip, tekrar aramiza kattigin icin tesekkürler ![]() Tühh bak bunu hesaba katamadik Bir dahakine tüm olasiliklari degerlendirmek lazim ![]() Riza bir gün tarih olacak |
|
| | #6 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 785
Forum Gücü: 39 Forum Puanı:14672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | pAYLAŞIM İçin TşkLer... '' Ülkeniz sizindir, TÜRK'lerindir. Bu ülke, tarihte TÜRK' tü bugün de TÜRK' tür ve sonsuza dek Türk olarak yasayakcaktir..'' M.KemaL ATATÜRK. ![]() |
|
| | #8 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 327
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:35555 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gitti diye çok üzülmüş hasta olmuş yaratıcısı ![]() bulunca kurban adadık.. 44 tane dana kesecekmiş.. "son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir" karl marx ---- Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle; Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Opeth (28-03-07) |
| | #9 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 984
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:7288 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ne rızaymış be ![]() devamını beklerik |
|
| | #10 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 996
Forum Gücü: 66 Forum Puanı:21524 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ah rıza bey-hanım gittin diye opeth hasta oldu:(iyi ki geldin pu maşallah performansından hiçbişi kaybetmemişsin Code:
|
|
| | #11 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 331
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:7034 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | vay be rıza |
|
| | #12 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 380
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:1173 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() koptum yaff süpermiş![]() ![]() ![]() mustafasen_1453@seboistnet.com |
|
| | #13 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.793
Forum Gücü: 256 Forum Puanı:97388 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne rızaymış beee yapmadığı bişi kalmamış........... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| | #14 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 1.090
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:12009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
harikasınız...teşekkürler
Beni tanımıyorsun, en çok da bu yanını seviyorum sana yazarken. Beni tanımanı istemiyor kalbim, sadece dinlemeni……. |
|
| | #15 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.644
Forum Gücü: 112 Forum Puanı:39487 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | süpermiş tam ben " Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. " |
|
| | #16 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 887
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:4585 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aaa ben daha yeni okudum hemşerim niye delirdin sen ya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (tokatlı olduğum için utanıyorum)![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| | #17 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 753
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:3369 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güselmiş eline saglık
Sevmek nedir bilir misin? Bir şeyler tutuşur yüreğinde kıpır kıpır Bütün benliğini sarar, ısıtır. Her gülüşte yeniden doğarsın Ve bin kere ölürsün her iç çekişte Nasıl anlatsam bilmem ki. Yani "sevmek" işte. |
|
| | #18 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.634
Forum Gücü: 156 Forum Puanı:61931 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu riza hangi riza son bolum muthisdi
|
|
| | #19 |
![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.173
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18444 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
xüpermiş bu yaf
![]() |
|
| | #20 |
| Muhabir Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 388
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:4468 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | opethh!! SEn ne biçim bişiysin böle yaa neler buluon gülmekten kırıldım okurken Gone with the sin my baby and beautiful u r. So , gone with the sin my darlingg.. ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |