| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Forumda uzman | Rock'ın babaannesi Faithfull İstanbul'da Rock'ın babaannesi Faithfull İstanbul'da ![]() 60'lı yılların Rock müziğinin en büyük sanatçılarından Marianne Faithfull, yakalandığı meme kanserini yenerek turneye çıktı. Mavi Jeans, 60'lı yıllarda kitleleri peşinden sürükleyerek rock müziğin ikonu haline gelen Marianne Faithfull'u 3, 4 ve 5 Mart tarihlerinde Babylon'da konuk edecek. Film senaryolarını andıran yaşam öyküsüyle efsaneleşen yıldız, dokunaklı şarkılarını bu kez İstanbul'daki hayranları için seslendirecek. Konser biletlerine cuma gününden itibaren, Babylon'dan ve Biletix gişelerinden ulaşılabilecek. Öte yandan sanatçı, geçtiğimiz yıl meme kanserine yakalanmış, ancak hastalık erken teşhis edildiği için atlatmıştı. Oysa düşlemek ne güzeldi çocukken. Nerden bilirdim yaşamın Böyle parçalanarak süreceğini Ve ömrümün,kendimi toplamakla geçeceğini... Bir yap-bozum sanki, Tek parçamı bile bulamadan, Yeniden dağılıveriyorum. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | mayrock (09-02-08) |
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.183
Forum Gücü: 216 Forum Puanı:93429 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
super super super .....
GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| | #3 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.173
Forum Gücü: 83 Forum Puanı:27123 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | muhteşem yaaa Kadehte yansimama baktim ayakLi bir kanıtım Kadin dergiLeri testLerinde her soruya yanıtım.. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |