| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent ![]() | Rock'N Coke 2008 Düzenlenmiyor " Biz büyüdük ve kirlendi dünya " ..Tohumunda ayrilik varsa askin Mahsulü gözyasidir.. ".. Sözler toz pempeydi Susmalar uçuk mavi .." |
|
| | #2 |
| Yard. Doçent Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 821
Forum Gücü: 48 Forum Puanı:19167 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sevindim "Bizi aptal sananların dikkatine çok kötü giydiririz Kalıp üstünüze oturmazsa dert etmeyin Bir beden büyüğünü veririz" |
|
| Mesaja teşekkür eden: | weekend warrior (15-04-08) |
| | #3 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 55
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:1501 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | okumusdum ßunu iLk ine qidmisdim cok qüzeldi ama dierlerine nasip olmadi Victor Hugo. uzun Süren Sürgünden Sonra aSk Yine ßurda =P |
|
| | #4 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.183
Forum Gücü: 216 Forum Puanı:93429 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
haydaaaa ![]() ![]() GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| | #5 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 422
Forum Gücü: 17 Forum Puanı:7555 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | .......... ......... ........ ....... ...... ..... .... ... .. . |
|
| | #6 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.606
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:89018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tüfff bak görüyonuzmu bizde ailecek gitmeyi düşünüyoduk :p zaten balon bi festivalden ibaretti. ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Gözlerim Arkadaş Uzaklara, Dalar Gider ah Faydasız... |
|
| | #7 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 628
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6918 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iii oLmush asLında
Geri Dönüşü oLmayan ßir TüneLdeyim |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |