| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 | |||
| Asistan Müzik grubu ![]() | Rocker lara yapılan haksızlık ve Burhan ALTINTOP versionu
Neden her rocker satanist bazılarına göre?(satanist türkiyede yok)
Türkiye Türk'lerindir Ne mutlu Türk'üm diyene Konu bLaCk_jaCkaL tarafından (09-11-07 Saat 21:16 ) de değiştirilmiştir.. | |||
| ||||
| Mesaja teşekkür eden: | 13. (09-11-07) |
| | #2 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 679
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:10729 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | katılıyorum ya... harbiden milletin aklına ilk bu geliyo... nekadar saçma... burhanda şahane oynamış doğrusu... ![]() sorma neden, niçin? herşey yalnızlıktan yalnızlık ömür boyu! |
|
| | #3 |
| Asistan Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 115
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:1127 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Valla ben izlerken gülüyorum ama başıma gelince cok kötü oluyorum bide demirci espirisi var iğrenc bişi Türkiye Türk'lerindir Ne mutlu Türk'üm diyene |
|
| | #4 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.865
Forum Gücü: 108 Forum Puanı:47069 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İnsanların özgürlüklerinin bittiği yer başkasının haklarının başladığı yer olduğuna göre hiç bir insan bir zarar görmüyorsa başkasının dünya görüşü ve yaşamına müdahale edemez..Hele yargılamayı aklından bile geçiremez..Benim tek sorgulayabileceğim rocker lığı bir dünya görüşü değil kendini ispatlama aracı olarak görenler...Bir abim konsere giden siyahlara bürünmüş insanları görünce "niye illede siyah" demişti..Bende "ne yani bu kadar sert müziğe pembe mi giyinmeli" demiştim..Semboller insanlarda çağrışım yapmaya çok müsaittir ..Bu sembollerle insanların algılayışları birleşince her rocker oluyor bir satanist...
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | 13. (10-11-07) |
| | #5 |
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:1127 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Vallahi ben zarar görüyorum Oturduğum yer Kestel/Bursa bana satanist diye ithamda bulunun arkadaslardan cok daha cok müslümanım ALLAH biliyor ve kardeşile ben kaçkere onlarla birbirimize girdik. Bunlar ürümüyor yani sadece maalesef neyse keyfimi bozmuyom Türkiye Türk'lerindir Ne mutlu Türk'üm diyene |
|
| Mesaja teşekkür eden: | 13. (10-11-07) |
| | #6 |
| Doçent Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.514
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:24026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kel alaka!. O dizi güldürmenin dışında eleştirel bir yapıya da sahip..(öyle yerden yere vurarak eleştirilmiyor...Eleştiren kişi Burhan altıntop gibi kopuk bir karakter buraya dikkat ederseniz kavrarsınız..Orada bir aslı veya Cem eleştirmiyor rock müziğini..)Piyasayı her türlü olayı eleştiriyor..Kısacası gündemi takip ediyor. Yani bu komedidir. Bence haksızlık falan yok.. öyle olsaydı Rock barları berbat bir yer gibi gösterirlerdi ama göstermediler...Ama Türkü barı vede oraya takılan kitleyi eleştirmişlerdi eğer ortada bir hakaret varsa bu Türkü bar icindir.. vede oraya takılanlar icin ..Onlar bile tınlamamışken Rock(cu)lar nicin tınlıyor ki? + benim bildiğim rock(cu)lar tınlamazlar... demek ki siz gerçek rock(cu) değilmişsiniz Arşı geç,ferşi atla,sidreyi aş, Gör ne var maverada ibrethiz. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | BigBang (13-11-07) |
| | #7 |
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:1127 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bikere ben rock(cu) değilim rock dinlemiyorum bile metal müzik dinliyorum hatta sadece black ve heavy dinliyorum bu 1 2.si lafllar sadece gelse tınlamam ama benim msn mi ekleyip seni öldürcem sen satanistsin seni dövcem diyorlar. Bu söylemde kalsa iyi fiili olarak kackere saldırdılar kardesimler burda ne kavgalar ettik. Babama laf geliyor cocukların satanist o geliyor eve sen olsan tınlarmısın simdi onu söyle vs vs yüzlerce sey var! Türkiye Türk'lerindir Ne mutlu Türk'üm diyene |
|
| | #8 | |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.880
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:5566 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
anlattıklarına yer yer katılıyorum!simge we sembollerle alakalı olanlara we insanların bunu tarz sadece ortam yapmak için benmsiyo olmalarına! tabikide her rockcı satanist değildir!ama sunuda sormak lazım bahsettigin satanizm bildigim kadarıyla bazı ülkelerde kabul görüyor!yani resmi olarak müslümanlık hristiyanlık gibi din sıfatı tasıyor!her ne kadar dşn düşmanı bir anlayış olsada!satanizm insanlara zarar werdigi için belkide kabul görmüyordur ülkede!!ama inanç olarak kabul edilmişse bizdede kabuşl görmeli mi bu tartırsılır! YURDUMUZ BÜTÜN CİHANDIR BİZİM HAZIRLANDIK SON KANLI KAVGAYA BAŞTA BAYRAĞIMIZ SOSYALİZM... | |
|
| | #9 | |
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:5566 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
yani hem awatarına koyucaksın hemde inanıyorum mu dceksin!o zman sarkılarında neler anlatıldıgını bilmiyorsun sanırım!bilinçli dinlleyici diye birsey war! işte bahsettigimiz bu sey bu!!yasam tarzımıdır yoksa özenti begenisimidir!?buna senn karar wermen lazım!ama tekrar sölüyorum kusura bakma cok büyük celişkidesin!! YURDUMUZ BÜTÜN CİHANDIR BİZİM HAZIRLANDIK SON KANLI KAVGAYA BAŞTA BAYRAĞIMIZ SOSYALİZM... | |
|
| | #10 | |
YURDUMUZ BÜTÜN CİHANDIR BİZİM HAZIRLANDIK SON KANLI KAVGAYA BAŞTA BAYRAĞIMIZ SOSYALİZM... | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | saroth (12-11-07) |
| | #11 |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 956
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:1079 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tragonaya yoldaşım güzel bi yere parmak atmışsın .) bu birr.. ikinci olarak black metal 'in felsefesinde yatan özellik satanizim deildir zaten ateizim felsefesi vardır yani inanç sistemni eleştirir ve ritimleri sözleri bu yüzden bu kadar serttir.. bu iki.. eğer birşeyi yapıyorsan birşeye dahil olmak istiyorsan felsefesini araştırda dal içine sonra suyun üstünde çıkan iğrenç görünümlü yağ birikintisi gibi olursun. |
|
| | #12 |
| Rektör Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 6.493
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:16138 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ciddiye alınacak bir durumyok bence ..burhan karakterindeki kişi bence bunu senaryo gereği yapmış ve senaryoyu yazan kişinin de buna gerçekten inandığını düşünmüyorum ..laf olsun torba dolsun işte ..tv dizisi !!ne beklenir ki başak ![]() tüm rock dinleyenler satanisttir ,gibi bir önermede bulunmak doğru değil .. tüm satanist olanlar rock müzik dinleyebilirler ; ancak ,tüm rock müzik dinleyenler satanist değildirler !! deli olduğumu düşünenler var ! ne olduğumu bilmiyorum ! kim biliyor ki ne olduğunu ? |
|
| | #13 | |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.925
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
METAL FOREVER ! =) düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: | |
|
| | #14 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 5.402
Forum Gücü: 175 Forum Puanı:70592 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sondaki türküde ne güzel, hey 15 li 15 li diye bayilirim o türküye "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - Konu Virane tarafından (12-11-07 Saat 21:13 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #15 |
| Cezalı Üye Antikapitalistler
Teşekkür etti: 662
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:492 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tragonya arkadaşıma katılıyorum.black_jackal ,arkadaşım bncede çok büyük bi çelişkidesin.Sadece görüntü yapmak adına msj attığın kanısındayım ...yada ne dinlediğini bilmiyorsun ve bu yine görüntü yapmak adına yapılmış bi işin olduğunu gösterir yani her türlü görüntüsün kaçışın yok...Black metali rifleri için dinliyorum falan deme çünkü black metal ;inandığını söylediğin şeye saldırıda bulunduğu için rifleri ne kadarda iyi olsa sözleri seni tiksindirmeli ...Ben severim çünkü benim için problem yok...Ayrıca black metale entegre edilen bi çok ideoloji var bunlar nazizm,viking kültürü vs...black metal bunların propagandasını yaparak başlamadı bu işe, dediğim gibi bunlar sonradan çıkarılan safsatalar...Black metal özünde ateizmi savunur ama bunlar sonradan şeytan propagandasına dönüştü...ve bi çok blackçinin yaptığı seytan propagandası sadece şeytan kelimesinin içerdiği kavramla alakalı ve bu gruplar özünde yine ateisttir çünkü olaya sadece kavramsal açıdan bakan kişiler...pagan öğelerini baskın olarak işleyen gruplar yine hristiyanlık vb dinlerin geçmişi yıkarak kendi inançlarını topluma baskılar şeklinde işlemesine nefret kusar...ve bunlar için şeytan mükemmeliyetin sembolüdür,çünkü o diğer tanrılar gibi sadece iyilik sahibi olarak gösterilmez ve herşey onda sınırsızdır,o bir ruh değildir yada algılandığı gibi bi tanrı değildir o sadece bi semboldür ve o sadece bi düşmandır yalanların düşmanı...tabi bunlar onu algılayabilen insanalrın fikirleri karıştırılmasın herşey onda sınırsızdır cümlesindende anlaşıldığı gibi onu saf bi enerji olarak görür bi çok topluluk...neyse bu konu aslında bayağı sürer ama hiç gerek yok çünkü konunun boyutu zaten değişmeye başladı daha fazlasınada gerek yok...
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | tragonya (13-11-07) |
| | #16 |
| Asistan Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 4
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:158 ![]() ![]() ![]() |
Sonuçta komedi yapıo bence ROCK FOREVER .... |
|
| | #17 | |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.865
Forum Gücü: 108 Forum Puanı:47069 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
..Satanizm bir çok ülkede en azından pek tekinle bakılan bir olgu değil..Medeniyetin sözde bayraktarlığını yapan Amerika da öyle saçma yasaklar varki bunlardan biride satanizm (çoğu eyalette)..Birkere satanizm "kötülüğün" simgesi..Günaha girmemek adına yapılan çabalar bile günahın ta kendisi onlar için..Tartışalım ama satanizm in dünyaya güzellikler katacağına inanmıyorum...http://tr.wikipedia.org/wiki/Satanizm | |
|
| | #18 | |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.360
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:9429 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Satanizmin resmi din olduğu hiç bir yer yoktur, arkadaş yanlış bilgi vermiş. Ama benzer özellikler taşıyan vudu'nun resmi din olduğu yerler var. (ki büyüleri içeren, insan da öldürmenin yollarının bulunduğu bir dindir) ![]() ''Eğitimin pahalı olduğunu düşünüyorsanız bir de cehaletin bedelini hesaplayın'' (Socrates) | |
|
| | #19 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 27
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:155 ![]() ![]() | Konu güzel bir noktaya değinmiş aslında ama burhan altıntop video su ve gereksiz tartışmalar konunun özünü yutmuş bana kalırsa... Kendi yorumum ; Evet, çoğu rockera satanist muamelesi yapılıyor. Tabiki doğru değil ama bu ülkede ne doğru ki buda doğru olsun ? İsteyen istediğini desin, zarar vermedikleri sürece kime ne ? Şahsen, bnde kendime göre rocker ımdır, bayada laf yedim başkalarından ama satanist fln deil, deistim. Bu önyargıları toplumdan silip atmak zamana bakar,istediğimiz kadar tartışalım Türkiye'de bu en az 50 yıl böyle kalacak. Zaten gerçek rock felsefesini benimsemiş,özenti olmayan harbi rockerlar böyle milletin ne dediğini sallamaz. Zatende sallanmamalı... Konu isimbulamadim tarafından (14-11-07 Saat 11:45 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #20 | |
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:1127 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Türkiye Türk'lerindir Ne mutlu Türk'üm diyene | |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |